В. ”Та неа”: Вратовръзката на Ципрас остава в гардероба

Управляващата в Гърция коалиция понижи тона на реториката, след като бяха опровергани нейните очаквания за цялостно решение на дълговия проблем на страната.

Обратно в новината

Коментари - В. ”Та неа”: Вратовръзката на Ципрас остава в гардероба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво балканджията ще облече. Да си купи и потури от България ако иска. Гръцко правителство!

Тоо ку* не чека и назе подир баце! Он ги зима(заемето) ние че ги вращаме до де я има Българиата...

Ясуу..Еваля..Еваля...Ципрас само така... но Кой? Кой ще председателства съюза през 2018г.? Кой ще опере пешкира? КОЙ? КОЙ? КОЙ? Шойбле не си ли връзва гащите, с резултата от БРЕКЗИТ, незнам...? Ами ако GB не плати, което е почти сигурно... Как тогава EU чиновниците ще обяснят на разглезените европейци този провал и липсата на пари? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Не само Ципрас, а и следващите 20-30 гръцки Премиери няма да имат нужда от вратовръзка. Не само защото скоро гърците ще им слагат въжена вратовръзка и ще ги простират по дърветата. А защото дългът на Гърция расте главоломно, а не намалява.

Не знам дали си червена, но определено разсъждаваш, като лейка... Гърция е Троянския кон на GB в Европа..те са го измислили и се справиха чудесно, както с Троя така и с обединена Германия... :) БРАВО!

Хич не ми приличат на кон, а на жертва на обикновена измама - даване на хартийки от печатницата, с които се купуват скъпи оръжия, после се връщат с безбожни лихви, а за капак и с имущество. ..ама правилно забелязахте, че лейчесто разсъждавам, та може и да бъркам. Често ми се случва.