Искат оставката на кмета на столичния район ”Искър”

Общественият съвет на "Дружба“ 2 е категоричен, че единственото решение на проблемите на столичния квартал минават през оставката на кмета на район „Искър".

Обратно в новината

Коментари - Искат оставката на кмета на столичния район ”Искър” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като говорим за уволнения Столична Община трябва да обясни докога ще лъже че завода за боклук работи като единственото което правят е да депонират отпадъци и RDF в близост до село Яна и Долни Богров. Само лъжат хората, че преработват нещо и произвеждат RDF a това което правят е да харчат пари и да лъжат

До 9630 Ей тъпчо, дебелака кмет трябва да бъде уволнен защото е разрешил продажбата на имота, който включва и въпросната пътека. Не става въпрос за няколко възрастни хора или няколко с артроза, а за хиляди хора от Дружба 2 и жители, които слизат на спирката на градски транспорт и желаят да посетят Кауфланд. Е вдена ли за какво става въпрос?

Терена е частен, а пътечката минава през имота на някой си. Това, че някой го мързи да заобиколи 200 метра, за да мине по нормалните улици, не е причина да уволняват кмета. Същият този дядка щеше да "уволни" кмета, ако хората минаваха през негов терен. Никой не е длъжен да угажда на всеки с бастун и артроза.

До 9630 Ей тъпчо дебелака кмет трябва да бъде уволнен защото е разрешил продажбата на имота, който включва и въпросната пътека. Хе става въпрос за няколко възрастни хора или няколко с артроза, а за хиляди хора от Дружба 2 и жители, които слизат на спирката на градски транспорт и желаят да посетят Кауфланд. Е вдена ли за какво става въпрос?

Какъв обществен интерес да защитава Цеков!! Това му е последна грижа! Получил тлъстата комисионна му пука за хората откъде ще минават. Запустял, мръсен, неугледен квартал, цигански каруци, конски фашкии по път и над път. Дебелака кмет се заградил с електората си, разбира се цигански до него, оформил си градинка и дотам!! Интересно кой гласува за него???

Някои от администрацията на район Искър начело с кмета са пълни бюрократи и корумпирани служители. Не е невъзможно да наложат на собственика на сградата (с едно луксозно Ауди) да отвори двете врати на алеята между Дружба 1 и 2. От 2, 3 месеца по сградата нищо не се прави. Но ако наистина е заведение за хранене пожелавам му и призовавам никой да не стъпи в заведението, ако въобще някога отвори врати. А пък ако тоя некадърен кмет мисли да залъже хората от Дружба 1 и 2 със започналото строителство на алея в края на игрището номера му няма да мине. Да си дига партакешите и дим да го няма. А собственика на сградата заради ината, който проявява да му мисли какво може да и се случи на сградата.

И какво ще и се случи на сградата...нищо! Тук не е ирландия.

И каква е гръмката новина ? Че сниманият пенсионер с чъдър в ръката се чуди по цял ден какво да прави ли ?

Да, тоя Цеков е голямо прасе и е корумпиран до гуша. Дружба не е мръднала от 2000 г. насам - тротоари, булеварди, градинки, всичко е зле.

От три години чакаме саниране на блока, от общината в Дружба 1 бавят. Срам и позор!

Къф квартал бе неграмотник? Дружба, Младост, Люлин са ж комплекси, а Лозенец е квартал.

Ти си един голям комплекс.

Искаме оставката й на кмета на Витоша който назначи жена си с фалшива диплома и огромна заплата за управител на общинска фирма Чистота

Фъндъка и тиквата сигурно не са и чували за това. Ама те понеже са много заети с благоденствиетопна гражданите и нямат време да се занимават с такива дреболии.