Осъдиха турчина, поел вината за убития руски пилот

Турчинът Алпарслан Челик, който пое вината за убийството на пилота на сваления руски Су-24, бе осъден на 5 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха турчина, поел вината за убития руски пилот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турчинът Алпарслан Челик е герой който е пазил границата на своята Родина. И аз бих постъпил така за границите на България. Ще свалям всички руски самолети които я нарушат.

си ти глупак като стар стражар:)) Кой е стрелял по катапултиралия пилот....тоя трябва да бъде обесен на първото дърво.

Този Челик дали е челик или не ще видим,след като излезе от турския затвор/а може и да не излезе ,или след като излезе да му се случи нещо/.Още сега някои се разприказваха ,че руският самолет е свален от американски пилот,а турците са били принудени да поемат вината.Затова и Ердоган не може да се успокои да ден днешен!

В очите на простака, бандитът е герой...

покривате основно мелиха с нейните антибългарски изказвания.

правило че по катапултирал пилот не се стреля докато не се приземи. Дори немци руснаци са го спазвали донякъде през ВСВ.

смотани. Дори и да е враг човек с парашут е безпомощен...казах ви че немци и руснаци не са стреляли по катапултирали пилоти. Може да е имало и изцепки...знам ли:((

Убитият - убит.

Tук отдавна вече няма девици.

loyola

Кофти - да ти наредят да се признаеш за виновен, за нещо, което не си направил, за да се запази мира ....

Не са го накарали! Имаше видео, където ахмакът сам се хвалеше. Сега като видял "дебелия", отрекъл. Нищожествата винаги така постъпват - като кандидат-султанът, който отначало се хвалеше, че разпоредил свалянео на самолета, но после запчна да се ослушва като глуха свиня в картофена нива...

ГолЕм ташшшшак със каПутин :))) Осъдили го не че убил чебурашката, а щото носил огнестрелно оръжие :)))

Че нямаш никакви познания по Право, е повече от ясно, но ти и не разбираш прочетеното... Е, това вече е страшно...

Еха, какви са щедри боклуците съдии в Турция. Тичайте престъпници натам, сваляйте самолети, разстрелвайте жени и деца, колете и бесете, после най-много 5 години санаториум. На фона на този цирк лайното Ердоган вие и квичи за заговор срещу него, хиляди са в затворите без съд и присъда и едва ли ще излязат навън в следващите 15 години. Мръсна сган са чалмите, затова трябва да бъдат смачкани!

И си мисли че настигне Сталин по убийства

Aбе капут - "гост" - само можеш да мачкаш тука в интернет пространството Tурците. B реалност ... досети се сам !!! мръсно нищoжество - можеш да ни мачкаш само онези работи със задните си меки части.

ЕЙ ЛИГЛЬО .... 1989 Г НАЛИ КРЕЩЯХТЕ НА ПЛОЩАД ТЕКСИМ ..... НИЗАМИТЕ КЪМ СОФИЯ. И ЩО НЕ ТРЪГНАХТЕ БЕ НЕЩАСТНИК ? ТОЯ ПЪТ НЯМАШЕ ДА ИМА КОЙ ДА ВИ СПАСЯВА .

Че турците са си наследствени б*клуси е ясно. Но и друго стана ясно, че "великите руски самолети" са една приказка за наивници. Щом толкова лесно са могли да го свалят...

до "1" - а ти си един наследствен изрод.

Само 5 години за турския и,зрод, не съм съгласен....

и никой не те пита

Споко бе селски,той гнома ще го помилва в знак на добрата дружба м/у народите им:)))))))

Шантава работа 5 години за военно престъпление е смешно от една стана от друга този беше за известно време национален герой. Много ми е чудно дали ще се намери и кого да осъдят за сваления хеликоптер и взривения в БТР руски генерал. И дали тези присъди ще променят наказателните забранителни мита за турски домати в Русия и за руска пшеница в Турция?

е военно престъпление, а незаконно притежаване на оръжие! Освен това не е турски гражданин и не живее в Турция, нито е военен! Тая присъда е алабала!

аз обичам рязани карабинери ... сега ви оставям да си гукате тука , а аз бързам за турската граница да посрещам афганистанци ... а и трябва да се готвя за геи парада ! чао зе сега

Да не си забравиш .вибраторчето. ?

Хм! .. Има кой да го ,,опъва,, !

Леле Нюнюнчо пак с чужди никове пишеш... Аре бързай да не те пропуснат. Сега нали сте съюзници....

а ти пък откъде се появи бе колега ? нали щеше да шиеш баирака за парада ? я марш на шевната машина !

представям ви Мелиха, която има наглостта да се изявява в български форуми, да си знаете с кого си имате работа. Мелиха ( нерегистриран ) 22.05.2017 15:48 Аз сам тази на която скоро щеркати ще баде слугиня. Ша ми целува краката за комат хляб. А ти ще бъдеш наи много градинар в имението ми.

я ми звънни по телефона да си полафим . ама не се крии зад мелиха а вдигни и ме набери : 1 438 969 3171 след това мога и да ти повярвам че наистина си нещо , а не миризлива смрад като 70% от писачите тука

за подкрепата.

voknid

... пое вината за убийството на пилота... бе признат за виновен за нарушаване на закона за носене и притежание на огнестрелно оръжие. (значи - присъда за по-малката вина)

колкото и Заур Дадаев!

Политическа сделка!

служил съм в елхово , в елитен разузнавателен баталион . бях радист на първичната щабна радиостанця . защо по онова време пиле не смееше да прехвръкне от турцuя към българuя ? да ви се серем на европеискят разграден двор ...

Да но тогава имахме оръжия, а сега с прашки ли ще ги борим?

България с малка буква ли се пише бе... Бил той... Изр*д предателски.

абе цървул я опитаи да пишеш с латъинска клавятура и после преведи с преводачката на дира и виж къде отиват главните букви ... а от такива лекета като теб българя не само че няма да се пише с главна буква ами изобщо ще изчезне от картата на земята ...

редник бе! Не можеш да знаеш как са нещата!

редник ??? а ти откъде знаеш ... през мен минаваше цялата информаця бе момче . 1979 турски самолет се беше заблудил и беше минал гранивата . засечен от радарите и хванат на прицел беше на косъм да не го свалят . а ти това сигурно знаеш по добре от мен ... я си изтрии задника с пръста и си налягаи парцалите ...

не се ли насрахте бе селски идиоти.....за това ли ви дадоха х'американците интернета да серете по цял ден,че кенефите ви са на двора и ви мързи да си вдигнете посраните задници......това е картинката след 45г. комуноидна обработка на селския мат'риал

обичам такта 7/8 ама ти го осра без срам. До където се свири 7/8 до там е България.

Турският генерал, заповядал свалянето на самолета беше убит още същия ден. Поелия вината си направи реклама, ако беше важен турците биха го предали на руснаците.

Tурският генерал които беше убит същия ден как се казва и от кого е убит? Tази инфoрмация (дезинформация) от вестник "правда" ли е?

Путин се сближава с ердоган, тръмп със саудитите. Вярна е приказката за краставите магарета. Какво по-добро от това можем да искаме.

Смятай колко парички и други облаги ще му даде турската държава само и само да се признае и да има нарочен виновен!Важното е алъш-вериша да върви, почернените роднини на пилотчето и тях кучета ги яли, няма да се разваля дружбата между народите я!

Днес Русия и Турция подписаха споразумение че свалят всички търговски ограничения. И днес осъдиха турчина. Интересно съвпадение, нали?

И как така го е свалил бе. Тия самолети нали бяха "най-добрите". НАТО-вците не могли да видят и пълнели гащите и разни мазни. А то к'во се оказа, че всичко е една тъпа пропаганда. И всичко това, защото мъртвородните не могат да напуснат Земята... Смешни сте.

Леле колко много минуси, явно от истината боли, а?! Сам да се прецакаш, да избереш губещата страна. Колко ли ви е гадно?!

Дано се шегуваш. Защото ако така мислиш... Бомбардировач който си е свършил мисията и е без боеприпаси е свален. В една местност която правят завой там Турската територия е врязана в Сирия. Навлизат в Турска територия за 5 до 7 секунди и е свален. Нямало е ескортиращи изтребители понеже са смятали Турция за приятел. След тоя случай изтребители вече ескортираха бомбардировачите и нямаше повече инциденти.

jingiby

Стрелбата по парашутисти е забранена от Женевската конвенция. Иначе, тоя Ердоганя го хвалеше преди, а сега го осъдиха. Самото престъпление беше извършено на сирийска територия. Шантава работа...

E добре де почти веднага след инцидента Ердоган излезе и каза, че е стреляно по негова заповед. Та кой е виновен ? Или и това се забрави?