22 са вече жертвите от ислямисткия атентат в Манчестър

Броят на жертвите при атентата в Манчестър късно в понеделник нарасна на 22, предаде Ройтерс, позовавайки се на британската полиция. Най-малко 59 са ранените.

Обратно в новината

Коментари - 22 са вече жертвите от ислямисткия атентат в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните няколко години бе внедрена нагло вредна анти земна техника..увредени са огромен брой проблемни зони които отлично се охраняваха от природата..режещи скенери вкл стационарни и монтирани на автомобили/вижте тн дневни скенери/ с а пробили неочаквани пробиви ..има риск от изгаряне на огромни региони от сушата

Е той папата се среща с всякакви идиоти. ... дори и с тодор Живков май що да не се срещне с още по голям идиот

Хак им е на англичаните! Със сигурност ще има още много атентати, та ще започнат да свикват. След САЩ те са основен виновник за терора който създадоха. Те финансират, обучават, въоръжават и подкрепят политически главорезите. Та това тяхното сега е смешен плач. Ежедневно избиват десетки деца и стотици цивилни в Сирия, Йемен и Ирак, сега се сополяват за някакви си 22-ма човека?! Тяхното е нагъл цинизъм и гнусна гьонсуратщина!

Кога най-после ще се възмутят от терористите самите родители - мюсулмани??? Бащи и майки??? Кога????

Когато се възмутят американските и английски родители,от синовете си,дето хвърлят бомби над другите държави!

Защо "ислямски атентат", нали г-н Тръмп каза, че религията няма нищо общо. Като заиграят саудитските петромилярди и Тръмп веднага обръща палачинката!

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

Пак ли ще осветяват разни сгради в цветовете на ЮК знамето? Пак ли ще има "Мълчаливо бдение на Любовта", пак ли наивни хора ще палят свещи, ще правят сърца с ръцете си, а Тереза Мей ще рецитира с фалшива твърдост: Не ни е страх! Докога? И какво правят британските разузнавателни служби? Уж най-добрите в света, а не могат да предовратят терора на поредния извратеняк. Мир на душите на загиналите. Ранените дано се възстановят напълно.

Те не искат да предотвратяват терора!!! Те поддържат всячески терористите и пречат с всички сили да бъде унищожен тероризмът! Създадоха Ислямска държава, която бранят със зъби и нокти. Онзи ден САЩ сключиха зделка да им доставят оръжие за $600 милиарда! Не се заблуждавайте от крокодилските сълзи на тези лицемери!

да питам само как е възможно да се вкара бомба в зградата през скенерите на входа?!! то е същото все едно на самолет да вкараш бомба врез входа... някакси няма как!! но ето че някои маи се е осрал от охраната??!!

Оправдаха си Брекзита..сега абталите от ЕС да плащат на бабата борчовете,няма евро ..няма нищо...хитри рижи лисици са наследниците на Чърчил -пияницата..

Най миролюбивата и толерантна религия в света нали? Или не? Quosque tandem abutere, Catilina, patientia nostra. е казал Цицерон! Ама скоро и други ще го последват бъдете убедени!

Те тази изкуственна държава сауди арабия май рижавите англичани я създадоха??, а сега рязаният им влезе и на тях...без вазелин..???

Разбира се първо бог да прости загиналите, трагедия. А сега хайде бързо да се мобилизираме и използваме вече новите си оръжия за милиарди и да сринем върха на тероризма преди да се е сдобил и с ядрено оръжие - Иран.

ти дебил ли си или нормален без руска помощ иран сте има атомна ракета утре или след 100 години !!!!!!!!!!!!!или никога

Папагал такъв!

Англофилите да са спокойни. Няма умрели англичани щото отдавна в англия живеят само мангусти от колониите

А кой вкара арабите в Европа???

Докога бе хора ще си заравяме главата в пясъка. Защо позволихме и какво е наказанието на англииските политици за лъжата с за ядрените оръжия и отровния газ в Сирия и бомбите които изсипаха американците там. Ние хора, Европейци, трябва да потърсим сметка на нашите политици за агресията с която управляват света. И никъде по земята да няма убити деца НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВА РАСА СА! И не съм привърженик на Путин, за неговите дела пострада Петербург. Реалист и ми омръзна черното бяло да наричат политиците, а ние да им пригласяме!!!!

Ама така е, те всички ги обявяват за диктатори, имали ядрени оръжия, и им разсипват държавиците само защото имат петрол. Как може да заринеш най- изродската държава СА с оръжия, ако не защото ще се затриват цели държави!??? Това вече минава всякакви граници и медиите нищо не отразяват! Сега пак ще се чудим на тези лоши СУПЕРтерористи които никой неможе да ги спре и ще се кръстим! Еми сори ама като умират арабчета, така ще падат и европейчета, така е на война.

МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА И ПАТРИОТКИТЕ ИМАД ДНЕС ПОЧИВЕН ДЕН :)))

По данни на Сирийската обсерватория за човешките права само през месец април от американските удари в Сирия са загинали 225 цивилни! Тия англичани взели да ми се тръшкат само за някакви си 22-ма човека?! Айде сик.... лицемери гнусни!

Fuck you.!!

Не разбирам защо 22 човека са "жертва на терористичен акт", а "225 загинали цивилни през април от US удари в Сирия" Там са просто "цивилна статистика". Няма как само за месец, само в една страна да избиеш 225 човека и да няма последици. И кои са жертвите?! ДЕЦА! За кефа на военната индустрия. ПФУ!

Та нали трябва да разделим кладенците, нали трябва да си продадем оръжието...

КОГАТО ЗАПАДА СЕ БОРЕШЕ С КОМУНИЗМА НАЙ-МНОГО ГОНЕШЕ ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ .... А СЕГА ЗАЩО НЕ ГОНИ ХОДЖИТЕ - ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ НА АЛЛАХ НЕ МИ Е ЯСНО ???:))

твоят избранник тръмп защо ги въоръжава, кланя им се за медали и танцува със саби под звуците на гаджалската им музика

съболезнования за близките на тези, които са имали наистина нещастието да попаднат на тази касапница. За останалите остава да стискаме палци и да се надяваме да имаме късметл

Руснакът създаде тероризма и го изнесе по света в името на Световната революция, чрез която смяташе да подчини нациите в името под мотото на Комунистическия интернационал (истинските глобалисти) и да управлява Планетата от Москва.

Люлката на тероризма е Египет, драги ми смехурко.

Я ни информирай!

Това пък откъде ти хрумна. Тероризъм има откак свят светува. Всяко едно действие, целящо да всее страх в беззащитни хора, по определение е тероризъм.

С какво се друсаш бе Кончита.

Солунските атентатори-гемиджиите, през 1903 год, не бяха ли преди световните революционери от 1917.

ДОКОГА ?! Докога , Европа ще е заложник на тероризма ? Нали , по-сигурно щяхме да живеем при глобализма ? И за този атентат  отговорност  ще поеме Ислямска държава. Но , кажете ми вие от това по-леко ли ни става ? За охрана в Европа се отделят страшно много пари. А , къде е тази охрана в този момент да ни защити ? Трябва ли да се забранят всички посещения на концерти и стадиони. След като за охранители пари се наливат милиони ? Може би , човек ще е защитен , когато си стои у дома, без право да ходи много на обществени места ? Ех , Европа .... с толкова много звезди ! Самата ти не  можеш да се защити ! Май , е вече удоволствие скъпо да живеем спокойно в Европа. Случайно може да заплатим всеки момент дори с живота ! 23.05.2017     БИСЕРКА

Жалко за обикновенните англичани. Но както ние си търпим нашите "избранници" така и те ще търпят техните. Спомням си преди 15-тина години как ги плашеха, че като нахлуят ордите поляци, българи, румънци - в Англия щял да настане хаос и мизерия. Но срещу саудитците, пакистанците, афганистанците - нямаха нищо против. "Далновидност" - кво да го правиш ;)

Чичко Буш забърка тази каша. Напълно се компрометира с "хуманните си намерения" в Ирак. Публично обесване на Садам, издевателства на американски лумпени над затворници в "Абу Гариб" .... Света видя всичко на филм. Арабите са горди хора. .. и така се започна...

ВЪРЖИ ХОДЖАТА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО ... КОЙ И ОТКЪДЕ НАСЪСКВА ТЕРОРИСТИТЕ ????

Аз съм Манчестър!

Сити или Юнайтед? Щото един кретен отдавна се прекръсти на Манчестър Юнайтед. Тя, щуротията по хората ходи.

Приятно ми е, Владимир.

Жертвите в Сирия, Либия, Тунис, Египет, Йемен, Афганистан, Сърбия, Ирак,....Конго, Ангола, Намибия, Куба, Гренада, Аржентина, Виетнам, Корея също имаха право на живот!?

По убийствена от руската нация - няма!

сигурно именно руснаците са дали най-много жертви и пушечно месо, заради чужди имперски интереси, манипулации и т.н. и т.н. Руския народ имам предвид, разграничавам руския народ от управниците му, които често съвсем не са руснаци.

Ако я нямаше тази руска нация, нямаше да има сега и българска нация!

Вярно е, но написано в горния контекст звучи странно. Да не би да се радваш, а?

много пъти в историята Англия късметлийски се спасяваше.. Но щастието не е вечно.. От ВСВ нещо тръгна на Англия назад, назад..Ще излесе Шотландия, Сев. Ирландия, Уелс.. НА ЧИИ ИНТЕРЕСИ СЛУЖИХА АНГЛИЙСКИТЕ УПРАВНИЦИ

То е ясно на кои. Същите, които управляват сащ, изСраел, световния финансов капитал, медиите, разните му отворени общества...

Най-добро е определението, дадено от Георги Димитров: фашизмът е открита терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистически елементи на финансовия капитал. Първо, фашизмът това е открита диктатура. Разбира се, всяка власт в някакъв смисъл е диктатура, тъй като може да диктува на населението правилата на поведение и да наказва в случай на неизпълнение, с насилствени средства. В този смисъл се използват термини като диктатура на капитала или диктатура на пролетариата. Откритата диктатура обаче това е такава власт, която използва насилие срещу своите противници систематически и в широки мащаби. Терористична в дадения случай означава, че насилие се използва включително и с цел сплашване на населението и принудителното му заставяне да бъде лоялно на режима. Второ, фашизмът това е реакционна диктатура. Т.е настъплението на фашизма се явява реакция срещу прогресивните или революционните преобразования. Например, италианският фашизъм си поставя за цел да не се допусне болшевизацията на Италия, а фашизмът на Франко е реакция на Испанската революция. Фашизмът може да е също и реакция не директно срещу революционните действия, а дори само срещу опасността или угрозата от революция. Трето, фашизмът действа в интерес на финансовия капитал, т.е. на най-крупните капиталистически компании. Всяка от съществувалите фашистки диктатури е била много тясно свързана с капитала, при това, въпреки национализмът и патриотизмът, не обезателно роден. Латиноамериканските фашистки диктатури са се спонсорирали от корпорации от САЩ. Междувпрочем това е най-оспорваният от всички признаци на фашизма. Не е трудно да се разбере защо, тъй като той означава,че капиталистическата система в определени условия, когато нещо заплашва по-нататъшното й съществуване, поражда фашизма. Така че фашизмът е средство за самосъхранение на капитализма.

Тоя необразован съветски агент, големи думи е написал... или може би някой друг му ги е издиктувал? Всъщност е без значение - важното е, че е пълна простотия, както и споменаването му точно тук!

Георги Димитров е бил терорист!

Че то и аз съм бил терорист, даже не един. И пак ще ги бия, ако ги хвана.

Добре, така е! Но сега замени думата "фашизъм" с "комунизъм" и виж какво ще се получи. Само дето е диктатура на най-необразованата, за да не кажа "проста" прослойка на обществото.

А аз съм скандализиран зверски от расизма на нашите медии. Безспорно случилото се е трагедия. Но ежедневно далеч повече деца стават жертва на тероризма на белият човек, но за това никой не вдига такъв шум, дори не се споменава. Зверства, изнасилвания, убийства на ДЕЦА. Ама не бели. Защо е тази дискриминация?

Растял бил, само който не се е родил не е умрял, рано или късно теглим печелившият билет. Да екстрадират всичко що е чернилка и ислямилка, само че не може вече, всяка паплач имат права равни права с нас, защото проява на расизъм и в малки дози е равно буквално на хитлер в най-крайната си доразвита форма, и никой не иска да позволи това, и затова ще се принасят тези жертви на олтара на мултукултурата и на певачката Ариана приятелка и защитничка на блак лайв матер, чийто основател също е муслим.

Война е,а по време на война са нужни всички ресурси-възраждане на всичко българско,на всяка дума идея,събитие,които носят сила - на духът на Тенгри и Православието ,на ханове и царе,войводи и пророчици,на читалища и гимнастически дружества Юнак,нужна е нова религия-България,не демократична или тоталитарна,а силна и оцеляваща,толкова силна,колкото е всеки един българин

На Америка и трябва спешно война в Ежопа и то голяма .

Тероризмът е като питбул. Веднъж създаден и отгледан той ще иска храна и жертви ежедневно! Камбаната отдавна биеше, но тъпите ояли се западни консуматори не подозираха, че тя бие и за тях! Нима средния европеец се интересуваше какво творят техните правителства по света? Колко деца умират и страдат? Не им пукаше, защото не бяха техните деца! Високият стандарт беше най-важното! Западът воюва вече на своя територия, а това значи, че ОТСТЪПВА! Американците засега само гледат, няма да се учудя ако някога войната се прехвърли и там!

Ако вместо да създават и поддържат терористи, се бореха срещу тях - такива атентати нямаше да има ! Ако вместо да налагат "демокрация", оставят народите сами да да достигнат до нея - такива атентати нямаше да има ! Жалкото е, че пострадалите са невинни, а виновните са лицемери ! Скорошно оздравяване на пострадалите. Лека им пръст на починалите ! Съболезнования към близките !

Войната върви. Войната на Запада традиционно беше планирана да бъде срещу Русия. По стар обичай. Но този път Русия не се яви на войната. Или по-точно взе да отговаря неочаквано, нестандартно и асиметрично. В Путински стил. Интересна смес от джудо и православна славянска мъдрост. И Западът затова е бесен на Путин и Русия. Наполеон е бил също толкова бесен на Кутузов. Още древните са казали, че Войната като един типичен пожар, лесно се почва - трудно се завършва. И неусетно Западът почна да усеща, че почвата взе да заминава под краката. Тъй да се каже Кармата взе да си изисква неустойките. Почна едно брожение. Брекзит, ЛьоПен, Тръмп, Унгария и Чехия се пънат... Хората по света почнаха да се вслушват в мъдрите и тихи слова на Русия изказвани чрез Путин, RussiaToday... На много места по света Путин почна да придобива по-висока популярност и от местните политици. Никъде по света хората по реално не искат децата им да стават лезбийки и гейове, не искат орди от чужденци. И затова Световното Фашистко Задкулисие почва да усилва Терора. Само това им остана, но НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ!

...трагично е,но старите хора са го казали, каквото посееш това ще ожънеш...

Прочитайки постовете на "Дървосекача"изпадам в недоумение от каква страна да ги тълкувам - от лингвистично - ограмотителска или от неврологично - психиатрична?ЯВНО НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ!

Важното е, че се забавляваш, побратиме! Нещо като чопленето на семки... :)

Какво ли ще каже по темата Шарли Ебдо? Нали всички бяхме Шарли? Или вече не сме?

Хората поумняват. Макар и бавно.

Според Запада кой истински се бори с ИДИЛ? Америка разбира се! А защо няма нито един теракт на ИДИЛ в Америка? Защото имат най-добрите спецслужби?! Не е така. Защото нямат мюсюлмани?! Имат ги достатъчно! Почти всички участвали в терактите на 911 бяха от Саудитска Арабия - най-големия арабски съюзник на Америка. Редица факти сочат Саудитска Арабия и Катар /също съюзник на Америка/ като създатели и поддръжници на ИДИЛ. Изводите са на повърхността.

ами аудиторята тук 70% се радва на един таблет и телефон ... толкова е тяхната повърхност :)

лека пръст на починалите ! защо не пишат в медиите за ежедневните бомбени атентати и броят на жертвите в ирак например ? или там не живеят живи хора , невинни деца , жени , старци и мъже ...?

Живеят хора там.Невинни са ама некачествени. С нищо не допринасят за прогреса на човечеството.Само ядат и с.рат! За разлика от британци и др. европейци,американци и руснаци (в обл. на литературата)

гледам баба Яга - Тереза, нещо съвсем се сбръчкала , рейтинга и падна , лирата се изравни с рублата , народа вика уууу ....... не е на добре

Нито Мей, нито Путин, нито Тръмп, никой няма да може да спре ужасът, който пълзи от години в Запада - люлката на културата, но и на антихристиянството, на безличието, на комерсиалното до дупка. Отмъщението е заемането на това пространство (нищо не се губи) от нови, други, подтикнати от Някого сили, а може и от ВСЕСИЛНИЯ!Копирано от link

Чрез подобни леки убождания Световното Задкулисие насочва своята подконтролна биомаса в нужната за него посока. И после някой да ми гъкне за свободните западни общества и Великата Западна Демокрация! Минаха 27 години от падането на СССР и на хоризонта не остана нищо беззащитно, което да бъде изядено. Затова Задкулисието почва да "оптимизира" и "рециклира" собственото население! Тотален тунинг! Бежанците и те са част от тази схема. Имащия очи вижда!

прав си човече но не виждаш ли че тук 70% са слепци , радващи се на един таблет и телефон ...

и по-точно ..... АЙФОН

НПО предполагам оправдават терористите и се обявяват в защита на ..ценностната им система и право на ...избор !!!???

Тръгнали да изолират Путин и Русия. А са баш приятели на саудитците, кувейтците, оманците и всички други КОИТО ФИНАНСИРАТ ФУНДЕМЕНТАЛНИЯ ИСЛЯМ.

Има поговорка: каквото повикало, такова се обадило...Не става само западните европедали и лудите крави да избиват милиони невинни по света...И винаги да им се разминава!!! Жалкото е, че пак страдат невинни, вместо да гръмнат Килъри, Маккейн ,Обонго, Буш, еврейските лобита и ВПК то...Все умират невинните, а на виновните им се разминава...Но може би, когато и западняците усетят болката на арабските народи, и те ще се вдигнат и изнесат свойте продажни и корумпирани правителства!!!

Това че принадлежиш към малцинствата си е твой личен проблем!

Откъде пък разбра, че е от малцинствата?

Ти си гений бе, чичка! Поглеждал ли си се скоро в огледалото?

Ама, не е толерантно да се казва, че атентата е ислямски.

Че не е, не е. Но ако напишеш истината, че е поредният еврейски опит за всяване на терор в Европа, не само че няма да е толерантно, но и ще те гонят до дупка.

Жалко за загиналите младежи, ако бяха политиците им, дори щях да се радвам, те си заслужават смърта и са го доказали!

ВСЕКИ ДЕН АТЕНТАТИ . ЗАЩО ДЕЦАТА В МАНЧЕСТЪР ДА СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ДЕЦАТА В СИРИЯ ?

Защото, докато има такова разделение на децата, ще съществуват и тези нещастия!

защо пропускаш ирак , сърбuя , либuя , тунис ... мизерна продажна твар си ти , страхлива при това