Студени досиета: Още не е ясно кой уби проф. Калоянов

На 23 май 2005 г. в столичния кв. "Захарна фабрика" група роми пребива до смърт 53-годишния професор Станимир Калоянов. Убийците му и до днес не са разкрити.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Още не е ясно кой уби проф. Калоянов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даааа, така ще е щом си мълчим... Държава НЯМА... Време е за РЕВОЛЮЦИЯ....

Да се товарят заедно с арапите ..и за Германия и ЕС с еднопосочен билет без право на връщане.

Нали патриотите са на власт да разкрият кой е ?

Стане ли дума за мангал,защо ли се сещам за Хитлер и Химлер?

Съдебна с-ма независима ,ама толкова, че нищо от нея не зависи.Райат на беззаконието и безотговорността.

Въдворени в резервати, които ще се превърнат в пустиня....Щом най-големия демократ в света САЩ може да си затвори коренното население, ние защо да не можем....Само недоумявам как по татово време тая пасмина работеше и не правеше такива бели, или ако един направи 101 го отнасяха..., а извинете сетих се БХК, демокрация, братство, толерантност...

зъб за зъб , око за око - убийте и вие два три мангала и ще се кротнат

не се прави така! трябва да стане -око за две,зъб за чене и тогава ще настъпи вечно спокойствие.

тия само на боя за обувки!

Ако така я караме и за напред, струва ми се, няма да стане добре.

Циганския въпрос се решава с няколко трудови лагера и два крематориума.

пишете, бришете, обиждате,А КОЙ АМА КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА?????? КОЙ, АМА КОЙ БЕШЕ НА ВЛАСТ???? хайде една бърза справка.......

Докато някой от прокурорско-съдебната сган не бъде обесен, намерен набит на кол или "случайно" паднал от високо, няма да се оправят нещата. Всичко е в тях като вина, пазят престъпници, мразят обикновените нормални хора, от чийто пари е бюджетът им.

ЛЪЖА Е ЧЕ НЕ МОГАТ - ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ. ЗА ТОВА ПО СЕЛАТА КОГАТО СИ ЛЕГНЕШ НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ. ЗА ДА ВЗЕМАТ НЯКОЛКО ЛЕВА УБИВАТ. СПАСЕНИЕ НЯМА ПОНЕЖЕ ЖЕЛАНИЕ ЛИПСВА

Ех тов афакелно шествие, ако беше минало през махалата... ама всички чакат и никой не ще да си оцапа ръцете. Дори и за собственото си добро... Страхливци криещи се зад измислени оправдания за човечност... Око за две, зъб за чене...

Българите все повече заприличваме на "сливи",за смет.Има старо правило:Око за око-зъб за зъб!Трябва да се поучим от нашата и европейската история!"Въртоломеева нощ"-сценарий за филм,по действителен случай :)

КАКВИ " ОЧИ" - КАКВИ " ЗЪБИ" БЪЛГАРИТЕ ЗА ХОРА ЛИ ГИ ИМАШ - ОТВОРИ ИСТОРИЯТА И ПРОЧЕТИ. ТАКА ЧЕ " НАДЕЖДА ТУК ОСТАВИ" ОСТАНОЛОТО Е ИЗМИСЛЕН "ФОЛКЛОР" ИДИ НА ЛЕКАР ! !

Бих се лишил от всички придобивки в това, че сме в ЕС, ако България постави циганите на мястото им и им вземе всичките права, дадени от същия този ЕС

А преди да влезем в ЕС да не би да беше по-различно с циганите. Я се поинтересувай....

май не четеш, че е станало 2005-та, какъв ЕС тогава, тролчо малоумен?

В продължение на" БОНД"- щом виновните са двама, съдебната сиистема ги държи отговорна в името за добруването на Останалия БГ народ и ги оствя сами да се разберат кой е нанесъл смъртоносния удар. Съдебната система също работи за доказване , че има 2 смъртоносни едновременни удара и случаят приключва. Докато се разберат стоят и чукат камъни организирано. Топката е в полето на Съдебната система, а защо тя нехае е съвсем друг и много-сложен въпрос.

"демокрация" и "евро-атлантически ценности". И българите да продължаваме да сме в кома........

не ти е виновна демокрацията, а тиквите на бай тошо.... а какво ще кажеш за псевдодемокрацията на бкп/бсп и производни.... преврата си го спхертнаха ПАРТИЙНИТЕ членове.... ПИСНА МИ ОТ ТРОЛОВЕ НА ПУТКИН

Ти си виновен шаяк! Щото си безгранично и безнадеждно тъп. А си се и възпроизвел сигурно.

stan_posta@

И дойчевеле така казва, не може да не е вярно ! Комунистите са виновни за всичко лошо. Демократите са отговорни за всяко добро и слънчево нещо в живота ни !

ИНСИНЕРАЦИЯ!

абе каквото и да си говорим истината е една: Докато оправлява изметта нищо хубаво не ни чака. Това е положението.

От българите по-големи врагове на българите няма. Българи пречат да се реши циганския проблем.

Те българи ли са наистина, тези дето пречат или предатели?! Как мислиш?!

Да, ама да преебаваш народа си, за сметка на определени етнически групи,според новия евроатлантически морал е цивилизационният ни избор. И да не са българи,даже вече се наричат европейци,разбираш ли български граждани.

Аа, ми да бе! От цялата сган намерили двама, но не разбрали кой точно е нанесъл фаталния удар. И двата мангала са удряли, следователно са допринесли за смъртта. Това прави легитимен прецедент за убиване на всеки друг човек - събираме се една група или дори само двама и го удряме едновременно и ще ни пуснат, защото няма как да се разбере кой е убиецът. Но ако не са роми, а българи, тогава следователите непременно ще излъчат победител. Ще си харесат някой от двамата.

Един съвет към роднините му, търсете виновните за уж случайната му смърт сред приятелите му. Не е в циганската махала истинската причина.

мързеливата сган са най-верните избиратели на крадливата политическа класа.

и миризлива

Знеа се кои са убийците, но мангалите събраха откуп и платиха на съдии и прокурорчета за потулване на истината ! Това е ! Патим от мангали и подкупни съдии и прокурорчета !

абе какво ми спорите, през комузма мнгалите станаха 10 пъти повече от преди това. Странно "съвпадение" е, че бай ви тошо всъщност е румънски джагал... Ами сега де... Ама какво има да си говорим. Имали работа мнгалите тогава, ама друг път... Просто и тогава са им давали пари з анищо и сега това си е тактиката на комунистите от край време. Когато Вълко Червенков е попитал: "Добре бе, а с евреите и циганите какво правим". Първо са го свалили, а после са го убили. Това са комунистите. И този професор едва ли случайно са го убили. Уж цигани, ама те не бяха чак толкова нахалани тогава и очевидно са търсели конфронтация и после всичко се е покрило, уж щото няма доказателства. Какво ли е знаел милият, дето не е трябвало да се огласява?!

така е, ТРОЛОВЕТЕ СА ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ....... когато в годините след 9-ти септември 1944 г българите имаха по 1-2 деца В СЕМЕЙСТВО /справка децата на з поколения/ "ромите" пак имаха пет и над пет деца. какво се правят на незнаещи като че ли не са го видяли със собствените очи?????? да не говорим, че в семействата на баща ми и майка ми през царско време са били 4 - 5 деца... хайде тролове на путин ваш ред е

щот пък мнгго се изясни кой думнеа Чакъра с гранатомет

В продължение на "sintez". Вижда се голямата разлика между проспериращия еврейски народ и губещия и изчезващ български народ, както и причините за това: Първият издирва и наказва всеки, който му е направил лошо или го е ощетил, ангажирайки целия ресурс на народа-служби и единичен човек 20 и повече години след случките. Вторият нехае и не наказва вредителя. Сравнение- А. Айхм и убийцте на проф Калоянов- едно и също действие и 2 различни завършека. Когато Бг народ започне да се учи и прави както еврейския народ може да се очаква и на бг улица да изгрее слънце. Още един недвусмислен и показателен пример: Неотдавна в едно софийско посолство!! беше смълчан завинаги някакъв враг на евреите, когото те считат за отговорен по някакъв случай, нанесъл им вреда. Така се работи, иначе ще те бият пак.

Като си прав си прав. "Борбътъ прави ранътъ." Без борба няма нищо...

Убийството няма да бъде и разкрито! Институциите симулират работа, по подобие на цялата държава като се почне от Министерски съвет! По форумите всички са ербап и само си мрънкат! Нищо няма да се промени в БГ! Надежди говежди! Напускайте потъващия кораб!

Ами има ефикасен, утвърден през вековете способ - отстраняват се физически тарторите на въпросната сган, останалите ще се дръпнат сами. Появят ли се нови тартори - по същия метод. Така у тъмнозелените ще се насади убеждението, че ще бъдат наказвани, ако продължават да са примитивни и агресивни. А сега те прекрасно знаят, че ги защитават отвсякъде - и съдебна система, и БХК, и други мекерета. Няма и смисъл от митинги и протести. Както казва Дон Кихот - "свободата , Санчо, е сладко нещо, но се крепи на върха на нашите копия". Иначе ще продължават да ни бият и убиват. Мир на праха на проф. Калоянов!

обикновен дървен философ, може да си и шизофреник ...

Убийството все още е неразкрито, но гетото си се разраства! А и как иначе, скед като една бира на аванта решава и избори, и кой да живее или умре!!!??? На това му се вика импотентна държава! А и всички ние допринасяме за това, колкото и да не е приятна констатацията!

Крайно време е мангалите да тупнат някой я полицай, политик, прокурор или съдия. Да усетят болката от тяхното бездействие или безхаберие. И е крайно време да се спре с това роми. Повечето са цигани от най-чист вид, не зачитат закони и права. Множат се без капка акъл в главата между братя и сестри и братовчеди, като очакваме вече и 10 годишни безнаказани родилки. В затвора научават още занаята и не ги плаши въобще. Против смъртното наказание съм, но то важи за хора а не за тези същества.

Те не са същества, а паразити.

Авторът на статията нещо се е объркал. Няма такова нещо като живеещи там незаконно роми. Циганите си владеят целата държава и всичко им е бащиния. Лека му пръст на професора!

Роби освободени насила не могат да бъдат нищо друго освен роби. И те и поколенията им.

Един освободен но несвободен народ. Мисля, че всички значт, че става дума за нас - генетичните роби.

БСП от години закриля ромите и ги насърчава да раждат чрез помощи и майчински.Факт.

И така вече трети мандат.....

Посолството на САЩ не им е било платило бирата. Може би някой трябва да им обясни, че циганите не са докарани тук от нас насила. Крайно време е Борисов и подобни политици да започнат да работят за налагането на законите. Иначе нищо не правим, днес едни, утре други ще бъдат жертвите. Това че не ви е близък човек не трябва да ви успокоява.

Ами бийте и вие бе! Какви са тези инициативни комитети? Тра ла ла Какво си мислите, че ако подпукате мангалите, ще ви спре някой ли?! Ако трябва и говедата от БХК подпукайте!... Да, ама не Мижитурки

Ще ги спре разбира се. Нали точно за циганите работи цялата държава - полиция, жандармерия, прокуратура, съд, социални служби. Колко полиция и жандармерия дигнаха да пази циганите в Гърмен и в Орландовци?

... и Катуница ...

Да ви ... "демократската" управия! По времето на Т.Живков такава вилнееща пасмина нямаше. Циганите работеха и спазваха законите.

След известно време ще дойде друго общество,с друго мислене. То няма да търпи паразити,от всякакъв вид. Не може едни да се стремят да градят,да създават,да произвеждат-адруги след тях да разрушават с лека ръка, да трошат и да живеят от счупеното... Това продължава до време,не може да е вечно...

Фашизъм се нарича това твое ново общество! И сега има закони, които трябва да се прилагат. Тогава това няма да се случва! Просто у нас няма държава и съд. Полицията мисли само за заплатите си и те им се дават, но в замяна - още не е известно...

Каква наивност! От какво ще се породи подобно общество? От неконтролируемо увеличаващото се число на мургави сънародници, турци и емигранти-джихадисти? Защото, ако погледнеш демографската картина - това е бъдещето на България!

Възмутена съм за пореден път. До кога циганският електорат ще се шляе по улиците безнаказано и със самочувствие, ще убива, ще се вози безплатно??? Съдът работи и за тях все пак. И защо "господата политици" не зачитате протестите на хората??? и на мъката потърпевшите близки на убития ПРОФЕСОР???

За 13 години, френският посланик в България така и не намери време да вземе отношение по това престъпление.

Въпросът не е политкоректен. Ако вземе отношение-трябва да направи нещо...Което не му се ще...

Това малцинство след още 20 години ще бъде равенство, а това означава, че държавата няма да я има в нормален вид.

хората не се къпят често, щото е малко сапуна в тая държава, а пък маТРиал за сапун колкото искаш

избиратели са на бсп-наши значи не може да ги пипаме

Уелкоме то Булгариа, хау ар ю?

тва са ни избирателите. Не може така! ПГ ГРОБ

Нека си припомним кой тогава беше начело на МВР - Боко Тиква. Ако тогава двама българи бяха пребили циганин, а не "някакъв си незначителен" професор, дали и двамата нямаше да са в затвора? Да припомним и едно друго убийство, при което известните убийци са пуснати от ареста - това на писателя Георги Стоев? Там пак беше замесен Тиквата. От 2001 г. насам, когато на политическата сцена излиза Тиквата, циганите си правят каквото си искат и се толерират всякак, а патриотите са системно преследвани от властта. А имаше време през 90-те, когато циганин не смееше да припари в центъра на града, та какво остава да набие някой... Скинхедс се грижеха за реда и спокойствието :-)

АКМС с 1500 патрона

Какво значение има кой точно е нанесъл смътоносния удар??? Всички участници са виновни и толкова.