Цветанов: Броят на бежанците значително е намалял

Няма засилен миграционен натиск на българо-турската граница. Центърът за настаняване на бежанци в Пъстрогор ще остане от затворен тип.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Броят на бежанците значително е намалял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно,скоро нашите приятели от запада ще ни ги върнат да ги дондуркаме:)))

Долен лъжец!!!

Цветанов както обикновено лъже. Онзи ден имаше информация че в Средиземно море за един ден са били спасени 1500 мигранти.

Незнам как е там за където говори тоя след толкова милиони пръснати ''за'' ограда ама в центъра на София има увеличение а не намаление а и както слушам на западната ни граница сякаш падат от небето искащите да избягат навлеци от тук

Симитлията-е получил указания от партньорите си!:)) Довежда ги до знанието на стадото----през устата на пиянската чекия на бай генчо!:))

Имигранти са и то икономически. От Турция идват, не ни лъжете, че са бежанци. Бягат от Исляма но си го носят с тях и на нас ни го стоварват като, че ли е билет за рая. Всички нарушители на БГ граница да се депортират на момента!

Омръзна ми да им слушам глупостите на УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Да ми говорят за миграционен НАТИСК, все едно това е представено, като ПРИРОДНО явление( дъжд, буря )и няма как да бъде спряно е просто СМЕХОТВОРНО ! Какъв натиск ще има, когато има Армия и Въоръжена охрана на границата, а и по ОГРАДАТА да тече ток, както в Унгария !? Говорят поредните глупости, за да ни замазват ОЧИТЕ ! Нещата са много прости: Спираме да ги приемаме мангалите, без да се обръща внимание на Миграционния натиск ! Обаче Герб си е Герб, те го представят, като все едно е завалял дъжд и се радват, че не са се ОКЛВАСИЛИ много !

Всяка дума на двамата главатари на ГРОБ-герб-са пълна лъжа и измама!!! ТЕ ЛЪЖАТ БЪЛГАРИТЕ, ЗА ДА НЕ ГИ ОМЕТЕМ!!!ИСКАТ ДА ЗАСЕЛЯТ В РОДОПИТЕ РЯЗАНИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ-ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!!

,...и народа в България НАМАЛЯВА ! С Бойко ще останете , генерали без армия .

АМАН ОТ ЛАКАРДИИ, КОГА ЩЕ ЗАВЪРШИТЕ ОГРАДАТА ,ЧЕ СЪМНА ...???????????????

Добре, че не е завършена, за да се измъкнат бежанците!

Пу,пу,пуууу, Цецо;) Да пуснете Баце пак до Истанбул ли - ей така, превантивно, нещо като "уна палома бланка" 2?;)

И понеже е намалял Италия ще ни изпрати еритрейци...

"Цветанов: Броят на бежанците значително е намалял" "Значително намалял" - това е много относително понятие. Общи приказки...

Цецо говори само , за това ДЕНОНОЩИЕ . Не му се връзвай , ....на приказки надминава и Станишев .

сега като се върна герб ще се върнат и бежанците

Даже и бежанците не искат да идват тук! Но мен това ме устройва.

Страх ги е. Само като ни видят оградата на границата и заобикалят през Австралия.