Трима младежи в болница след удар на кола в дърво

14-годишно момиче и двама младежи са болница, след като автомобилът им се удари в крайпътно дърво. Шофьорът е бил пиян, съобщиха от полицията в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи в болница след удар на кола в дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а не трима младежи.

Сега да си платят лечението !

Дървото добре ли е ?

Притежавали ли са тези селянчета свидетеслство за управление на мПС. По селата е масова практика деца на 13-14 години без да притежават документ за управление на МПС да карат коли. По този начин избиват комплексите си. Да не забравяме, че техните майки изобщо не се интересуват от тях - и са оставени на баби да ги гладат.

На пияния кретен да му повдигнат и обвинение за отвличане на дете - 14 годишната .

Да кажем НЕ на анархията по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

Как ще кажеш "НЕ" бе Пипе,не виждаш ли ,че дори българската филмова "индустрия" работи активно за възхваляване на тази анархия ... Че е телевизиите се надпреварват реклами да правят ! "Бързи и яростни " ...ТЪПАЦИ !

Крайно време е пияни с над 1 промил да се вкарват в затвора поне за 1 година,ако искаме да има ефект, само с АЛА-БАЛА,т.е. приказки НЯМА да стане.

Поровец, Исперих и Свещари... някакви келеши и 14 годишна в колата... Познайте за какви примати става въпрос... че и шофьора пиян! Намирисва на циганори, но Господ им е дал втори шанс да осъзнаят грешката си!

Някои дори не се замислят за законите на физиката, дори когато са прецакали "колата на тате". Просто някои не могат да карат кола. Поне да ходят да тренират на картинг, белким понаучат нещо.

Това дърво така се беше засилило...

... чак извън пътя беше излетяло.

СЕЛЯНИЯ !!! Жалко за дървото !

и в търново в неделя вечерта две момчета на по 14-15г. си купиха енергийна напитка, която уж била за приятел и като излязоха се качиха в доста приличен автомбил и запалиха

Войната по пътищата продължава, а Бойко ?? И само с циркаджийски изпълнения не се променя нищо ... нали ?? Също както магистралите не донесоха икономика ..... само че тук умират хора!! Умират, поради некадърността, безхаберието и мързела на управляващите!!! 800 човека на година умират по пътищата!!!!

Бойко не е Господ, че да може да седне до всеки, който се мисли за пряк потомък на Дънкан Маклауд и да му хортува "Кротко, баце, кротко..." Лична отговорност на всеки на пътя е да пази първо собствения си живот, а после и живота на другите наоколо. Но има една такава категория примати, които живеят все едно никога няма да умрат и накрая умират все едно не са живяли.

Ми що се ежи тогава ? Поне да не се изтъква , че и без това нищо не свърши за тази престъпност. А беше и гл.секретар на МВР 111.

Не са 800, а 700. Боко се беше изцепил, че били 1000. 1000 са били преди '90-а.

момичето можеше да приключи вечерта и по-зле - например да е бременна от някои от тея двамата.

Хмммм... то не се знае

Дървото как е?

Кой пита, Дървосекача ли?

Редно е когато двамата оцелели пътници оздравеят, да хвърлят на шофьора един празничен оздравителен бой, за да се научи.

Той ли им е виновен че са се качили при него?

За това, че кара пил и излага на опасност приятелите си! Ама, как да го разбереш това, с твоя умствен багаж!

3евзек

Не бе, невинен им е. Те ли трябва да знаят колко е пил, особено ако са пили и те?

Малките поровчета с гоУфовете в действие.

си е пиеничък водач...

В дърветата ни е надеждата! Само те могат да прочистят това тежко заболяло общество при което страдат нормалните хора докато пълчища идиоти се вихрят!

В грешка си. Идиотизмът не търпи вакум. Веднага съответният брой нормални ще се преквалифицират на идиоти. Всяка година се чистят и не намаляват.

Не ни трябват атентати от Ислям държава........нашите деца се изтрепват сами. Докога!?!?

В грешка си, това не са наши деца. Аз селяндурчета не отглеждам.

Пияни селяндури ! Да гинат !

TE NYAMA DA ZAGINAT AMA SHTE DOYDE VREME VIE SHTE IZCHEZNETE.

Сега в "Свещари" май ще се наложи да леят свещи.

Жалко, че са оцелели.

Аз пък искрено се радвам, че са оцелели и че са добре, така вероятността следващия път да си дървото в постановката, макар и малко, се увеличава. Дребно е на фона на безмерната ти тъпня, но все пак е основание за надежда. п.п. Дядка - таквиз като теб са за откровен отстрел.

Дядото

Ми не позна. От 32 години карам ежедневно в София, а през отпуските по страната и нямам нито едно така наречено ПТП. А оцелелите малки уроди просто ще станат големи уроди и няма гаранция, че не аз, а семейството ти ще е дървото. Искрено ти го пожелавам!

ти си... :)