Почина единият пострадал работник от ”Стомана”

Пострадалият при аварията в “Стомана“ - Перник шлосер Иван Стефанов е починал вчера в "Пирогов", съобщиха от компанията.

Обратно в новината

Коментари - Почина единият пострадал работник от ”Стомана” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Застрахован ли е срещу злополука работникът и за каква сума?

Щука

Причините за инцидента са ясни - нисък (даже нулев) контрол на качество и условия на работа от страна на работодателя и от страна на.. Държавата! Ей това са главните виновни. Гледай както става ако се случи подобен инцидент в Германия. Гонитба до дупка и изясняване на ситуацията; следват тежки санкции... А това, че българинът блъска неуморно за 600 лв и накрая и до пенсия не изкарва.. Да има за фондовете и синдикатите, пък другите вълци ги яли. Позор!

Докато всички медии ни заливат с всевъзможна ненужна информация за атентата в Манчестър, и ще продължават да го правят още поне седмица, тази новина се прокрадва тихомълком. Всички висши политици "скърбят" с жертвите на атентата, а за този обикновен българин, който честно си е изкарвал прехраната с много тежък труд никой няма да се сети. Естествено, никой няма да разследва и причините за инцидента, няма да има наказани, и най- важното - няма да се вземат никакви мерки подобни инциденти да престанат.