Киро Японеца щял да купува още къщи паметници

Ако трябва да съм честен, не ме заболя от събарянето на „Двойната къща“, защото не е паметник, каза Кирил Киров – Киро Японеца по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Киро Японеца щял да купува още къщи паметници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутра-циник, който се чувства всеможещ и с чадър каквото и да направи, открито се репчи на цяло министерство. Представяте ли си това да се случи дори в Румъния?! Този няма да смее да се покаже, камоли да говори публично за гадорията, която надорби и ламти за още! Ми то мутрата как да има съвест и култура - дори наглее как и други къщи ще купува, но явно да имитира Рио за него е по-важно с бутафорна статуя на Исус. Ех, тази власт на простотията!

Братчето на Борисов е много курназ. Но има неща за които няма как да не получиш възмездие. Понякога късно, но то винаги идва. Важи и за двамата.

Другаде ще си помисли преди да е нагъл.

Този циганин е като птицата Феникс ! Неуязвим !Толкова пъти го гърмяха и още не се е преселил на " По-доброто място " ! Но ми се струва ,че е по-свестен и по-българин от повечето дупетати в Парламента ! Не бих се учудил , ако се кандидатира за Премиер ! С нищо не е по-лош от ...сещате се кой !

сигурен съм, че сте гледали филма "никита" или" терористката", само това е решението

Тая мутра беше уцелена с 5 (пет) куршума в главата преди няколко години посред бял ден в центъра на София и не само оцеля, ами продължава да върти тъмни сделки...

Не се изявявам като адвокат на Японеца. Но всички упреци са към него и никой нищо не казва за скапаните ни държавни институции, министерства, агенции, комисии от "компетентни" специалисти и пр. сган на НАША издръжка!!! Японеца ли е виновен за складовете в Пловдив, посегателствата върху дюните по черноморското крайбрежие, изсичането на горите по зимните ни курорти (не говоря за незаконната сеч в Южния парк в София, постоянните набези по целия коджа Балкан в цяла България, наглите под покровителството на съответните "контролни" органи кражби на държавно, общинско, частно и на църквата недвижимо имущество)!!!??? НИКОЕ ДЪРЖАВНО УЧРЕЖДЕНИЕ НЕ РАБОТИ ТОВА ЗА КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО, А САМО ИЗПОЛЗВА СЛУЖЕБНАТА СИ ПОЗИЦИЯ ДА РЕКЕТИРА, ДА КРАДЕ И ВЛИЗА В СЪГЛАШАТЕЛСТВО И В КОМБИНА С БАНДИТИТЕ, КРАДЦИТЕ, ОБИРДЖИИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ С БЕЛИ (КТБ) И НЕ ДОТАМ БЕЛИ ЯКИЧКИ!!! За жалост това е българската действителност!!!

В България се краде много успешно САМО ПРИ СПАЗЕН ЗАКОН. На вниманието на законодателите от НС - ЗАЩО ЗАКОНЪТ ПОЗВОЛЯВА ПОДОБНИ ИНЦИДЕНТИ ?!

Защото "ковачите"на законите в Парламента са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И РАФИНИРАНИ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ, МОШЕНИЦИ И ОБИРДЖИИ!!!

Алчността и суетата съсипват света. И този на снимката , с побелялата коса, накрая ще му трябва само една дупка 2на 1 метра (както и на всички останали). Но някои са зейнали с алчни уста като че ли ще налапат целия свят и ще живеят вечно....... Но реалностите са многооо различни.

Съгласен, но дупката за такива трябва да бъде 9мм в главата, незабавно!

продажният министър направил известен 1 позабравен мангал!Циганите са обикновените трудещи се,а престъпниците МАНГАЛИ!!!

На моя позната в началото на 90-те и върнаха огромен имот на ъгъла на "Солунска" и "Ангел Кънчев" - няма да казвам коя е сградата! Мултигруп я заплаши, че ако не им я продаде, ще й я вземат след погребението! Жената им я продаде за смешни пари и си купи апартамент, а става въпрос за голяма сграда на няколко етажа! Ето това е България! Клоака!

Как ми се иска да се събудя от този кошмар - съсипана България, смачкан народ, управляван от простаци с крадени пари.Кой ни вкара в тази зловеща драма, как да се измъкнем ние, нормалните, образовани хора от този ад?

В България всичко се купува! Купуват се шофьорски книжки. Купуват се дипломи. Купуват се политици. Купуват се партии. Купуват се паметници накултурата. Купуват се исторически паметници. Купува се история. Продадохт България, ИЗМЕКЯРИ!

С мангала властта няма лесно да се справи - той вече е придобил самочувствие /вероятно подкрепяно от някого/, плаща наляво-надясно, и т.н. Станалото обаче е много дразнещо, и не би трябвало да се остави без последствие. ОК, мангалът може и да си е проверил нещата и да е чист пред закона, но този който не е предотвратил възможността мангали /крими, при това !!!/ да се намесват в съдбата на столицата се знае кой е, и би трябвало да се извади на показ, след което тежко да бъде "ударен по главата" !

Пишете си коментари още. Докато Японеца едно време го стреляха и се появяваше само в криминалните хроники днес е бизнесмен с очилца и е хванал за топките и журналистчетата и вас писачите по форумите. Нищо не се променя с коментиране, нищо не се променя с протести. Може и да го зацепите след още 20г..

Дискретно : - пестото НЕ е месно...докато Тук - Си трябва НаМясто.

До къде я докарахме този да определя кое е паметник на културата и кое не е! Да издга статуя на Христос на Витоша и най=страшното е , че е бизнесмен с голямо Б! Терминал 2 иначе сме терминирани до девето колено!

И този тъпак управлява такива сериозни капитали.... Все такива нещастници управляват държавата ни след освобождението, затова и нищо не се получава .... Само буламачи!

Управлява ?! - Абсурд !, просто Само-едно от 'творенията' на 'наште' Ползвано за Лимитиран обхват от Целите-им.

Точно Исус Христос не съм съгласна - първо, че е плагиатство, и второ - да не стане бум-бум някакъв ...

И кажете после, че народния съд затрил цвета на нацията? С хиляди са вече тези, които трябва да изправим до стената! Ей такива отрепки са ни управлявали и до 1944 г., затова и тогава сме били най-бедната страна в Европа.

Май сте забравил да си изпиете хапчетата господине?!?

Тези дето са затриване сега са децата и внуците на създателите на "народният съд". Т.е. вие сте за избиване също.

Този няма ден стаж и доказан доход. Пари от наркотици ама цацаров дебелее вместо да работи

Какво толкова чудно има. Това са нормални неща за България.

Без да съм разследващ журналист ще ви кажа, че виновника за още един унищожен паметник не е Киро Японеца. ( Той просто е взел това което си е платил, по банков път и под масата на подкупни политици, експерти, служители на които плащаме народна пара, за да ни продават)

Виновниците са служителите експерти и министри на които плащаме с народна пара от тях трябва да искаме сметка!!!!! Господа журналисти вие ни предлагате псевдо разследвания и предавания. Моля съобщете имената на експертите подписали се под промяната на статута на къщата. Моля кажете кои орган отговаря за контрола на състоянието на тези къщи. Моля кажете на кого да сигнализат гражданите когато собственик не поддържа паметник на културата. Моля кажете, разкиите кои не си върши работата. Кои позволява да се затриват такива паметници. И да знаете това не е Киро Японеца това са служители, експерти и политици взели по мъничко за да допуснат това безобразие.

Какво се превъзнасяте по една зграда, още повече, че е правна от комунистите... Знаем какво беше строителството по онова време. Кой знае каква панелка убиец е била. Човека е преценил, че е грозна и застрашава човешки живот и я е бутнал.. Даже не е поискал пари от държавата за това. Ако бяхте вие, щчйте да оревете държавата. Тук смърди на комунизъм, та се не трае.

Осведомен на хартия, неграмотен практически. А "Човека" даде ли ти стотинки да напишеш това или си спал отвит?

Мутренски римейк ?! Все пак някой е предложил и някой е отменил със заповед статута на двойната къща? Еднолично или чрез експертен съвет. тези хора си имат имена и лица , нали ? Кои са те ?

Киро Японеца, Киро Гела, цар Киро...все "хубави" хора. Наглостта на политици и власттимащи е все по-безпардонна!

Господа журналисти вие сривате устоите на нашето общество. Темата беше безспорно много интересна, тя е огледало на общестото и институциите в тези страшни за българина години на преход към"демокрация". Първо мутрите вече са уважавани бизнесмени и им отделят специално медиино време Второ мутрите са победили щом закона не доказва деянията им Трето какво и защо да искаме от Киро Японеца щом министерството на културата само се е отказало от двойната къща и много други Четвърто - могъл, взел, платил. Виновниците са служителите експерти и министри на които плащаме с народна пара от тях трябва да искаме сметка!!!!! Господа журналисти вие ни предлагате псевдо разследвания и предавания.

Този вместо да ръси мозък от разни ТВта , трябва да го бият сутрин , обед и вечер !!! Ей така , за адет , винаги има защо .

Ти ли ще го набиеш? Какво се превъзнасяте по една зграда, още повече, че е правна от комунистите... Знаем какво беше строителството по онова време. Кой знае каква панелка убиец е била. Човека е преценил, че е грозна и застрашава човешки живот и я е бутнал.. Даже не е поискал пари от държавата за това. Ако бяхте вие, щчйте да оревете държавата. Тук смърди на комунизъм, та се не трае.

Сградата въобще не е строена от комунистите, а ти си завършен глупак!?

Алоо ненормален дрогиран нещастник къщата е на 110 години тогава е нямало комунисти. Но ти си пишеш глупости с тъпата зомбирана глава

Ако така продължава , след не много време нищо няма да е останало за показване в София - само стъклено-бетонови псевдо-модерни грозни сгради, паркинги и гаражи. Незабавно да се направи преоценка на всички стари сгради с оглед актуализиране на статута и. Ако собствените не могат да ги поддържат , общината да инициира проекти с европейски пари , да ги изкупи и поддържа. Киро Японеца и такива като него "бизнесмени", за които никой няма да си спомня ще определят бъдещето на културното ни наследство. Срам. Да живее посредствеността.

Може да е срам, но е по план

Не Христос, а един четвъртит чеп трябва да се издигне на копитото, като ежесутрешен поздрав от мутрите управляващи държавата към гражданите. А до четвъртития да сложат бюстовете на бащиците на мутризацията - Луканов, Попов, Беров.

Костов!

Не е нужно да се строи четвъртит чеп... просто да преместят паметника от градинката пред НДК :)

Такива кировци постепенно ще ставнат последна инстанция в преценката дали една сграда е паметник на културата или не е. Те не обичат да четат законите, за тях има един единствен закон - този на джунглата. Логично е в празните мутренски кратуни да се пръкне тази идея на фона на сричащи главни прокурори, които не могат да обяснят публично участието си в този или онзи Гейт

Сградата си е негова щом иска нека си я разрушава, не на държавата или на някой друг - къде е проблема? Ако на някой толкова му беше домиляло да я беше купил. Защо ревете не е съборил вашата сграда? Тази седмица това е темата за облъчване на хората с безмислени неща. Миналата седмица беше снимките на някакви глупаци във ФБ. Другата седмица поредната безмислица. Глупавите хора така се отвличат от важните неща - дай им някаква маловахна тема да дъвкат и спокойно може да се краде

Всички тези, наречени от теб маловажни неща, са част от едно важно и самите те го изграждат. Ако ги няма тях, няма да го има и другото.

Ц иганин платил на т урчин за да разруши част от българската история. Не виждам нищо нередно в това при положение че и министрите етнически българи са още по разрушителни за нашата история! Че ние имахме президент на заплата към американското посолство! А пък вие сега ревете,че цигането Кирчо иска да инвестира нар ко долари в еди паркинг! Ами има право,манго и той е човек и той треа да яде! Сега сериозно: няма държава,никой не мисли за народа а депутатите ни са най големите пиявички за обикновените хорица! Това обаче историята го е показала,че ще се промени! Насилствено чрез избори или ще се роди някой БЪЛГАРИН,но ситуацията на крадливците ще се усложни!

Защо не си прибра вересиите?

Тоя не го ли гърмяха един път, айде още един път ама този път да уцелят.

Боже,колко мъка има по тоя свят,боже!

Вместо за го канят по тв да вземат да го поканят в прокуратурата и да го питат за произхода на средствата...боклук!?

Абе ти нормален ли си! Как ще го питат за произхода на парите му? Къде отива демокрацията и европейската ценностна система а? Това да не ти е по времето на Тодор Живков??

Киро Президент,Киро Президент

Самият факт, че тоя още диша показва, че не сме хора и това не е държава.

Продавам моята къща, находяща се, номера на улицата и адреса ще оставя при модераторите, за 2 милиона евро, нито по-малко, нито повече. Става за музей на тракийци, турци, мохамедани, роми, македонци, евреи, пара хеп ще пада, преди 2000 година е строена, не се шегувам, размисли и очакване обаждане

Мутренският барок ще залее София та чак до Копитото.Хвала на такъви японци.

Ето 1 лице с целия си блясък на наркобос, как доказва на практика че такова нещо като "правова държава България" няма! Има територия управлявана от мафията, естествено по най-арогантен начин! Както се и вижда иначе много активната покрай избори прократура изобщо не се заинтересува от къде са "паричктe на този чичко"!

Това е закономерен и плануван процес. Виж им менторите и ще разбереш от кой.

Ами ще купува я, и къщи, и паметници, и Витоша ще купи. Стойте и го гледайте още, драскайте по форуми и фейсбуци, ще му накривите очилцата на тоя мангал и на простите и крадливи селяндури във властта - също. Няма Видовден, няма Господ, няма справедливост докато сам не вземеш тоягата, камъка, ножа или пушката. Есин престъпник, когато бъде убит от друг престъпник - това не е възмездие, а просто подмяна, правете разлика. Един престъпник ако бъде съден от държавната шайка престъпници, но неосъден, това също не е справедливост. Въздездие и справедливост е когато този и такива като него увиснат на площада с табели - "това чака всеки изедник".

Тъпите доктори във ВМА му спасиха живота, както и този на Баретата, и на Очите, ... А гражданите мрат като мухи в операционните, дори и като си платят

И Копитото ли е негово? В момента там е затворено "за ремонт", според рецепционистката "не може да се каже със сигурност" за колко време. Не може да се каже със сигурност и че хотела работи, че бара работи. Таксата за терасата е 5 лева, но и тя не работи. Копитото бе първото знаково посегателство на тъпите мутри над Гражданските права. Цялата гледка от Витоша към София е в бодлива тел

Мафията е навсякъде.Започвам да разбирам "мотивите" на Народния съд .

Искам Киро... Той е върховен. Ще ми помогне малко финансово

"Американският посланник в затвора..." - ей тука го харесах :))) бат' Киро

Така е, като оставиха мутрите да се въхрят навсякъде из държавата! Смешник, статуя на Христос на копитото - колко сачми има в тиквата си?!Ама не е виновен Хасан, че яде баницата... Явно някой го допуска да върши простотиите си, то и друго не може да се очаква от подобни дебили. Но статуята на Христос няма да го спаси от възмездието, което такива като него получават!

... Не бил виждал и Вежди Рашидов на живо. Иска да каже, че го е виждал "мъртво пиян" (което не е съвсем "на живо")

Бате, купи ми и на мен една такава къща...молим ти се. Е, може оная с ягодките- и да ми я реставрираш. Ас после ше те каним на ягодки, бате, чесна дума!

Къщата с ягодите е купена отдавна от още по голяма мутра ,Валентин Златев бате...

А, ясно бе, затва не се уредих... ягодки ли ше сади или коли ше паркирва и той?