Терор в Манчестър: много убити и ранени от взрив на концерт

Най-малко 19 души са загинали, а още 50 са ранени при взрив на концерта в Манчестър, британската полиция разглежда случая като "терористичен инцидент".

Обратно в новината

Коментари - Терор в Манчестър: много убити и ранени от взрив на концерт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАНАТИЦИТЕ СА ГЛУПАЦИ! Развратът няма да се премахне с атентати срещу такива пошли концерти. Всичко което е писано в КНИГАТА ще се сбъдне.

Мир на праха на загиналите! ....... Колонийте-отвръщат на удара---с лихвите!... 300 години империя-има логика , да се очакват поне 100 г. такива гадости

Първо - съболезнования към пострадалите и близките им, това са били предимно деца (знаем феновете на Ариана Гранде). Второ - проследете парите. Европа се управлява от корпорациите. А корпорациите искат печалби. А във висококонкурентен пазар печалбите са единствено възможни с намаляване на разходите. А когато всичко от технологиите е изтискано, остава човешкия труд, т.е. Европа търси евтина работна ръка за фабриките си. Отначало опитаха да пренесат фабриките при евтината работна ръка. Появи се "аутсорсинга" и изнесените производства в югоизточна Азия. Но работниците се научиха, технологиите се усвоиха и така след 10-15 години печалби и бонуси, на картата се появи нов икономически гигант - Китай, който вече май няма нужда от чуждестранни инструктори. Лошо. Вече трябва да се съобразяват с нов играч на масата. Сега се опитват да пренесат работниците при фабриките. Управляваните правителства обявиха политика на отворените врати, а продажните медии наложиха на обществото мантрата за мулти-култи, толерантност и колко е хубаво да сме шарени. Надеждата е, че ако пуснеш 10, 7 от тях ще се заселят във фабриките ти за 5 Евро/час, а не като коренното ти население, което за под 12 Евро/час дори не става от кревата. А тези, които няма да работят, ще стоят, ще харчат и ще въртят икономиката. Поне това беше плана на "хартиените глави", които от много четене на теории и стратегии са забравили поне да поглеждат през прозореца, за да видят дали света навън наистина е такъв като в книгите. А той се оказа малко по-различен. И вместо 7 от 10 да се заселят във фабриките се оказа, че само 3/10 избояо питат за работа. А огромния и неконтролиран поток маскира пристигането на истински терористи и провокатори, които не биха могли и да помиришат Западна Европа пред 5 години.

И това не е .

А какво е? Не се прави на ударен. Дъщеря ми наскоро се върна от Страсбург. Беше на някакъв стаж в Съвета на Европа. Казва ми в прав текст: Тези изобщо не са в ред. Всичко е почерняло от негра, а тези се занимават с правата на гейовете, с правата на жените и т.н. . А да кажеш, че западноевропейката е безправна това е просто смешно. Но кукловодите постигнаха целта си. Маса мозъци са промити. И сега остава само да падне завесата и да настане за европейците часът на истината.

И така сега в Европа от една страна имаме обучени терористи и активисти на исляма, а от другата страна имаме едно общество с почти унищожени съпротивителни сили, в което самата мисъл от рода "Ама, това така не е правилно" почти се приема за углавно престъпление. Нямам нищо против толерантността, уважението към културата, мнението и правото на другия, дори те да са различни. Но тези принципи работят само ако всички участници са на едно интелектуално ниво. Ако една от страните е примитивна, фундаменталистка и неконструктивна, то толерантността се превръща автоматично в слабост, а толерантния става губещ, защото докато едната страна се опитва да прояви култура, разбиране и е склонна на компромиси, то примитивната страна не готова да отстъпи и сантиметър от позоцията си и в крайна сметка се оказва печеливша.

Абсолютно точно!

Те знаят решението 1:20!

Е, забрави Ленин! Закъде си без него?!

Ще последва бла-бла на политиците - либерали, оправдания пред народите им и ... и приемане на "осъдителни декларации" !! ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ ПОДСМЪРЧА В БЕЗСИЛИЕТО СИ ?! НЯМА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ДА ПРИЕМАТ ЕДИНЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОН ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА - ВАЛИДЕН ЗА ЦЕЛИЯ EС ?! ЯВНО ЕДНИ ДРУГИ ХОРА ИМAT ЦЕЛ ВСИЧКО ДА Е ТОЧНО ТАКА !!

В общи най-ревностните борци срещу тероризма го създават, за да си укрепят властта - всяване на страх в поданиците от нещо неизвестно е перфектния вариант.

и не мога да се начудя на телешките коментари на журналистите: осъждаме,солидарни сме, всички заедно,интегриране, първо поколение,не трето поколение и още куп без мислена какафония,да се хванем под ръка и да запеем ......дружно.Абе идиоти,необходимо е само едно, въвеждане на военно положение съд и ..........тепане.След атентата през 1925г.върху Св.Неделя от комунистите са унищожени всички атентатори..А след атентата на гара Буново са застреляни всички турски атентатори и цялата им организация е разпарчадисана от органите на ДС. Така се действа а не с блеене като овци!

Наивни ми друже, ако беше толкова просто, отдавна да е сторено. Помисли кой има нужда народите да живеят в страх, за да се отклонява вниманието им от социалните проблеми и да бъдат заставени да подкрепят милитаристичната политика на държавите си.

"Ройтерс цитира двама американски служители, пожелали анонимност, според които първите признаци говорят, че атентатор самоубиец е причинил експлозията." Много запозанти бре...

Много мръсни, гадни и долни хора има в UK. Уж шовинисти, но такова атентати едва ли наказват когото трябва.

Вчера гледах документален филм за атентат на на някакво международно изложение в САЩ през 1940-та. Поставена бомба в английския павилион, двама убити, намерен нацистки флаг. Оказало се, че британците сами са си го организирали, за да настроят общественото мнение срещу Хитлер. Така че не се подвеждайте по заключенията на медиите, както отначало и при атентата на 11.09.

Павилиона не си е платил рекета на местния гангстер и той го е бомбил, отвличайки вниманието с подхвърлен флаг. Нищо ново под слънцето.

Честит нов световен ред, гои!

martin

ПУТИН Е ВИНОВЕН!!И за Първата и за Втората световна война,и за атентатите.А сега по темата:Какви са тия ревове за 'някакви си атентатчета"?А А А виж НАЦИСКИТЕ(РИМСКИТЕ)ПОЗДРАВИ--ТОВА Е МНОООГО ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Друго си е"РОТ ФРРОНТ"!

Да напомним, че доскорошен обитател на Белия дом бе криптомюсюлманина Барак Хюсеин. Той нито веднъж не нарече терористите с истинското им название - ислямски терористи. Наричаше ги просто терористи! Защо ли? - Защото работеше в тяхна ползаи целта му бе да прикрие факта, че исляма и джихадизма се превърнаха от релегия в политическа тоталитарна доктрина, която иска да подчини света на нормите на шериата! Няма да стане, но трагедии като тази в манчестър ще има още много. Изкореняването на джихадизма няма да стане с 100 милиардни сделки с гнездото на осите в Суадитска Арабия.Няма! Тръмп май не се поучи от грешките на Барак Хюсеин?!

А, Ариана Гранде, как е?

Арианата е добре, не е като Загорката, но става за пиене особено ако е гранде /2 литра/.

Поредните, но не последни невинни живото заплатили с живота си заради ненаситните търбуси за власт на САЩ и компания. Не се спряха пред нищо, посегнаха и на децата....Какви са тия хора, те всъщност хора ли са...интереси за власт и материализъм....не им стигна. Няма точка по света дето световния жандарм да не си навре носа, нали от това живее великата Америка.. войни, конфликти за които се произвежда и продава оръжие...И, европейските лакеи Великобритания, Германия, Франция...Много пъти се питам за какво и е на Европа САЩ...какво всъщност внасяме от там, което да го няма тук в и около Европа...Точно обратното изнасяме мозъци! Разбутаха целия свят, но Бог ще въздаде на всеки му заслуженото! Да почиват в мир загиналите и сила и дух на близките на всички които платиха с живота си - не само в Европа, но и в размирните места по света...Заради едните пари....отнемат нещо, което не са дали...

Чакам баджовете като по команда : аз съм манчестер, Чакам шествия с надслов нас не ни е страх, Искам да гледам сеира на всички лицемери изповядващи някакви измислени евроценности, докато навсякъде прокламирате че ние православните християни сме едва ли не втора категория. Хайде българи чуждопоклонници, заминавайте за бленуваната европа, вместо да стоите тук и заедно да оправим държавата си, заминавайте да бъдете роби на чужда държава.

Жалко за невинните жертви ...! Съболезнования ! И да кажем едно голямо" БЛАГОДАРЯ" на Меркел .

Много повърхностно, колега! Търси кукловода, а не кукличката за пред зрителите.

САЩ създадоха ИД, като средство за сваляне от власт на сирийския президент Башар Асад, а пък Ал Кайда беше наследник на спонсорираните за борба със СССР пак от цру афганистански муджахидини, това са факти, съвсем ясно доказани. Отделно от това пак същите САЩ и западноевропейските им васали разрушиха цели държави и ги превърнаха в пълни с хаос източници на фанатизирани самоубийци, примери колкото искате - Ирак, Либия и Сомалия са повече от предостатъчни. Тоест СЪЩИНСКИЯТ извор на тероризма съвсем не са Близкият Изток и Африка, а именно САЩ...

Сами си отгледахте звяра и го вкарахте в леглото на жена ви.

Поредните невинни жертви в игричките за световно господство на ционистите. Маша за тези изстъпления са им лумпените от създадената от тях ИДИЛ и сродни варвари. На всичко отгоре и бандата либерал-фашисти, управляващи ЕС, водят умишлено политика, поддържаща терора: насърчават ислямската миграция в Европа; не предприемат мерки за екстрадиция или строги присъди на виновните и максимално широк кръг от техните поддръжници; промиват мозъците на европейците с мантри от рода на "Не на страха", "Мултикултурализъм", "Толерантност към различните", вместо ефективни мерки за защита. Ерго, тече Трета световна война, Европа се превръща в халифат, ционистите форсират на макс процесите по раздробяване и унищожаване на БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА. Засега единствен отпор идва от Русия и Вишеградци... Ние сме хем на границата с исляма, хем с продажни и тъпи политици и зомбирано население. Бог да пази България!

Аз не съм сигурен, че българите сме чак толкова зле. Доказали сме, че дори и след най-овчите си години се будим и то така, че да се намесват най-силните да ни усмиравят. Та айде да не роним излишни сълзи ... поне не прибързано.

Трябва да сме толерантни! Ние сме по-силните!

Кой си ти?Аман от европразноглавци!

Тези инциденти ще станат нещо обичайно, та даже няма да бъдат новина! Засега са много малко. Тия тъпанари напълниха държавата си с мангали ислямисти и примати от най- гнусните и изостанали страни. Не искат европейци и ги гонят като бесни, даже заради това напуснаха ЕС. Та хак да им са атентетчетата, ще има още дълго и много да гледат такива шоу програми, ама вече е много късно, трябваше овреме да си опичат акъла!

Сигурен ли си, че извършителят или по-важното - поръчителят, е ислямист?

Единствената защита срещу подобни деяния е сепаратизмът.

Светла им памет на жертвите. А на троловете, които блестят в този форум - позор. Не са виновни нито американците, нито европейските политици. В основата на европейската толерантност към мигрантите лежи именно английската политика, формулирана преди около 150 г. с цел да задържат в орбитата си населението на бившите колонии. Затова крещяха срещу българи и румънци, а имигранти от бившите колонии посрещат като скъпи гости. Проблемът на политиците във Великобритания е, че още не са разбрали, че не са колониална държава, че вече не управляват света, и че джихадистите няма да отговорят на толерантността с толерантност. Всъщност най-голимите главорези тръгнаха от Англия. И затова дойде грешката с Брекзита - сега ще му сърбат попарата. Срещу ИДИЛ трябва обединение, а не махленски политици като Фараж и шантавия Борис еди кой си.

ТОЧНО !!!

Каква толерантна политика имат имат англичаните бе? Тарикати и измекяри, които имат единствено собствени интереси, а за да ги постигнат мачкат наред. Ама не са предвидили доста важни неща. Тия са най- върлите агресори и терористи, които поробиха целия свят. Сега обаче бумерахгът се връща и ще ги помете до крак!

Някаква репортерка от BBC каза, че християнството е същото заради кръстоносните походи от преди 1000 години... Най-промитото и извън реалността общество...нямам думи просто..., ако наистина така мислят това само ще продължава.

Във от година и нещо ФБ се разпространява комично видео показващо мъж, облечен като арабин, който подхвърля сред минувачи раницата си. Скрита камера показва реакциите на хората - без изключение побягват в панически страх. Хората, които го намират за смешно заслужават да преживеят една истинска атака.

Абе чета коментарите и си мисля че всички в България са изключително спокойни че нас все ни подминават всякакви атентати обаче дано не ни се случва защото сме тотално неподготвени и ако някой иска да направи атентат у нас просто трябва да си избере мястото и готово!!!!

гуей ся. АТЕНТАТ ИМА, КОГАТО ИМА СИЛНА ВЛАСТ, КОЯТО ПРЕЧИ. Тука, у България, ислама е на почит. Даже мачкат българи зарад исламисти и джихадисти. Ти, некой като ти слугува убиваш ли го? Най-малкото ше те вкара в неудобството да си търсиш нов СЛУГА. ТА, ЗАТВА НЕМА ДА ТРЕСНЕ ЕФЕКТНО КАТ В МАНЧЕСТЕР. Ама ше убиват българи секи ден, секи час. И ШЕ ДАДЕМА СТОКРАТНО ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ. ПОЕДИНИЧНО.

А сега не е зле да дадеш пример за убит (от ислямисти) българи в последния месец (нали стократно повече ни мачкат ... трябва да има поне 3-4 убити по ислямистка/джихадистка линия). Иначе малко олекваш.

Бог да ги прости загиналите! Обаче искам да ви припомня нещо съществено: Спомнете си как през определен период от време има кампании срещу българите и румънците. Че едва ли не като отидат там и ще им опоскат държавата. Сега се опитайте да се сетите чували ли сте за такива кампании срещу сирийци, афганистанци, нигерийци, други африканци и т.н. Излиза че за евротолерастите онези примати са с приоритет за тях. В същото време ви говорят за евроценности, толерантност, равенство.

Вие с минусите явно забравихте времето , когато трябваше да декларираме че притежаваме определено количество долари или евро за да ни пуснат някъде, които пари ужким да ни гарантират че няма да правим зулуми. Сега някой търси ли подобни суми от прииждащите на талази ....или за тях може?

Така е защото навлеците претендират , че са жертви , а ние нямаме такова алиби. Схващаш ли разликата?

Започнаха ви джагалите, които хрантутите и дундуркате за сметка на обикновените данъкоплатци. МИ 5 и МИ 6 гола вода.

Впрочем САЩ създадоха ИД, както и Ал Каида преди това, тоест виновни за убитите снощи са всъщност именно американците, никой друг.

БАЙ ТРЪМП УДАРИ ДЖАКПОТА : - ДАДЕ ОРЪЖИЕ НА САУДИТСКИТЕ ТЕРОРИСТИ - ВЗЕ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЕВРЕИТЕ В ТЕЛ АВИВ ДА ПРОДЪЛЖИ С ТЕРОРА НАД ЕВРОПЕЙЦИТЕ - УДАРИ НЕВЕРНИЦИТЕ В МАНЧЕСТЪР - И ДНЕС ЩЕ СЕ ПОМОЛИ ЗА ТЕХНИТЕ ДУШИ ПРИ ПАПАТА :))

Пишеш изключително едностранчиво !!! Ако искаш да бъдеш приеман сериозно, пиши и за путлер и аверчето му ердогад, които подклаждат разбиването на европа !!!

Едностранчив си ти. И изключително глупав. Злото има много лица. Човекът пише за едно от тях. А тези, за които пишеш са само едно от лицата на злото. Но да ни убедиш, че краварите и еврогейтаците са ангели просто няма как да стане.

"Компанията, която управлява жп линията, минаваща близо край стадиона спряла движението на всички влакове там ", че по обезвреждане на бомби." Абе "журналисти", добре пишете, ама не знаете да четете! Прочетете, какво сте написали.

По-верпятно е да ти изтрият поста, отколкото да си редактират нелепостите...

НА ВИ МЮСУЛМАНСКАТА СГАН, КОЯТО ОТГЛЕЖДАХТЕ И ХРАНИТЕ НА ОСТРОВА. БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ ВИ ВИНОВНИ. Храни куче........

Кво стана сега с Брекзита?

Пише се "кАКво"!

Интересно, тези с минусите наистина ли смятат, че правилната дума е "кво"?! Ако е така, нещата са наистина трагични...

О!?Ама ти не знайш ли?Британците ще правят референдум за присъединяване към Руската федерация под наддслов:Тереза в Сибир, Вовачка на Даунинг стрийт!

Нали брексит, мексит, източно-европейците ви пречеха, пък каво стана накрая?

Бог да прости нвинните жертви! Случилото се е ужасно, още повече че са деца, но изглежда така ще бъде и занапред, като в същото време: "...Управляващите глобалисти непрестанно убеждават гражданите, че няма защо да се страхуват от "бежанците" и че да се мисли различно е расизъм и ислямофобия. Вместо да признаят, че "бежанците" включват и голям брой привърженици на тероризма и че това е проблем, с който сме конфронтирани, глобалистите се опитват да нормализират тероризма. В Швеция, правителството цели да реабилитира и интегрира пристигналите бойци от ИДИЛ. Осигурява им жилища, работа, образование и финансови помощи, вместо да ги хвърли в затвора. И в Обединеното кралство, кметът на Лондон се опитва да убеди всички, че терористичните атаки са само една интегрираща част от живота в метрополисите...". Това е от статия от 14 май т.г. под заглавие "Европа: Картата, която медиите не искат да видите! Тя показва всички атаки и опити за терористични атаки след 2012..." ("Europe : La carte que les médias ne veulent pas que vous voyez ! Elle montre toutes les attaques ou tentatives d'attaque terroriste qui ont eu lieu depuis 2012, PAR THE WOLF LE 14/05/2017). Публикувана е картата и небезизвестната снимка на Меркел с ислямски терорист. Ясно, планът Калерги за унищожение на европейската цивилизация, подет от Сорос, Меркел и пр. ЕС чичосамови марионетки, се изпълнява ефективно. И нищо не е случайно, както писа швейцарският Ле-з-обсерватьор: "Жан-Клод Юнкер получи наградата Куденхов-Калерги през 2014 (Меркел през 2010). Унищожението на Европа на нациите..." ("Jean-Claude Juncker a reçu le prix Coudenhove-Kalergi en 2014 (Merkel en 2010). La destruction de l'Europe des nations", 03.09.2015, Les Observateurs). И Г-жа Мей изглежда никак не слушка и това може би е един начин на Сатаната да я разкара от пътя си.

Само кадиров се бори за Европа !!! И ердогад с аверчето си путлер също !!! Замълчете , чугуни сплескани !!! Загинали са деца !!! Защото има зомбита, на които им пречи Европа , зомбита като теб , чугун сплескан !!! Ислямисти, путлеристи, все тая нещастна пасмина !!!

Кух си за 8 хралупи...ама то от простестър какво да очакваш?

Както виждате, аз цитирам публикации от западните медии, докато Вие си измисляте и обиждате!

Пишете ги на сметката на УСА . Те не мирясаха докато не разбуниха осите.

Както изглежда до момента никой не е поел отговорността. Голяма гадост но може да се окаже още по-голяма ако е дело на някои служби. Ще разберен ако ВБ по спешност се включи във "войната срещу тероризма"

Един от малкото смислени коментари.

Години наред ингилизите приемаха и хранеха безогледно всякаква долнопробна мисюлманска сган , сега живеят с последствията от тези решения.

АНГЛОСАКСОНСКАТА ПАСМИНА Е ЕДНА ОТ НАЙ ОМРАЗНИТЕ НАЦИИ НАРЕД С АМЕРИКАНСКИЯ КЛОЗЕТ ,ЗАЩОТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА ДОПРИНЕСЛИ И ИЗВЪРШИЛИ ХИЛЯДИ МАСОВИ УБИЙСТВА В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМПОРТИРАЙКИ "ДЕМОНОКРАЦИЯ".

кадиров, асад, путлер и ердогад са единствените , които се борят за Европа !!! И приятелчето им тръмп !!!:((( НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ вас , чугуни и ислямски откачалки !!!

Хора не редете мечета и цветя сега, а се зхванете с вашите политици, които ви правят мишени, а те получават тлъсти печалби

Е, не може да бъде. Сигурно е пак някой будист, или кришнар.

Всяко човешко същество има не само инстинкт за самосъхранение, а и естествена любов към живота, защото да продължиш да живееш е единствената възможност да събереш преживяванията, заради които си дошъл в тази реалност. Човешките същества са склонни да пожертват живота си единствено за да спасят нечий чужд, на който държат повече отколкото на своя собствен. Какво трябва да си, за да пожертваш живота си само за да отнемеш нечий чужд? И то живот, чиято единствена "вина" е че мисли различно от теб. Та всеки човек мисли различно, трябва ли всички да бъдем избити заради това? Това е трета световна война. Някакви нечовешки същества в човешки тела водят война срещу човечеството. Целта е да бъдем принудени да продадем свободата си срещу сигурност. Кой я подклажда ли? Сега ако британските служби насметат всички радикални елементи наред, моментално някакви комитети ще наскачат да защитават правото им на религиозно самоопределение. Сетете се сами по-нататък.

НЕ ОПРАВДАВАМ ТЕРОРИСТИТЕ НО АНГЛОСАКСОНСКАТА ПОЛИТИКА Е ВКЛЮЧЕНА НА АВТОПИЛОТ И СЕЕ БУРИ ЗА ТОВА ЖЪНЕ СМЪРТ И АТЕНТАТИ ДА СПРАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА САМИ ВКАРАХА ВЪЛКА В КОШАРАТА СЕГА ДА СЕ ДЪРЖАТ МЪЖКАТА .

накрая обаче пак ти ще го духаш:) а пасмината ще живее богато и охолно:)

Такава е политиката на Европа, продиктувана от Америка. Обама започна нещо, което Тръмп не може да спре. И как се става президент на САЩ, докато до вчера си живял в колиба на остров. Обама е бил кукла на конци. Тръмп се опитва да е самостоятелен, но му търсят цаката. Меркел се предаде отдавна. Някой има лош план за Европа.

Позволете да Ви цитирам! "Такава е политиката на Европа, продиктувана от Америка. Обама започна нещо, което Тръмп не може да спре. И как се става президент на САЩ, докато до вчера си живял в колиба на остров. Обама е бил кукла на конци. Тръмп се опитва да е самостоятелен, но му търсят цаката. Меркел се предаде отдавна. Някой има лош план за Европа."

КАКВА НЕТОЛЕРАНТНОСТ ПРОЯВЯВАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ НА ХОРАТА СРАМОТА КАКВИ ДЕМОКРАТИ СТЕ БЕ.

Единственото решение е всички мюсюлмани да бъдат изселени от Европа. Защото писано е: Коран Сура 8, стих 39 И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах!...

Светла им памет на дечицата и на всички загинали ! Дано всички пострадали да се оправят по-бързо ! а изродите които направиха това .... за тях нямам думи

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, ЩЕ СЪСИПЕ ДЪРЖАВИТЕ, ИСЛЯМА НЕ РАЗБИРА ОТ ТУЛЕРАНТНОСТ. ФАНАТИЗЪМ ДО КОСТИТЕ. ЕВРОПА Е ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ, АЗИЯ ЗА АЗИАТЦИТЕ, ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА, ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА. ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА КОЙ КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ ПО КОНТИНЕНТИ .

Жалко за загиналите и то сигурно млади хора. Дано не се повтаря. Има нещо което ме смущава: "Ройтерс цитира двама американски служители, пожелали анонимност, според които първите признаци говорят, че атентатор самоубиец е причинил експлозията" Тези многознайковци са много бързи. А че е терор в това не се съмнявам, но интересно, при такива ситуации на близо винаги има "американски служители, пожелали анонимност", които да разяснят на простолюдието кой е виновен и как е станало.

Да, и интересно, как толкова бързо разбират кои са извършителите СЛЕД терора, а нищо не са подозирали или знаели ПРЕДИ!!! Лицемери продажни!!!

Светла им памет на убитите! И скорошен куршум в челото на късия кагебист който хвърля толкова пари за разпалване на терор в Европа!