Граждански организации от Брюксел: Разпускане на НАТО

Стотина представители на граждански организации в Европа се събират в Брюксел, за да призоват за разпускането на НАТО, съобщиха местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Граждански организации от Брюксел: Разпускане на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нато Е ПРОФОРМА НА САЩ ДА ОКУПИРА ЕВРОПА!!!

Ако Белгия напусне НАТО как ще се защитава и отбранява сама? Тези в НПО-тата са големи идеалисти.

В Малта между Буш и Горбачов устно е договорено, пада НАТО, пада Варшавския договор.Устните договорки между държавни глави, протоколирани на среща се признават за надлежно подписани договори-. Но американците както винаги не спазиха договорката и излъгаха Горбачов 12.7.1994 г.Вашингтон

НАТО съществува от над 50г., а НПО-тата едва сега се сетиха да протестират, странно нали? Ами не, като се има предвид, че НПО-тата се държат от фининтерна, а сега той работи срещу Тръмп. Целта е и там да провалят усилията му и чрез подконтролните си медии да го представят като поредния му провал.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е АГРЕСОРЪТ НАТО ДА ГУШНЕ БУКЕТА. ОСВЕН ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ТЕРОР, ХИБРИДНИ ВОЙНИ И ИЗБИВАНЕ НА НЕВИННО НАСЕЛЕНИЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ДРУГО. САМО В СЪРБИЯ ХВЪРЛИХА 37 000 БОМБИ ОТ КОИТО ПОЛОВИНЕАТА С ОБЕДНЕН УРАН. НАПАДНАХА СЪСЕДИТЕ НИ НА ВЕЛИКДЕН И ИЗБИХА 2 800 ДУШИ, ОТ КОИТО 482 ДЕЦА.

Напълно съм съгласен с това което си написал.

ще се получи към евразия... не можем съ вреди!

Каква белгия- изкуствена д-ва и затова Централата е там. Имало преди 15-16 века едно племе белги,сега белгийци са само емигрантите им от Африка, останалите са фламандци или валонци,демек холандци или французи, а третият им официален език е немският.

от вси ЕС-страни са мобилизирани. Ние пък ще ги разпуснем да не Дигат патърдия, че губят ценно ТВ-време.

Още щом беше разпуснат Варшавския договор трябваше да бъде разпуснато НАТО. Но то остана да съществува да поглъща колосални средства, които биха могли да изкоренят неграмотността и мизерията в огромни части от света. В замяна на това НАТО сее хаос, войни, несигурност, разрушава държави, предизвиква милионни вълни от емигранти към Европа и тласка Света към ядрена катастрофа.

прахосва Кузя и сие, а ние плащаме шлемовете на русняците.

Това е работа на Путин!

А, не бе!

нато беше създадено за защита на едрия индустриален капитал от социалистическите идеи. Сега социалистически идеи няма - на власт е идндивидуалния егоизъм. Така че, няма нужда и от нато. Щото същото поради липса на враг, взе да вижда призраци.

кой е питал източна Европа дали да създаде НАТО...Как източноевропейските страни постъпиха в НАТО... Айде да не правим на прости другите.

Късия е разварзал кесията, руснаците ще го изладуват, но дали същия индивид ще разреши разпускане на федерацията и обявяване на независимост на Ичкерия, Коми, Карелия и т.н.???

Баце, Идиот ли си?

може и да не го разпускат ако напуснат повечето държави, ще останат само САЩ, Германия и България и Македония ..