Меркел писа на Радев и ни подкрепи в исканията за границите

Ефективната защита на българските граници, които са външни за Европейския съюз, е в интерес на Съюза и на всички държави членки.

Обратно в новината

Коментари - Меркел писа на Радев и ни подкрепи в исканията за границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев, искай пари от Путин, нали си негов човек?

Баба Меркел разтяга локуми за солидарност с нас, а междувременно лошата Унгария изпрати свои войници да пазят границата на Сърбия с България/след като нашия вожд отказа предложената от Виктор Орбан помощ за охрана на границата ни с Турция/.

Ние искаме еврото, шенген и да докарат инвестиции и заводи, че да се справим с бедността и корупцията, а те чак сега след две години- подкрепа за границата... след като ни съсипаха имиджа с мигрантите дето сме ги били биели... айде стига с това двуличие.

ТОЙ иска пари за охрана-ТЯ ще дава пари за фонд Убежище, миграция и интеграция......ДЕМЕК ГОТВЕТЕ СЕ ЗА МИГРАНТИ АМА ОТ ЗАПАД НЕ Е ОТ ИЗТОК.....вашта м.ма г.дни шваби

Няма ли най-после кой да спре този баберунгел,че Европа да си поеме глътка въздух?

....Pадев,по-далеч от тази !!!...не и отговаряи на писмата !!!

Саудитите похарчиха много милярди в САЩ и няма да им останат пари да финасират заселването на араби в Европа.

Таз е само за мене!

защо още е канцлер.Нали уж беше политически труп.

добре де вие четахте ли ко е писала дзверкелката? наредила е 2 страници похвали и пожелания и после в последните 3 реда е поискала пари от балхар.... вие като четете , shващате ли какво ви казват?

Ходи се плюнчи с макроната , от един етнос сте , ще си паснете ! Не ти щем ни " подкрепата " , ни " защитата " . Древна България знае как да пази границата си ! Това , че ни налагат управляващи - безродници да не те заблуждава ! Твоите марионетки са от ден до пладне , времето им изтича . Ти гледай да измуфтиш по-лека присъда , щото само това ти предстой :)))) Трибунала в Хага . За престъпления против сигурноста на цял континент . Ако дотогава немците не те увесят на Бранденбурската врата :)))

последната национална катастрофа бяхме с тия и никога не са защитавали Бг и славянски интереси винаги са били за селджуците

Икономически мастодонт и военно джудже. Това е Германия....

izigra nai-reshavashtata rolia za da badat ,,natreseni,, tezi kravozhadni isliamisti v BG i v Evropa -navsiakade...

Другарки и другари ! Не трябва да се надяваме ислямизаторката на Европа ,или Еврогеските чиновници да ни помогнат в опазване на границата ,а сами да се вземем в ръце ! Тук проблема не е до огради и високопроходими автомобили ,а до това че лигавите еврогейци ни забраняват да прилагаме законодателството си !! Всеки незаконно преминал границата ни ,трябва автоматично да бъде вкарван в затвора и екстрадиран след това ! На кого ще бъде дадено право на убежище ,трябва да решава всяка страна самостоятелно !

Естествено, че на тая не трябва да и се вярва! Вижте я, как завоалирано се мъчи да ни натресе още от питомците си. Президента е изискал средства за усилване защитата по греаниците, а тая иска да дава пари главно от фонда за интеграция и убежище, а не основно от фонда за защита. С една дума, повечето дадени пари ще са за допълнителни леговища за тия тарамбуки, а за сигурност (което беше и искането) ще даде главно за усилване на Българо-сръбската граница... Не слушай, какво ти думам, а гледай какво правя!

Щом ни подкрепят и държат да поделяме задълженията си, високомерните политици от големите държави в ЕС да престанат да ни разделят с границата, наречена Шенген! Г-жата знае ли колко е обидно да си член на ЕС и на ККП-то едни да минават транзит, българинът да чака на опашка, сякаш е втора категория европеец? Уж на ГЕРБ им беше приоритет, но го забравиха отдавна. Остана радостта от потупването по рамото.

Колегата по-долу е напълно прав. Да те подкрепи марионетката на сатанистите - ционисти Меркел в каквото и да било е равносилно на самоубийство! Особено, когато на власт е отново пудела на Меркел, безмозъчния мутропитек Борисов!

След като ТАЯ ПАТКА високо ни цени значи ГРЕШИМЕ и то ЯКО. ЩЕ НИ НАБУТАТ да пазаруваме фърчила за милиард $ в залеза на пилотируемата авиация - продай скъпо боклуците на аборигените.

Mеркел е новото зло на земята. започна да се заиграва като световен жандарм и скоро истинските велики сили (Cащ, Aнглия.. ) ще и дръпнат шалтера.

И Шенген за България и Румъния.

Това хич не е на добре за нас! Това означава нови пари, за нови мигрантски центрове, които ще откриват у нас ! Това означава, безкрайно заселване на ТАЛЪСЪМИ от 3-свят тук в Бг!