Зрелостниците и седмокласнаците на ключови изпити

Зрелостниците се явяват на втората задължителна матура - по избран от тях предмет. А седмокласниците на Националното външно оценяване по математика.

Обратно в новината

Коментари - Зрелостниците и седмокласнаците на ключови изпити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това всъщност всеки един от оценителите преценява" мноооооого обективно...

Поредната порнография в образователната ни система. Зрелостни изпити - добре. Но нека да могат да се освобождават от тях с оценките през годините от 9 до 12 клас. НВО в четвърти и седми клас - абсолютна простотия и ненужен стрес за децата ни. Да не говорим колко материали и човешки ресурс се използва ненужно, нископлатено, да не казвам изобщо не платено. Парици вземат само тлъстягите в министерството и верните им слуги в инспекторатите.

Физика да учат и то за волтовата дъга, че бая деца пострадаха да си правят селфи върху локомотиви под жиците....

Нашата математичка най- добре пресмята печалбата от частни уроци. Голямо мислене наистина....

"Седмокласнаците"?! А написалият заглавието погледнал ли е какво точно е написал, или е имал проблеми със своята матура навремето?

Те в дира се славят с изобретяването на нов български език!!!!

каквото и да дадете, ще ги пуснете всичките, защото нямате избор, университетите не могат да си попълнят бройките, деца няма, още в ранна училищна възраст едни заминават далече, а пък раждаемост няма, както знаете!

"...Биологията е най-желаната за втората матурата... Абе кафе не пиете ли? :D

Само зубрачи в тази държава. Никой не иска да учи математика или наука, каято те кара да мислиш! Това явно от соца идва. Мисленето не беше желано.