Йоан Матев регистриран за кражба преди убийството

Студентът Йоан Матев, обвиняем за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина, е регистриран за кражба в Пето РПУ през 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Йоан Матев регистриран за кражба преди убийството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е адвокат??!! "Имаме рана , имаме и нож, съответстващ на раната?Още колко такива ножове съществуват?" Безброй предполага се... Както, сигурно, са безбрий и братчетата на възможните "безброй" убийци, които знаят , в кои шахти се намират "безброй" подобни ножове?!

Ами ако го пуснат, бащата иши друг роднина на жертвата му пръска мозъка и край, правосъдието е извършено.

Сега ли чак се разбра?

loyola

Накрая ще си признае и ще го пуснат с условна

Без да знаем мотива, не можем да преценим какво е довело до убийството и каква са вината и умисъла на убиеца ?! Естествено,че да замахнеш с нож и нанесеш прободна рана ,няма как да бъде друго освен атака, но дали е имало цел убийство, дали не е било за сплашване, дали е имало скандал преди това?! Това без пълни самопризнания ,няма как да разберем. Въпреки,че имаме смърт, аз не мисля,че този младеж е имал намерение да убива. Караме да мисля така е това, че няма как ако решиш да убиваш някого да го направиш само с един единствен удар. То професионален касапин да беше,щеше да повтори и потрети за по-сигурно ?!Нали?

Да е мислил убиецът преди да се превърне в такъв. Сега е редно и справедливо да си понесе последиците от извършеното.

Вие преди да натиснете клавиша "Enter", четете ли "сътвореното" от Вас?!? Нямам предвид "неопровержимата" Ви логика, а смислово неиздържаните изречения.

Добре де, какво се пените?! В другата статия пише, че двама цигани-мигани са пуснати на свобода след убийството на професора. Да пуснат и тоя, какво толкова?!

Не се бойте този убиец ще си получи заслуженото. В крайна сметка съдът решава делото по вътрешно убеждение. Ако стане така, че да го пуснат животът ще го накаже. Нищо на този сват не остава без съответните последствия.

Когато го получи, може да е късно и да е заслужил повече. Наказанията имат и превантивна мярка.

Циганин. Алцек. Тервел.

jingiby

1. Убиецът е разпознат от експерти на видеозапис, на който тича опръскан с кръв близо до местопрестъплението. 2. Клетката на телефона на убиеца е засечена на мястото на убийството по същото време. 3. Брат му е завел слдователите на място, където според убиеца, същият е скрил оръжието с което е извършено престъплението. 4. Откритото на това място оръжие, съвпада по размер и форма с раната в тялото на убития. Накрая: кой ми ср? в гащите?

Mного точно казано, но се боя че дори да има запис (с идеално качество) на убийството нашите съдии пак няма да намерят достатъчно доказателства за вината на този убиец!

Това е така, но всеизвестно е, че нашият съд е "демократичен", т.е. виновна е жертвата, не престъпникът.Така, че-условна....

БОЖЕ ГОСПОДИ, КАК Е ВЪЗМОЖНО БРАТ ТИ ДА ТЕ ПРЕДАДЕ!?

КАК?? Като брат ти е изверг убил невинно дете, много ясно, че ще го издаде.. Олигофрен си..

като те притиснат до стената и си тийнейджър не е никак трудно. Аз познавам големи хора които притиснати от полиция си казват и майчиното мляко, камо ли едно лапе което е разкъзвано от чувство за вина(понеже знае, че брат му е виновен).

как се живее с такова нещо? Явно момчето се е опитало, но съвестта му не му е позволила да мълчи повече! Съвест - но явно ти не знаеш какво е това!

Ти си морален кастрат и ако въобще имаш близки хора, дано ме са като теб

Съдът ще реши дали е виновен по обвинението. Но в случая по уличаването му има нещо неприемливо от морална гледна точка. А то е - да бъдеш предаден от брат си. Ако някой мисли, че това е редно, значи е объркан в нравствено отношение човек. Именно защото не е редно, съдът в нормалните държави не приема, не изисква свидетелства на близки роднини, от морална и етична гледна точка.

Да, съдът допуска роднини да не свидетелстват с/у роднини. Но това не означава, че не приема техните показания, ако те са доброволни. Моралният казус е за сметка на човека.

Неприемливо не е това, че брат му го е предал, а това, че хора като теб смятат това за нередно. Как може за някой да е нормално в семейството му да има УБИЕЦ, а ти да стоиш и да се правиш, че все едно нищо не се е случило. Ума ми не побира от къде измисли да изтипосаш тия лайна където си ги написал/а

ОСТАВЕТЕ МОМЧЕТО НА МИРА! Има ли доказателства,че е убиец - няма!!! - само някаква размазана снимка! Има ли самопризнания - НЕ!!! СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕНЗАЦИИ НА ГЪРБА НА НЕВИННИ ХОРА!!!

Ти да не си учителката дето го крие токова време??

Най-тежко наказание! Да е мислил преди да действа. Ама явно няма с какво! А тези адвокати, деца нямат ли???????????????? Да ги питам, ако детето беше негово??????????

Ти разбираш ли изобщо какво е това нещо адвокат и какви са му функциите.

Адвокатите са мръсни лъжци на които се плаща да бавят правосъдито и да защитават мерзавци.

тоя дето го е издал му се пада брат Май се оказа няма отпечатъци по ножа на Йоан?Да не са на брат му ?На брат си да не може да разчиташ е не сме народ а мърша.

Хайде ако обичаш не обиждай народа. Кажи го за себе си - аз съм мърша.

Какви въпроси като си е признал и като собствения му брат свидетелства срещу него пред полицията ... лекето ще лежи, а майка му и баща му искат да го изкарат от ареста, за да го изпратят в чужбина.

Въобще не си е признал, а и брат му се е отрекъл от показанията си (посъветван от някого или е видял, че става напечено). Така, че доказването на вината ще стане много трудно. Конкретно за раната и за ножа - адвокатът е прав. Ако не се намерят други надеждни свидетели или други доказателства най-вероятно ще се измъкне.

То и много адвокато има, да утрепем теб пък после да докажат, че си ти!

И адвоката е за затвора!

НЕНОРМАЛНИК

То и ти си за затвора.