Борисов е за разсекретяване на стенограмата за КТБ

Министър-председателят Бойко Борисов изрази становище за разсекретяване на стенограмата от консултациите на 29 юни 2014 г. при президента по повод КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов е за разсекретяване на стенограмата за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано сега поне излезе нещо, което да помогне за установяването на виновниците.

Не виждам никаква логика в това държавни тайно да се развяват и да стават публично достояние. Именно за това и сега Тръмп ще отговаря в съда.

Защо забравяме грандиозният скандал със "стокирането" на Мария Габриел? Той е симптоматичен за упадъка на нравите.

Убеден съм че той е за разсекретяване, но също така съм убеден , че е разпоредил поне трима от присъствалите да са против. И единият от тях ще е Горанов. Вторият подуправителя на БНБ Калин Христов и съответно Иван Искров. За другите против ще видим. Той за себе си ще изпише вежди и другите ще са виновни че не искат.

Чак 3 години след фалита, след като мутрата заличи всички възможни следи към себе си, вече Борисов бил готов да гласува "за"разсекретяването на стенограмата!

На стимката Краля Слънце е като ПРИПИКАНО МУШКАТО!!! ЗАЩО ЛИ ????? Дали ,въпреки,че е за разсекретяването,не го е страх от ТОВА ?????? ГОСПОДИ , МАХНИ ГО ТОЗИ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!

Направо не е за вярване , как от премиер за първи път с такъв висок рейтинг и доверие от хората се превърна в един от най-омразните политици в Бг ?! Българите ти вярваха от сърце , но ти нито го разбра , нито го оцени , и сега си в устата на всички и за всички злини се спряга твоето име , и така ще си останеш в историята! Българите забравиха и И.Костов , и Ж. Виденов /дето им продаде житото / ,и Станишев и царя / то пък един цар - пази Боже и сега за всичко ти ще останеш - На това му се казва ПАДЕНИЕ !!!! Аз лично бях един от привържениците ти , и смятах че си добър човек , но вече ми идваш в повече !!!!

Тя вече е подправена!

Не мога да вдена как влияе руската мафия на разследващите и прокурорите, че тази кражба да не се разкрие.Две обикновени икономически ченгета досега щяха да разнищят нескопосаната далавера.Явно е,че някой не дава, но от нашите,не от руснаците.

смеят ли?

ВАС по заявление на Мартин Димитров и Петър Славов реши, че стенограмата е публична и подлежи на обществено достояние !

Г-н Премиер, Какво става с РЕВИЗИЯТА НА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ ОТ 89г. до момента (предизборно ли беше)?

Тлъстия Симитлия---на записите само се чуе да пикае кат Боянския водопад! Затуй не му пука!:))

с нещастните политици, а не с ресепиентите от тяхната дейност, прорашистките олигарси - златеви, баневи, гергови, тимаджии, велчеви, василеви, пеевски, цекоминеви, славови, маджови, веткоарабаджиеви, доневи, ковачкови, божковци,...???

Фамилий ограбиха държавата,те стават от богати ,по богати,а клетият народ ,от беден ,по беден.Защо винаги излизат невинни?????????????????????

Ти си болен мозък и за тебе няма ляк!Само не разбрах защо всичките тези бандити,които си изброил са проруски!Аман от глупаци!

Смешкото популист.Гледа да не остане на зад от Резидента.

Гледаш като гузене. ..

Този същият закъснял "разсекретител" омаловажи и заигравките с хитлеристкия поздрав. Такъв "стабилен" "държавник" на рамо да си го носиш ... Ама е центнер и половина ...

Руската мафия не иска разсекретяването на стенограмата и за това радко руския пиратко се опъва.

"Никсън"-чо а защо роско колорадският скалист планинец също се опъна и то на ТРИ ПЪТИ ... а бе никсън-чо ... и то след решение на административният съд .... а нещо ...

Ти наистина си теле,пък и никът ти един такъв краварски!Каква руска мафия те клати тебе бе олигофрен,та нали Радев инициира всичко бе калъф!

Тоя Борисов защо пак обърна на 180 градуса позицията си? Ако наистина беше искал това разсекретяване, защо не заповяда да марионетката си Плевнелиев да го направи по-навреме.....

ТОВА Е ПОГЛЕД НА ПРОФЕСИОНАЛЕН КРАДЕЦ.

Този е ега ти и наглия селянин. Защо не ги направиха обществено достояние още през 2014г? А сега след 3 години , когато всичко може да се пренапише..... И какво ще ми обясняват- Бойко и Пеевски фалираха банката , за да я разграбят с помощта на няколко доверени лица на Цветан Василев!!!

zawo ne go napravi?????

Снимки с имената на осъдените крадци + окрадените вещи + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде........... Надяваме се на съдействието на председателя на Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат.

вече е сложена. Виждаш как е паднало чинето му! В нормална държава този вече щеше да е мъртъв. До него натръшкани щяха да са и ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР предизвикал с вкарването на баретите УМИШЛЕНИЯ ФАЛИТ НА КТБ, и МУТРАТА от снимката платила с ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ задълженията към вложителите на същата тази управлявана от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и СИМЕОН ДЯНКОВ офшорка ВТБ която не само е акционер на КТБ, но и по престъпен начин придоби ВЪЗБРАНЕНИЯТ опаратор ВИВАКОМ ДО МУТРАТА И ПРОКУРОРА ЩЯХА ДА ПЪШКАТ И ПАТРИОТИ И ОПОЗИЦИЯ ДОПУСНАЛИ ТЕГЛЕНЕТО НА ТОЗИ БЕЗСРАМЕН ЗАЕМ С КОЙТО ДЪРЖАВАТА ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВОТО ВТБ. БЕЗСРАМНИЦИ И БАНДИТИ - това е политическата ни класа която се изроди в една МИСЛЕЩА САМО ЗА СЕБЕ СИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА

Какво стана с Иван Искров някой знае ли ??????????

Каквото и да каже, Нинова е много по-страховита. От пещерния комунизъм на Курнелия ме побиват тръпки. Поне са забавни и с чувство за хумор повечето бисери на Б.Б.

Пълен абсурд преди Боко ни обясняваше как трябва да налее 3 милиарда наши пари и към днешна дата е ясно, че тези пари потънаха в джобовете на Боко и компания, а сега се сетил да види какво пише в доклада накратко от ,,умрел писмо".

Като си за,защо досега не го направи.При Радев не можеш да казваш какво да прави ,както бе при плевньо .Той мълчеше като гъз.Сега ако кажеш не ,ще се издадеш

В срещата участваха тогавашният премиер Пламен Орешарски, председателят на Народното събрание Михаил Миков... Ма нали вие казахте, че Боко е гътнал КТБ? Ко стана с тая работа?

Много ти е празно черепчето и не ги вдяваш тези работи бе дрогинг!

След три години гробно мълчание, след заличаване на следи ще ни поднесат едно "преработено" издание без стойност.

Двадесет човека въртят България на пръста си и ни правят на глупаци.Бойко е поставен от тях и техен съучасник.Само през последните двадесет дена станаха няколко придобивания на огромни активи от тези хора без никой да ги пита от къде идват средствата.България остана единствената страна в ЕС на която е наложен мониторинг.Вървим по пътя на Гърция и ако народа не се събуди ще плащаме като гърците.

Стенограмата може с 100% успех да започне както започват всички детски приказки. Имало едно време, когато е имало и една банка, която едни лоши хора решили да я ........, а после целия народ бил въвлечен в плащането на масрафа, за радост на управляващите, които яли, пили и веселили много години - хахахахаах

Управляващите не са виновни,ние сме виновни,че ги оставихме да си развяват байрака и продължаваме да ги траем.Докато не ги стреснем България няма да се оправи.

Защо ..ли чак сега , бре г-н премиер..!?Когато Народа плати вересиите на алчниците..,с твойте заеми ..!?Вече сте се маскирали успешно...и само ни замазваш..очите...-всички сте невинни..!?Но ..дали е така ...!?Гоооспод -бог-..вижда всичко ...!!!..Той ще Ви съди...!

..Не ..съвсем..,защото вероятно ..някой от главните герои ..вече е маскиран...!?

европейско разследване и съд за виновните служители, които да връщат според процента отговорност и вина парите. Очевидно в тази държава някои ползват политически чадър за безчинства от всякакъв род.

ЗАЩО СЛЕД КАТО ПЛАТИ С НАШИ ПАРИ МИЛИАРДИТЕ ЗА КТБ НЕ ПРИДОБИ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА , А ГИ ОСТАВИ НА ЦАРСКИТЕ ХОРА - Милен Велчев, Георги Велчев и Спас Русев, които безпроблемно се сдобиха с ВЪЗБРАНЕНИЯ опартор ВИВАКОМ!! Как стана тя така, че ние платихме масрафите на акционерите на КТБ сред които е и управляваната от Милен Велчев ВТБ, а ВТБ стана собственик вместо държавата на активите на фалиралата банка?? АБЕ НИЕ ИДИОТИ ЛИ СМЕ , ЧЕ ВИ ТЪРПИМ ИЛИ ТИ СИ ИДЕОТ, ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ С НАС ПО ТОЗИ НАЧИН БЕ ТИКВО МРЪСНА!!

Бедната се питам,как няма пари за нас бедните българи и пднсионери/без циганите/ А намерихте да покривате дълговете на частна банка ,без гаранция ,че ще ги върнат. Милиярди дадохте на,,бързо,, и за тях почти не се говори.Това доказва,че сте съучастници.

Момчето от снимката гледа като наакано.Нещо май се спича.

Вече е ясно,че забавянето,засекретяването бе необходимо на участниците в обира,да се заличат уликите и доказателствата,а щетите да бъдат платени от обрания и излъган български народ,както комунистите правеха преди това и с предходните банкови обири!

Минаха години.Ние пихме по една студена вода и плащаме ли плащаме.Де да е само КТБ.Няма друго да пиша дира ще ми пише "спам и не е по темата".А тя темата е всеобхватна и всичко е по темата.Добре съм и всички в БГ.са добре.Това е.

КТБ бе правоприемник на банката на руското външно разузнаване, която трасираше пътя на руската експанзия в България . Самият Цветан Василев ранотеше за руското разузнаване. Както и в Русия преди време, така и в КТБ при липсата на държава в България в банката се сблъскаха 2 групи - на руското военно разузнаване, което обслужваше Василев м, КОЙТО С ПЕЕВСКИ ЗАКУПУВАШЕ ВСИЧКИ "ИНТЕРЕСНИ АКТИВИ" в държавата на килограм, и ... хората на КГБ, които в един момент получиха превес (все пак Путин е от КГБ и винаги е лансирал и подкрепял свои хора, с които се познава). Впрочем между руското военно разузнаване и външното разузнавабе КГБ винаги е имало конкуренция и известна непруязън и дори противоборство, така бе на времето и в България... В САЩ наблюдаваха тези неща и експанзията на КТБ, тоест на руските служби в България, страна-членка на НАТО и очевидно картинката бе им харесваше. Това използваха Доган и Пеевски, тоест сарайско-библиотекарските ДС-КГБ кръгове за да ударят и разграбят банката чрез поръчаната атака срещу нея на Цацаров и Сарафов, които в бързината направиха йуп простотии и опитаха да ги оправдаят с куп лъжи - за откраднати стотици милиони КЕШ в чували лично от Цветанов (понеже толкова им е акълът и професионализмът), арестуваха трима за убийството ба живия и здрав Преуспял техен Катарзис, излъгаха, че са изчезнали всичкибкредитни досиета, коите те избесоха!?!?, и че не били нападнали банката, а ифиси в нея и пр. и пр. И след това чрез одиторите и синдуците Я ДООГРАБИХА, особено чрез цесиите и договорите за услуги - предимно правни и ейспертни...

БАНКАТА ПОЕ ОБСЛУЖВАНЕТО НА ДЪЛГА НА СЪЩИЯТ ОНЗИ Тор Бьорголфсон на когото правителството на Сакскобургготски подари не само БТК , но и ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ ЗАВОДИ. Тор заложи ОПЕРАТОРА пред Роял банк ъф Скотланд за сумата от 1,6 млрд. евро след което отказа плащането на задълженията си. В ролята на ДЛЪЖНИК встъпи КТБ която придоби акциите на ВИВАКОМ. след изплащане на задълженията на КТБ към Роял банк ъф Скотланд и по точно на застрахователя му ЕЙ АЙ ДЖИ последва ОРГАНИЗИРАНАТА ОТ ЦАЦАРОВ АТАКА КЪМ БАНКАТА в която участваше не само Борисов, но и царските ЮПИТА. ВЪЗНИКВА ЕДИН ВЪПРОС НА КОЙТО ПРЕСТЪПНИКА ОТ СНИМКАТА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ОТГОВАРЯ: Защо отказа срещу платените милиарди да придобие АКТИВИТЕ на КТБ , а допусна те да преминат в ръцете на единият от акционерите на банката - ВТБ!! Зад офшорката ВТБ стои не само МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , но и СИМЕОН ДАНКОВ. Хората на ЦАРЯ безпроблемно завладяха активите на КТБ с помоща на ЦАЦАРОВ , БОРИСОВ , СТАНИШЕВ, КОРНЕЛИЯ и разбира се ПАТРИОТИТЕ ПРЕДАТЕЛИ. ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО ПИШЕШ СА ГЛУПОСТИ!!

Няма смисъл да се държиш (пишеш) просташки, а се опитай да понаучиш нещо, някои ФАКТИ, и опитай да мисли_ с главата си. Като например каква е биографията на този Тор Бьорголфсон, който дойде в България, представен като много богат, милионер, и си тръгна като ... милиардер, как е започнал бизнеса си и къде, къде е направил и в кой бизнеса - да ти подскажа - В РУСИЯ, И ТО В БИЗНЕС, КОЙТО Е ВСЕИЗВЕСТЕН КАТО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕРОГАТИВ И ТЕРИТОРИЯ НА ... МАФИЯТА! НА РУСКАТА КГБ МАФИЯ - този с безалкохолните напитки - производство и търговия на едро, там при тези грешка няма, там случаен никога не допускат, камо ли ЧУЖДЕНЕЦ!!! И като споменаваш и Симеон Кобурготски само да ти напомня простия факт, че ДС-КГБ генералското движение го докара в България по сдслката, която сключиха с него имоти за него срещу власт за тях, йато преди това години наред водещ офицер на Симеон по ДС е Аранас Тилев, а след това като се жени за щерката на бившия финландски министър на външните работи Тилев става контингент и офицер и на КГБ, както и землякът му, съученик и колега по ДС и КГБ линия Бригадир Аспарухов, ИЗГОНЕН НА ВРЕМЕТО СЛЕД ОГРОМЕН СКАНДАЛ И ВЪЗМУЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ПОСОЛСТВА В АТИНА ОТ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО КАТО ... РЕЗИДЕНТЪТ НА КГБ В ГЪРЦИЯ!!!! И който унищожи досието на Тилев, в което са и докладите му като водещ офицер на Симеон Кобурготски, заради което Аспарухов бе съден но БСП на ДС доносника Гоце го скри зад депутатски имунитет в парлаМента...

е за затвор, а не за разсекретяване. Компания трябва да му правят Цацата и Искров. Тея тримцата дадоха всичко от себе си, за да имат доволен грухчо и да затворят банката.

След като откраднаха парите на банката сега ограбват имуществото и основно предприятия и сгради,после държавата ще плати обещетение на Оманския фонд от около милиард еврто,защото делото на там отива и за тези вреди само огласяване на някакви разговори,бла ,бла.До сега ако бяхме държава трябваше да има обесени на площад Народно събрание с табели на врата ,кой за какво е обесен.

Е ИМАЛО ПЪРВОНАЧАЛНО РЕШЕНИЕ ДЪРЖАВАТА ДА ИЗПЛАТИ 5 млрд. лв на КТБ и се превърне в АКЦИОНЕР притежаващ активите й. На следващият ден МУТРАТА от снимката променя първоначалното становище и излиза с решение държавата да плати на ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ милиардите които тегли като държавен заем и срещу това даполучи от трите пръста СРЕДНИЯ! В първия случай е валиден принципа : ПЛАЩАШ ПОЛУЧАВАШ АКЦИИТЕ И АКТИВИТЕ НА КТБ Във втория случай ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА задълженията на акционерите сред които е и управляваната от Милен Велчев офшорка ВТБ която чрез царския приятел СПАС РУСЕВ без пари придоби възбраненият оператор И АКТИВ на банката ВИВАКОМ!!! Така мутрата свърши добра работа на хората познати ни от ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ - царските юпита и НВ царя. КЪДЕ БЕШЕ СТАНИШЕВ И КАКВО НАПРАВИ БСП?! СТОЕШЕ СЪЗАКЛЯТНИЧЕСКИ ОДОБРЯВАЙКИ ЗАГРОБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ОТ ЦАРСКИТЕ БОКЛУЦИ СРЕД КОИТО СЕ НАРЕДИ И БОЙКО. Оказва се, че Борисов и Станишев и всички партии се държаха като олигофрени неосъзнаващи какви ги вършат царските хора на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и СПАС РУСЕВ!! Единствен който реагира на този явно престъпен акт бе РАДАН КЪНЕВ! За патриотите да не говорим. Те или са дебили или яко намазаха филията!

ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЗАМЕСТНИКА НА ОГНЯН ДОЙНОВ - Стоят Марков /СТЕНМАР/ Новият собственик на ВИВАКОМ лицето Спас Русев е личния шофьор на СТЕНМАРК и приятел на Н.В бойковия цар. Брата на Милен Велчев - Георги е зет на Стенмарк. И Георги и Милен са свързани с криминалното придобиване на ВЪЗБРАНЕНИТЕ акции на телекома от ВТБ която е единият от акционерите на КТБ , който трябваше да плати на вложителите на фалиралата банка. Благодарение на Бойко и НАГЛЕЦА ЦАЦАРОВ държавата не само плати техните масрафи , но и не получи активите на КТБ. ПОЛУЧИ ГИ ВТБ!! Сега къщата тази МИЛЕНВЕЛЧЕВА ОФШОРКА протяга ръце и към летище СОФИЯ. УПРАВЛЯВА НИ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА СЪЗДАЛА ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА!

Боце, ама ако я разсекретят - какви обяснения ще дадеш, че си настоявал за банкова ваканция? Ще я разсекретят ама на куково лято.

ОТКАЗАЛ СЕ Е СРЕЩУ ПЛАЩАНЕТО НА МИЛИАРДИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА ПРИДОБИЕ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА Ще ти спомена само за единиято от тези възбранени активи ВИВАКОМ, който въпреки ВЪЗБРАНАТА се озова в ръцете на единият от акционерите на банката ВТБ. Като акционер на КТБ , ВТБ не само не плати на вложителите, но стана по престъпен начин собственик на ВИВАКОМ. Сега хората на тази офшорка МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и СИМЕОН ДЯНКОВ протягат ръце към летище СОФИЯ! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ УДАРИ НЕ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ , А В ГЛАВИТЕ?!

Щом и този е за значи няма да има разсекретяване.Пореден театър

Pазсекретете, Kъде и у Kого са парите, Kои, са крадците!!! Hе мога, да ги сметна колко тона са тези пари!! другото е бля, бля!!;))

Няма къде да иде ...!?Нооо със сигурност е взел мерки да си замаскира следите...,както и...в Търговсия регистър...!?!?

Пак се започна приспивната песен за наша сметка. Ние си тънем в бедност и мизерия, нищо не се случва Боко се движи с по 15 мутри пак за наша сметка и ни пуска празни обещания.

Ще остана вечно бедна,при толкова кражби.Сега ще дадът на Милен Велчев летище София ,,супер печалившо и стратегически важно за държавата,,ама важно ,,наш,,човек пак да спечели..МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА. САМО СЕ РАЗДАВАТ ПАРИ ,,ИЗПИТИ ,,ОТ НАРОДНАТА КРЪВ.