Убийци и крадци на опашка за амнистия

Убийци и крадци са най-големите мераклии за помилване от вицепрезидента. Поне един на всеки трима осъдени за убийство у нас е подал молба миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Убийци и крадци на опашка за амнистия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волно или неволно си отнел човешки живот. Какви очи ще имаш, за да просиш милост, вместо да изтърпиш наказанието си!? А тези, които са повторили престъплението си какво заслужават?

TIREX

оня изрод марин милиони направи от помилвания заедно с гоце ... а ЖЕРТВИТЕ? у булгаристан всичко е в услуга на престъпниците.

Затворниците искат да помиват вицепрезидента ли? Горките, докъде са стигнали...

Всички пандизчии - членове на БСП!

Йотова раздава гражданство на руснаци! Румен Радев е този който помилва затворници!

Идиотова и Гумен Гадев правят пачки от помилването на убийците, гласувайте пак за тях

За крадците - крумови закони, след това помилване. За убийцте... няма нужда от коментар.

Какви помилвания ? Защо помилвания ? Кой ще върне жертвите ? Те за това УБИВАТ , щото знаят че има помилване !

Ха сега да я видим Йотова! Ще иска да се направи на много добра, но това дали ще се хареса на електората? И на коя част от електората? От друга страна и тя е потърпевша от убийците - баща й беше убит. Освен това нейната партия няма навика да помилва, а да разстрелва... Очертава се интересна ситуация!

Е те така се правят пачки. Помилвай ги Румене, ти си широка душа, милостив човек си.

Ами, ако се върне смъртното наказание, молбите за помилване от убийци, ще станат мноооого по-малко!

че Президентът Радев и този път ще реагира адекватно. Щото за предишния "щастлиФт" съм сигурна, че щеше да ги амнистира всичките в унисон с "европейските ценности" и другите дежурни глупости...

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ УБИЙЦИ!!!ЖЕРТВИТЕ ИМ ЩЕ ГНИЯТ, А ТЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА НА СВОБОДА-НИКОГА!!!СМЪРТ ЗА ИЗЧАДИЯТА!!

Сред всички убийци, единствените които заслужават амнистия, са тези които са убили мародери, опитващи се да ограбят дома им. Амнистия за всеки човек, стрелял в защита на своя дом и имущество.

Да се върне смъртната присъда!!!

Като едното нищо ще ги пуснат всичките на свобода! Българското правосдие няма нужда от спокойствие в държавата ,на тях им трябват убиици и разбойници за да могат да правят пари.Много се равам лато чуя убит адвокат ,прокурор или съдия а как се кефя да чуя че са изнасилили дъщерите им .

И аз съм за помилването им - с по един куршум в дегенератските им тикви!

НИКАКВА АМНИСТИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ, никаква амнистия за крадците и другите гадиве с тежки,умишлени престъплевия! Не стига,че съдийте им дават такива краткосрочни присъди,не стига че не смеем да излезем в кварталните улици,сега пък "на опашка"! В никакъв случай,да работят в затворите,че не можем и тях да хрантутим с данъците си!За дете в детска градина храна за 2 лв,за затворниците-6 лв.В коя друга държава е така?!

"Поне един на всеки трима осъдени ЗА УБИЙСТВО у нас е подал молба миналата година." Да се амнистират по бързата процедура - с изстрел в главата.

ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ. НЕЩО ПОВЕЧЕ-ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.ТРЯБВА ДА СЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ

Как ще ги помилват? Хем ги освобождават, без значими заслуги, хем отново убиват или крадат. Не случайно са в затвора, да си седят там и никога да не го напускат. Щом веднъж си прекрачил закона, няма как да не се повтори и т.н. За престъпниците никакво съжаление!

AbuTalib

За по-малките присъди. Може зда се сключи договор, че ще ги помилват, при положение, че поемат ангажимента шест месеца да работят в Белене, където да вкарат в изрядност онези пет жилищни блока, в които не живее никой и които бяха предвидени за нуждите на АЕЦ.Да обзаведат отлично килийка "Иван Костов", килийка "Ахмед Доган", килийка"Масларова", килийка "александър томов", килийка "Георги Първанов", килийка "румен овчаров", килийка "онзи от КТБ", килийка " "еди кой си" и .т.н.до изпълване на петте сгради.Тъкмо ще има с какво да опровергаем отрицателното становище на ЕС, че затворите у нас били с нечовешки условия за живот.

Убийци и крадци на опашка за амнистия