Съдят бившия районен прокурор на Несебър за бракониерство

До седмица се очаква прокуратурата да внесе обвинителен акт срещу бившия районен прокурор на Несебър Георги Русев, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Съдят бившия районен прокурор на Несебър за бракониерство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Сотир Цацаров е на този пост,мафията ще ни управлява с негова подкрепа.

"по закон не може да се поиска отстраняването му, ако престъплението не е свързано пряко със служебните му задължения" Итересен закон , който е валиден само за прокурори и съдии . Излиза ,че може да исвърши каквото и да е престъпление стига да не е свързано с преките му служебни задължение ................ Ебаси , Цацата и хората му са със служебна индулгенция

ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ПАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ИМЕННО ПОРЪЧКОВАТА ПРОКУРАТУРА. ТИ СИ ГО ИЗБРА. ТОВА, ВПРОЧЕМ Е И МНЕНИЕТО НА ЕВРОПА. ВСЕКИ ПРОКУРОР БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ ВИНОВЕН, ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. И СЕГА ДА СЪДЯТ НЯКАКЪВ ПРОКУРОР ТОЧНО ЗАРАДИ НЯКАКВО И БЕЗ ТОВА ОБРЕЧЕНО ДИВО ПРАСЕ, СИ Е НАПРАВО ПУШИЛКА ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО. И СМЕШНО И ЖАЛКО.

"Той обаче продължи да работи като редови магистрат, тъй като по закон не може да се поиска отстраняването му, ако престъплението не е свързано пряко със служебните му задължения, обясни Цацаров..." Ами няма как да се съглася с това, Цацаров! Няма как да стана каил с това нечитави и лишени от елементарен човешки морал хора, да мишкуват, закриляни от закона! Преди да е прокурор, той е човек - след като е мизерен човек, значи е мизерен прокурор!

Ако онези с "хитлеристкия поздрав" може да бъдат определени като глупаци, тези , които са ловували по време на забраната са лакомници. И без това ловът вече не е лов а екзекуция. А прокурор да дава такъв пример е уронване на престижа на съдебната власт. Това е едно от нещата които нашия народ никак не одобрява. Ако не беше прокурор, а готвач, хората не биха го осъдили толкова, но прокурор да бракониерства е лошо. Трябва му "дисциплинарка".

ЗАТВОР ЗА БРАКОНИЕРИ, ОСОБЕНО ЗА СЪДИИ , ПРОКУРОРИ-ПАСМИНА НАГЛА!!!

Цацата се разработи за пръв път от години насам. Намирисва на поръчение - вдигни малко пушилка, че да помислят хората, че вършиш нещо. Пък после - постарому.