Борисов: Нашите мисли са с мъката на британския народ

Премиерът Бойко Борисов изрази съболезнования към близките на загиналите при атентата в Манчестър. Обявен е телефон за връзка с граждани.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нашите мисли са с мъката на британския народ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе идиоти терористи, защо избивате невинни хорица, защо не гръмнете управляващите идиоти?

До Борисов. Откажи на ЕС приемане и трайно заселване на "бежанци", защото ако не го направиш това, БГ я чака това, което се случва в ЮК. Орбан се изправи срещу Брюксел, полската ПМ се изправи срещу тях, а ти свикваш спешно заседание да приемеш отново Наредбва 208!!! Бъди истински държавник, отстоявай интересите на БГ, не се дръж с онези тиквеници като лакей! Инак всичките тези приказки, че осъждаш остро терористичния акт и неснамсиквоси са просто празнодумие. Хайде поне веднъж направи нещо добро за България!

Тоя тръгнал за арабска Англия да мисли, мисли за нас българите не за арабелите.

Тоя--5годин не може една ограда да построи! Обаче---на чужд гроб реве---там е без пари! И --тереза май през юни ще го гали по тиквата!

Борисов ,....и ''МИСЪЛ''! Всички предишни и сегашни управници , работеха и сега работят , ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ...

" Нашите мисли са с мъката на британския народ"народ,когато Какъв стил та изразяване!!!!! Един оратор не може да се изрази така!!! ЗАЩО говори от името на народа??? А къде бяха мислите на британския народ когатоАмерика и Англия са РАЗПАРЧАТОСВАЛИ БЪЛГАРИЯ????

Има хора дето пишат обиди към новото правитество дайте предложения кой да е премиер не само да оплувате вие го избрахте а сега оплювате много сте смели в писането зад компютера

Свестните хора не се показват.Не може да ме убедите,че няма умни и интилигентни хора,ама не се допускат да ,,помиришат ,, власта..Знаете ли колко обикновени хара има за ,,екпперти,,р различни области но нямът достъб до нищо

Добре съгласен съм но кажи кои са те колко много има товае относително понятие кажи имена за да гласуваме за тях така щте спасим България ако наистина си патриот.

мир на невинните душици... за жалост сте случили на злобни политици и вие невинните опирате пешкира Британци, май не е много весело да бомбиш други държави...

Как не се е сетил да ги посъветва да си открият дюнерджийници които да ги пазят, на които ние разчитаме у нас под мъдрото му ръководство - хахахахахах . Мир на душите на загиналите.

Борисов бие без бомби и атентати дотрепахте българския народ.Загрижили сте са за англичаните.Защо не си зададете въпроса / кой допусна тези орди да населят Европа.Влезнаха без документи и без някой да ги попита къде отиват,а на обикновените хора им бъркат с извинение в задниците да ги проверяват дали нещо не нарушават при преминаване на някоя граница.

С КАКВО МИСЛИ БОРИСОВ КАТО НЯМА НИЩО В ГЛАВАТА

Както винаги с това на което сяда!!

А, за Българския народ кога ще ти дойде някаква загриженост. Все пак народа проявява странна търпимост вместо да те подхване със шутове!

Борисов, не е лошо да си пренасочиш мислите към българския народ.

нали това прави ? денонощно лъже ,краде ,убива и прогонва народа си ,за което си бе и избран от мафията на "демократите" !

Изобщо не ми дреме нито за британци нито за каквито и да било. Дреме ми, че тука има само мъже по документи и продажници!

Тези кухи фрази, като "остро осъждам...", по-добре не ги казвайте. Политиката на Западния свят е причина за тези атентати.

има една бг поговорка "който чужд гроб копае,сам пада в него !",не е лошо да си я припомняме достатъчно често .цената на всеки живот е една и съща ,няма бели,черни,католици,евреи ...лошото,което правим ще ни бъде върнато ,а за доброто не е сигурно !

Прогони тези хора дето си имаха и Родина и дом??????????????Те ги поканиха и с фалшивото и лицемерно държание към тях ,и с бездействието и неграмотноста им,са лесна плячка за вербованеНай голямата грешка на Меркел,че еднолично взе това решение,видя ,че не са хора с качества ,сега ги разселва.Питам ,защо тя не вижда колко мизерници има в ЕС,а прибира от други континенти.

Г-н Борисов , ''БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''. Какво ПРАиМ , само кабинети БОРИСОВ-1,2,3,4........ЛИ ?? НЯМА РЕЗУЛТАТИ , В СЪД. СИСТЕМА , НИТО ЕДИН ОСЪДЕН , ДО КОГА?

Нашите мисли изобщо не са с британския народ. Само мислите на продажните ни управляващи.

А КОГА ДРАГИ ЩЕ ТИ СТАНЕ МЪЧНО ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, КОЙТО ИЗМИРА И БЕЗ ПОМОЩТА НА ДЖИХАДИСТИ, ЕБОЛА, ЧУМА И В НАЛИЧИЕ ИМАМЕ САМО ТЕБ И ГЕРБЕРСКАТА КИТКА?

Дълги години само ще се питаме ,,ДОКОГА,,С ТОЗИ ГЕНОЦИД КЪМ НАС.САМО СЪЗДАВАШ МИНИСТЕРСТВА,АМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ НЯМА ЗА НИЩО

Герберската китка- баба Цецка, Дърта распоретина, Парти секлецарка, Мамата, на Нация, ебана, на криво, във чутурата

Добре е да си така загрижен и за нашите бездомници и пенсионери, мръснико, вече 8 години си във власта и какво-все по-зле става, некадрно животно!!Кой сега ти е виновен, безхабернико!?

Сме откровени и ще скрият статията.,,Любовта към нашите управляващи е,,Огромна,,

Какви са тук, причините, Дира с Мерки* да излезе! Да си биеме, камшиците, или Тук, да си кротуваме? За Бога братя, споделете, на, една баба, помогнете!

Недей да мислиш за Англия а мисли за НашАтА корупция

Така се ОТКЛОНЯВА вниманието на народа прост .

Коментарите,а някой скрихте??????????????????????????

Абе, ваште мисли са с мъката на хората от Манчестър, ама на други мислите им са с радостите на джихадитата, та не знам...

Г-н Борисов , посланикът ни е ГОЛА ВОДА , нокаква адекватност , даже си КРИЯТ И ТЕЛЕФОННИТЕ НОМЕРА ! Уволнете го , за да не цапа името на държавата ни !

И защо си мислите че посланиците ни където и да са имат някакви познания за това колко българи има или пък че някой е седнал да ги уведомява при такива случаи??Едни дипломатически представители дето само ''представлява'' някоя страна ..за да се перчил с ''демокрация и уважение'' от другите...

И защо не звъните на близките си ами се надявате някой дето даже не ги е и чувал че са там да ви даде информация????

Дано британската полиция си свърши работата, а не разследва това отвратително престъпление така, както МВР на Република България "разследваше" убийството на проф. Станимир Калоянов - от времето на главния секретар ген.-лейт. Бойко Борисов до ден-днешен.

А телефоните на ПОСОЛСТВОТО , КОИ СА ? Не ви ли е срам ? Посланикът , ВЪН !

БОРИСОВ, СТИГА ПЛАКА ЗА МАНЧЕСТЪР! НИЕ СТО ПЪТИ СМЕ В ПО-РИСКОВО ПОЛОЖЕНИЕ! НЕ ЧЕТЕШ ЛИ, НЕ ГЛЕДАШ ЛИ МЕДИИТЕ, НЕ ЧУВАШ ЛИ КАКВО СТАВА У НАС? КОГА ИЗЛЕЗЕ ДА КОМЕНТИРАШ КРИМИНАЛНИТЕ ПРОЯВЕНИЯ НА ЦИГАНИТЕ У НАС, КОИТО ЕЖЕДНЕВНО ИЗНАСИЛВАТ, УБИВАТ, РЕКЕТИРАТ, КРАДАТ БЪЛГАРИТЕ - НИКОГА!ПИСНА МИ ДА ТЕ ГЛЕДАМ КАК ЛИЖЕШ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАДНИЦИ, А НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ У НАС! АМАН ОТ ПИШМАН-ПРЕМИЕР! ТИ ПРЕМИЕР САМО НА ЦИГАНИТЕ ЛИ СИ? ИЗВИНЕТЕ, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ТОВА Е ТВОЯ ЕЛЕКТОРАТ!

Много си прав,тоя е СТРАХЛИВЕЦ,АКО ЗАПОЧНЕ ,,ЧИСТКАТА,,С ЦИГАНИТЕ НЯМА КОЙ ДА ГО ИЗБЕРЕ.ТОЙ ИМА ПЕРДЕ НА ОЧИТЕ,И НЯМА ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯ,И СИ Е ЗАБРАВИЛ СЛУХОВИЯТ АПАРАТ

А за мъката и ужаса на българския народ има ли кой да мисли?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Посолството ни в Лондон е ,....ЗАСПАЛА РАБОТА . Посланикът : ---Звънете на английските власти ??? А Бг-посолството за какъв .УЙ са там ?

БОМБА ЦЪКА МУ В КРАТУНАТА...!!! :::))) И ще гръмне под дупарата на цензора от дирника...!!! :::))) Дааа...!!!

Борисов, остави празните приказки и недей плачи на чужди гробища, ами виж добре ли се охранява българската ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА?! Тази паплач, която върши тези безумни престъпления, не е само от местно отгледани мангали. Някои от атентаторите от последните 2 и половина години преминаха и през нашата граница с Турция!! Нищо не пречи утре световните кукловоди да ги насочат да гръмнат нещо и у нас. Апропо, охранява ли се добре АЕЦ-а?!? Софийското метро?? Мигрантите прибрани ли са в лагери или продължават да се шляят по центъра на София?!? Колко от тях са РЕПАТРИРАНИ?!? И пр., и пр.

Хайде чуждопоклонници отивайте на жълтите павета и шействайте , скандирайки нас не ни е страх. Може и плакати с надпис аз съм манчестър да си вземете. Някой от онези страда ли за гладуващиъе български деца и пенсионери, за болните които нямат средства за лекарства, за ромския терор, който изживяваме всеки ден..... Спомнете си и кампаниите из европата против българите, сякаш не сме хора. Спомнете си гостоприемството на онези към всички нелегални хора прииждащи на талази под надслов че са бежанци......

Тъпанар, който на първа копка на нови къщи в Хитрино, дето загинаха сума ти хора, си позволи да се шегува как щял да се търкаля с репортерка, е просто жалък като тръгне да си изказва съболезнованията за "братския британски народ:.

ПОДЛЕЦ НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ

Му е ,,умнственият багаж,,

Ти капитан ли си или командир на партизански отряд? Удари една "Кремлевская Особая" и чакай по-нататъшни указания от Центъра.

А,англичаните,дали са с мисълта за мъката на българския народ?

Това лицемерие на управляващите дебели глави вече минава всякаква граница.. Жалко за починалите, за ранените ама кога хората ще се събудят и ще проумеят че точно тия сега дето лицемерно изказват някакви съболезнования са виновниците за страданията??Докато подкрепяме управляващи дето си душкат мангизи на наш гръб с всякакви ''мнироопазващи'' действия носещи разрухи и беди няма какво да се учудваме че пак на наш гръб ще са бедите а не на техния.. Къде бе лицемери бяха вашите ''съпричастия'' когато разрушихте редица държави , убихте толкова много хора???? Не ви щем съболезнбованията а си искаме нормалния живот

Мне. Мислите на Бойко за пред камерите може би, моите и на мнозинството българи изобщо не са свързани с мъката на британския народ. Ще пореват малко, пък ще се върнат към живота си, който е на светлинни години пред нашия. И защо трябва да ми дреме за тях? Тука за една седмица убиват толкова хора по пътищата и заради грабежи.

А как сме, др. Борисов, с терористичните актове в други страни, различни от Големите Братя? С тях ли сте или не сте? С нашия народ явно не сте,такава фраза не употребявате за вътрешно ползване...

ЦЕНЗУРА В ДИРА,СКРИВАТЕ КОМЕНТАРИ

Не се учудвайте, дираджиите са доказано либерастки сайт.

Банкянския се ошлайфа на тънки словесни конструкции, ще задмине по лицемерие всички. Сега да отиде да сложи цветя пред британското посолство. И плюшено меченце!

Борисов: Нашите мисли са с мъката на британския народ

От 18коментара ,само 8покзвате

Борисов: Нашите мисли са с мъката на британския народ, а не с мъката и бедността на българския народ. Бедността в България е голяма! 65% от българите не могат да си позволят нормално отопление. Глад, мизерия и мъка. Каравелов разказваше как "българете обичат да плачат по чуждите гробища, когато техните собствени родители лежат в земята непрелеяни, неоплакани и непоменени ... Кой помага на чуждите правителства да деморализират народът ни и да го направи неспособен за нищо? - Българете...

"Нашите мисли са с мъката на британския народ". Само в едно изречение Борисов разкрива каква политика води - да е с британския народ, въобще с еврогейския съюз, но не и с българския народ, Всеки ден българския народ обеднява, пенсионерите отпъждат кучетата, за да намерят комат хляб в боклука, цигани пребиват и убиват българите. Но Борисов е на поста си - той е с другите народи, но не и с българския! Ощети България, като забрани печеливши проекти, но важно за него е Юнкерс и бабата да го цунят, а Берлускони да му мери гърбината и да вика: "Е, това е премиер! Юнак над юнаците!"