ЕК отправи 4 препоръки за България в областта на икономиката

Европейската комисия представи препоръките си за развитието на икономиката във всяка държава от ЕС. Към България препоръките са четири.

Обратно в новината

Коментари - ЕК отправи 4 препоръки за България в областта на икономиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За някои държави комисията може и да отправя препоръки, а за нас по- скоро това са си тесли, с които ще ни отрежат интеграцията и ще подадат топката на поредните "холандци". Вижда се двойния аршин...

Чета коментарите до тук и се дивя! Стоплете най-накрая, че в ЕС сме влезли доброволно, а не насила! ЕК не е пъдар, който да обикаля територията с пушката и да ни пази! Трябва да се пазим сами - ние, гражданите, да се пазим от корумпирани управници, а политиците ни - да пазят интересите на държавата ни и да ги отстояват пред общността в ЕС! Никой "от вън" нито ще дойде тук, нито ще ни свърши нашата работа! Трябва ни гражданско съзнание, обединение - но не сме дорасли явно още за това! Затова родните политикани ни цакат на принципа "разделяй и владей"!

освен безполезни напътствия, глоби и рестрикции, друго досега не сме видели от ек

Ха- ха, тези които подмамиха българските специалисти и опразниха държавата препоръчват да се увеличи броя на лек арите, да се образоват повече ромите- циганите и т.н. ЗАЩО ТЕ НЕ ПРИЕХА ЦИГАНИТЕ В ТЕХНИТЕ УРЕДЕНИ ДЪРЖАВИ И ДА НИ ПОКАЖАТ КАК СТАВА ТОВА? Ето по този въпрос България ще бъде непрекъснато мъмрена, че не е изпълнила някакви си там фантасмагорични критерии.

Тия от ЕК не знаят българската поговорка: "Акъл не ще, пари ми дай!" А от мен - по-малко да крадете (вие там и нашите тук) за да остане нещо и за нас!

А така! Важното е да се погрижим за ромите и тяхното образование и комфорт!... Останалото може да почака, а междувременно, на белите роби в БГ, майната им!... ЕК, к'во да коментираме - там едни хорица си седят на едни бюрца, криейки се далеч от реалността... И те така си се върти света...