Срутиха фаталния нощен клуб ”Реина” в Истанбул

Известният нощен клуб "Реина" в Истанбул, в който при нападение на "Ислямска държава" на 1 януари загинаха 39 души, бе срутен.

Обратно в новината

Коментари - Срутиха фаталния нощен клуб ”Реина” в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има заведение, има проблем, няма заведение, няма проблем :) Стара турска мъдрост. Има само 1 проблем, Ердоган е тъп и силен. А ние и армя нямаме. За 2 часа ще превземе София и никой копче няма да му каже. Ей-така седят нещата днес.

глупав чевик си хеи!

Днес в Ердоганистан- утре и в други вилаети...

Правилно!За да се забрави за атентата , се заличава заведението. НЯМА СГРАДА, НЯМА ЛОШ СПОМЕН.

Култово място беше. Дискотека на световно ниво с невероятна атмосфера. Според мен, малко или много, унищожаването й е негатив за Турция като цяло.

Сега остава и да забранят турските сериали ... Вапцахме я тогава ...

Ако това стане - кошмар в РБ: В часовият пояс 13-18 часа БТВ и НОВА прекратяват излъчването на любимите филми. Рязко се увеличава броят на самоубийствата на дами, тъй като съдбата на Билара (или Дилара) остава неизвестна. Перловската река прелива и не може да поеме сълзите на софиянки, потресени от арогантните действия на турските власти. Морето залива хотелите на първа линия, защото цяла Източна България реве, та се къса. Янтра излиза от коритото си и залива Шереметя и Беляковец. Дунав мост 1 и 2 са отнесени, заедно с ТИР-овете върху тях. В Перник спира производството на винкел. Катастрофа. Това ли искате?

и за капак - тъжната и угрижена физиономия на МП по всички медии...

Жалко. Тази дискотека я показваха на туристите като една от забележителностите, когато пътувахме на разходка с корабче по Босфора. Тя някак-си придаваше на тази част на града европейски, цивилизован вид и радваше с факта, че и тук младите хора се веселят и развличат като всички други по света. Какво ли ще издигнат на нейно място?

Джамия,естествено!

Джамия, какво друго.

Ами може да е паметник на Рейгън, Бандера, американските войници или на Трумп.

Ергодан се срути цяла Турция. Дойде на власт, когато страната беше светска и богата, имаше туризъм. Сега бизнесът лека-полека ще се изнесе и народът ще остане с пръст в устата. Въпреки дружбата с Путин, руските туристи се оплакват от намесата на исляма по курортите, предупреждават да не се пътува натам.

Срутиха фаталния нощен клуб Реина в Истанбул Освен че и изпозастреляха там сума си народ, този клуб беше и разрушен от Сатрапа Ердоган като място на светски събирания там.

В скоро време ще срутят всички нощни клубове,както и всичко свързано със европейския и светския начин на живот. Така ги виждам аз нещата в бъдеще.