Тръмп: Има рядка възможност за мир в Близкия изток

Американският президент Доналд Тръмп изрази убеждение при пристигането си в Израел, че е налице "рядка възможност" за установяване на мир в Близкия изток.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Има рядка възможност за мир в Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИПИЧНО В СТИЛА НА ЦИОНИСТИТЕ Е,ДА ГОВОРЯТ ЗА МИР ДОКАТО ПОДГОТВЯТ ВОЙНА!!!САУДИ АРАБИ И ДО СЕГА БЕШЕ БЪКАНА С ОРЪЖИЕ,НО КОПУВА ОЩЕ МНОГО, МНОГО!!!ЕХ, САМО ДА ИМАШЕ НАИВНИЦИ ДА ИМ ВЯРВАТ!!!

"Не вярвай на данайците дори когато ти носят подаръци". Аврам сключва мир с роба си Исмаил, от друга страна исмаилтяните се обединяват в НАТО2 и купуват оръжие / ракети/ от НАТО1 за 500млрд$. Едва ли НАТО1 създава НАТО2 за да воюва срещу него. Познайте срещу кого ще бъде насочено НАТО2.

Лесно е Тръмп да Дъмб, просто спри да служиш на израелски лобисти, спри да им изнасяш оръжия, спрете подкрепата си на "смирената опозиция" и няма да има терористи...

Юдеомасоните пак нещо са намислили. А това за омразата между СА и Израел за мен е само за пред камерите. Истинската омраза е между Иран и Израел. Тръмп, днес организира коалиция всички срещу Иран,нещо са намислили и няма да е добро.

Иран и Сирия са единствените, които все-още могат да се противопоставят на Израел и на геноцида над палестинци... Иран и Сирия са едни от малкото държави, които нямат централна банка, контролирана от олигархията на Ротшилд... За това Тръмп няма как да реализира "мирно решение" докато Иран и Сирия (техните политици) съществуват.... Тръмп е слуга на израелското лоби...

Знам, аз се сещам само за един, който не беше техен слуга. Питането ми какво са намислили този път гадовете.

Няма по-отвратително нещо от това да цакаш с етническата карта. И то за малцинства, които в някои случаи едва стигат 2% от цялото население на страната. А американците правят само това: то не бяха сунити, шиити, то не бяха босненци, сърби, то не бяха татари и украинци, и това не спира. На малцинствата само това им дай: първосигнално да скачат на революция и да си обливат държавите в кръв. Толкова гнусен и прозрачен план, но... работи.

няма лошо човек да е глупак, лошо е да има пари и власт и да си вярва

ПРЕПОРЪЧВАМ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДА ПРЕГЛЕДАТЕ СТАТИЯТА ИРАН, КИТАЙ И РУСИЯ ПРОМЕНЯТ СВЕТА. НАЛИ ЦЕЛТА Е НЕ САМО ДА ПИШЕМ СПУСНАТИ НИ ОПОРНИ ТОЧКИ, А ДА ИМАМЕ И СОБСТВЕНО МНЕНИЕ. ТАКА ЧЕ, НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ЖАЛИТЕ ИРАН. ТОЙ Е ЛЮБИМО ДЕТЕ НЕ САМО НА РУСИЯ, НО И НА ВЕЧЕ ВСЕСИЛНИТЕ КИТАЙЦИ. А ПРИ ТЯХ ЛАБАВО НЯМА.

ВЯРНО Е САМО ЗА КИТАЙ. А КИТАЙ ВИНАГИ СА МРАЗЕЛИ РУСИЯ.

Поръчкови статии, особено анализаторско-прогнозистки дал бог. Търговският оборот между путлер и ичинизия за 2016-та е $65 милиарда, а между чинизия и Австралия е $135 милиарда. путлеристан и иран са конкуренти, защото и двете продават петрол и газ, и двете търсят Богатия Европейски Пазар, освен това Иран има териториални претенции към путлеристан за окупирани земи. Китай също се е насочил лакомо към далечния изток, та лакардии колкото искаш.

Какво е това "путлеристан"? На майка ти ли принадлежи? :-)

Муахахахахах! За САЩ определено ще е мир, арабите няма да ви атакуват. Капиш?

Тоя новия Президент на САЩ явно ще се изявява като търчи - лъжи!Ще прави военни арабски съюзи , ще ги пълни с оръжие и ще се прави на миротворец!Хайде сега да не се лъжем така откровено!Истината е , че Тръмп работи усилено за война в която той /САЩ/ да не участвува - другите да се бият , ТОЙ да им продава оръжия!Това беше и тактиката на янките във Втората Световна!А бе с една дума - краварите си остават същите лайняни боклуци!

Прав си, янките са умни хора, ценят живота на народа си, а не като тъпите рашняци, над 50/петдесет/ милиона жертви само за периода 1917-1945 ???

ще доиде и тяхнят ред ... бъди спокоен !

Коу са тия тъй наречени от вас "рашняци"?Май нация измислена от вас.

браво момче ... слепците не знаят истината за втората световна воина . кои и защо е дърпал конците ...

рядко щастие... и още по голя,о като пробутаха оръжие за сумати кинти на Саудите, най-големите терористи в региона :)

Важно е евроантлантическите ценности да се налагат навсякъде. Аз съм заклет евроантлантик, макар и още да не съм станал гей.

Ти само утешаваш "нещастните" черни, потни, рязани мигранти... от добро сърце?

След като вчера оранжевият свинктер преклони глава пред богатите чалми от залива,днес я прекланя пред истинските си господари.Току що се обясни в любов на юдеите.Ха ха ,ако неговите фенове нео- нацита го видят само.Ама забравих ,те нямат телевизори в трейлърите ,червеновратите отрепки!

Перуката не е нито първият нито последният който ще бъде изцеден като лимон в еврейските циркове, а след това захвърлен. Договорите от вчера са за плашене на гаргите- виетнамците успяха да ги изгонят само с лък, стрели и прашки.

E като им продадеш оръжия за половин трилион долара на ислямистите, голям мир ще се възцари в региона и еврейте ще са едни от тези дето първи ще го почувстват по един много специален начин.

Мир, ама друг път...........

Бай Дончо посети и въоръжи две държави без конституции, едната по Талмуда, а другата по Шериата.

в Близкия изток означава нови тръбопроводи, евтина газ за Европа, но това е против руските интереси.

А бе стига с тая Русия бе! Кой запали пожара на войнстващия ислямизъм в Близкия изток и в почти цяла Африка - защо трябваше да се разбутват нещата впърво в Иран, после Либия, Ирак, Сирия, Египет, Мароко и от там да пламне целия ислямски свят?!

запали войната в Афганистан и от там тръгна всичко.

Мир на това място скоро няма да има. И Тръмп е поредния, който не разбира какъв е основния проблем там. А именно- учението на исляма, според което земи, веднъж завладени за исляма, завинаги принадлежат на исляма. Особено тази територия, която и за исляма е "специална". Просто според учението на Корана евреите са отхвърлени от Аллах. Обаче в един момент те се връщат в земите си, които са обитавали доста преди арабите, при това имат и собствена държава, и това събитие влиза в директно противоречие с учението на исляма, опровергавайки самия Коран. Ислямските духовници не могат да простят това, исляма е твърде чувствителен към тази ситуация. И палестинците се оказват заложници на исляма там. Де факто това е една съвсем малка територия, горе-долу колкото област Пазарджик. Около нея земи колкото щеш. Така че не е проблема в земите. Проблема е на кого принадлежи Святото място- Ерусалим, и съответно земята на Израел. Много от палестинците дори и не разбират това, втълпява им се, че евреите са лоши, и затова те трябва да се борят с тях така, че да се изкарат мъченици, предизвиквайки съчувствието на света. Но тези хора явно не схващат с Кого си имат работа, и какво е Израел...

Мир в Близкия изток означава мир в целия свят, край на тероризма. Но защо е толкова уверен ? Какво е новото предложение ? Защо мисли, че ще успее ? Вече 70 г. конфликтът между палестинците и Израел не дава мира на света. Засега само сме чули, че Тръмп иска да премести полсолството на САЩ в Йерусалим и с това да го признае за столица на Израел. Ако с това мисли, че ще зарадва и усмири палестинците, по-добре да не го прави !

Само да не се окаже, че тази рядка възможност е като рядкото щастие...

Не стой с отворена уста

Единственият вариант за постигане на мир в Близкия изток е краварите ДА СЕ ИЗВЛЕКАТ ОТ ТАМ, ДО ПОСЛЕДНИЯ ВОЙНИК!!!!

а дано ама надали евреите искат мир да има,пустите пари все са им в главите,а еврейски глави увират само с бой,бой и пак бой и гонене отвсякъде,както е било от библейски времена до създаването на еврейската държава

Мир може да има само когато ги няма краварникът, саудитската тирания и хазарският каганат рай Мъртво море!

Глупости. Там е имало войни много преди да съществуват и САЩ, и Саудитска Арабия, както и преди евреите да се завърнат в земята си (това с "хазарския хаганат" дори няма да го коментирам, защото не е нищо друго, освен лъжа, измислица-премислица на любителите на "световната конспирация"). Ти явно нямаш представа нито какво е исляма, нито какво е Израел, още по-малко пък Кой стои зад Израел...

Бо Бо

За жалост, поредният американски блъф!

Не, този път не е блъф. Бай Дончо наистина иска да успее. И действа конструктивно и с план. Само едно нещо не е предвидил - страшната стена от сместта - диващина, простотия и интереси, в които предстои да си счупи главата.

Я, ти понякога и нормален пост можеш да напишеш.

"Американският президент Доналд Тръмп изрази убеждение при пристигането си в Израел, че е налице "рядка възможност" за установяване на мир в Близкия изток." Дано най после САЩ са разбрали, че нямат работа в Близкия изток и оставят хората да си гледат работата там и да не изнасят демокрация по американски както го правят в момента. Колко поразии направиха с номера си с демокрацията?

Досега се е случвало точно обратното на това което се говори...

А на Връщане, ще мине ли да види Боку и Цвоку?

n

Какъв мир?Израелците не трябваше да го приемат та той въоръжава техните врагове и спонсори на терористите а после говори за мир!?

чичо дончо е пич. Сега направи сделка за 110 милиарда веднага и 380 в рамките на 10 г тотал 490 милиарда. Пич.Човека е бизнесмен. Парата е сила. Сега оръжейното лоби в САЩ пеят дитирамби за чичо дончо. От сега никой няма и да гъкне против него. Обедини богатите араби не случайно срещу Иран. какво се разбраха с Лавров,дето всички питаха. Ми ето кво. Арабите и Израел пеят -Иран е терорист и най-лош. Иран се притеснява. Обаче добрите чичко Путин и чичко Дончо не спят те бдят и Отива чичо Лавров в Иран и казва ,не плачете ние ще ви продадем едни оръжия за едни пари,да се браните от лошите. Русия кяри. Чичо Дончо е пич. Те затова накрая малко стемарепцаха избора и той мина Хилъри. Господарите са разбрали,че дончо е готин. Сега е в Израел,пак ще извърти нещо. Така всички са доволни. Човека е много умен.

stan_posta@

Такава сделка се е пекла най-малко 2-3 години. Той само подписва. Да не прави помен с чужда пита.

ВЪЗМОЖНОСТ ХОРАТА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ДА ЖИВЕЯТ В МИР , А НЕ ВЗЕИМНО ДА СЕ ИЗБИВАТ, ВИНАГИ Е ИМАЛО. ТЕ ОБАЧЕ НЕ СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ, ЗАЩОТО АЛЧНОСТА Е НАДДЕЛЯВАЛА НАД ЗДРАВИЯТ РАЗУМ. ТАКА ЩЕ БЪДЕ И СЕГА. НАЛИ В ПОСЛЕДНА СВЕТКА ВЪВ ВОЙНАТА ЗАГИВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, А НЕ ДЕЦАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ. А ВОЙНАТА Е ОНАЯ АЛХИМИЯ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА КРЪВТА В ПАРИ.

доста зор ще види докато оправи бъкиите забъркани от Путин в региона.

За Ирак,Либия или Египет говориш? Така не се разбира

Този наистина е глупак. И си вярва...