Космонавтът Георги Иванов е в реанимация на ВМА

Космонавтът Георги Иванов е приет по спешност във Военномедицинска академия, най-вероятно с инсулт.

Обратно в новината

Коментари - Космонавтът Георги Иванов е в реанимация на ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбирам от медицина и болести, затова питам- инсулт не беше ли свързано с мозъка, понеже в статията написали, че нямал поражения в главата и мозъка и най-вероятно е инсулт?

бяха му отнели навремето фамилията , добре че не му смениха и народноста , както направиха с пиринските "македонци" ! Слава на БКП , днешна БСП!

Не че нещо, дано човекът се оправи, но някак ми се наби в очите поредната номенклатура, която след промените се е захванала със собствен бизнес и то не какъв да е, ами авиация. Интересно, за тази цел се изискват бая пари, дали не е взел поредното червено куфарче, защото, моля не ми обяснявайте, че е спестил от заплатата си. 90% от тези, които след промените захванаха собствен бизнес са разни червени подлоги, удобни, да перат пари и пр. услуги на сивите кардинали, дърпащи и до ден днешен конците на т.нар. ни управници.

Този човек е дал толкова много на България, колкото богатите и известни деншни българи никога няма да могат да дадат, защото те могат само да вземат. Ако не си наясно кой е Георги Иванов, прочети и тогава коментирай как е "номенклатура".

Това какво общо има с въпроса от къде е взел пари за бизнес ? Май и той е гушнал едни парички като един Съветски брат: https://link

Хайда да не се превъзнасяте по онези години. Нито ракетите стават за ядене, нито още по-малко дискетите на някакъв смръдлив Правец, дето някой ги величаеше. Сега всеко има поне по един телефон за разлика от тогава. Всеко ома ЛЕД телевизор, за разлика от тучовете по комунистическо. Най-скапаната кола е в пъти по-добра от новата ви лада.. и много други неща, дето не ги бяхте и виждали. Ама кажи му комунист и не го обиждай повече.

Нямаше и такива идиоти в ония години

Слагат минуси, принципно, няма как да оборят, че в сравнение с ладите, дори и най-долнопробната западна кола е направо лукс. Телевизор можеш да си купиш когато си поискаш, магазините са пълни, можеш просто да запалиш западната си кола и да идеш на почивка, където ти скимне из Европа, без това да те направи страшилище за родината (никога никой комунист не ми обясни, защо по онова време беше толкова сложно напускането на страната, да не кажа невъзможно, от какво са се притеснявали, да не избягаме в лошите капиталистически страни ли, що ли?) Наречи го комунист, наречи го русофил - национален предател - един дол дренки са, дърпат назад, дърпат към недоразвити държави, теглят България на долу и ето го резултата, заради тях сме най-бедната държава в ЕС.

Ама вярваш ли на глупостите които се написал? И за колко време ще си купиш жилище?

Sm3hurk0

След като се завърна от мисията с Рукавишников съм го виждал на живо и него и Рукавишников. Посадиха борчета в двора на 138 училище - Ю. Гагарин. Гордеех се с него.

Бог да помогне на космонавта Георги Иванов, прославил майка България!!!

Едва ли някой е научил за България, благодарение на Г.Иванов. Едва ли някой е взел България за космическа сила, благодарение на Г.Иванов.Един ядрен Пакистан например, не е взет по-сериозно от един не ядрен Иран например. ВСЕ ПАК КОСМОНАВТЪТ Е ГЕРОЙ ЗА МНОГО ХОРА И ТОВА Е НЕ МАЛКО ПОСТИЖЕНИЕ.Въпросът е да направим разлика между уважение и култ към личността!!!

Къде видя култ? Сам го казваш - герой. България има много герои!!!

Съратни ка му у командир отдавна даде фира. Дори напълни гащите в космоса. Обаче нашия му отпра два шамара за кураж и се върнаха на земята благополучно. Жалко за луканките останаха неизядени. Май са в някой музей. Забравиха и дискетите за Правец 8. Ама нищо и сега се случват такива работи.

Шефът не е винаги най-подготвения член на екипажа.

Я не ми щракайте минуси ве. Това беше най-великото нещо което се случваше на България през тия години. 60% от хората нямаха телефон. Бяхме 6-тата по ред държава изпратила космонавт. Англичаните пратиха в космоса такъв много след нас. Около тези години пуснаха и реактора 1 GWatt. То това да не вие като HD по 1 GB дето вече всеки си го има в laptop-a. След това се намери една Кукуневица и каза режем реактори.

За хора като този човек колкото и хубави думи да се изрекат ще са малко. Интересно ми е какви ще са коментарите на народа след време когато някой от ,,модерните,, дрисльо-управляващи се гътне. Май.....като се замисли човек повечето от коментарите ще са ,, и от този ни отърва...благодарим тебе Господи,,

Чета и се чудя какви хора пишат тук?! Тук там проява на разум се забелязва. Темата е, че един ЧОВЕК- Българин, успял с труд и упоритост е в болницата. Какви партии какви простотии намесват? ! Хубаво- лошо това е история. Половината от драскачите тук самолет на картинка са виждали, камо ли да са се качили. Крив им е бай Тошо, крив им е Бойко, крив им е Луканов. .. Сега покрити покрай някоя партия де ви хвърля стотинки драскате ли драскате срещу този и онзи. Стискам палци и желая скорошно оздравяване ! Един от последните достойни българи сте Вие господин Георги Иванов! Модераторите- вземете за чистете тази помия тук и си свъшете работата като заключите за тъпи коментари дето се сравняват Москвичи трабанти ...

Чета и се чудя какви хора пишат тук?! Тук там проява на разум се забелязва. Темата е, че един ЧОВЕК- Българин, успял с труд и упоритост е в болницата. Какви партии какви простотии намесват? ! Хубаво- лошо това е история. Половината от драскачите тук самолет на картинка са виждали, камо ли да са се качили. Крив им е бай Тошо, крив им е Бойко, крив им е Луканов. .. Сега покрити покрай някоя партия де ви хвърля стотинки драскате ли драскате срещу този и онзи. Стискам палци и желая скорошно оздравяване ! Един от последните достойни българи сте Вие господин Георги Иванов! Модераторите- вземете за чистете тази помия тук и си свъшете работата като заключите за тъпи коментари дето се сравняват Москвичи трабанти ...

ЖОРО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ ПРИЯТЕЛЮ. БЪДИ СМЕЛ КАКТО ВИНАГИ !!

Някой знае ли какво стана с внука му, който уби жена на бул. Цар Борис III? На дядо момчето се връщало от Италианския лицей с джипа си.

Кретен смотан,тъмен балкански субект,кой го интересува внука,снахата,братовчеда?Става дума за първия български космонавт и един от малцината жители на планетата Земя,които са я напускали и летели в Космоса!!!Неговата снимка с биографични данни е единствената, под която пише България, в Музея на авиацията и космонавтиката във Вашингтон.

Бързо възстановяване !! Гордейте с него,българи!! Тогава поне имахме поводи да се гордеем с Родината а сега ...!?!?

бяла птица си, да знаеш!

Скорошно оздравяване !

Бавно, но методично всичко, което сме били и всичките ни постижения биват забравяни. И това не е случайно. Никой не иска да ги помним. Троловете ( Вижда се кои) тук, също работят в тази посока. И тъжното е, че нищо не може да ни спаси. Силните на деня са взели мерки. Медиите са с тях. Киро Японеца даже работи за това дело. Скоро никой няма да помни нищо.

Работехв община Слатина и Г. Иванов дойде по работа .Охраната ,която бе на ,,Егида" не го пусна. Минавам случайно и питам Г. Иванов как е .Отговорът му бе ,, Добре,но не ме пускат да вляза".Попитах човека на портала /от ,,Егида" дали познава Г. Иванов .Отговорът бе,, Не"Тогава кмет на общината бе Антоанета Апостолова.Върла гербаджиика и приближена тялом до Андрей Иванов-председател на СОС.Тотално падение на хората. Охраната бе на 50-60 г. възраст и не знае кой е първия космонавт на България.За кметицата да не говориме-уволниха я за измами и далавери.И тези хора -герб сега ни управляват ПОВСЕМЕСТНО , само и единствено с измами и далавери. Жалко за велика България. Естествено аз въведох космонавта Иванов до мястото където бе тръгнал с извинения за НЕВЕЖЕСТВОТО НА ГЕРБАДЖИИТЕ.

Да е жив и здрав Георги Иванов и всички добри и сърцати БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!

Колко невинно - "Ер София" се била занимавала със строежи на голф игрища и хотели :). А всъщност се занимаваше с доставка и превози на оръжие за Африка. Преди години един от самолетите им аварира и падна барабар с превозваното оръжие. Алианц България беше застрахователят на самолета и трябваше да плати тогава няколко десетки милиона обезщетение.

С какво да се занимава? Да мие вагони? Авио компанията е като такси, има клиент, вози, няма клиент , не вози!

Аз нищо лошо не казвам за него, а го казвам за Дир-а, които неясно защо се опитват да ни внушават, че "Ер София" била голф компания. Някакси не искат да се знае, че техният кадър цял живот след космонавстването се занимава с доставка на руско оръжие. Явно някакси не им звучи добре да се свързват великите постижения на нашето и руското космонавтство с превози на оръжие :)

... А космонавт Александров пък е представител на МиГ в България. Вари ги, печи ги, все с оръжие се занимават нашите космонавтски кадри.

...то и Арсенал Казанлък произвежда оръжие и изхранва цял Казанлък ...

Да изпратим Бойко Борисов в космоса с най-добри пожелания да не се връща.

Амчи Курнела къде тогава ще я пратим? Сега като възстанови летящата чиния на Бузлуджа и от там - директно на Марс!

...те и двамцата са върли комуняги,даже банкянеца е тъмно червеникав,та ще си прекарат добре на Марс !!!

Дръж се, генерале !

Като чете някой от коментарите направо ми става лошо, всеки ден ли изпращаме космонавти, та коментарите са толкова откачени? Ама то БСП, ама ДС, ама Русия и САЩ - можете ли да се погледнете отстрани и да видите, колко сте жалки и смешни!

С НАЙ-КРАТКИЯ ПОЛЕТ ОТ 1 ДЕН В КОСМОСА.

А теб ще те запомним с... ъъъ... точно така - С НИЩО!

да, запомних го, с това че е човекът от малка българия, които се изкачи на наи високо, а ти падна толкова ниско за съжаление!

Този полет е един от малкото,завършили с балистично спускане,което много претоварва космонавтите.Чул съм,че неговите пилотски умения са предотвратили катастрофата.Дано се оправи човекът.

Абе,...умнико смотан,затова че полетът е бил" само един ден" не е по вина на космонавтите,първо.Но точно тази критична ситуация показа на професионалната гилдия и на света истинските му качества на летец-изпитател.И ако си българин - гордей се с него!

Скорошно оздравяване на най-Великия и Голям Човек!

TMontana

Първия и...последния, от времето на мракобесието...?! Защо сегашните не добри приятели не са направили така, че да сме пак космическа държава, а само ни грабят и унищожават?!

Тиквоча най-много да изпрати български космонавт до... Гърция:-). За толкова му стига тиквения акъл.

AbuTalib

Файда от неговия полет в космоса извлече само Красимир Банчев Дачев.Присъстваше на излитането в Байконур.След което стана бизнесмен.Иначе, никаква файда за българия.Кел файда да ни имат за шеста космическа сила при това безсилие на силните на деня да облекчат трудния и непосилен живот на обикновения българин.Кел файда?!

То и от теб кел файда, ама те търпим, нали? Така че, малко по-полека с гръмките изказвания ако обичаш.

Ясно, че си малоумен продажник, но поне пиши името на родината ни с главна буква. То бива малоумни зомбита, ама чак пък толкова.

Гордея се с полета на български космонавт в Космоса и че България е част от страните ,които са изпратили такива ...

Новите ни Партньори нема ли да спосорират Български Космонавт? Щото Тиквун не го вълнуват науките, а Само кражбите от пътно строителство и Саниране.

А Великата Британия, изпраща космонавт за първи път 2015 та. Разбирате ли къде сме били ние?

Какво е основанието за "ха-ха" под вест, че човек е в интензивно отделение? Само глупост може да бъде.

Обяснявам бавно и спокойно: Ха ха е за Велика Британия! ПП: може ли да има толкова прости хора?

Глупости на търкалета. 2008ма Майкъл Фоле (Colin Michael Foale) прекарва над година в космоса и дори се "разхожда" из него. Същия е летял през 1992, 1993 и 1995та От къде ги измисляте тези глупости не знам.

Ама нашият човек летя през 79'та-1979'та.

Руснаците са пратили 122ма човека в космоса. Американците - 337. Според тебе значи хамерите са 2.5 по-яки от рашките, така ли?

Първият британски астронавт Helen Sharman - 1991 г. А ние къде сме били - ами където ни поставят. Поне за космическа програма мисля че е ясно, че сами не можем да развиваме.

той е един достоен човек, независимо в каква политическа система е живял. В коя да е система, достойните хора дават всичко от себе си за Родината, а той беше точно такъв човек.

Защо казваш "беше". Ти го погреба много рано.

Дано има дни и да се оправи, но годинките на никого не прощават а и никой не е останал на тази земя безсмъртен..Дай боже повече българи достигнали тази възраст ама като гледам колко на половината си заминават от инсулт, инфаркт и т,н,....

Иванов ми еградски.... че дори и комшия в Ловеч единствения ми контакт с него е когато бях 10 годишен на алеята на космонавтите... даде ми автограф....

всички партиини бизнесмени по светлия път и да пътуват при георги димитров - тарабата! колко по-скоро, толкоз по-голям ще е шанса да станем нормална страна!

Верно си 1...... Лайно!

какво е рекъл Тато... Човек и добре да живее друг се ражда..

родните космонавти нямат големи космически постижения, но пък са охранени партиини бизнесмени, а уж летяха за комунизъма!

Като дете ходихме на екскурзия от училище и минахме през Ловеч. Там ни показаха и къщата (минахме по улицата разбира се) на Георги Иванов. Тогава силно впвчатление ми направи вгаденият краст на портата ма този велок българин. Явно преживяното в космоса беше отворило очите на този човек. Безбожните комунисти, разбира се не смееха "да му направят забележка" за това...

Боже, какви чакали сте, повечето! Атакувате човек в гърба, когато е слаб и немощен. Разликата между цигани и българи е, че циганите се обединяват, когато е нападнат един от тях, а българите се обединяват, за да нападнат един от тях.

тези ,които нападат, вече не са българи и много от тях са иноверци -турци,евреи .това ,че пишат на бг.език ,не ги прави изобщо българи !

loyola

По едно време го рекетираха с качулковци в офиса (както е по устав - с показни нахлуване, тръшкане на земята на целия персонал и оковаване с белезници) ... и всичко това давано по новините ...

не беше ли им дал заем...

Там вече,със сигурност ще го довършат.горкият човек.

При "лошия" социализъм имахме космонавти, при "добрата" демокрация имаме чалга певици.

И тролове,които ръсят простотии по всяка тема!Предлагам да не им обръщаме внимание.Сами ще се разкарат!

Бягай на опашка за банани.

То защото бананите и дънките са ви смисъла на живота, за това сме нагазили толкова в лайната....

Да, вярно е това което казваш! При "добрия" комунизъм имахме много космонавти. Всъщност, всеки един от нас който искаше можеше да стане космонавт, а билетите за съветските космически кораби се разграбваха като топъл хляб! Че билетите за Космоса бяха толкова евтини, че всеки един от нас се беше возил на космически кораб! Иначе по земята си се возехме на танковете... пардон, на Москвичите, то друса, то скърца, ама няма значение, важното е че в Космоса всеки един от нас е летял при комунизма. ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Вземете се скрийте с този ваш комунизъм във... мавзолея на Ленин, при мумията!

Нормален Москвич друда даже по-малко от един нормален Опел (да кажем) качвал ли си се в такава кола изобщо?

Имам един съвет към подрастващите тийнейджъри, дето толкова много въздишат по прословутия комунизъм при Тодор Живков: Вземете един ден и се качете на култовия Москвич 412. Повозете се малко, после се качете на истинска кола, и коментирайте пак!!! Колата може да не е от 21-ви век. Колата може да е от същата година от която е Москвича, единственото условие е само да е запазена като Москвича. Например Пежо, Опел, Мерцедес, абе каквото и да е! От една и съща година обаче! Да не ми кудкудякате, че видите ли тогава колите не били такива хубави като сега!!!

Лили Иванова пееше и тогава...

Една жива легенда и невероятно благороден и добър човек! Пожелавам сила за да се пребори и бързо възстановяване! Стискам палци от сърце!

Бавно и безвъзвратно си отива една добра епоха за България, за която разни продажни лъжепатриоти се опитват да ни кажат, че е била лоша за страната ни! А, най-доброто доказателство, че нещо в миналото не е било добро, са настоящето и перспективите ни за бъдещето! Ако те са по-добри, то няма нужда "Дойче Веле" и американското посолство да ни убеждават, че миналото ни е калпаво! Ние сами ще сме убедени в това! Но няма изгледи това да стане, затова се предприемат по-лесните стъпки - физическо унищожаване на всички, които помнят какво беше преди и могат да сравнят с настощето! Ппосредством ниски заплати и пенсии, лоша медицина и храна, липса на защита от криминални типове, които в съвкупност, не осигуряват дори елементарните ни нужди за нормален живот!

Кога накрая ще му напишат истинското име?!?

Ами напиши го ти!От какво се страхуваш?

Какалов. Лошо няма. На времето го промениха по настояване на руснаците, защото "какать" значи "акам". А то се наака техния човек.

За съжаление, поетично казано, се подготвя да напусне планетата за последен път

Щом човешката етика ти е чужда, поне страх от Бога имай малко! Стига си погребвал хората, това не е твоя работа. Да неговорим колко гадно е!

При това не е сам - плющят му плюсове и други злорадци!

Абе, какво се заяждаш с мен, махни се оттук! Не те харесвам

ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ И ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО. НЯКОИ ЖИВЕЯТ И СЛЕД 2-3-4 ИНСУЛТА. НИЕ ХОРАТА ПРЕДПОЛАГАВЕ А САМО ТОЙ ЕДИНСТВЕН ГОСПОД БОГ РАЗПОЛАГА. НЕ ГО ОТПИСВАЙТЕ ЗЛИ ЧОВЕЧЕТА

Горкият, явно това е краят

Не казвай така лесно за някой друг "горкият", защото не можеш да знаеш кой е по-горкият - ти или другият. Може някой, който те гледа отстрани да съжалява теб за много неща, а ти да не знаеш, че си за съжаление.

Така ли била работата?!

Пожелавам сила за да се пребори, и бързо възстановяване! Стискам палци от сърце!

Имаше времена, когато имахме космонавти и наука. Сега имаме тиквон, криско и преслава :) .. добро развитие.

Абе, то не е лошо, че имаме като Криско и Преслава, лошото е, че вече нямаме като Иванов и Александров! И май няма да имаме повече!

прах в очите си имал) реалноста не си виждал.

Ами да не ги бяхте гонили кадърните едно време! Ама все към Партията ви влече! Не ви стигна Луканов, ами си избрахте и Виденов! Духайте супата сега, както казваше един на Световното в Америка!

Ми то не Луканов и Виденов съсипаха държавата, а такива като костоф, царя и тиквоча. Малко вземи си свали розовите евроаналттчеки очила, зомби.

употребен от БСП и ДС

А ти си употребен от онзи с мънито, соросоидче.

Кон с рог

По-добре от човека с парите (оти и ти намазваш нещо), от колкото от ДС и БСП!

И как точно е употребен?Пправел голф игрища.Що няма някой и с мен така да злоупотреби. И дано се оправи човека , наистина се гордеехме с него като деца.

гоУф-игрището им, щото аз минавам оттам...Много площ за жълти пари и нищо...