Експерт по взривовете: Европа е бременна с тероризъм

Европа е бременна с тероризъм - сама си отглежда терористи, тези хора са родени, живеят и учат в Европа, заяви еспертът Славчо Велков след атентата в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Експерт по взривовете: Европа е бременна с тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КуманиЗтите нарочно пуснаха ислама в Европа, по заповед на ционистите. И всичо беше планирано точно, и се случва по добре разработен план. Махнете куманягите отсекаде, и ислама нема да може да влезне в европа, гарантирам!

Терористите-това сме всички ние. Тероризираме планетата с нашето присъствие и скудоумие. Спокойно! Скоро тя ще се освободи от нас.

Пък аз го знам, че юдаизма е създал ислама нарочно, за да има една по-дълга ръка в Арабия. Много изследователи верват, че ционизма е искал чрез ислама да унищожи християнството. Защо? защото юдаизма е предрекъл новия месия, но са отказали да признаят, че Хисторс е новия месия. Отказали са, защото в предсказанието пише, че новия месия ше установи новия ред на света и че последователите на месията ше са поставени над дотогаващните вярващи. Което идва да покаже, че последователите на новия месия ше са над последователите на стария ред. Затова юдаизма и малкото староверско разклонение на юдаизма (което е ционизма) са намразили християнството и са създали умишлено едно ново разклонение на ционизма (юдаизма) в пустинята, като са се опитвали да сблъскат още тогава ислама с християнството, и така да се оттърват от Христос и християните. А ислама така или иначе си е ционизм (демек старата и малка разновидност на юдаизма). Затова мусулмани и юдеи се разбират добре - защото изповедват практически една и съща религия, към един и същи Бог. Ислама е пълно копие на старата част на тората, до степен, че изследователите спорят дали Мохамед не е учил Тората некъде по Полуострова. Дума по дума. Но за Мохамед е доказано, че е бил тотално неграмотен и не е знаел да чете и пише. Множество съвременници и свидетели разказват, че той е диктувал на други хора да пишат вместо него, и е карал същите да му четът. Човека просто е бил неграмотен, да не забравяме, че по това време да ходиш на училище е било само за особено богати хора, които са плащали на учители или са държали образовани роби да образоват децата им. Между другото, по това време е имало само религиозни, а не светски училища. Но да не се отклонявам от въпроса. факт е, че ислама копира ционизма, защото произлиза от старата част на Тората. Но четете си Тората и Кур'ана де.....

Затова ционизма винаги е искал да избие християните, и ислама е бил проектиран със същата цел да бъде винаги насочен срещу всеки, който не е удобен на ционизма. Затова сега виждате новата атака на ционизма срещу християнството като отново ислама е оръдие на ционизма, насочено за директен сблъсък срещу християните. Затова ционизма проповедва толкова много атеизъм между християните защото това отслабва християните и техните ценности. Но защо атеизъм не се проповедва извън християнството, питате ли се? Защо будизма не проповедва атеизъм? Защо хинду религиите не проповедват атеизъм? Защо самото юдейство не проповедва атеизъм? Единствено в християнството, чрез куманизма и куманиЗтите, се проповедва атеизъм....и то насочен точно и единствено срещу верващите христиени..... Куманизма е друго копие на ционизма просто е преоблечено като политическа идеология, а не като религиозна, но се повтаре точка по точка с ислама. Куманизма беше въдворен от евреите маркс и Енгелс, после троцки, и т.н., с единствената цел (тогава) да се разгроми могъществото на богатия руски цар цар на една огромна християнска държава. После куманизма беше пуснат и е европа, със същите цели да се разгроми християнска Европа отвътре. Куманизма затова се разбира също добре с ислама и затовасега куманиЗти пуска тислама в Европа, и то не е случайно.....планирано си е!

Няма го вече хан Тервел, Тибериус,Тиврелий-името му на запад да спасява Европа от мюслюманската паплач!! Сами си ги вкарахте оправяйте се западняци!Не можем вече да спасяваме Европа и Българите да разбиваме 10 пъти повече войски, нямаме армия! 717-718г. са били 200000 арабите! Да си спомним славните дни на България.....

БРЦК

Ма го има Динко. Проблема е ,че те си ги искат терорягите.

а тая ариадна грнде измислена певачка да плати с хонорара си обезщетения на семействата!!Я си представете,че е пестила от охрана и сега си прави реклама,колко била съкрушена ?Да е ба и миндила ти мръсен зомбирана чалгарка!

Да бременна е с тероризъм след като беше брутално изнасилена преди две години и насилието продължава....

Европа се ''забремени'' с толкова много зло лицемерие и ''ценности'' че само с отстраняването на дебелите еврогейски глави дето са подлоги на пръскащите разрухи и убийства може да тръгне напред,,Кой и защо ч ''забремени'' с тероризъм показвайки нагледно как се съсипват държави, животи дето нямат и допирна териториална точка със забременителите ама природата ги е дарила с природни богатства дето са единствената цел на забременителите..

Библията е написана за човеците ,а не за човекоподобни животни . бий по самара,та да се сети магарето ! къде е морала ? светът е затънал в пороците на лицемерие ,алчност,лъжа,манипулация,нечистоплътност ,ние сме робите на ГРЕХА ,напълно неспособни да го осъзнаем .без морала ,светът върви към собственото си унищожение ,а с ядрените запаси може да стане по-бързо отколкото си мислим ...

papion

"Късно е чадо за китка", жалко за убитите младежи, но Англия години наред се пълнеше с араби, индуси и африканци. По улиците на Лондон на всяка крачка се сблъсквах с влачещи се по улицата бурки. Отглеждаха си ги за евтина работна ръка, но на тях нещо не им се работи. Франция и Белгия са същата работа, а от 3 г. и Германия. Меркел с нейната безумна политика захрани де що имаше клетки на ИД с нова кръв, така че оттук нататък това ни чака.

Жалко за убитите младежи ! Страшното е , че "Европа е болна " и не може да противодейства на пълчищата от неграмотни , нахални и нечистоплътни изроди !

е ясна-тайно или явно,престъпните и алчни кръгове в САЩ,подхранват с пари,оръжие и логистика арабските радикалисти,те са своеобразна тяхна частна армия,срещу целия свят!И там,в Саудитска Арабия и 50 арабски страни си създават АРАБСКО НАТО! Злото расте като злокачествени метастази!Дали светът ще оцелее при толкова много оръжия за убийства?Бог ще вразуми ли алчността на така нар, ЗАПАД?Ще спре ли изтреблението на хората и съсипването на природата от климатични,биологични и токсични оръжия?Ще издържи ли нормалната човешка психика на толкова скрита агресия на богатите и алчни до болест съсловия?

демокрация,а сега арабското ще изнася шериат :Д аз няма какво да губя да му мислят богатите разхождащи яхтите си по средиземноморието!

Що за експерт? Измисляш някаква бомбастична фраза и си голямата работа.

Исляма умишлено е създаден такъв, какъвто е бил през цялата си история, и най-вече такъв, какъвто го виждаме днес. Това е "религия", създадена със стратегическа цел от гениални стратези на злото, замисълът на която се разкрива в момента пред очите ни. В основата си целта е унищожаване на християнството и установяване на Нов Глобален Ред. Всичко друго е медийно нищоговорене и хвърляне прах в очите на лековерната зомбирана публика, която драска с пръстчета по последния модел ай-пи-хуй-фон , за да си види снимката във Фейсбука.

И ТАТКОТО ОТ КОЙТО ЗАБРЕМЕНЯ ЕВРОПАТА Е ИЛИ САУДИТСКИ ХХХЧ НА КОЗИ ИЛИ СОЛУНСКО ДЬОНМЕ :))

то човек никога не може да са сети ако не са спецовете

Да, Европа забременя с тероризъм, но не по естествен път. Нейните настойници и орисници използваха утробата и за да и направят инвитро с донорски материал от Азия, Африка и Америка! Европа трябва да направи аборт-спонтанен или предизвикан!

Как няма да е "бременна" след като си ляга без гащи ,особенно пък и с поканени рязани терористи в спалнята си ...

Я, що така бе? Нали оня ден Тръмп продаде на СА оръжия за милиарди. Къде отиват според вас - в ИД и Ал Каида, естествено.

Маивна Стена около границите на Европа и стреляне на месо. И журналистите да спрат да дават кадри с малки деца и покрай тях да минават по 20 маймуна. Чиста проба расизъм от моя страна, но това е лекарството. Не можеш да слееш вода и олио, те са различни от нас и такива неща винаги ще се случват, да си ходят там от където са дошли и да си се оправят сами. Само че САЩ и Русия, също трябва да спрат да им продават оръжие и да им цоцкат нефта, а ето това вече е трудната работа.

Тези, които се борят срещу тероризма със всички средства, го създават повсякакъв начин...

Колониалните държави, които си го навираха няколко века в Африка и Арабския свят, сега си берат плодовете. Дано и ние да не пострадаме, но за сега ИД са точни - удрят само колониални държави.

СТАТИЯТА Е МНОГО ДОБРА, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, ВСЕКИ ЕДИН ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ БИ МОГЪЛ ДА Я НАПИШЕ. ЗАЩОТО НАРОДА ПОУМНЯ И ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО. АЗ ЛИЧНО БИХ ПОГЛЕДНАЛ НА ТАЯ БЕЗСМИСЛЕНА КАСАПНИЦА НА НЕВИНИ ХОРА ОТ ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА. И ТЯ У ТАКА РУГАНАТА ТЕОРИЯ НА НАЦИОНАЛИЗМА И РАСОВАТА ТЕОРИЯ. ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОЛКО ПРОСТО Е ВСИЧКО. ТИ ГО ПУСКАШ У ДОМА СИ НА СОФРАТА, А ТО СЛАГА ПОД МАСАТА БОМБА. ИСТОРИЯТА НЕ ВЕДНАЖ Е ДОКАЗВАЛА, ЧЕ СМЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО. ЩЕ СПОМЕНА САМО БИБЛЕЙСКИЯТ РАЗКАЗ ЗА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА. И НА КРАЯ ДА КАЖА, КАК ВЕЛИКИЯТ ДЕМОКРАТ ТРЪМП, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ДЕМОКРАТИ ОТ АРАБСКИЯТ СВЯТ ДАВАТ ПЛАНИНА ОТ ПАРИ ЗА ОРЪЖИЕ, С КОЕТО ДА СЕЯТ СМЪРТ. МОЯТ ИЗВОД Е - РЕД В ТОЗИ СВЯТ МОЖЕ ДА СЛОЖИ САМО ЕДНА ТВЪРДА РЪКА, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВАА ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА?

Оказва се, че най-стриктните и ефикасни (според шибаните политици) мерки не вършат работа. Просто нормалните хора са изложени постоянно на риск, с каква цел..?

Европа не е бременна с тероризъм. Европа отдавна забременя с тероризъм, а сега повръща плодовете на идиотията на своето политическо ръководство.

Всичко това е благодарение дейността на краварите.

"Експерт по взривовете: Европа е бременна с тероризъм" Мдам, сама се заплоди с него. Мерел и сие нали отвориха обятия и поканиха пълчищата да дойдат. Пък сега - ох, мамо, ох, тате, лошо е!

*Меркел

Преди един ден "спасили"5 000,преди два-2 700,за 4 месеца 15 000.Вчера пуснали няколко стотин "въстаници"от Хомс да се изтеглят.С тези продажни политици кой мисли,че това ще спре.Няма ли кой да хакне парите но Сорос,че да мирясат толерасти либерасти и друга сган.

И пуделите на тези,които я забремениха печелят демократично изборите в цяла Европа.

Края на март бях с детето ми на концерт в Щутгарт, залата е най-голямата в Баден-Вюртемберг и беше на 70% пълна!!!- С ДЕЦА!!!! Никой не погледна за нищо освен за билетите! Това ме шокира, но слава Богу всичко мина добре

Не знаех че съм бременна

Явно е от снощи и още не си разбрала.

Ама аз родих, без да разбера че съм бременна. И така няколко пъти.

Славчо Велков ще ходи цял ден бос ако ми размениш обувките. Аман от експерти!

При бременност или си раждаш здраво и читаво отроче-терористче, или абортираш... Когато бременността е в напреднала фаза, аборта е невъзможен!Та Европа в коя фаза е, спеца не казва нищо по въпроса?!

Не само това, ами Англия проявява необяснима търпимост към явни фундаменталистки прояви, като например открити призиви по британски тв канали на разни имами, пребиваващи постоянно в страната, че целта на исляма е установяваването на световен халифат, и че всички средстава в тази насока са оправдани и ще бъдат използвани! Че християнството е религия боклук, и т.н. За какво става дума?

Исляма е единствената религия, която определя другите като "неверници"....Забележете, не като "друговерци", а именно неверници т.е. хора без вяра, или за ислямистите друга вяра не съществува!

Политик, управник, пап и пр. не реагира и не осъжда открито тази сатанинска същност на исляма. А той е фалшива религия. Аллах това е лунното езическо божество (едно от многото, на които са се кланяли араб. племена в Мека). Аллах е уакбар дословно означава Аллах е по-високо (а не велик). Затова в Корана пише, че ислямът ще залезе като "религия, когато човек стъпи на лампата на нощта (т.е. на Луната). А самият ислям (Корана) няма нищо общо с т.нар. пророк Мохамед, а е създаден от други хора. Според посветени това е Ватикана. Целта: да се самоунищожат двете религии юдеизъм и ислям. Но целта е по-далечна и тя става видна именно днес...

на близките за тежката загуба. Да не дава Господ никому да преживее този ужас. ПП Според специалисти експлозивът бил поставен в раница.

Е ако беше в куфар какво...?

че на концерт се ходи с куфар, така ли? И се минава незабеляязано покрай охраната? Без да те спрат за проверка? Пишеш колкото да се намираш на работа, я по-кротко го давай. Тъпак.

благодарение на бабишкера и хазарския спекулант шорош

То вече 10-та бременност, чак сега експертите разбраха.

експерт))))))))))))))

Това беше планирана бременност, напълно съзнателна и целенасочена!Сега всички политически осеменители, били с мислите на роднините на жертвите....., колко да сте с мислите им бе, профани!Вземете си съберете мислите!

Уха, тоз експерт много оригинален, бе!

Неспособноста на Евроуправниците ще доведе един нов Хитлер на власт. И това е просто въпрос на време.

А дано по скоро дойде ,да видя и аз пушек от орки

Европа била"бремена"от тероризъм.....Раждането,т.е.освобождаването щяло да е бавно и мъчително....Значи,трябва да се приложи секцио.Ама не се прилага.И освобождаване явно скоро няма да има. Второ,трето поколение,родени там,в Европа,се радикализират и ислямизират.Видно е.Те не харесват страната-гостоприемник.Дошли са там без покана.Сигурно,ако си бяха останали по родните места,до сега да не са живи или родени.Значи,това са ракови клетки,които искат да унищожат организма и ....себе си.Отделно са новодошлите. Как и кой си мисли,че с този омагьосан процес има успешно справяне!?Мерките за сигурност...ха,ха.Те са винаги назад във времето.Особено в днешните условия.

САЩ създадоха ИД, като средство за сваляне от власт на сирийския президент Башар Асад, а пък Ал Кайда беше наследник на спонсорираните за борба със СССР пак от цру афганистански муджахидини, това са факти, съвсем ясно доказани. Отделно от това пак същите САЩ и западноевропейските им васали разрушиха цели държави и ги превърнаха в пълни с хаос и насилие развъдници на фанатизирани самоубийци, примери колкото искате: Ирак, Сирия, Либия и Сомалия са повече от предостатъчни. Тоест СЪЩИНСКИЯТ извор на световния тероризъм не са Близкият Изток и Африка, а именно САЩ...

След Терористичния акт в Париж , арабите в Париж празнуваха и се радваха на терористичния акт ! За това големите на Европа , трябва да решат , или много друговерци и чиста без мюсюлмани , поне от близките 2-3 години дошлите да се изгонят от цяла Европа !

ЕВРОПА ОТДАВНА Е РОДИЛА И СЕГА БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ОТГЛЕЖДАНИТЕ СИ СЪС ТОЛЕРАНТНОСТ РОЖБИ.

като е забременяла, да прави аборт! Но това зависи от всички толерантни политици!

Кой я забремени Европата? КОЙ?

Как кой, Дьорд Шорош, разбира се! Но срещу него се бори само Президента Виктор Орбан, докато нашите лакеи му лижат ..... В момента в цяла Унгария има билбордове показващи как Шорош дърпа конците на марионетните унгарски политици и НПОта, но за това няма ни дума в нашите медии.