Самолетът на Тръмп първи летя от Рияд до Тел Авив (снимки)

Американският президент Доналд Тръмп пристигна в Израел от Саудитска Арабия. Полетът от Рияд до Тел Авив е първият известен директен полет между двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Самолетът на Тръмп първи летя от Рияд до Тел Авив (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саудитска Арабия финансира радикални уахабистки джамии и имами по целия свят. Осама бин Ладен бе поданик на Саудитска Арабия, както и 15 от общо 19 извършители на самолетните атаки от 11 септември 2001 година.

ПУТИН ОСТАНА ПРЕЦАКАН, ТРЪМП НАПРАВИ ДАЛАВЕРАТА СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ И ИЗРАЕЛ. ПУТИ ДА СЕ ГУШИ С АСАД.

богатите арабски държави защо не приемат бежанци и не дават убежище

За да реват патреотарите

забележете че в очакване на реките от парите няма неодобрителна реакция на американското общество нито на културтрегерите

всичко това е много безотговорно и недемократично крадеца да вика дръжте крадеца трябва да им наложат санкции

това са държавите стожер на световния ред !Чест и почитания !

СМРАД престани да ни занимаваш с тия терористи.

Бо Бо

Който има пари, притежава "демокрацията" и определя кое и къде е демокрация и кое не е. Защото, щом борбата "срещу" тероризма след 11.09.01 се оказа възход на тероризма, то партньорство "срещу" тероризма е партньорство с тероризма.

Какво се е случило на 11.09.01 ? Едва ли вече някой знае за това.

Картите все повече се разкриват. В момента ни убеждават, че най-големите демокрации и борци за мир са СА, Изрел, Катар и САЩ. Поне са си лика прилика.

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ИМ Е НА САУДИНСКА АРАБИЯ ТОЛКОВА МНОГО ОРЪЖИЕ? ЗАЩОТО ПО ПРИНЦИП ОРЪЖИЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЗА ДА СЕ СТРЕЛЯ С НЕГО.

Явно на някой му трябва, ама много една война.

Голяма работа.

коментирайте, докато можете, че като му спретнат импийчмънт на Тръмп, а после дойде леля ви Клинтън, ще трябва да се криете в мазето на Савушкина 55, където ще се гърчите от бяс и ужас.

Още ли ходите там ДС кадрите назначени за русофоби?

Защо тъй МИРИЗЛИВО си оголил Задник насреща?

Щом борбата "срещу" тероризма след 11-ти септември се оказа възход на тероризма, то партньорство "срещу" тероризма означава партньорство в тероризма.

Гениален политик е Тръмп. Врътка арабите и евреите-280 млрда за САЩ. Бизнесмена прави парите, не нещастници като нас-художници, даскали, актьори!Всеки да си гледа ресора.В Сауд.арабия е забранено Християнството, скоро нефта им свършва.....

сащ както се твърди са "най голямата демокраця" в света. Какво прави президента на сащ на място където не само, че няма никаква демокрация но и никакви човешки права. Нямат нищо напротив самолет на сащ да излети от тяхно летище до техния враг израел, които от своя страна нямат проблеми с този който идва от рияд. Защо така? Защото става дума за много мангизи. Който ги има, притежава "демокрацията" и определя кое е демокрация и кое не е. Бахти порнографията!!!

Кой знае, кой регион е наред да бъде сринат със земята. Скоро ще се разбере

Пак се забърква една лайняна каша...

Новата лайняна каша е че е решено да съборят червеният обор- разбирай го както искаш.

И ще му правят Свирчолешъни на Червения.

Да бе, краварите кръв серат. Задникът им е осран и червен като на шимпанзе! По-леката им диагноза: Има много причини за ректално кървене. Тежестта на симптома може да варира от леко кървене до животозастрашаващи кръвоизливи. Обикновено обаче - кървенето при изхождане не е обилно. Причини за кръв в изпражненията: Съществуват доста възможности като причинители за наличието на кръв в изпражненията. Хемороидите са отоци, които могат да възникнат в ануса или в ректума. Мрежата от кръвоносни съдове в рамките на вътрешната лигавица или ректума създава тези проблеми. Тези вени понякога се разширяват и се изпълват с повече кръв от обикновено. Хемороидите обикновено са болезнени и след изхождане се наблюдава отделяне на малко количество кръв. Други симптоми при хемороидите са болка, сърбеж, възпаление. Аналната фисура представлява малко разкъсване в областта на ануса. Въпреки че разкъсването е малко, то може да причини болка и кървене. Кръвта обикновено е ярко червена и оставя петна по тоалетната хартия. При дивертикулите кървенето е внезапно и болезнено. Понякога кървенето е обилно и трябва да се потърси лекарска помощ.....

Израелците ще са много доволни от договрката набелия дом с ОАЕ!!! Ще го посрещнат с мед и хляб бай Тръмпа

Това е най-опасният полет - директно в Гинес!