Джихадисти ликуват след смъртоносния взрив в Манчестър

Привърженици на терористичната организация "Ислямска държава" ликуваха тази сутрин в социалните медии след снощния кървав атентат в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Джихадисти ликуват след смъртоносния взрив в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краино време е да се потърси osmetka на търговците които продават оржие на ислямската държява

Защо въобще разпространявате такива псевдо новини? Вие проводници на джихадистите ли сте? Мен въобще не ме интересуват доволните мнения на някой фанатик! Нито пък имената му! Това тук да не е ал джазира?! Алоооо? Осъзнайте се, глупаци такива!!! Давате ли си сметка какво правите въобще?

това убийство на невинни хора стана заради американското посещение в близкия изток великобритания е пръв съюзник на америка и тези две страни са виновни и отговорни за жертвите

Искам да го натреса на Мохамед в аспуха!

Какво ликуват тези дебили? Че убиха деца? Какви нещастници, направо да заровят тяхната столица Рака с бомбардиране като през втората световна....

Виновните за тези масови убийства са тези които снабдяват с оръжие за милиарди долари терористите.......Америка - Саудитска арабия

Къде забрави Израел?

,,ислямистът,, не се ,,интегрира,,!!! само се ,,дезинтегрира,,...!!! защо ли ,,силно,, религиозните бягат на ,,запад,, а не на изток към ,,мека,,...???

Вече започвам да се замислям, КОЙ е прав и КОЙ не и кои са терористите...тези които ги снабдяват с оръжие или тези които го използват! И не си ли заслужаваме съдбата след като търпиме тази двуличност и лицемерие!!!

Бомбата е направена от катбамид и гайки. Викаш това са съеременните оръжия който СА дава на терористите? Де се въдите толкоз прости пръчки?!

Сега, като въоръжа саудитците до зъби срещу 110 милиарда долара, да видим "терориста" Асад, как ще противодейства на хуманната, човеколюбива Ислямска Държава ?! Малко "кофти" се получава, че и ние USA уж се бием срещу нея, но положителното е, че не участваме пряко, а чрез Кюрди, Турци и Сирийци. Сега вече може и някой саудитски арабин да се включи, ама надали . . . .

Туитер, Фейсбук, Инстаграм и не знам колко още социални мрежи се цитират винаги след подобна трагедия. От една страна са специалните служби, които, би трябвало да изловят джихадистите като мишки, включително и техните клетки, помагачи и т.н. От друга страна администрацията на социалните мрежи спи ли или са дебилно тъпи? Не докладватли такива "радващи се" на службите? Още повече, че им позволяват постовете в мрежата им да е обществено достъпна... Има нещо много гнило в цялата тази работа...

Да фашизма е забранен а това не....

Е, ти какво искаш, да забраним исляма ли ?! Тогава на кого ще продаваме всичкото това оръжие за толкова милиарди . . . . ?!

Всичко е пунт и пластика на американците...горко и тежко на простосмъртните!

Не бива да ме триете.

Привет Меркел !

и едните и другите са ми безразлични , но ако някои беше разрушил дома ми и убил децата ми ,и аз щях да се радвам на тази новина ! ако някои мисли по различно значи не е нормален ...

Няма смисал да си силен за да преживяваш това, което е сега в Европа, ПРОСТО, смао трябва да си ГЛУПАВ ! Европейските лидери се изредиха да дават КУРАЖ на Манчестър, обаче тези всичките лидери на Ес са за затвора, защото ПОВТАРЯТ едни празни думи, които се ОБЕЗЦЕНИХА! щом НЕ МОГАТ ДА се справят с Ислямистите -Меркел и всичките и ЛАКЕИ да си ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ, ДО един ! Да се назначат НОВИ ХОРА, като Орбан !

Е кои ще свърши работата? Орбан и Пути ли?

Хора, които ще се справят с Ислямистите и вместо да ги приканват и да им дават ПОМОЩИ, трябва да ги върнат по РОДНИТЕ им места, Европа не е съставена от Африканци и Азиатци, които викат Аллах Акбар, Европа беше цивилизация и цареше мир преди 7 години !

Ние нямаме нищо общо.

И ние!

И в хибридната война в България ли?!

Вие сте, вие , братко Шломо! И циганина Шорош даде парите!

Е и путлерастите ликувате, ама толкоз ви е акъла.

И краварите също...

сега,може би,на всички им е ясно защо Великобритания иска да напусне "благородният","толерантният", "хуманният" и"отвореният" ЕС

англичаните напускат християнска европа защото повече от половината население (с изключение на кралското семеиство) са мюсулмани и искат да превърнат англия в англииски шерият

пропаганда като четя:Джихадисти ликуват! Викторе кое е важното- убииството на децата или че терористите ликуват? Много ми е съмнителна целта на редактора

за прекрасната мюсюлманска религия. Хора, които се радват на смъртта на деца са най-долен боклук. Кво искате от хора които се надупват при молитва.

Кога най-после ще се възмутят самите мюсулмани - родители на деца??? Кога?????

Тереза Мей си гарантира изборната победа.......

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

Меркел каза ,че това е някъкво недоразумение ..пиян арабин,когото лошите са напили с виски и бира против неговата воля. лоши и нетолерантни европейци ..их либе арбише шванц-каза баба Мерки!

май и теб са напили, пишеш преди да си изтрезнял

Тръмп или по точно кукловодът му вече е основен спонсор на ИД. Вчера направиха сделка за 400 милд. Така ,че трилърът тепърва започва......йес!

167 Строфи от Корана зоват за насилие, война, джихад. Създателя на Исляма - Мохамед е педофил, на 64г. се жени за 9г. Айше, жени се и за жената на доведения си син. Водил е войни и е избивал хора в продължение на десет години, наредил е убийството на поет понеже е писал поеми срещу него. С други думи Исляма е създаден от един закоравял престъпник изнасилвач, убиец и грабител. Не се чудете защо мюсюлманите с такава чума, от Исляма е. Исляма е заплаха за Християнската култура. Винаги е бил и такъв ще си остане. Християнството е за Любов между всички хора. Да се пазим от фалшиви "Божествени религии. Те са от Сатаната.

е създаден от юдеите, като противопоставяне на християнството!

затова и тръмп и путин подкрепят исляма

Дори такова зверство няма да събуди западния консуматор и да му покаже истинския му враг. Като уплашени говеда ще мучат и блеят, но почти нулевия им консуматорски интелект няма да ги ориентира и да им покаже истинския им душманин. Путин и Русия откога предупреждаваха западните граждани, да не позволяват на своите корпорации и политици да си играят на тероризъм - ама кой да чуе?! Демократичната имитация с нейните платени медии надеждно поддържаше будната кома на западното гражданство и сега се чудят откъде им идва. Оранжеви революции, преврати, хунти и много тероризъм по целия свят, но на западняците не им пукаше, защото бяха на кяр - но сега вече те са ястието! Няма вече какво друго да се яде!

А той Путин нали най-много биеше по ИД, защо там само един се обърка ? Май са си приятели, защото имат общ враг - Европа.

Западът разполага с ресурси да смачка цялата тази сган моментално. На всичкото отгоре обяснява наляво и надясно, че това са основните му цел и желание. И едновременно с това не прави нищо. Ако "нищо" може да се нарече оръжейна сделка за няколко стотин милиарда, между "стожера" на западните "ценности" САЩ и вдъхновителя и финансов благодетел на джихадистката сган Саудитска Арабия.

Не забравяй само, че Саудитска Арабия е най-големият кредитор на САЩ, който има кредити за над 100 трилиона долара. Нещо като ФРГ за Гърция.

Към платени, Да ви помогна с една опорна точка. Социалните медии са на Путин, щом като джихадистите ги използват за комуникация и никой не им трие акаунтите.

Задействай си и втората мозъчна клетка и току виж си станал реалист

Толкова много новини, пък трудно се намират кадри с взрива и имали въобще такива, гледа ми се?!

ТОВА Е МНОГО СТРАННО... НАПРАВО НИ ЛЪЖАТ!!!!

Западните професионални и обективни медии ще раздухат ли теорията/версията, че Мей е наредила атентата в Манчестър, за да и помогне по някакъв начин в политически план? Щото СНН, Фокс и т.н. нямаха никакви проблеми с раздухването на теориите, че Путин е наредил да се взриви метрото в Санкт Петербург....

Не съм чул, чел или видял Мей да унищожава опонентите си както това прави Путин. Да ги изброявам ли? Ти сякаш си Политопат, а?

Кога изпращат още танкове и армии по руската граница, като отговор на поредните терористични атаки в Европа ?

Трагедия да. Гледам обаче другите овини къртят особено пи ар новината "КУРВАТА НА НЯКОЯ СИ МУТРА СПЕЧЕЛИ КАЙЕНА НА ЛУКОЙЛ" и плача............ Баси новината. Утре аз ще си платя и ще пише: "Нашия си удължи пениса с 20 см., яжте пийте коври Огито черпи".

Пък аз го знам, че юдаизма е създал ислама нарочно, за да има една по-дълга ръка в Арабия. Много изследователи верват, че ционизма е искал чрез ислама да унищожи християнството. Защо? защото юдаизма е предрекъл новия месия, но са отказали да признаят, че Хисторс е новия месия. Отказали са, защото в предсказанието пише, че новия месия ше установи новия ред на света и че последователите на месията ше са поставени над дотогаващните вярващи. Което идва да покаже, че последователите на новия месия ше са над последователите на стария ред. Затова юдаизма и малкото староверско разклонение на юдаизма (което е ционизма) са намразили християнството и са създали умишлено едно ново разклонение на ционизма (юдаизма) в пустинята, като са се опитвали да сблъскат още тогава ислама с християнството, и така да се оттърват от Христос и християните. А ислама така или иначе си е ционизм (демек старата и малка разновидност на юдаизма). Затова мусулмани и юдеи се разбират добре - защото изповедват практически една и съща религия, към един и същи Бог. Ислама е пълно копие на старата част на тората, до степен, че изследователите спорят дали Мохамед не е учил Тората некъде по Полуострова. Дума по дума. Но за Мохамед е доказано, че е бил тотално неграмотен и не е знаел да чете и пише. Множество съвременници и свидетели разказват, че той е диктувал на други хора да пишат вместо него, и е карал същите да му четът. Човека просто е бил неграмотен, да не забравяме, че по това време да ходиш на училище е било само за особено богати хора, които са плащали на учители или са държали образовани роби да образоват децата им. Между другото, по това време е имало само религиозни, а не светски училища. Но да не се отклонявам от въпроса. факт е, че ислама копира ционизма, защото произлиза от старата част на Тората. Но четете си Тората и Кур'ана де.....

Затова ционизма винаги е искал да избие християните, и ислама е бил проектиран със същата цел да бъде винаги насочен срещу всеки, който не е удобен на ционизма. Затова сега виждате новата атака на ционизма срещу християнството като отново ислама е оръдие на ционизма, насочено за директен сблъсък срещу християните. Затова ционизма проповедва толкова много атеизъм между християните защото това отслабва християните и техните ценности. Но защо атеизъм не се проповедва извън християнството, питате ли се? Защо будизма не проповедва атеизъм? Защо хинду религиите не проповедват атеизъм? Защо самото юдейство не проповедва атеизъм? Единствено в християнството, чрез куманизма и куманиЗтите, се проповедва атеизъм....и то насочен точно и единствено срещу верващите христиени..... Куманизма е друго копие на ционизма просто е преоблечено като политическа идеология, а не като религиозна, но се повтаре точка по точка с ислама. Куманизма беше въдворен от евреите маркс и Енгелс, после троцки, и т.н., с единствената цел (тогава) да се разгроми могъществото на богатия руски цар цар на една огромна християнска държава. После куманизма беше пуснат и е европа, със същите цели да се разгроми християнска Европа отвътре. Куманизма затова се разбира също добре с ислама и затовасега куманиЗти пуска тислама в Европа, и то не е случайно.....планирано си е!

нищо не разбрах но и тебе не те мързи да пишеш толкова глупости

abasador

като, допълнение към коментара ми от 13:43 ч И за да не бъда обвинен в кръвижадност ще си позволя да цитирам един от великите пророците на исляма Мойсей и Петокнижието (е първата и основна част на Библията, това са петте Мойсееви книги) му: Левит книга 3-та, глава 24 20 "строшаване за строшаване, око за око, зъб за зъб: както направи повреждане на человека така да се направи и нему." Лек ден.

abasador

жестоко, ужасно и нечовешко престъпление е да убиеш невинни хора, моите съболезнования за роднини и близки на убитите. много пъти, по подобни поводи предлагам решение, което съм убеден, че ще помогне. На безчовечни убийци като този изверг и подобни нему... фамилийте трябва да се избиват до девето коляно (вкл. близки приятели) и това да се огласи от медиите така, че кръвожадните кандидат убийци от така наречената престъпна групировка "Ислямска държава" да са съвсем наясно на какво обричат рода си и приятели! Иначе, ще слушаме и гледаме новини от които ще ни става още по-зле. Новини в които престъпници убийци подобни на Брейвик (който уби 72_ма младежи и деца) ще се показват едва ли не като "герои на деня." Лек ден.

За съжаление индикациите от последните години сочат, че терористичните атаки няма да намаляват. Хора с такова мислене няма как да се интегрират, те са там някъде за да изпълнят уж някаква "тяхна" си идеология. Идеология която изпълнява интересите на някой по-висше стоящ в тяхната йерархия. Но за жалост за сметка на всички невинни жертви!

Чешем си езиците, какво правим за да спрем това безумие. Ние дори със собствените си поробители политици и престъпна червена мафия не можем да се справим.

Ликуват, щото не са ги излекували заедно с два три града чалми!!! Я на всеки такъв атентат да им изравняват по два три 100-200 хилядни града. Ще видите как бързичко ще станат по ниски от тревата!!! Все още белия човек има технологично надмощие и трябва да го ползва!!!

... резултати от толерантнстта на Меркел, а страда цяла Европа!

,,,пун сичкото ид и ще има мир!

Смятайте,че за в бъдеще,животът на европееца и американеца ще е такъв!Между два атентата!

По австрийски анализи 20 години трябвало за интеграция. Само на мен ли и се струва че няма да го бъде?

Интеграцията ще стане,когато европеецът изчезне напълно!

Каква интеграция. Това е война.

много ясно че ще лекуват те получиха емоционална подкрепа от височайшото посещение в стил крадеца вика дръжте крадеца, кулите и жертвите всичко е забравено

не се разправяй с тролове. Много им е зор че ги трият пък се напъват и пак ги трият

след атентата в швеция две чужденки мигрантки си правеха селфи на мемориала докато хората носят цветя, всички агенции показваха кадъра, но никой не ги порица но за тази нагла ехидност

link

по никакъв начин не одобрявам насилие от всякакъв вид, но терористите не правят случайни неща ""Изглежда бомбите на британските ВВС над децата на Мосул и Ракка току-що се върнаха и паднаха в Манчестър""

Ти и джихадистите имате предвид децата в Мосул и Ракка, които последните избиват заради това, че са ги хванали да носят дънки и да сушат рок-музика?

Не,има предвид,децата,убити от американски и английски бомби!

Бог да прости децата. Те най - малко са виновни да загинат по жесток и нелеп начин. Но хората трябва да разберат, че живеят в илюзия, избират илюзия, търпят илюзия и докато това продължава няма да има щастие и мир.