Меркел: Германия трябва да помогне на Макрон да успее

Германия трябва да помогне на френския президент Еманюел Макрон да успее, заяви днес германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Германия трябва да помогне на Макрон да успее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ЩЕ БОРЯТ БЕЗРАБОТИЦАТА,ЗАЩО МЕРКЕЛ ВКАРА ДЖИХАДИ ДА РАБОТЯТ В ГЕРМАНИЯ???ЦИОНИСТИТЕ НАД МАКРОН,НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ ОТ НАРОДИТЕ В ЕВРОПА!!!ТЕ САМО ИСКАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ И ДА ПЕЧЕЛЯТ НА ТЕХЕН ГРЪБ!!!

Интересното ще е когато Макрон застане зад Меркел, че тя е май по млада от жена му! Като нищо може да и излезе късмета и тогава ще е Пей съце!

да му пусне бежанците и ще му помогне и той да успее горкия

Мелиха е права баба шмеркел е баба на всички чернокожи деца по света в края на ин. Нали се сещате колко черно има в края Но след всеки мрак си идва светлината ,както го е казал поета.

сте на един акъл, така ли? В темата за осъдения на 5 г. ставна ясно, че тя ни раздава акъли от гледна точка вашите в Турциия. Защо не си направите тема в някой турски форум да обсъждате наболелите си въпроси?

Както каза г-жа ЛьоПен = "ако не аз, Анжела ще управлява франция"

Абе да ви кажа, всеки път като и видя сурата на тази канцерка и ме хваща диария.

Добре, че Макрон не стои зад Меркел, че тогава да видиш тоя лешояд на какво е способен.

А на нея и се иска да я мине отзад !!!

На срещата в Берлин миналата седмица. Меркел обяснява на Макрон как Франция трябва спешно да реформира икономиката си - 45 часова работна седмица, пенсии на 72, осем дни годишен отпуск... А той си мисли: "Господи, колко е красива!".

той макрон си пада по бабета,така че нищо ново,ще го води бабката за носа яко

Според мен бабите са за маскировка,гей е.

С дилдо колан ли?

Той е за Путин

Тези и двамата не са нормални, поне според разбирането на обикновения нормален човек.Макрон с нищо не е опровергал, че не обича някой да му е отзад, Меркел пък напира да е там.Изобщо много модерно, по еврогейски звучи.Тези вместо да направят така, че в Европа да се раждат бели пълноценни деца, я съсипват.Но нали нямат свои, какво ги интересува.Тези, които стоят зад тях са избрали правилните измекяри...

Истината е ,че при отворени пазари по-силните икономики задушават по-слабите ! Това се случва и в Еврогейския съюз ,който се оказа пагубен за всички икономики ,освен за Германската и особено за нас !

Хм, да не би Меркел да се съмнява във възможностите на Макрон да се оправи сам че така жертвоготовно е решила да му помага...

Меркел стои зад Макрон, а ние стоим, вибрирайки от духовен оргазъм, зад русата Меркел ! Приветствувам най-горещо и пламенно всеки един изстрадал, но силен човечец от все още брутално потъпкваните етнически и сексуални малцинства у нас с прекрасните магическо-шаманизирани слова на тази честна, свята, духовно-физически красива и ежесекундно мислеща за мигрантите жена Ангела Меркел, промълвени още през август 2015 година: "Wir schaffen das!!!" "Ще се справим". Нека аз в качеството си на една скромна, крехка, но безконечно интелектуална балканско-малцинствена Меркел погаля с тези оптимистично-колаборалистични думи всяко едно силно туптящо сърце, всяка една добра душа, всеки един гъвкав разум, всяка една жадуващо-трептяща фибра от здравите членове на ДПС, нека с тази успешна формула докосна всяка една гънка от силно и мощно-нагътите мозъци на нашия ултраинтелектуален електорат, нека тази аксиома изригне като космически гейзер от моите медено-сладки уста и се влее с колосална сила в умовете на малцинствата, като в същото време се съедини с дълбочинно-всеобхватната им толерантност такаа, както един скорострелен сперматозоид се слива и опложда жадуващата за мъжко семе яйцеклетка!!! Дано и моят призив оплоди чистото съзнание, самосъзнание и подсъзнание на всички честни хорица, възмутени чак до крехките си заднични части от мерзко-перверзния бруталитет на Шейтанския Антиглобализъм! Поздравявам цялата либерално-толерантна политическа палитра с АДЕКВАТНО-ГЕРОИЧНИЯ подвиг на моята близка приятелка Меркел; гордея се до небивал екстаз и хиперкосмическа нирвана, че с нейния рицарски устрем, сувокуплен с нашата толерантна кауза в сърцата, с общата сила и воля, можем да се наложим над световния ксенофобичен злокачествен тумор. Аз мисля, че с такава видна интелектуалка като г-жа Меркел сме в състояние да разгадаме дори мистичната магия на Космическите Черни Дупки, което би разкрило невиждани нови хоризонти за всички малцинства и мигранти по Света.

от излиянията ти, Мелиха. В превод името Мелиха означава власт, държава.Остава да споделиш кой ти ръкопляска за тия специфични монолози. И какво целиш - да се правиш на интересна, това е цялата работа. Слабо, много слабо.

Драгливите магарета се надушват и си помагат на гърба на другите..Как не ''сгрешихте'' веднъж поне да попитате хората какво искат, да ги чуете колко ги отвръщавате с вашите гешефти ами единствено за собствените си интереси и задници мислите сякаш вярвате че ще векувате..

да стои зад Макрон отколкото обратно, Макрон зад Меркел.

СНИМКАТА издава ШИЗОФРЕНИЧНОСТ

ТИ НАЙ-НАПРЕД ОТГЛЕДАЙ ДЕТЕ И ТОГАВА ДАВАЙ СЪВЕТИ!!!