Стара Загора е най-добрият град за живеене у нас

Стара Загора получи най-много точки според критериите на класацията, а слушателите са избрали Бургас. София пък взима 2 награди.

Обратно в новината

Коментари - Стара Загора е най-добрият град за живеене у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРАДА НА ЛИПИТЕ И НА РЕАБИЛИТИРАНИТЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД ФАШИСТИ! Със заповед на Кмета на града представител на партията ГЕРБ е поставена ПАМЕТНА ПЛОЧА на местния теаъра с която са раабилитират убитите ФАШИСТИ ПЛОЧАТА е поставена с разрешението и на Министерството на културата. На откриването и пресъстват не само ДЕПУТАТИ от ГЕРБ , но и българси генерали представляващи България в НАТО. И всичко това в града на ГЕО МИЛЕВ - човека който заради поемата Септември плати с живота си на същите тези осъдени ФАШИСТКИ ГЛАВОРЕЗИ, които партия ГЕРБ реабилитира.

Политолога и депутат от ГЕРБ Антон Тодоров откри точно в Стара Загора не само паметната плоча, но и кръгла маса в която окачестви като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ решението на НАРОДНИЯ СЪД. Може би според същия този герберски народен представител и РЕШЕНИЯТА НА НЮРНБЕРГСКИЯ СЪД също са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, и е необходимо да се върне СПРАВИДЛЕВОСТТА. Браво на Кмена Тодоров допуснал с тази паметна плоча една революционна промяна в най новия прочит на историята Как ли гледат на случващото се от ШАЛОМ и зам председателя и Краси Готевакоято е от този град? Може би са във възторг от ставащото в града на липите. Нали и те подкрепиха кмета Тодоров и го поздравиха за избирането му. Изобщо всичко е полудяло!

не случайно си толкова тъ.п! с баща и майка комуняги няма как да си по интелигентен! на 26 април 200година, 38ото народно събрание прие закон за обявяване на комунистическият режим за престъпен! обнародван е в Държавен вестник брой 37 от 5 май 2000г. можеш да го прочетеш, и да се самоубиеш до плочата на жертвите на комунизма монтирана на стената на местният театър!

Хехехе. Демек за всекиго по нещо... Иди после да им вярваш на тези класации.

След 5 години, приблизително Стара Загора офицялно ще измести София и ще стане новата Столица на България! Софоанци, уплетоха кълките....

аа не,зетьовете там са много лоши...

Всеки град е град на нещо, но европарите ги усвояват пълните отличници.

Европарите не отиват за подобряване на Българските Градове, и за България, в джобовете на престъпните ни ДЕПУТАТИ ! Ясно е, че София е столица, ама Стара Загора започва постепенно да настига, дори и София, а това не трябва да дразни Софиянци, а Напротив всички да се радваме, защото 111 кв километра са България !

То, както е тръгнало, България може наистина да остане и 111 кв.км, но засега все още формално се води 111000...

Айде мерси! По-хубаво от Варна през лятото и от Банско през зимата, няма!

Аз мога да поспоря с теб, от миналата година имам Вила в Трявна в Балкана и зимата е най-приказното място там! Говорихме не за забавления, а за Икономика и Живот, по много показатели !

Бургаз, морето, а пък Градът на Липите води. София едва ли имаше шансове, много хубави проекти има, а Дарик да направят утре "Най-доброто село за живеене". Ще направят още и "Най-добрият квартал за живеене", " Най-добрата планина за живеене", "Най-доброто място за гербери и европари" и т.н.

Хаха, тогава защо масово бягат младите и квалифицираните хора от "най-добрия" град. Ще ви подскажа: индустрията е закрита в този град и няма никаква квалифицирана работа и то от много години, "бизнеса" се състои от разни заведения, автосервизи и строителни ремонти. Младите хора бягат масово в чужбина или евентуално за кратко в София и от там пак в чужбина. Управлението в този град се интересува само от плочки и шадравани с държавни подаяния. Ето това към момента крепи "икономиката" на този град. Е да не забравим и няколкото хиляди "връзкари" в тецовете и мините, които правят оборот на многото супермаркети. Напълно измислена "класация".

някакви СИ ХИЛЯДИ връзкари, където си цитирал, ти правят и на теб икономиката за цяла България....Ако не са те и тецовете и хляб няма да имаш на Масата....От София , защо бягате и накъде от там? Защо има хора, които избягаха от София в Тецовете и са на Квартири в Стара Загора? Голям СРАМ е да си признаете, че над 50% от София мизерува с 500 лв.... Срамно е за България, какво е това Деление Левски -Цска , София и Стара Загора !

И при нас условията за живот са много добри! Преобладава висока култура на общуване и етика на поведение, основно свеждаща се до две изречения-,,Селско, къдя въ?"-,,Ъм, ши пия вудъ!" Необозрими духовни понятия!

Пабло Ескобар е казал: - Бижутата и Парите не правят човека ! Та, така и местонахождението му! Най-грозното е да си СЕЛЯЛНИН от София, когато МАНТАЛИТЕТА ти е грозен, и от Лас Вегас да си -2 лева не струваш!

И не на последно място, Стара Загора е и най-Българския град, където няма Турци и Пришълци от 3-свят ! Има една малка част цигани, които са отделни от Града, и са по-близо до Чирпан отколкото до Стара Загора ! Дано управляващите не му ежат майката и да го ПОТОПЯТ в Мигранти-Примати ! Излищно е да казвам, че е добре Финансово заобиколен от 4-те Теца !

В Стара Загора сякаш скачаш 25 години назад с полъх на хепи соца. Градът на липите, безгрижие с провинциален привкус

друго си е полусрутените централни кооперации на София от преди 80 години. Вонят на кучешка пикня и там се подвизава съвременния културен елит на БГ, самозвани артисти и художници неразбрани от простосмъртните, но затова живеещи като Ван Гог!

И пазиш чантата и джобовете, че... да не олекнеш.

- Част от тях са екологично състояние, ниво на инвестиции, нови работни места, възможност за отглеждане на деца, медицински апаратури, образователни институции и други. - EКологични състояние - ЗЛЕ. на 100 метра от центъра на града ГРАДУС имат завод, който денонощно изхвърля боклуци, миризми и странни на цвят пушеци и никой не само не прави нищо, ами дори не го споменават. А когато отиде проверка ест. всичко е в норми. Полигон Змейово - военен полигон за утилизиране на боеприпаси и изпитание на боеприпаси. Денонощно под земята се утилизират боеприпаси, вредни емисии, радиоактивни емисии и тътен се носи чак на Баните и Борилово. ТЕЦ-овете - сероочистки и т.н. съществуват само на документи, всичко друго се носи в посока Стара Загора и малките градчета на юг. Ниво на инвестиции - никакво. Всички заводи и т.н. са в Индустриална Зона Пловдив, в СЗ нищо. Заплати - в ТЕЦ-овете по 2-20 000 лева, в Стара Загора всичко друго работи за 500-600 лева. Да изброявам ли още ?! Чалга, селяния от-до, всички селтаци от РаННиУ, Слиень, Нова Загора, ГълъбУУ и т.н. денонощно въртят гуми в града, а след това се прибират в панелките в Казански и Железник, заведенията пълни с момченца с бицепси 45 см. и избръснати ръчички..

Ти, какво искаш, заведенията в Стара Загора да са пълни с Афганистанци и Примати от 3-свят, които да ти крещят:-Аллах Акбар, Аллах Акбар ! Това ли? Викаш тецовете, ама хората там вземат пари , в София не получават ли 500 лв над 50% от софиянци?

Добре бе, когато в София е най-добре, защо имам 3 -ма колеги в Старозагорска област, които се преселиха от София в Стара Загора, които работят в Тез Марица Изток 1, вземат си 3 500лв заплати, пари които 75% от Софиянци не могат да сънуват.... Стара загора и областните и градчета е близко до 4 -те Теца, а Общината на Гълъбово има повече пари за харчене отколкото кметството в София! Тези тецове наливат над 10 млн една част само в Областните малки градчета на Старазагорска област, да не говорим, че има и още отделни клаузи в Договорите, които са записани и тези Общини и Ст Загора, получават и допълнителни средства, КОИТО В СОФИЯ могат само да сънуват !

За мързеливите, където и да са все няма да има пари, Стара Загора, ако няма пари какво правим в Плевенско ли да има! Трябва да ви споделя, че в някой части на Ст Загора заплатите са по-високо от тези в София

София се напълни с простолюдие - неграмотни и нахални мякащи и мяучещи примати от прованса...И резултатите са очевидни!

да, прованса работи в IT и проектантските фирми, а кореняк софЕанците таксиметрови шофьори, наемодатели и безработни бедняци ;))

Ми... очаквам утре Перник да го изберат за най-кОлтурен град... знам ли вече...

София - получава наградата : град на Киро Японеца.

Като гледам тая класация, само Видин и Разград май са пропуснати! Че включете ги и тях, бе Дарик, толкова ли не можахте да измислите и за тях някаква категория! Примерно, Разград - най добър град за футбол, Видин - за ферибот! Излагате се, ей!

заслужено Търново го няма, защото тъне в мръсотия и разруха. кореняците ги е срам да канят гости да не се излагат. Общинарите, поради свръх заселеност /на роднини и партийци/ излапват парите. Общинския съвет всеки месец смуче хиляди левове за в джобовете им и няма пари да закупят водоноски за измиване и правят всичкото строителство по най-мизерния начин - най-евтино и от безработни. Кмета трябва да подаде оставка и да си засипе главата с пепел от срам.

Абсолютно съгласен. А кмета - с пепел от Кроношпан :)

Само съм бил студент в Търново, от Варна съм! Ще кажете, ама ти не живееш тук, не знаеш проблемите, прави сте! Не казвам че града е блгоустроен или функционален, но това е исторически град! Абе красиво е Търново бе, а Варна е един меркантилен и бездуховен град!

За съжаление в България вече не става за живеене. София е пренаселена и мръсна, а всичко останало е дълбока провинция - напълни се с простовати и ограничени хора. Всичко що е свястно бяга към София, защото в Стара Загора и др. градове доходите са далеч по-ниски. Дано повечето млади хора се окажат решителни и заминат навън. Иначе животът им ще мине в напразни усилия да променят статуквото в България и като се обърнат ще видят, че вече са на 50 и е късно за промяна. Ще ги очаква една мизерна пенсия, много цигани, грабежи на домашно имущество и оскотяло население, слушащо чалга.

Звучи много тъжно, но е истина за съжаление....при положение , че има толкова оскотял и изперкал матриал , а останалите са цигани и друга паплач, не виждам има ли смисъл да се борим за тази територия....

Днес един циганин с голф 3-ка сив металик, старогъзорска регистрация караше като безсмъртен по бул. Малинов в Младост и засичаше нагло...Ако чете това - да му изсъхнат стафидките дано!

циганин да чете-вярно шопите са тъпи

Нищо, да му изсъхнат, все тая...

Евгения Банева има големи цомби

ПОНЕ една трета са "от боята". Само Сливен е по-цгански град от СЗ. Факт!!!

преди Сливен и Пазарджик е Пловдив, направи справка за Столипиново, Шекер махала и Кършияка- 60 000 потребителя!

Много си ни е добре града, а "софиянци" могат само да завиждат :)

За какво да ви завиждаме? Вярно, че сме се набутали в най-големия кенеф на България, ама някои от нас идват именно от Стара Загора, все пак, живели сме там, избягали сме. Факт е , че в провинцията остават най-големите смотаняци, които не могат да мръднат от там и шепа "елит", който може да си позволи да остане.

Най-добрия град- Търголяс! Търново- Горна Оряховица( популярна още като Грозна Оряховица)- Лясковец! Това е мегаполис!

Това е Мегаселис, а не мегаполис.

Чудесно, сега всички старозагорци ще вземат да си тръгнат и ще идат да живеят в чудесният си град

Каквото сте се задърпали, сякаш не живеете всички в нужника на Европа..

един ден ако направят тунела под шипка и още тунели ако пробият за бдж от димитровград до севлиево ще стане един цял град.

Чудесно, стойте си там !!! Ако ви омръзне от най-най-хубавото, може да прескачате до Колю Ганчево.. Там е центъра на центъра на най-доброто

Особено когато я облъха живителен ветрец от МАРИЦИТЕ !

Сливен, а по-следващата Плевен, след това Добрич, Ямбол и Шумен!

В сравнение с Мигрантска -Афганистанска София е по-добре в Стара Загора...! Обаче Софиянци не са съгласни, освен София други градове за живот в България не трябва да има...Е това, ако не е Комунизъм! Питайте мен Предимство също в Стара Загора е, че няма Турци, няма мигранти, няма и цигани, както в София и Другите градове! Населението на Ст Загора на 97% е само Българско, с някаква малка част отделени от Града цигани, където са по Близо до Чирпан! Също , така се развива най-бързо от Всички градове в България !

Чакай да не го хваля, че знам ли ЛУДИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ и там ще заселят Мигранти !

Просто заплатата ми в Стара Загора беше малко повече от 10-тина пъти по-ниска в сравнение с тази, която получавам в София. Че и ми завиждаха, че получавам много. Става дума за число, с което действително можеш да си покриеш изначалните нужди ако нямаш "село", но да си хванеш гадже или да си купиш жилище - забрави! Даже и за личен компютър трябваше да спестявам от насъщния маса време. Не е за смотаняци като мен там, затова се принудих и аз да изтека в гигантската софийска клоака.

ела В гълъбово НА 40КМ от Ст. загора ДА ТЕ УРЕДЯ ДА ВЗЕМАШ 3 500 ОТ контрул глобул МАРИЦА ИЗТОК, само че се иска работа не стоене !

Тъжно е, че чак сега преоткриваме този град, отдавна възпят в "evergreen-a" на Saragossa Band - "Стара Загора на гарата"...;):)

много роми има боже прости ма

Аз ни един ром не съм видял. Само мангале са навъртат.

Toку всяка година хванат някой град и го набедят за "най-добър за живеене".

Боже, боже, каква омраза струи от коментарите. Стара Загора е хубав град, а и хората са му хубави. Имам познати от там и умни, и интелигентни, и красиви. Да сте живи и здрави!

Безлично, панелно село. Без история, без облик, без дух. Нямате даже и известни личности, че да се каче, че поне нещо сте дали на България.

за Гео Милев и Николай Лилиев мисля да са от Зарата, ма май че първия беше от Раднево, за други не се сещам наистина.

Гео Милев е от Раднево, друже. Не си приписвайте чужди лаври.

Александър Екзарх, Кирил Христов, Васил Михайлов, Анна Томова - Синтова, Веселин Ханчев, Димитър Подвързачов, Христина Морфова ....

Баш ж.к. Тракия да пише за "безлично, панелно село" не върви ;-)

Защо всички бягат от там като е толкова добър за живеене? В София е пълно със старозагорци, избягали от "центъра на Вселената".

ми идват там да ви облагородят малко. Че квит се върли селяни шопите ...

Къде видя шопи в София?

Там нали беше отровен въздухът, от тецовете. А, сетих се, американците ги прилапаха и сега през комините изхвърлят аромат на теменужки !

Айде сички в...Заарето!

Ако това е най-добрият град, представям си останалите... Град, с прехвалена и "велика" икономика от една пивоварна и един затвор. Град, с единствена забележителност - прави улици и липи. И пазар за ромки...

И убави булки,бе!

прав си пич бил съм навсекъде навсекъде мизерия - да не говорим за плевен - евроград обичам си ги всичките градове особено северна българия за жалост навсякъде дупки, цигани и мизерия - тук таме нещо понаправено с 2 думи яка мизерия бог дано да помогне на българия

ха-ха-ха!

Ми то си е за смях...

не се спре с тия глупави класации? Нито един голям български град няма добри условия за живот, архитектурна среда или каквото и да е! Най-много кьоравия да се присмее на слепия! Аман от тъпи новини!

А кой закри Мелодия на Годината!

Върнете ни Интервизия! !

Горна Оряховица е най-добрия град- елате да видите ало измамниците какви палати имат

Това на някаква антикласация прилича ...

Глупости , Най - добрия град за живеене е извън България !

Ши обжалвами ду краи! Тва е нивъзможну! Чи те тия дори ни говорът правилен български език.

Ми ние йе виарну туй.С Руси се разбирамие много добрие.Отивам за ляп

Още ли си девствен, Пусе Загорско? Гониш вече петдесетте, а на това отгоре, чакаш мама да вземе пенсията, а? Ама и едни "пълноценни личности" имате до Аязмото...

От изброените градове, само София донякъде става да влезе в такива класации. Примерно Приморско беше много хубав града преди да го презастроят, което беше факт някъде около 2000-та година, а и след това продължават да строят. Банско е нещо подобно.

Божеее , боже. Стара Загора е град със залязващи фунции. Цялата му слава се дължи на мините и тецовете , ама вече са на изживяване. Бизнеса извън тях е О. Пенсионери и цигани. До 20 години ще е на нивото на северен булгаристан

Много точно!