Унгария се опълчва на Европейския парламент

Унгария няма да отмени законите си, които бяха разкритикувани от Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Унгария се опълчва на Европейския парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, унгарците са пичове. Няма да клекнат пред Шорош.

Е за това унгарците живеят на светлинни години от нас. Никой не уважава иесмените.

Всяка страна членка трябва отчита индивидуалните особенности които охранява с живота и смърта на своя народ. Евро наркоманите не им пука на огромните заплати .Заради тях сега стотици милиони автомобили направо режат атмосферния океан с включени скенери и фарове денем и нощем

Не чакайте Б.Б да направи нещо,той е СТРАХЛИВЕЦ.

Поклон, така се защитава суверенитет!

Парите трябва да се дават за създаване на условия и връщане на бежанците в собствените им родини. Трябва да започне възстановяване на градовете и създаване на нормални условия за живот. След като могат да се дават милиарди за оръжие, трябва да се намерят и милярди за възстановяване.

БОЙКОООУ!!! ВИЖ КВО ПРАИ ТВОЯ "ПРИЯТЕЛ ВИКТОР" БРЕ! Къф приятел ти е когато не го подкрепиш. Па било то и в ущърб на началниците!??

Избрахме ГЕРБ на изборите,а ни управляват комунистите от БСП,вижте медийте постоянно бълват помия срещу ГЕРБ и Правителството и никой не се осмелява да каже нещо срещу тях,да не се разсърдят от ЕС- нямаме СЕМ ---при царя и оня Ганчо Ганчев от СЕМ всички трепереха да не ги закрият,а сега Б.Борисов с неговата политическа филантропия слуша гадостите на дъртака Ю.Вучков и мълчи, така обиждат нас,които сме избрали ГЕРБ- БРАВО НА УНГАРСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ!!! НАС НИ КОМАНДВА хелзинския комитет,нпо,бсп и дпс и това е РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ! ВСЕ ЕДНО В ГЕРМАНИЯ ДА УПРАВЛЯВАТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ХИТЛЕР! ЕТО НАСКОРО КОМСОМОЛА СЪБИРА ПАРИ ЗА ПАМЕТНИЦИ НА РЕМСИСТИ,ДПС --ЗА ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИ ИЗБИЛИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА И НИЕ МЪЛЧИМ ?!? бРАВО НА УНГАРЦИТЕ!!!

Много жалко ,че за съюзник на Унгария се споменава само Полша, а милата ни Тиквария къде е?? в отбора на Сорос ли е?? Събуди се Ганчо ,че утре ще е късно??

Не е само Полша, ама на платените журналя така им изнася.

И Тръмп е прав както и унгарците!

isten ald meg a magyart!

Унгария се осмели да наруши върховенството на закона Сорос и брюкселските зелки веднага рипнаха да го защитават.

браво на братята маджари

Браво на унгарците! Така се отстояват национални интереси! Никой няма право да се меси във вътрешните работи на суверенна държава. Така наречените"не правителствени организации" и различни фондации, обикновено се финансират от вън и те са главната движеща сила на "майдани" и "протестъри". Тия действия са противоконституционни и попадат под ударите на закона. До сега обаче,никой не е осъден нито в Украйна, нито в България. Унгарците не искат външни фактори да дестабилизират държавата им като организират "протести". Ето за това те ще имат държава и ще бъдат уважавани, а ние не! Кога Борисов и ГЕРБ ще предприемат такива мерки? Никога! Та те се страхуват да кихнат, камо ли да направят нещо важно за държавата. Пък и защо да го правят? Нали същите тези "протестъри" финансирани от различни фондации работят за Борисов?! Още веднъж, хвала на унгарците!

Явно са забравили 1956 година.Факт.

И какво, немците ще навлязат в Будапеща с Леопардите, както руснаците влязоха с Т-34-ките ? Ами хайде да ги видим. Ояли се и те, германците, не знаят на кой свят се намират ... И плащат, плащат трилиони на един малък народ, дето им държи всички банки.

НЕ, ФАКТ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО.

Абе няма ли да изгонят Орбан, че да го наемем на работа ние? От плахите опити на Мавъра насам НИТО ЕДИН български премиер не е направил НИЩО за националната сигурност, а при Тиквата нещата вече са крещящо зле, и сме на пряко подчинение на третия заместник на секретарката на държавния секретар на ФАЩ.

Викаш по-добре е да сме на подчинение на някоя чистачка от двореца на Путин?

А защо трябва да си на подчинение на някого бе, ахмак?

В момента в цяла Унгария има билбордове показващи как Шорош дърпа конците на марионетните унгарски политици и НПОта, но за това няма ни дума в нашите медии. Явно че и те вземат пари от Шорош.

"Като си толкова умен, що си толкова беден" - Американска поговорка! Кой е по-умен, милиардера Сорос, или глупака Обран, който се надява Путин да му подхвърли някоя друга дървена рубла? "Явно че и те вземат пари от Шорош", ми що Обран не им бутне двойно?

Престъпниците и корумпираните навсякъде са богати. За обратното има изключения. При това това е било винаги, дори Ботев има стихотворение за богатите мошеници. Явно за тебе критерия за успех е да си богат, чрез престъпления и корупция. Г-н Орбан обаче не мисли така и затова е уважаван от всички. За разлика от Шорош.

За да забогатееш неприлично много се иска предимно наглост и безочие!

Престани да пишеш глупости, не виждаш ли, че си в пълна изолация по тази тема? Унгарците са истински патриоти и цялата им политика е в полза на националните им интереси; затова не скланят глава през еврогейците и Шорош.

Дребна подробност е, че се кланят на Путин! Дреболия, викаш, че Обран лъскаше обувките на високи токчета на Путин!

Няма да си ритам канчето

До дира!! Защо допускате откровени псувни в публичното пространство, а цензурирате стойностни мнения???? Вижте и прочетете - Lainoto metev puskalo sms-te za???!!! Срам за ВАС!!

Браво Г-н Президент. Завиждам на унгарците, че си имат истински водач, а не мухльо като нашия дебелак.

Орбан не лъска ботушите нито на Путин,нито на Тръмп,нито на ЕС.Той отстоява националните интереси единствено на Унгария.И не се навежда силно като нашите продажни политици.

Хуни, какво искаш? Не се ли наведе на Путин! Кът не му харесва Европата, да се изселва в Азия, откъдето са дошли хуните!

Браво на унгарците, браво на Виктор Орбан. Това е истинска нация, това е патриотизъм. Ето от кого трябва да се учим. Истинското място на България е във Вишеградската четворка+Австрия и това трябва да се случи час по-скоро. Само в такъв съюз можем да разчитаме на подкрепа. Между другото докато ние ревем пред баба Меркел, част от границата на Сърбия с България се охранява от унгарски войници.

Унгария отстоява своите национални интереси.Имат премиер, който обича родината и народа си.За разлика от нашите плебеи.

Май по обича Путин, преди време се "гушкаха" с него в Будапеща Продаде се Обран на рашките, това ли е отстояване на "националните" интереси, да се "гушкаш" с тези, които те бяха поробили 50 години и ги смляха през 1956-та? По твойта логика дай да се "гушкаме" с турците, това ли са нашите "национални" интереси? Аман от смешници!

Българин, българин, но у дупе правен.

Добре си преписал Уикипедия, но това не прави от унгарците хуни. Името хуни им е присвоено много по-късно в историята, а те не случайно носят историческото си име MAGYAR, т.е. маджар. Колкото гърците са византийци, толкова и маджарите са хуни! П.С. А името Атила на латински и гръцки не дава гаранция за автентичност.

Не си проучил добре предмета брато! Сорри! Хуните са се нарекли маджари, след като са се преселили от източна Азия в Европа! Има отделна статия за маджарите! А знаеш ли какво е угро-финска езикова група, и защо финския звучи като унгарския! Слаба ти е подготовката, брато, а и интернет културата ти яко куца!

Сериозно ли - хуните са се нарекли маджари?!!! Къртиш мивки, верно!И как точно името им угри означава и звучи като хуни? И как така един народ си променя името да ми кажеш,а?! И защо? И защо и сега унгарците си се наричат маджари?

А иначе си прав, това не прави унгарцити хуни, но хуните са станали унгарци, когато са се преселили в европа и пътьом са изклали на 100 процента траките и са освободили място на славяните и българите! Именно за това трябва да ги ценим, а не за това, че се подложиха на Путин!

Хуните изклали 100% траките!!! Е, нямам думи! И си вярвяаш сам! А че в гена на днешния българин 49% е тракийски ген, това какво е? Или ти си приказваш ей-тъй, вятър да правиш.

Да бяха поне изчакали и ние да влезнем в шенеген и еврото и да не ни наблюдават и после да си показваме рогата, а то сега ни подливат най- вече на нас вода. Западът повече няма да предлага интеграция на Източна Европа щото тия дето ги държат за топките- бг и румънци- кротки и послушни и еврофили, а тия дето навсякъде ги пуснаха и без условия милиарди им дадоха- сега евроскептици и опърничави и се качиха на миндера. Само един ден да не излезне, че пак унгарците първи се разбунтували и са дисиденти, а ние пак сме се снишавали като през комунизма...

Унгария, знае какво прави, за разлика от нас. Ние тук вземаме смешна снимка от преди 10 г. направена в музей в Париж. Пускаме я да се върти по медиите като нова, от Бухенвал. Докато се изясни всичко, човека се уволнява опозорява а ние критикуващите сме на-велики и чисти. В същото време Ердогановите хора се обличат с Османски дрехи и това се приема, за нормално!

И говорят на турски на обществени места, въпреки, че официален език е българският.

Евала на унгарците! Народа, достойнството и националния интерес над всички измислени евро ценности...

След Стамболов до ден днешен нямаме вече повече от 100 години друг такъв държавник! Само той е сравним с днешния Орбан в Унгария. Тъжно. А унгарците, дори и с кръв, си отстояват винаги свободата - направиха революция срещу руския ботуш още в 1956-57 година, когато ние тук правехме "великия" Априлски пленум начело с простия галош Тодор Живков, влашки циганин!Унгарците първи тогава оказаха отпор на Съветския съюз, сега първи оказват отпор на Европейския съюз! Уважавам ги много!

А унгарците, дори и с кръв, си отстояват винаги свободата - направиха революция срещу руския ботуш още в 1956-57 година, а днес другарят Обран лъска с език ботуша на Путин! Какво падение!

Тролче, за вас всеки, който не лъска краварски или еврогейски ботуш, е човек на Путин. С такива тъпи постановки няма да постигнете нищо. А Тръмп вече мисли да съкрати ненужните държавни разходи. Така че поразмислете, ако имате по някоя гънка в мозъците си.

Прави това, което е по-добре за Унгария.

Истината е, че унгарците срещу СССР се надигнаха, та срещу брюкселските идиотщини ли няма

БРАВО НА ОРБАН ЗАЩО НЯМА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ В БРЮКСЕЛ ?

Ти питай защо няма такива политици в София!

Щото сме европейци, а ХУНИТЕ са дошли от Далечния изток, от Азия! Не си ли чувал за Атила-Бич божи! Те могат само да колят бесят и рушат!

Редиците на родоотстъпниците от Америка за някой българи и Отровно общество изглежда намаляват, след като Сорос намали платежа и след като ДАНС започна да се интересува от адресите им. Ще има видов ден и в България.

Кирчо,то предателите са във вашите редици на родоотстъпници и русофилистици но ще ви погребем и вас и идеологията ви и децата ни няма и да знаят за нея а ще я споменават само като ЧУМАТА НА ХХ ВЕК!!!

Отнемането на право на глас е ДЪЛГА и СЛОЖНА процедура. И ако нясоя държава не го подкрепи то това няма да се случи. БРАВО НА УНГАРИЯ! Успешно се справя с провокациите на еврогейските чиновници. ПОМИСЛЕТЕ, ако това се отнасяше за правителството на ББ то "нашите" мекотели веднага щяха се "поправат" зашото ще ни накажат от Брюксел. ТОВА Е разликата между Орбан и Борисов. Разлика между песъчинка и планина. Между държавник и лакей.

Крайно време е Европейския съюз да започне да зачита свободата.Свободата на личноста това беше идеята на този съюз.В Унгария не живеятт първообитнобщинни хора както в Полша Словакия и Чехия.Трябва все пак да се уважава в някаква степен националната самобитност.Какво ще го превръщаме ли тоя ЕС в гета за бежанци и терористи от Африка Азия и Близкия изток?

Bravo !!!

ТОВА, КОЕТО ПИША НЕ ГО ПУБЛИКУВАТЕ, А ТОВА, КОЕТО ВИ ИЗНАСЯ ПУБЛИКУВАТЕ!

неразумни и уроде , поради що се срамиш да се наречеш болгарин ? помните ли това ...като гледам как всеки дърпа на една страна и колко простотии пишете тук , толкова тъпо е че след толкова години въпроса е валиден ве още ! не са виновни нито европеиците , нито руснаците ! 500 години робство , което евроатлантиците искат да отречем си е казало думата ! тежи това че навремето не сме сио загубили вярата и езика , за разлика от сега ! плюхме на православието и на себе си !

Браво на Унгария! Поклон!

БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ НОРВЕЖЦИТЕ,ТОГАВА ,ЩЕ СМЕ ДОБРЕ!

abasador

респект, а на господата от Брюксел... след Англия ше се подредят и други с референдуми.... пък вие си плащайте на Гърците за да не напуснат ... и опала Драхма.... Лек ден.

ОТДАВНА СЪ ПИСАЛА,ЧЕ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА,ЩЕ ПОГУБИ ДЪРЖАВИТЕ НАРОДЪТ НЯМА ДА ИЗТЪРПИ,ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ВОЙНА .

УНГАРЦИТЕ СА БОРБЕН НАРОД ,БРАВО НА ОРБАН,ЧЕ Е ТВЪРД,НАШИТЕ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ НЕГО!

Само едно уточнение. НАШИТЕ НЕ СА НАШИ, а поставена колониална администрация. Те не слушат народа си, а заповедите от Брюксел. Затова няма начин да вземат пример. Да ги изметем зависи от НАС, но са ни много ГЪБАРИТЕ.

Браво, поздравления за твърдата позиция на унгарското правителство пред брюкселските зелки!Народът очаква същото и от нашите управляващи, но уви- колониалния ни манталитет трудно може да бъде изкоренен, особено начело с такива мижитурки и нагаждачи.

Нали не искаш да кажеш,че очакваш достойно поведение точно от наш Боко? -:) Колко повече този жалък човечец да ти доказва,че не става за достойни постъпки? А онези от Белия дом , той откроено си ги нарича "началниците отгоре" ...-:)

Не ми харесва да поклонича на други народи , но унгарците знаят как да си пазят национялнана идентичност.Бях в Будапеща наскоро и навсякъде се чувства силната католическа църква и настройката срещу емигрантите..не ги искат, но не мисля че са лоши хора.

ПРАВ СТЕ ГОСПОДИНЕ АЗ И ДЕЦАТА МИ СЪЩО СМЕ ПО ЧУЖБИНА, ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ СЛЪНЧЕВИ ДНИ ДА НЕ СЕ ОТЧАЙВАМЕ.

РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ТРУДНОСТИ БЪЛГАРИЯ СЪЩО, НО ЖИВОТЪТ Е НАГОРЕ И НАДОЛУ НОРМАЛНО ТРЯБВА ДА ВЪЗПРИЕМАМЕ ТЕЗИ НЕЩА НЯМА НИКЪДЕ ИДЕАЛНО. САМИ СЕ ИЗДИГАМЕ И САМИ СЕ ПРОВАЛЯМЕ НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН, НО ЩЕ Е ЗАГУБА ЗА БЪЛГАРИЯ, АКО ПОСТОЯННО ПРОВЕЖДАМЕ ИЗБОРИ ТОВА СА РАЗХОДИ .НАЙ ДОБРЕ ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА РАБОТИ СПОКОЙНО ДА ВИДИМ КАКВО ,ЩЕ НАПРАВИ!

Браво, унгарци! Почтените и здрави хора се гордеят с вас! Трябва да спасим себе си, Европа, християнството и европейската раса. Да живее здравия разум!!

Зип Файл!

КОГАТО БЪЛГАРИЯ НАТРУПА ПАРИ ТОГАВА НЯМА ДА СЛУШКАМЕ МЕРКЕЛ,ЗАЩОТО ПАРАТА ПРАВИ ФУКАРАТА НЯМАМЕ ИЗБОР В МОМЕНТА. ДА НЕ БИ ДА Е ЛЕСНО ДА ВЪЗСТАНОВИШ СЪСИПАНА ДЪРЖАВА,КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ВЪРВИМ С ГОРДО ВДИГНАТИ ГЛАВИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ.ЧЕ СМЕ ПРАБЪЛГАРИ И СМЕ СЪЗДАЛИ ФИНИКИЙСКАТА АЗБУКА КАКТО СЕ ТВЪРДИ,СЪЩО СМЕ ДАЛИ ПИСМЕНОТ НА 300 000 000 НАРОД СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ САМОЧУВСТВИЕ!

Ти имаш ли идея, как да забогатее България, когато е задушавана и ограбвана от Ес

тц!България е ограбвана от Русия и руските мекерета от БСП и ДПС!От Европа в България се вливат милиарди и милиони работят в Европейският съюз!

На база на какво, и откъде го вадиш това самочувствие бе Марийке , като един от щедьоврите на Българската литература ''Под Игото'' го издават на ' 'шльокавица '' ?! Това ли сме дали на света : ''Шльокавица'' ,и повече от половината ни младеж не знае Български ! Дали сме били на 300 мил. писменост , а не сме способни да образоваме една шепа мангали ! Знаеш ли Марийке на колко Българи им мина живота да чакат да си изправят главата и цял живот да се срамуват че сме на ниво бананова република ?!

Проблемът не е само, че сме бананова република. Проблемът е, че бананите не ги произвеждаме, а ги внасяме.

Точно заради твоята философия България е съсипана.

беден човек и бедна държава не могат да правят политика - всеки ще им бие гащите..... Унгарци, чехи, че и румънци не си ликвидираха икономиката когато сменяха политическата система , а умно запазиха печалившото и перспективното и сега доста по-добре от нас , а това им дава увереност да се защитават . У нас се проведе тотална ликвидация и разпродажба (първо на печалившото и продаваемото) , затова сега се разчита единствено на чужд капитал. Знаем поговорката че който плаща музиката - той я и поръчва (избира). Чуждия капитал дава нещо и на нас но само докато има печалба (големия дял от печалбата , обаче , се изнася вън от страната ни).

Орбан да има предвид, че с коч маньовър нищо не се постига.

Родните пишман-х7йловци обичат да напомнят как сме били завинаги задължени на Русия че ни е освободила от турско робство. Е, Унгария също трябва да е благодарна на освободителите си- дошли от Запад!

Освободителите на Унгария са дошли от...Север, обединеното рицарство под командването на полския крал Ян Собиески разбива нашествието на турците под Виена и ги изтласква далеч на югоизток. Жалко, че не са стигнали до Балканския полуостров.