Пак съдят държавен служител за отменен дълг на Мишо Бирата

Върховният касационен съд (ВКС) отмени оправдателната присъда на бивш държавен служител, свързан с починалия бизнсемен Михаил Михов, известен като Мишо Бирата.

Обратно в новината

Коментари - Пак съдят държавен служител за отменен дълг на Мишо Бирата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емблематичен случай! За това ка се действа в държавицата, за това как, "независимите правораздавателни органи", вадят и скриват, като зайче от цилиндър, един "случай", който от правна гледна точка е ясен отвсякъде - злоупотреба с власт и влияние!!!

други им помагат, а останалите блеят

А някой ще съди ли държавен служител за отменена минтическа проверка? Единият герой вече се спомина, че даже посмъртно и орден за заслуги му дадоха. А на втория дадоха цялата държава, да си я джурка докато се спомине или той или тя.

Е що ми се струва че съдят грешния държавен служител.

Прав си, но не го жали особено - таман ще му изперат имиджа до бяло! Сети се за Росен Желязков, Костинброд и КЪДЕ Е СЕГА същият;)

Положението в страната е отчайващо,на не е сериозно. Когато дълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие.

не искам да съм на мястото на Борисов ,когато каручката се обърне !!Някои си мислят ,че всичко е забравено и няма документи, лъжете се !!!

Хехе, бушоните гърмят ли гърмят, а мутрата Борисов си управлява вече близо 10 години!

Ей, журналисти, не е публикувана стенограма, защото такава не е имало! Публикуван е запис на телефонен разговор. Записът е от незаконно подслушване.

Какво като е незаконно? Проведен ли е разговора?

Осъжда се човека, провел телефонното подслушване, осъжда се човека, които е провел телефонното обаждане! Всеки един си получава заслужената присъда!

Първи обявихме, че не е важно какво говори Боко, а "законно" ле е записан, а чаааак после Килърито. га се "бореше" против Тръмп-чо! Велики смееее!