НАТО получава тези дни новата си сграда в Брюксел

НАТО ще получи тази седмица ключовете на новата си централа в Брюксел, в която служителите ще се нанесат до края на годината, предаде кореспондент на БТА.

Обратно в новината

Коментари - НАТО получава тези дни новата си сграда в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След федерализацията на ЕС вече ще имаме и армия на ФЕД(Федерация на Европейските Държави), която ще бъде, заедно със САЩ, основна сила в НАТО! И тогава НАТО ще включва ВС на Великобритания, Канада, Турция, ФЕД и САЩ! Наистина една страхотна икономическа и военна сила!

Този пакт си изживя времето. Вече е вреден за Европа, чрез него щатите я контролират и затова се противопоставят на създаването на европейска отбрана - тогава ще изгубят контрола.

Не усещаш ле, на фона на тази новина, колко неуместен и смешен ти е коментара?

Ами тя новината сама по себе си говори че нато трябва да си ходи само в сащ и да престане да носи вреди на Европа...Да не би някой нормален европеец да е решил че му трябват природните богатства на друга страна и да е тръгнал да разрушава независими държави?? Няма как когато натовзите убиват невинни да е ''демокрация'' а когато близките на невинните жертви го правят да е ''тероризъм''..

Тия май вече са си построили мавзолей. Или пантеон.

Който работи вътре е или псих, или неминуемо ще стане такъв. Сега при откриването му като натрупат цветя пред входа картинката ще бъде пълна!

Тия търтеи продължават да цицат яко и естествено генерират стотици хиляди паразити чантаджии, които вземат огромни заплати за си тъкат гъзовете по меките столове и да населяват подобни безумни постройки! НАТО върви с ускорени темпове към разпад!

Тия получават новата си сграда а обикновенните хора навсякъде по света бомби:(((((защото да знаете много ги е еня за хората:(((((

Друго си е да построиш макет на Райхстага и да изпращаш там невръстни дечица да викат "ура!" и да го "превземат". Нали така? Възпатава в миролюбие и любов към съседите.

Да бяха го направили в Люлин, щеше да отива на пейзажа.

Няма се разпадне тая пущина?

Нов бардак със стари к...каки де, не става, казал народът. Ама те решили пак да опитат.

Кремъл ли коментираме?

В европейска България има няколко прокълнати места за рубладжийски оргии- Копринка,Бузлуджа ,Моча и бордея на Позитано ,които спешно трябва да бъдат преустроени и санирани за обществени нужници на славните натовски освободители от червената чума!

Бях се отказал от мъжки дута ама съм готов да ти обърна червото ненормален боклук...

АМИ ЕДИН ЗАПАДЕН ОФИЦЕР ИЛИ ГЕНЕРАЛ ВЗИМАТ ПО 10 000 ЕВРО / МЕСЕЦ ... ЗА ТОЛКОВА ПАРИ ЩЕ Е ГОТОВ И МАЙКА СИ ДА ИЗЛЪЖЕ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ Я ТАКОВАТ :)))

Като истински задник по всичко си компетентен ! От греко-питека до НАТО .

АКО ЗАКРИЯТ НАТО КВО ЩЕ ПРАВИМ ТОЛКОВА МНОГО ТИЛОВАЦИ ДЕТО ВЗИМАТ ПО 1 МОТОЦИКЛЕТ С КОШ ПЪЛЕН С ПАРИ :))

Колко много администрация ще храним . И ние и другите данъкоплатци от другите страни. Кому е нужно толкова много администрация , за подклаждането и подържането на илюзията за ВРАГ ПРЕД ПОРТАТА

В НЕЯ ТРЕНИРАЛИ САУДИСТКИТЕ ДЖИХАДИ ДА ГЪРМЯТ БОМБИ ПО ЕВРОПА :)))