Редица страни обмислят затягане на мерките за сигурност

Редица страни от САЩ до Япония и Сингапур обмислят затягане на мерките за сигурност при големи спортни и други развлекателни събития след атентата в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Редица страни обмислят затягане на мерките за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

След сбствените атентати в Ню Йорк, започна "войната срещу тероризма". Това бе претекст за последвалата агресия на САЩ. Агресията и бомбардировките в Близкия Изток и в частност Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Югославия са причините довели до сегашния хаос по света, увеличил напрежението на земята многократно! Факт е, че Евроатлантика показва двойни стандарти в борбата с тероризма през последните години; бори се с/у ИДИЛ, а в същото време продава оръжие и финансира ИДИЛ под вещата опека на САЩ. С появяването на отрочето на американските евреи - ИД, мерките за сигурност постоянно се натягат. От механиката е известно, че всеки материал има свойството да се натяга, но също така е известно, че има и праг на това натягане. Когато се премине този праг следва разрушаване на материала или разрушаване на това, което натяга материала. Влязаха в домовете ни, влязаха в телата ни, влязаха в душите ни... Агресия с всяване на хаос, страх и контрол. Цел 1 на САЩ и техните кукли на конци от ЕС е налице...

Англичаните са прости същества. Управниците им ще ги оставят на касапницата и същевременно ще им отнемат все повече и повече правата.

Откакто се появи отрочето на американските евреи - ИД, мерките за сигурност постоянно се натягат. От механиката е известно, че всеки материал има свойството да се натяга, но също така е известно, че има и праг на това натягане. Когато се премине този праг следва разрушаване на материала или разрушаване на това, което натяга материала. Влязаха в домовете ни, влязаха в телата ни, влязаха в душите ни, въпросът е до къде ще стигнат. От известно време си задавам въпроса - защо сред жертвите на атентатите извършени от ДАЕШ никъде не срещам еврейски имена. Защо няма такива атентати в Израел, защо нямаше загинали евреи при атентатите в кулите близнаци, защо евреите не ходят на спортни събития ( взрива по време на Бостънския маратон), защо евреите не ходят на концерти, защо еврейската държава не изразява съпричастност с пострадалите и роднините на убитите и ранените по време на атентатите. Нещо твърде много ЗАЩО се събраха в поста ми.

Идва времето когато РИМСКИЯТ ПОЗДРАВ отново ще се ползва не само на снимки, така де ислямокомунистическата циганска сган мисли че ще и се размине...не няма, в природата празно няма!!!

Идиоти, докога ще се гаврите с народите, докога ще затягате мерките, вместо да ликвидирате причините? На арабите, циганите и комунистите трябва да се отговори в техния стил с огън и меч, стига толерастия! Европа и Америка могат да изпепелят целия арабски свят за секунди, а всички араби, цигани и комунисти да бъдат изхвърлени от Европа за 24 часа.

Хубаво е да стане това което пишеш но никой от европейските управници не смее да предложи такова нещо, нали първо в собствената му страна ще гракнат срещу него и ще си изгуби местенцето и голямата заплата. Защо да се напъват, те горе са си добре, работят в охранявани сгради, движат се с бронирани коли. Нали видя какво стана след снимката с римския поздрав у нас, последваха оставки, социалисти и турци дружно се нахвърлихасрещу патриотите.

Да Стягят д,упетата по добре

да не се пренатегнат..... първо обсъдете гейовете дали да могат да осиновяват деца.....

Без майтап??? За кой път вече ще е това...затягане:)))???

Хич не ме учудва, че от САЩ до Япония и Сингапур- нали също при г-н Труман господата от Америка си уредиха забавление над Хирошима и Нагазаки. Методите на шантажа са любимите за господата от задокеанските води.Пълен контрол вълху хората чрез заплашване и шантажиране.

Проблем-реакция-решение. На този принцип започна "войната срещу тероризма" след атентатите в Ню Йорк. Като резултат той се увеличи многократно...

Ограничете производствата на оръжие,спрете военните действия,оставете хората да живеят. Тогава няма да има нужда от такива мерки. Не може да подклаждаш само войни.

И кво? След Белгия пак затягаха, Париж......и какъв е резултатът? Нима след такива затягания става по-сигурно?

Става все по-сигурно...за управляващите в недостъпните им имения и бронирани коли.

че досега мерките за сигурност са били хлабави...Затяга се нещо разхлабено, доколкото съм запознат!

докато съществува цру спонсорирано от ционисти все така ще е,това е идеята,да се държат робите в страх и да слушкат

Светът все затяга, затяга мерките за сигурност до...пълното задушаване на света.

тея атентати се правят точно с такава цел. да се ОГРАНИЧАВАТ правата на робите. демек, сички наче. язе и сички вие, останалите...

Това е пътят към Новия световен ред! Спецслужбите на определени три държави, които много добре знаем кои са - в две от тях се говори английски, но и трите ги командват ционисти и хазарски банкери, насърчават и обучават терористи, а понякога и самите те организират "атентати" от името на "терористи", за да всясавт страх в душите на хората, да размделят света, да правят много пари и да вземат цялата власт в ръцете си - т.е. отчаяните хора сами да поискат да им я дадат!