Украинците тръгват от 11 юни без визи за ЕС

Либерализацията на визовия режим на Европейския съюз за граждани на Украйна влиза в действие през нощта срещу 11 юни.

Обратно в новината

Коментари - Украинците тръгват от 11 юни без визи за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

novi prostitutki i mnogo kriminalisti dobre dosli v eu.

Няма няма страшно,вас българите по тези неща няма да ви разминем.

Само да вметна, че украинците са по-богати от нас. Кризата там настъпи след като си развалиха достлука с Русия. Ама и в криза не са по-зле от нас... А визите им трябват, за да ходят на екскурзии по Европа.

Е да са им честити.Насам не да желани.А в така наречената Европа един хазарин в повече няма да им навреди.

Криминалният контингент е стегнал куфарите и чака сигнал за изнасяне в ЕС.

а бе то криминалният контингент от украина си се прибра в родната си россия веднага след окупацията на донбас!

така така само дето такива като теб първо квичат "пуснете савченко" а после кога от хунтата я плашат със затвор си трайкат, същото и с наакашвили и другите марионетки. Обикновения украинец няма гривни за ЕС. То ние още нямаме камо ли те.

Сега очаквам много млада и свежа плът да напълни клубовете за развлечения в европа... Украински красавици, очакваме ви с нетърпение....

на водещо място са по хив/спин

Два милиона украинци работят в Русия - "на заработки", т.е на гурбет. Сега руснаците като им въведат визи, реципрочно, и ударът ще е двоен - хем нямат пари, за да отидат в Европа, хем ще им намалеят постъпленията и от гурбета.

В България се усеща остър недостиг на работна ръка,така че...

В началот на нашия преход към по лошот помня че имаше наплив от украинкилДобри бяха момичетата!

добре дошли в европа православни братя и сестри !

Само че на оная ми ти Европа, брюкселската, по и дреме за разни тюрко татари и всякави негри и араби отколкото за теб или тях. Колко получава един бежанец, знаеш ли, сравнено с тоя дето изплаща дългове по МВФ?

Не ги щем укропите в Европа! Да си стоят в Куев!

в Магадан (или Новосибирск). Там такива простотийки, като твоята са много вървежни. Тук не хващаш декиш.

Украинците са по-долно племе и от нас. Най-големите мошеници, лъжци, престъпници. Не признават закони и правила. Знаем им гадните номера. И последно си ни ги припомниха, като гласуваха срещу България на Евровизия.

Не слушайте дойчевеле. Украинците са по-близко до нас от руснаците. По-южен народ са, повече по танците и песните, по-открити и сърдечни са. Като сърбите са. Руснаците са малко по-затворени, по-надути.

няма по долно племе от вас русские!

Ама изобщо не ги слушайте тия, дето ви говорят разни страхотии-тръгвайте, не бойте се- навън е винаги по-широко и по-светло отколкото вътре!

С какво лице ще идват в България. Няма ли да ги е страх. До скоро викаха за нас Българите чамадан вокзал София

В грешка си! В Украйна много обичат българи. А за чамадан са писали руснаци!!!!!

По повод на нашия представител в Евровизия.

ЕВРОПА Украинците - облекчени, че България не спечели Евровизия. Да от много обич ще да е!

В началото винаги е сиренцето и когато щракне капана разбираш че вече нямаш държава а си колония на Запада. Както се случи и с нас.

Падат им визите, това е добра новина. Украинците заслужават по добри дни. Крайно време е Русия, Монголия ,Китай и Виетнам да освободят от визи населението на Крим и Донбас.

Ас не вервам нашите окраински дрогари да се полъжат по фалшивите еврогейски ценности на разпадащия се евролибераски саюз. не!-те ще останат верни на мечтите на народите и ше се зафтекът за визи към единствената ни останала надежда- брацката севернокорейска република! не се лажете от ефтината пропаганда на империалистите-те искат само да ви заробият-но пасаран!

тролският ти речник си личи отдалече. Кога ще напишеш примерно no more grants? Дали пък няма да е есента кога тръмпа ви спира кранчето? Гледам някои по-хитри от теб вече тролят натам че картофа става по горещ и са забравили за джуджета и фалити и цени на петрола, всиката оназаи тролска опорна простащина и сега мажат по тръмпа. То ще е много яко ако накрая ви погнат на ишлеме баш от хамериката, както турчалята гонят гюленистите, е тогава колко гащи ще смениш, няма ти стигнат центовете.

Сега половината руснаци ще се пишат украинци и ще анексират половин Русия към Украйна за да може да се почустват европейци ,не азиатски мужици. ..ха.ха.ха

Абе, прошляк, тия от рашките, които искат и могат да пътуват, отдавна са си купили дългосрочни Шенгенски визи, че в много случаи и гражданствоѝ! А украинците с биометрични поаспорти са и малцинство, и бандера ! Така, че да ни е честита новата украинска измет!

Записа ли се доброволец във войната с Русия? И защо не се възползваш от правото си свободно да лепиш гипсокартон в Европа, ами пропагандираш Евроценностите на родна почва?

За нас без да се колим, да горим хора и други крайно десни простотии имаше визи 10години след падането на режима, и 6 години след, като кандидаствахме за ЕС. 12 години вече не ни приемат в Шенген, обаче за укрите няма проблем. Е, нещо май за второ качесвто хора ни броят...

Визите ни ги махнаха 2 или 3 години, след като кандидатствахме за ЕС, беше 1998 или 1999-та.

СИриозно! 2001г паднаха визите, за ЕС кандидаствахме края на 1995г

комундели от БКП/БСП се погрижиха да създадат бандитските групировки ВИС и СИК. И да гепят икономическата власт в страната - под диктата на руснаците разбира се. В периода 1989-1997, благодарение на тях, България бе страна по-зле и от Макетата.

Ти дали си мислиш, че сега сме много по-добре от тях?

а пияните сибирски рашисти ще продължават да смучат на Мурджо бахура.

Явно имаш богат опит в тази дейност...

Руснаците ходят с визи и купуват каквото видят от апартаменти до дрехи.Какво ще правят братята украинци с техните мижави заплати?

Ще се радват на свободата. Ще пият по едно готино кафе, ще се повозят на виенски трамвай, ще си направят селфи пред Айфеловата кула, ще се разходят из Мадрид. Най-сетне. Не бе,шегичка- ще ронят сълзи за оградите и картечниците, тия екстри на сигурността и грижата за народа.

Защо пазаруват апартаменти и дрехи от соросоидния Запад и въобще чий го дирят в Гейропата, като у Русия всичко е на шест?

Ами ние що ходим, след като би трябвало, като сме вече толкова години в ЕС, да е поне толкова добре и у нас? А рашките ги остави! Гле'й сега какви ще ги дробят скоро у нас (и не само) наследниците на Бандера!

Украйна заслужава а за руснаците евразия ,за там стават за Европа найн.

Лятото на колите и при нас на морето, а руснаците да клепат с ушите пред посолството ни за визи. Ха, ха, ха, кеф, руските медии сигурно са побеснели от яд.

Руснаците отдавна са си купили имоти тук, укрите им предстои да гледат лъскавите обяви и витрини и да клепат защото нямат пари и езици не знаят. В Киев правиха режим на тока по е дно време, посред зима и топла вода нямаха заради малоумната им блокада на въглищата от източните части.

тръгват е меко казано, по-скоро се юрват.

И ще стане страшно

Повече ме интересува украинките от кога тръгват!

Важната подробност е "не дава право на работа в страните от Европейския съюз". Тоест, украинците могат да се движат свободно като туристи и бизнесмени, но не могат да работят. Този ефект който го има при нас; в България да влизат стотици милиони евро от работещите в други страни българи, при украинците е невъзможен. Това няма да се отрази директно върху украинската икономика. Ако разчитат на това, сбъркали са адреса. Няма да се случи!

то така се почва- туризъм, тва -онва, айде после и разрешително за работа...айде и бизнес ...и така.

точно ако те хареса работодател вади ти работна виза и си в играта

До сега не съм видял да издават работни визи на проститутки и бандити. Като се юрнат на гурбет 10 000 ветерана от Донбас, бямбуците които наводниха Западна Европа ще им се видят като пионерчета от 5-клас з

В момента гледам първи канал по руската Телевизия...що храчки що нещо заради тези визи... яд ги е рашките, за тях са пред посолствата опашките

Всичко отдавна е през интернет, смешко

Че то вече кьораво и сакато пускат в запдаща ЕВропа. Само и само някой дето още да им приказва че са велики. Помня преди 20-на години и за нас паднаха визите. Тогава на границата ни държаха с часове да ни питат при кого отиваме, да показваме колко пари имаме. Сега не знам дали ще е вече така. Всеки който иска може да влезе в Европа.

Абе гадно ви е, ама това е положението- ше си бачкате вече сами, каке, щото баламите са на привършване. Отвикнали сте, верно е, ама пак ше свикнете. ))

Това е чудесна новина за загорелите млади талибани в западна Европа ,от 11 пристига на талази дашна и евтина бяла плът .

Чакай сега, ти що смяташ, че ще тръгнат само жени и то без мъжете или приятелите си? Злобата човешка няма граници, ей.

Преди 15-20 години бях в една арабска страна. Украинци, пристигнали семейно с жените си, сами ги пращаха да проституират. Не се изненадвай от нищо, живеем в свободна Европа.

Защото само жените и то по младите ще могат да изкарат някое евро на запад ,украинците могат само да играят сводници на жените си...

на руснаците визите трябва да ги направят по 500 евро.

Драги, на остров Крит руските туристи за тези пари които ти казваш си купуват само слънчевите очила- без майтап- като го гледах та ми хвръкна чивията.

А ти нали се сещаш кои руснаци ходят там и то с такива средства? И още да те светна- има и доста българи с такива възможности- процентно спрямо населението ни са равни на съответната бройка богати руснаци. А останалите? - Деньги нет, но вы держитесь...

Написал си тъпотия! Нашите хотелиери правят всичко възможно да няма никакви препятствия пред туристите! Защото това е бизнес! Същото правят турци, гърци,испанци и кой ли още не! Трудно ти е да схванеш!

България не е в Шенген! Би трябвало да се изискват визи за украинците, ако желаят да посещават страната ни! Нали!

Съвсем не. Добре са ни дошли- и те, а и бесарабските българи.

Що бе те идват на гости при приятеля си Бандера- нали и той стана българин.

Ами това е, драги- след великите социалнореволюционни експерименти-резултатът в нашите райони е бедни народи с върхушки от номен-клатурни богаташчета. Че не те е и било срам да напишеш "бедняци" с нахалното високомерие на заможен "наследствен богоизбран".

За безвизови режими се натискат само бедняците- нали виждате бежанците та и останалите. Който има пари да си плаща визите той си пази и суверенитета на държавата. Пък и що да не ги пуснат украинците в Европа- я колко мъжкари там има дето вместо изнасилват германките могат с украинките да си другаруват креватному.

Когато се родил украинецът, евреят заплакъл ...

Глупак! Запомни поговорката: "Като се родил гъркът, евреина заплакал" "Един грък - седем евреи" Никакви украинци и украинки няма.

Глупак! за арменец става въпрос в поговорката

Това им беше най- големия зор на украинците - да пътуват без визи. Очаквайте след 11-ти юни търкалящи се пари по пътищата в Украйна, масови прегръдки на непознати по улиците и безплатни букети цветя на всеки пътуващ през границата.

Нищо подобно- хората нямат никакви илюзии, но и за тях, както и за 2 млн българи зад граница всичко друго е за предпочитане пред великото наследство на миналото.

То хубаво, ама вече няма места за миячи на чинии и болногледачки в Германия.

А сега да ги видиме французойките и италианките,ще трябва да се примирят с второто място.Конкуренцията е безмилостна тук.Европейците ще си взимат русички и млади женички,а за европейките ще остане изборът пристигащ с ,,Ориент Експрес''

А представяте ли си какво би станало, ако и РФ мине на безвизов режим с ЕС? Все ми се струва, че за 24 ч. населението на някои територии рязко би намаляло...

За разлика от нас, те (руснаците) разполагат с пари за пътуване! Техните доходи са много по-високи от нашите и все още си имат Държава.

Разполагат някои. А другите муат картошки и капуста, горките. Не всеки там е на държавната софра.

Минималната заплата в Русия е 7500 рубли, което е 200 лева - два пъти по-малка от нашата.

Светни ни, Щот съм мого глъм и не моо а си представа!

Ше избегат на запад и ше остават бюрокрацията да си прислужва сама- те ти го в прав текст.

Само,който не е имал какъвто и да е допир с украинци ги защитават,щото са невежи и по презумция русофоби,но в действителност това няма значение!!! Тук говорим за човешки качества!!!! На всеки,който си е имал вземане-даване с тези щом му споменеш "украинец" махва с ръка в стил-мани,мани ги!!! ХО ХО ХО

Украинците са наши православни и славянски братя- не виждам защо многоуважаемите форумни славянофили имат нещо против.

Само да знаеш колко ги обичат тези от Ровно-Говно околните? ...поляци, словаци, мамалигарите, а и нашите българи?

Ами аз познавам украинци- супер са си хората, но то много зависи и с кого си имаш работа- неам идея вие с кви елементи общувате...

украинците са образована европейска нация, не виждам какъв е проблема да пътуват без визи.

...и на руски приказуват. ..основно!

Ей са ще стане интересно след тази новина. колко ли хора ще искат да останат в Крим се пита в задачката... Само окупаторите... А руснаците да злобеят колкото си искат, тях няма никой никъде да ги покани.... никога.

sawo

И къде ще отидат? На екскурзия в ЕС? С кои пари? С тези дето ги нямат, или с тези дето олигарсите им ги засмукват в момента в който от запада им ги отпуснат? Тръгват само на разходка, никой не ги пуска да работят. Това беше и уговорката за присъединяване към ЕС преди майдана, затова и президента им отказа сделката - защо да губи парите, които Русия наливаше в Украйна, за да може да ходят на почивка в ЕС без визи?

Вечерта на хумора и сатирата ли подхващаш? ... ще се включа. ..

Сега украинското паспортно бюро ще ще направи луда пачка от издадените лични документи , по мое лично мнение няколкостотин хиляди руснака ще пожелаят бързо да придобият украинско гражданство /срещу прилично възнаграждение разбира се/ за да могат да пътуват безпроблемно. Крим си е част вече от русия , там никой няма да ги пусне никъде ако нямат украински паспорт. Пък и кримчани с нормалните украинци се мразят доста , едва ли ще се засилят към ЕС. По опасни са азиатските части да не се засилят , като чечения , таджикистан , азърбейджан , киргистан - те ще донесат само проблеми.

Кое е нормален украинец? Порошенко-Валцман? Тимошенко - Гргян? Аваков - Авакян? Саакашвили??? Мустафа Наем? Уффф!Надай се!

Идеално. Още една стена падна.

Една от идейте на тоя безвизов режим е постепенното елиминиране на турските гастербайтери в Европа и подмяната им с украински , дълъг и сложен процес за които са необходими години.

просто забрави тази илюзия !! Еврогейския съюз ще приеме милиони от Африка и Азия ,но на украинците няма да позволи да работят там !

Изобщо не е никаква илюзия а жива реалност , турците след като масово гласуваха за ердоган показаха на ЕС че не са се интегрирали до сега и продължават да живеят и мислят като примитиви което налага ЕС да приеме стратетегия за тяхното постепенно елиминиране. А относно емигрантите забрави да гледаш на тях като на работна ръка , на тях и 2те ръце са неспособни за какъвто и да е физически труд. От 2 милиона камилари в немско са изявили желание и работят по малко от 1000 , в% можеш сам да сметнеш за какво става дума. Никой от така наречените 'мигранти' не идва в ЕС за да работи , идват да чакат социална хранилка , да правят деца и да въртят далавери. За фабриките са нужни хора грамотни които след кратко обучение ще могат да извършват безпроблемно някакъв работен процес , камиларите няма как да се впишат в тая картина ама по никакъв начин.

ТАКА Е! Ей ги вдясно горе.

беше забранено да се излиза от българия. ако искате пак да ви е забранено, това си е ваш проблем.

Че наште булки са по-убави от украинките! Аз избирам родното !

Що гувендии ще куфеят.