Радев: Електронното управление е стратегически приоритет

Само чрез електронно управление ще удовлетворим очакванията на обществото за ефективност, прозрачност и контрол, заяви президентът Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Електронното управление е стратегически приоритет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА,КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ВЪВЕДЕ ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА НАРОДА,КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО СЕ СБЛЪСКВА С БЮРОКРАТИЧНИТЕ ТРУДНОСТИ!!!

И протоколите за КТБ да публикува най-сетне , стига ги е стискал

За да има електронно управление, трябва преди това да се формализира системата, която ще се управлява! Т,е, да се изготви съдържанието на документи, които ще циркулират в системата и логическите връзки между данните, които съдържат! Такова нещо е непостижимо за България! То, ще противоречи на крадливите интереси на ГЕРБ, защото трябва да има логика и контрол във всичко! Ще продължи будалкането на народа, че се прави нещо и ще се усвояват огромни суми, за направа на отделни електронно изготвяни формуляри без сериозна информационна връзка по между им! Али, бали!

Контролиран Интернет контролиран вот контролирано здравеопазване това излиза от устата на контролирания Президент.Отврат.Каква прозрачност може да се очаква от тоя мушморок

Не си наясно за какво иде реч и цвърчиш срещу Радев напразно. Тук не става въпрос за контролиран интернет, а за дигитализация на редица административни услуги, с което се пести време и нерви.

Ние мушмороците ви молим да не ни приписвате подобни етикети.

Ген. Клепоух Клепоухков само дрънка, но работа не върши! Не било в неговите правомощия или задължения. Затова само ще си дрънка!

Прав си Радьо- без него ти и Бойко нямаше да дойдете на власт.

Така е! Създававането на електронен концлагер за биомасата е най-важната задача за финансовата олигархия, която управлява в англосаксонския свят ...

Смяната на аналоговия чип с цифров е преминала. Остава да видим до какъв резултат ще доведе.

Сегашната политическа система не би толерирала прозрачност. Това може да стане само като част от по-голяма политическа реформа за която в момента няма условия. Всички големи партии биха саботирали подобни реформи както саботираха идеята му за уседналост. Не мога да разбера наивен ли е или играе някаква дълга игра.

Радев все повече заприличва на Първанов. Може да говори над час, без да каже нищо съществено, само безопасни фрази, непораждащи ангажимент и действие. С нетърпение очаквам новогодишната му реч! Макар на практика той на всяка тема да се изказва като на нова година.

Да живее международното положение.

Баш това дето го казваш го каза сам за себе си Столтенберг и се хилеше на хората като на глупаци които нищо не им отбират кратуните.

Това лошо ли е? Президентът Първанов ни вкара в НАТО и в ЕС.