Удобната преднина на британските консерватори се топи

Проучвания на общественото мнение във Великобритания показват, че преднината на Консервативната партия пред Лейбъристката намалява.

Обратно в новината

Коментари - Удобната преднина на британските консерватори се топи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но програма за "национализиране на секторите на транспорта, енергетиката, водните ресурси и пощите, както и увеличаване на социалните разходи и повишаване на данъците за най-богатите лица и предприятия." Ми звучи като форма на идиотизъм. Само формени идиоти през 2017-та могат да се вържат на подобни комунделски простотии.

Май бекзитърите ще насядят на пачи яйца техните комунисти с лафа "при нас брекзита щеше да е нещо хубаво, ама те не го направиха като хората" :)

Не може некви партии които идват за 4 години а може и за по малко ако ги изритат да изкарват която и да е държава от съюзи в които членуват от десетки години............ само ще си тръгват и ще се връщат като леки жени" ????

Популизъм му е майката. А още по-добре - утопичен социализъм. Това се приема най-добре навсякъде по света. Казваш им, че ще им даваш и те са твои. Не ги интересува откъде ще вземеш и има ли изобщо откъде да вземеш.

Няма ли някой да каже, че ще се прави комунизъм в Англия?

много ще се радвам,ако корбин спечели .

И аз.