Паника и в Лондон, евакуираха автогара

Полицията временно евакуира автогара Виктория в Лондон след откриването на подозрителен пакет в района. Оказа се фалшива тревога.

Обратно в новината

Коментари - Паника и в Лондон, евакуираха автогара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще бъде докато не бъдат унищожени европедалите и мръсните мюсли от Европа!!! Бог да прости жертвите и даде сили на нормалните хора да се преборят за бъдещето си!!!

А еврогейовете планират да вкарат в Европа още 1 милион мюслита тази година!

В Лондон подпалиха най-голямата, Байтул Футух и още три други джамии, още има да се желае. В Манчестър са три: Централна джамия Манчестър, Читъм Хил и Дидсбъри. При всеки терористичен акт да се пали по една в отговор.

Интересна информация, която българските либерастки медии НЕ отразяват. Надявам се джамиите да са изгорели до основи.

Само вижте снимката на 3-та полицаи...Двама от тях са типични..."англичани"...

такава наглост и лицемерие! тези убийци убиха 10 милиона в близкия изток само последните 10 години и цицали колониите си с векове, а само днес финансираните и подържани от тях терористи са убили 100 сирийски деца и сега кой ми сра в гащите:) каквото поссеш това и ще пожънеш

Горките англичани! Потенциални терористи им пазят държавата, правят им зъбите и ги лекуват. За банките да не говорим. Таксиметровите шофьори също, арабски квартали, арабски градове и тн. Родени в Англия, с паспорт и гражданство. Какво може да се очаква от това, да станат християни и да ни заобичат ли...Налагане на исляма е основната същност на религията им от векове.

Тоя път фалшива тревога - малко са побягали лондончани без да има нужда. Ужас. Когато човек е сляп на базата на какво е изграден Лондон тези неща изглеждат напълно нормални и закономерни. Британското ВВС пак си бомби 'лошите' и кралството продава оръжие на 'добрите'. Предполагам и атентатите са ги оставили самите те - може би няма желаещи да се запиша за герои с ордени? И там стигаме до ограниченията на парите като средство за манипулация... Ерго Бум-Бум и новите лъжи.

Не искат българи и румънци а си поснаха мурзилки като този от снимката. Може и наште да не са стока, но поне не са радикални.

То като гледам снимката самите физономий на полицаите мязат на джихадисти.Интеграция ама чак пък толкова?!

Алооо дира ;) в Лондон знаят ли че сте им затворили временно автогара или става въпрос за Манчестър . Големи сте лъзци

живея в Лондон ама не чух Виктория да е била затворена , ха ха

този нов световен ред и да се приключва!

колко характерна снимчица с кореняк-лондончанин с добър поглед и цивилизационни навици.

Либерастите от ЕС осъждат Унгария, че отхвърля квоти за мигранти и забранява университети и НПО-та, финансирани отвън с цел - насаждане на либерал-фашистката идеология. Ами прави са си хората - трябва ли да си напълнят страната с малограмотни варвари-ислямисти, а последните да формират спящи клетки и по заповед на световните кукловоди да правят атентати?!? Защото такъв е сценарият за страни, които са се опазили до момента от ислямската инвазия. Вкарват ти варварите и ги задействат при нужда. Европа на практика е във война. Редица прорицатели са го казали - Третата световна война ще е религиозна (Нострадамус) и няма дори да бъде обявена (Ванга).

Тероризмът няма как да бъде изкоренен от исляма, просто защото ислям, значи тероризъм. Който не го мързи, нека прочете Корана. Там е пълно с призиви за убийства и осакатявания на друговерци. Освен това могат да се намерят доказателства, че Мохамед е шизофреник и педофил. И ги убивайте там, където ги сварите... (Коран, 2: 191), хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник (Коран, 4: 89), А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! (Коран, 9: 5).

И когато Международната Политическа Мафия ги финансира и въоражи - ето резулатите, като в Манчестър.

как в 10:22 бреее в лондон сега е 9:20 още ама дира знае вече в 10:22 кво ще стане

Така управлява Международната Политическа Мафия - с терор и страх!

Тоя, на снимката, тъмничкият с брадата, какъв е или е полицай? Съболезнования на пострадалите!

Това е типичен лондонски хипстър, подложен на полицейски тормоз.

Бая багажи на многобройните бездомници май ще заминат ама там където трябва ще се проспива завладяни от измислицата ''колко сме велики, колко сме хуманни, колко сме загрижени''..