САЩ ударили база на Ал Каида в Йемен

Въоръжените сили на САЩ извършиха тази сутрин антитерористична операция против база на Ал Кайда в йеменската провинция Мариб, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ударили база на Ал Каида в Йемен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези, дето са ги ударили, да не би да са Йеменци, недоволн от демократичното присъствие на СА?

Американците задобряват - този път са УЛУЧИЛИ ;) А наблизо няма ли някое погребение, сватба или трактор ударени :)

Американците винаги улучват защото имот най доброто и съвременно оръжие и най доброто електронно,сателитно и на терен разузнаване!За това американците и техните съюзници са избили десетки хиляди джихадисти в Сирия и Ирак както и стотици техни командири!А мизерниците на путин и Асад трепят жени и деца и бягат презглава от Палмира!

Верно е за разузнаването ;) Особенно със епруветките ;) Па са и майстори на извиненията после де :)

Коментирам само военния аспект на операцията, защото политическия е повече от ясен - смачкване на съпротивата на хусу и експлоатация на техните петролни залежи. Та според новината "Седмината екстремисти били убити "чрез комбинация от малки огнестрелни оръжия и прецизни въздушни удари". Значи n на брой въздушни удари плюс наземен есип безвъзвратно ликвидирал 7- мина бойци-любители. Какви ли сили ще са им нужни срещу профешънълите?

ако следваме причинно следствена логика може да се каже: "САЩ убиха 22 и раниха 60 в Манчестър"

Никакви терористи не са атакували, въстаниците хусити, които си искат земите с петролни полета, експлоатирани и владяни със сила от Саудитска Арабия. Елементарни медийни лъжи в типичния американски стил.

Незнам какво са ударили сащ ама какво удариха жертвите им в Манчестър всички видяхме:((((Дето има една дума ''каквото повикало такова се обадило'' ама се чудя защо не се е ''обадило'' там където трябва, там при сделката за оръжия за милиарди сякаш ще ги сервират на масата за хранене

Въоръжените сили на САЩ извършиха тази сутрин терористична операция в йеменската провинция ...това е истината ...

много прецизно!Да им пожелааем още много ежедневни подобни и по големи удари по руските съюзници от Ал Каида и Хизбулла!

ХРАБРИТЕ САУДИТСКИ КРАЛСКИ ЧАСТИ ПЪК УДАРИХА СНОЩИ СБОРИЩЕ НА НЕВЕРНИЦИ В МАНЧЕСТЪР :)))

кретeн..

Какъв кретен казваш на човека?! Ти си този, който е такъв. На всички им е ясно кой спонсорира крайните ислямисти в Европа, само ти май си заблуден.