Георги Иванов получил исхемичен мозъчен инсулт

Стабилизирано е състоянието на първия български космонавт Георги Иванов, който тази сутрин бе приет във ВМА. Животът му обаче не е извън опасност.

Обратно в новината

Коментари - Георги Иванов получил исхемичен мозъчен инсулт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето е неумолимо. Човек с желязно някога здраве днес е повален от болестта. 77 години днес не е чак толкова дълбока старост, но по важното е за отрязъка който ти е определен какво си направил и с какво ще те запомнят от колкото колко дълъг е бил той. Безспорно Георги Иванов ще остане в българската история.

Hяма по добър генерал от него,сегашните са новоизникнали червеи и плазмодии.да му пожелаем бързо оздравяване.

ДАЙ Боже всекиму да достигне до толкова и... да получава Пенсия в милото ни Отечество ! ..А Георги - да се избави ...

Този дето е със сменена фамилия,толкова е бил в космоса колкото и фалшивия герой Гагарин - ватожопа пропаганда

Само това ли измисли , ,,благороден?!

А майка му да не е ,,плебейка, ,?

ХА ХА ПЛЮЕТЕ ПО ГЕОРГИ ИВАНОВ НО ЗА 27 Г "ДЕМОКРАЦИЯ" БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРАТИЛА ЧОВЕК В КОСМОСА И НИТО ЕДИН УРЕД . А БЕШЕ ВРЕМЕ КОГАТО НЕ САМО ХОРА ПРАЩАХМЕ А И СОБСТВЕНИ СПЪТНИЦИ ИМАХМЕ .

Сръбнал е ракийца малко повече,паднал,ударил си главата.Случва се на всеки!

Алкохолът не прощава.

след 70 всички хора са инвалиди или на път да станат такива. Природата никому не прощава - лекари, космонавти , политици и т.н. и т.н.... Затова се дава пенсията - да се намали напрегнатата работа и по-кротко да си изживее човек последните дни . Дано се оправи човекът. Всичко е късмет.... докога ще се радваме на живота зависи от съдбата , но ако живеем неразумно можем да съкратим този срок..... Неуместни са политическите коментари в случая.

Въпросът бе по-скоро риторичен! Много е просто, мислел си, че се пише с две У и затова си ги написал с главни букви за да ме подучиш!

имбецил

Компания Ер София се занимаваше основно с карго полети със самолети Ан-12 - седем на брой! Голфа и другите неща са страничен бизнес!

Не знаех, че да се нашльокаш като прасе се превежда като битов инцидент.

Ти ще ме изпревариш манги бъди сигурен, но защо си написал комунисти по този начин?

Намерили те къде да го закарат за лечение? ВМА е един полулуксозен пансион за лежане а не за лечение. При социализма там работеха активни борци и по-късно техните деца и внуци. Само дето най-добрите лекари не винаги са от тази категория. След демокрацията ВМА започна да краде от Пирогов и други болници кадърни лекари срещу по-високо заплащане, но няколко птички пролет не правят.

ЕГН-то си върпи работата, един по един всички комунисти ще умират и така, докато България се прочисти!

Демократите като теб са "безсмъртни".Надай се Калино....Безумци

Ниъ по природа сме си едичници, ама и ние съ молим Богу, Майка България по-скоро да съ прочисти от боклуци, кат тебе !

Точно ВМА, за точно тези заболявания е доста лош избор.

Космонавта "стабилен" умира Уни-кална технология на ВМА: Предлагат части, под наркоза За който не иска, имат Охрана Двама дебелаци, с Психиатъра Елате, скъсете си, Пътя към ада За Информация: Бейба Тюдорка

Спомняте ли си, че нашият космонавт беше единственият на когото при излитането пулса не се увеличи- тогава излезе тъпият виц, че ние сме толкова прости, че дори не знаем какво става около нас. Но като се върна от полета и този си остави жената.

При него уникалното е, че за целият полет пулса му е от 72 до 74. Водеше се най-спокойният космонавт. А са имали проблем с единият двигател. А като добавим особено началното налягане, е странно как не му е повлияло.

Значи, какъв е изводът който можем да си направим? Дори космонавтите могат да получават сърдечна аритмия, инсулти, инфаркти, и всякакви други опасни за живота медицински проблеми. Никой не е застрахован, така че нека да не се мислим за безсмъртни (това на мене не може да се случи), и дано се оправи човека.

Поделение в с.Габровница всички летци с мустаци и оразно пространстово под шапките и той тръгна оттам

"Времето е само за полети"

Много от коментиращите не знаят, че е имало и втори, че децата искаха да станат космонавти през скапания социализъм, а сега да станат рекетьори та да карат скъпи коли

Всъщност, полетът е доста злополучен, нещо техниката дава фира, Рукавишников се паникьосва (не някой от улицата, а трениран космонавт) и само непоклатимата психика на Иванов ги спасява от вечно оставане в космоса. Да се оправя бързо.

са били абсолютни куфари, като цялата спасителна операция е проведена от земята с много късмет. Рукавишников като грамотен човек е разбрал сериозността на положението и затова е бил притеснен, за разлика от гламавия гошо, който не му пукало и го успокоявал - не бой се бе, ще се оправим ???

Прост човек страх няма.

Агент на ДС и той?

То фризьорка не можеше да стане човек без да е агент на ДС, що остава за космонавт.

Вероятно е доносничил за извънземните в околоземна орбита.

Коментарът ти ми хареса :-). Доносничил е за своите другари. Както всеки агент на ДС. Или се съгласяваш, или няма военно училище, няма нищо. Не се прави на луд.

Дано се оправи човека ама в средите на льотчиките много се порка

Ще се пребориш! Сила и всичко ще бъде наред! Бързо възстановяване!

Руски шпионин

Георги Иванов Какалов е роден в Ловеч на 2 юли 1940 г. За нуждите на пропагандата името му е сменено и от Какалов го прекръстват на Иванов.

ГолЕм посерко си! Кой знае какво си изкакал през нещастния си живот! Дано да има дни човекът!

понякога боли ... Случаят на този господин не се отличава много от този на г-н Волгин! И двамата са мислели повече за това как звуачт в СССР, а не в България!

Не за нуждите на пропагандата. "Кака" на руски е като на български "ака". Затова са го прекръстили.

Думичката "кака" на руски не значи нищо, но "какать" е това което твърдите...

"какала" на понтииски гръцки дилект означава тестиси.

На руски значението на фамилното име е много по-различно (и гадно) в сравнение с българското. Затова е сменено.

Нека отправим положителни мисли за един българин, който в действителност е постигнал нещо уникално.

Дано се оправи човекът!

Ако беше вземал редовно по едно малко вечер, щеше да е в по-добра кондиция от тази!

''Нашата първа диагноза е исхемичен мозъчен инсулт с преходно нарушение на мозъчното кръвообращение, което е било най-вероятно причината и за неговата травма, обясни доц. Одисеева.'' ...най-вероятно причината и за БИТОВ ИНЦИДЕНТ ,от който е последвала травма на рамото и главата? Тоест , завило му се е свят следствие на инсулта, след което е паднал и ударил рамото и главата?!

Какво не е ясно?

ИМАМЕ ИНСУЛТ, СЛЕД КОЕТО ПРИПАДЪК , БИТОВ ИНЦИДЕНТ ОТ КОЕТО СЛЕДВА ТРАВМА В ГЛАВАТА И РАМОТО. От описанието в статията първоначално се остава с впечатлението,че инсулта е следствие на припадането, а не причината! Говорим го за обща култура;)

Щом е исхемичен има шансове. Космонавте дръж се !