Йотова в Истанбул: Език, писменост и вяра обединяват народа

Езикът, писмеността и вярата са обединявали и ще обединяват народа ни.

Обратно в новината

Коментари - Йотова в Истанбул: Език, писменост и вяра обединяват народа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, език, писменост и вяра обедняват нацията: език просташки, изпълнен със злоба и омраза; писменост най-вече на маймуница; вяра преди всичко във властта на Мамона. Ето ви я българската "нация".

Жалко е да гледаш един човек от "миналото",атрофирал в мисленето си останал верен на съветско-руските постулати ,жалко ,че и нашите учители са също така соц.захаросани ,без креативност ,без смелост да кажат истината ,като влечуги ,а те учат децата ни на соц. лъжи и ги повтарят като папагали ,хора ,които не са се развили и самообогатили,заспали литаргичен сън в татово време !!!!

Така ви казваха другарите от СССР-то и стигнахте до там, че да подарите на Тито Пиринска Македония, измисляйки македонски език и история. Сега с вашите камъни по нашите глави бият сърбите. Открай време, още императрица Екатерина, която носи титлата императрица българска, както всички след Иван Грозни, разправят, че това са само важните за нас неща - езикът и вярата, понеже са като техните. Волжките българи - кучета ги яли, защото са мюсюлмани, а също и българските турци и помаци. Разделяй и владей - болшевишко обединение! Българската Екзархия ни била запазила. Ами как, като е учредена 1872 г. - само 6 години преди Освобождението? Запазило ни е това, което ни е подтикнало да я поискаме, с което да се изправим и срещу гърците, и срещу руснаците.

КОЕ Е ТОВА НЕУКО СЪЩЕСТВО ,КОЕТО СЛАГА МИНУСИ , идеологическите глупаци никога не свършват ...те си мислят ,че като зачертаеш истината си решил нещато упо-добре се замисли ,прочети и се поправи нещастнико!

Тази е част от олигархията, вън от всякъде. Тази е част от престъпния преход. Вън, вън, вън. Закачи се за Радев за да се докопа да властта.

Йотова ,стига си повтаряла соц измислици ,бъди в крак с времето ,а твоите съветници май са неграмотни или идеологически зомбита ,защото България не е създадена 681 , а 623г. и учените го тръбят ама кой да чуе ,някои живеят още в минало време ....!

70г. лъжи ,нека престанем в името на децата ,нека повече не ги лъжем и да ги превръщаме в идеологически дебили ,нека си кажем истината ,а че някого ще го заболи от това ,то си е негова работа ,боли ги тези с гузната съвест ...!

Църква и комунизъм.Какво прави Пиги Йотова там???? Е,га си вицето св.ня,тези комуноиди нямат нито морал нито срам.

Тия русорастки бълвочи ги пробутвай на кретените, дето на 9-ти май се разхождаха с портретите на Сталин и Ленин. На тях, ако Партията им каже, ще вярват и в религията на джедаите, а Дарт Вейдър ще бъде заклеймен като еврогей, соросоид и астматик. Тъпи комунисти.

Граф Игнатиев безуспешно се опитва да спре възстановяването на българската Екзархия. Русия е искала да се гърчеем.

"Езикът, писмеността и вярата са обединявали и ще обединяват народа ни". И привила за всички в тази страна. Всички сме равни, но някои са по. За Всички таван на пенсиите за някои НЕ. Това неравноправие, адуклък и лицемерие идващо от Вас ще погребе държавата. Тази лицемерка е част от статуквото и не я дишам.

Поздравления за османския Султан. Запазва българите и църквата. В последствие Коминтерна се опита да заличи и българите и православната църква! Йотова, пеете фалшиво!

Др. Йотова говори за ВЯРА И ЦЪРКВА ,тези комунисти атеисти ,които преобърнаха живота на българите с главата надолу и налага лъжа след лъжа и най-отвратителното е ,че поне 2 поколения са излъгани и объркани ,само и само да угодят на съветските другари ,това е гавра с паметта на българите ,кощунство и сега този ...цирк ,ама дано е поумняла и разбрала истината ! ТАЗИ СЪЩАТА ПРОДЪЛЖАВА С ИДЕОЛОГЕМИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ,А ТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖИ - 1.Няма славянска азбука и писменост ,ЗАЩОТО ДУМАТА СЛАВЯНИН Е ИДЕОЛОГЕМА ,АБЪЛГАРСКА АЗБУКА И ПИСМЕНОСТ !!!!! ,2 Огромен фалшификат ,лъжа ,с която са закърмени цели поколения ,НЯМА "История славянобългарска " ,а История СЛАВНОБЪЛГАРСКА ,!!!!!!!!!! Маститите историци ,професори и академици го ....знаят ,но мънкат ,защото цялата им кариера е изградена върху тези лъжи ,защо продължават да съсипват българите ,кому служат ?

е гавра с най-светлия български празник! Хубавите инициативи трябва да се подкрепят-НЕЗАВИСИМО КОЙ ГИ ОСЪЩЕСТВЯВА. Иначе никога няма да излезем от омагьосания кръг на омразата! Но затова е нужен интелект, образованост, култура....а те към настоящия момент в България СА АБСОЛЮТЕН ДЕФИЦИТ!

Наистина и киро китаеца ви може да придаде празничност на свят празник

Значи за да се харесаме трябва да продължаваме да приемаме лъжите и да ги толерираме само и само да сме политкоректни ,това е нагло и извратено ,гаврещо се с паметта на дедите ни ,но слугите тези неща не ги разбират !

Поздравления за инициативата !

хубави думи изречени от йотова,ама някак си не вярвам на комунист да е искрен в църква