Путин ще направи изненадващо посещение във Франция

Владимир Путин и Еманюел Макрон откриха повод за среща - руският президент лети за изненадващо посещение във Франция, пише "Комерсант".

Обратно в новината

Коментари - Путин ще направи изненадващо посещение във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През тва време, Х.у.и.н изненадващо ще посети Русия.

симо

Франция е особена страна.....и с особен статус....Тя е единствената страна в съвета за сигурност към ООН , която е ПОБЕДЕНА И СЪЮЗНИК на Германия.Тя винаги е имала важно значение за Европа и нейната самостоятелност до времето на Оланд...В миналото имаше доста френски филми, които вземаха на бъзик Америка...Дали не се връща времето на Франция????Пък и Тръмп достатъчно ясно показа ПРЕЗРЕНИЕТО си към Европа и ЕС с първата си визита извън САЩ.

Ако Тръмп се срещне с Путин във Франция. Тръмп ще бъде окончателно ОБЯВЕН ЗА РУСКИ АГЕНТ. В САЩ може да започне гражданска война.

Ти очаквай гражданска война в Путинистан. Все някога пияниците ще изтрезнеят и след това ще огладнеят до немай-къде. И това ще бъде краят на императорчето. А да видим кога ще стане?

За Фрнция връзките с Русия са по-важни от САЩ. Франция винаги е била самостоятелен играч. През 60-те години на миналия век Франция излезе от НАТО и създаде собствена ядрена триада - земя, море, въздух, насочена и на запад и на изток.. Русия тогава прие френската ТВ система - СЕКАМ, както и целия соц. лагер. Западните страни бяха на ПАЛ, а САЩ - NTSI. Електрониката на първите руски космически кораби бе създадена с френска елементна база.... и т.н. ... Оланд, под натиск на американците, влоши отношенията с Русия, но Макрон е прагматик. По отношение на Украйна, той отчита и руските интереси ....

ПУТИН Е КОРЕКТЕН,УМЕН И НАДЕЖДЕН ПАРТНЪОР!!!

путкин е реалното олицетворение на поговорката на лъжата краката са къси

Франция са приятели с Русия още от времето на СССР. Франция е една от най демократичните държави и не се подава на разни влияния.

Засега само едно изглежда ясно -- световните лидери засилват контактите си и не обясняват много-много защо....изглежда нещо се "пече"...най-вероятно в Сирия.

"Изненадващото" посещение на Путлер в Париж ми мяза на недодяланото поведение на пияницата Елцин, който навремето с лакти, груба сила и нахалство се присламчи в Г-7!! После естествено световният икономически, политически и научен елит логично ги отсвири!

Жужо ще се моли да му правят пак вертолетоносачи че с онези старите го отрязаха и ги дадоха на Египет а със самолетоносача дето опуши Европа, бере голям срам и му се смеят.

дали може да му се върнат милионите похарчени за льо пен, че с тия санкции глада не се търпи

отритнато от цял свят, унизително притичва да се кланя на новоизбрания френски президент, белким изпроси нещо ?

надеждата крепи жужето

Имам подозрението,че преждевременно се радвахме на победата на Макрон. Може да се окаже ,че Путин е играл на сигурно и Марин и Еманюел са на хранилка при него. Ако се окаже вярно това ще е ужасен удар по демокрацията и евроатлантическите ценности.

Руският вожд е на просия, а другото не е сигурно!!!

Едно уточнение: Никой не ходи на гости без да е поканен! Така е в живота, така е и в политиката. Ясно е, че Путин е получил покана за това посещение. Ясно е и друго; Макрон със сигурност е съгласувал това с госпожа Меркел и с ръководните органи на Европейския съюз. Очевидно е,че ще се водят сериозни разговори,а не само среща за запознанство с новия френски Президент. Това което не е ясно, защо Путин е склонил да преговаря с Макрон, който е с анти руски възгледи и държи за запазване на санкциите срещу Русия. Докога, той си знае. Излязоха статистически данни,че загубите на Европейския съюз са два пъти по-големи от тези на Русия. Един умник беше написал,че тези загуби се разпределят върху всички страни от Европейския съюз и поради това са по-малки. Нищо вярно! Защо ли? Ами защото загубите на различните страни са различни. Най-големи са те за Германия, Франция и Италия. Путин е умен политик,човек на диалога и компромиса. Уравновесен и мъдър; никога не прави прибързани действия. Дори в екстремни ситуации. Където е необходима твърдост обаче я проявява без никакви колебания. Когато става дума за сигурността и националните интереси на Русия е безкомпромисен!

Да, ама не!!! Даже от повода на посещението, някаква изложба, става ясно, че руснака се появява там без да е поканен. Големите пазари на руските природни ресурси са западните страни, така че Джуджи трябва да им се моли, Пък господа почитателите на руския режим да си пишат глупостите. Никой не им вярва обаче!

абе милиционер кво да го канят, вече 5 години подред направиха индиска нишка в кремъл ден през ден някой западен палячое там. за пазарите -без да се напъват Газпром напълниха северен поткол 1 и сега строят северн 2, нещо повиче удари редокт миналата зима с износа си за ЕС .Питай германия що го иска.Аи още нещо питай баварският министърпредседател що е инвестирал 10 млрд.евра само миналата година в Русия ищо мести заводите там.Питай и франесата що местят бизнеса си в Русия.Ами щото санкциите са за такива палячовци като теб и БГ.

Миналата година старият Ротшилд беше на трибуната на Червения площад зад Путин и президента на Китай. Инвестира 36 млрд. долара в санкционираната Русия. После Путин даде явно пари на Лю Пен, а президент стана Макрон Соросоидните балалайки квичаха внеистово от радост ,че Макрон е президент. ха ха ха

тука много пукали в тоз форум

Това, че си прост и тъп си е твой проблем!!! Аз кога работя, и кога почивам си е моя работа, но за разлика от вас не разчитам на доходи от тролене, а вие с това се прехранвате!!! Ама какво да ви прави вас човек, че и вие като вашият вожд навсякъде се изтърсвате без да сте канени!!! Пък и от кораби разбирате и то военни!!! Като сте толкова учени , я ми кажете какво е флора и какво кница, и за какво служи!!! Само за ваша информация технически термини са!!!

я кажи от коя страна се държи AK-328

ЕърЕйжа AK 328 Куала Лумпур до Семаранг Не се държи, а се лети!!! Хайде сега ти ми отговори!!!

Та какво е флора и какво кница???

Абе 1970, откога козяшките тролове се преименувахте в "служители в международна компания"? Пък и пишеш, че киснеш по цял ден във форума, защото си си бил "пуснал отпуска". Ма много дълга тая отпуска бе?! Поне от шест месеца отпускариш яко във форума!

Искам да попитам редактора - това спам ли е, или не е спам?

Тя е минала в нелегалност, щото я търсят за едни пари от ЕП, дето обаче ги е харчела не по предназначение, а за да хрантути своите фашисти във Франция. Едни други хора също я търсят, щото има да връща едни 9 милиона евро заем от руска банка. Лошо ѝ се пише на Пенка.

Щото не могат да раждат да бе поканил теб за по сигурно ти освен да сереш нищо друго не можеш да дадеш на тази Земя.

Някой писа, какви технологии във Франция??? Ами примерно едни кораби бяха построили за тях, ама понеже някой избърза с една окупация и те ги видя, че сега ще ходи да ги проси снова!!! Ама няма да му ги дадат!!!

А парите дадоха ли му?

Някой ще преведе ли тоя какво е искал да каже?

А къде са парите с лихвите.Где денги

малоумнико тези два кораб всички разрбаха че беше част от една сделка на уволненият министър на отбраната.Та Саркози го изкрънка да построят два ненужни десатнти кораба във фалиралата вече корабостроителница Сент Назар като осигурат хляба на 500 работника и то забележи /източник френски медии /- само да сглобат двата кораба с детайли ,агрегати и системи произведени и доставени от руски заводи в Сент Назар.После франсетат платиха едни 2 млрд.долара веустойка и толкова. Та за кви френски технологии ми гавориш.

Да бе, ама руския флот много се надяваше на тях, че да има кораб като хората, а не да се излага с самолетоносач на Кюмюр, който при това се крие от бурите по заливи, самолетите му кацат във водата, и уринират през борда, защото тоалетните не работят, а и трюмен сепаратор няма!!!

досега на е извество още да са му го изваждали поне още 2-3 години ще остане.

Посещението изобщо не е изненадващо . Това е отложеното посещение при смешника Оланд. Сега Путин отива да си прибере вересиите,барабар с Мистралите.

на посещението. След като работата с ония френски кораби се разсъхна, сега отива да поръча овцебори във Франция, че иначе може да остане без флот в Черно море, щото овцете се оказаха хищни и борбени.

мама му щял да остане без флот в Ч.море, където само базирани в новоросийск и севастопол кораби са само 115 броя. /подводници,фрегати ,ракетни крайцери и разрушители./ срещу 25 -те всичко на всичко френски кораба от миналия век.

За ръждивите гемии от СССр ли пишеш??? Че те не излизат от акваторията на пристанищата, защото имало бесни овце в морето!!!

Само им вижте "коментарите" на соросоидните отпадъци - и ще видите колко им е и ума.

Кажи му русофил и няма нужда да го обиждаш повече!!!

Русофил не е обида, а много тежка и нелечима диагноза. Хората просто са с болни мозъци, доколкото изобщо имат мозъци. По-скоро имат топки за боулинг в главите - гладки и хлъзгави.

Истината е, че Пут кин отива на просия, за технологии, машини и оборудване, пък и да си продава ресурсите на безценица, че иначе глад!!!

Путкин може да наричаш баща си, този човек се казва Путин- а ти си един простак.

Ти баща ми не закачай!!! Пък, който е станал политик си носи последствията, мнението ми за този индивид е такова, пък и какво да направя като така са го кпъстили родителите му Пут Кин!!!

Какви машини и технология ти се привиждат.Путин да краде чип на IBM в джоба ,така ли мислиш или дезодорант.

какво си позволяваш? Нафуканото нищожество, което било постигнало много в живота, щото било заемало среден пост в международна кампания, си позволява твърде много. Я чупката!

Явно днес много дразня русофилите!!! Много се радвам за този си успех!!!

за кви технологии ще ходи путин до франсетата дето освен самуни с хляб и пилета от хормони друго нямат.А и русия вече изпревари франсетата по производство и износ на пилешко и то доказано без хормони.

Да спасим Ежопа от надвистналият Апокалипсис.-Накратко казано: Когато Европа е в смъртна опасност и най-отчаяно се нуждае от силни, смели и решителни политически водачи, тя получава нежни и емоционални джендър активисти. А истината е, че едно слабо общество на инфантили и развратници няма как да се противопостави на жизнена, силна и агресивна идеология като ислямофашизмът. Така че ако Западният колос не се реши да защити и опази западните си ценности, традиции и мироглед, той ще се срути върху и без това глинените си крака. Нелепото е, че падне ли нашата Западна цивилизация, с нея ще изчезнат и всички подобни либерални глупости като гей-права, джендърни борби, транссексуално обучение, феминизъм и прочее неосектантски глупости, чиято единствена роля е да рушат културния код на нациите и да унищожават националните им държави. Защото ние европейците в момента сме единствената цивилизация на планетата, боледуваща от тези ракови образования.

се кани сам. Изложба някаква като повод да ходи да хленчи на големите батковци да му обърнат внимание. Ха, ха, ха, жалка работа.

Чукундурино проамерикански, ти прочел ли си и знаеш ли кой е ПетърI и неговата роля в руската държава?

Петър I ли? Къде го видя Петър i в коментара ми? Абе вие вече видения получавате от лосионите за баня, май.

А бе, той късия има ли истински самолет, защото с руски бръкми над Европа не пускат!!!

Просто от съжаление. Няма си друго и ползва сделано. Па не върви да си купи Боинг или Еърбъс, не е патриотично да се возиш на вражески соросоидни самолети.

Да, има. Ще отуде със СУ27

с делтаплан, начело на стадо жерави, а по земята подире му да тичат питомни и упоени тигри и мечки, за да направи панаир с тях във Франция? Да събере някое и друго соросоидно евро, за да построи поредния макет за щурмуване от юнармейците, например картонено копие на Версай?

Че то Су27 и то дърто бе, от средата на 80-те на двайсти век!!!

С личното си колибри ли ще пътува?

Не на бял лебед за да следи популацията

Ще се срещне ли?

Ще се среща. Да обсъдят връщането на един бърз кредит

Президентството на Макрон вече е възхвалявано от трансполовите и джендърни активисти. Травеститът-журналист Наташа Хенри от Ню Йорк Таймс пише за Макрон следното: Макрон е глътка въздух за Франция. Мисля, че той спечели, защото не се държеше като мачо. Нуждаем се от по-нежни и емоционални политици.Боко вън искаме по тока политици по меки по отворени по съгласни. А путин следи от близо как се развива процеса заедно със свети Петър.

Ами Макрон ако беше мачо нямаше да се ожени за баба си и да чака канцерската му баба да го назначи за президент.

Ами нали и аз това хортувам оти не чете байно до края.

Прочетох коментар по-долу, нещо за екс френската мода и не разбрах има ли бутици в Москва с нейните култови марки-направо е смешно. За Наполеон ,губи войната,но Русия става франкофонска и стила и културата им се променя блг. на това.

А Си яде руски сладолед и кефир

Петър първи е и причината да разберем, че тъпите френски крале са се клели над българско евангелие написано на кирилица и глаголица в катедралата на град Реймс. Това по повод наближаващия 24 май.

Махни Х-то , та китайски да минем на български.

а Жана Дарк се е клела на Бузлуджа в летящата чиния

Това че си прост и неграмотен не отменя историческите факти соросиде.

На летящите чинии не допускат лесбики, а Жана д Арк е лесбийка. Сигурно ти си хомосексуалист.

Путин ще направи изненадващо посещение във Франция Колко изненадващо.Да не е толкова, че Макрон да се чуди какво прави Путин във Франция.

Какво викат путиноидите ватожопи - ОТИВА МУ НА КРАКА :)

Путин е в пълна изолация - никой не го кани и не иска да се среща с него.Ако отиде зад граница, посещава я музей,я цирк .....

Затова преди няколко дни ходи краварския външен министър на крак в Кремъл, щото Русия е изолирана. И колко външни министри е приел бай Дончо, освен Лавров М?

верно ли некво джуджи ви било еб на ло с Крим, и било назначило Президентът на най великата държава в света ?

мноооооого остаряла опорна точка. Вземи да почетеш малко новини, да видиш че Путин постоянно се среща някой важен. В началото на този месец Меркел му дойде на крака.

Бабето е без значение. То е пряко подчинено на бай Дончо.

Забелязвам, че когато високопоставени лица ходят в Москва, руската пропагандна машина го описва, като "ходене на крака при шефа Путин". Когато Путин ходи в чужбина обаче, било за да открие изложба на руски писател и ей така между другото да се види с тамошните лидери :) Ненадминати манипулатори са, нали ?:)

ми то си е истина. Курнелия като ходи така беше- отиде на килимчето да докладва и получи указания.

Доколкото помня историята е, че след нападението на Напальон над Русия в Париж се пръкнали бистрата. Така че е нормално Путин да открива изложби, а франсето да бъде приемано в задната стая на второстепено летище в Москва, за малко...

Да 203 години след капитулацията на Наполеон Путин ще приеме и тази на Обединена ежопа на Шмеркел. краят на четвъртият Райх е близо.

Ко са пинявити ве.Поканил е новиот френски президент Макрон рускиот президент Путин да го посети и да си приказват и да са видят щот таквази е дипломацията сбират се ядат пият иза почест и земат войници .Такива работи

Щом са го поканили що да не иде .Нема лошо

Ти гол и окъсан циганин на сватба каниш ли??? Французите са културни хора и няма да го изгонят, но тези работи се подготвят с месеци, а късака се изтърсва не канен в последният момент!!! Това го могат са същества с изключително ниска култура!!!

Разбираемо е безмозъчни и неграмотни младежи да стават медийни тролове, но когато някой от набор 1970 или демек 47 годишен не е соросоид с положение- я член на БХК, я министър, а е изпаднал до най- ниското стъпало на соросоидната иерархия- да бъде медиен трол, то положението е безнадеждно за него!

отива да открие 300 метровата статуя на Альошата в Монмарър.

ех,стоиле,стоиле......,триста години дипломатически отношения,цивилизация,култура,а къде са били и в какво състояние САЩ,а Стоиле?!кажи бедни ми стоиле,що не четеш,бре момче,а пишеш и мнение изказваш !!

от люпенката, че рашистката икономика яко го е закъсала.

Пич, прави разлика между Изложба и Излагане!!!!!!!

Путин и Макрон ли успя да назначи......Ужас. Тоя човек не спи ли. Ние с господин Плевналиев и другите анал-о податливи последователи на евро-атлантизма и Америка за българия ще направим мощен гей парад като протест срещу посещението на Путин

ще иска пари.Путин е изпаднал в международна изолация. Ким и Асад са в нелегалност.Руската икономика фалира.Руската военна техника никой не я иска.Рублата струва 3 стотинки и продължава да пада....

А що се разквичаха говедата, като Китай си обезцени юана бе крети????

хм,забелязвам един личен опит !