31 милиона души са били принудени да избягат от дома

Повече от 31 милиона души са били разселени през 2016 г. заради конфликти и бедствия.

Обратно в новината

Коментари - 31 милиона души са били принудени да избягат от дома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на 500г. Турско иго, на България помагаха предимно Славяни. Западните държави помагаха на Турция да ни потиска, защото да нямала Русия влияние на Балканите.

Ами щом се подписват договори за Сопотските заводи ще има и много които ще се преселят в България- празни къщи колкото щеш- ако собствениците не искат да ги продадат държавата ще им обясни играта и ще настани бежанците. Нали България е в кюпа на бандитите с ЕУ и НАТО, та търпи бабо за хубост казват те.

Когато "Глобализацията" победи напълно в целия Свят, ще бъде съставено едно общо Правителство/Парламент, състоящо се от 24 хиляди партии и 48 хиляди депутати, които веднага ще решат проблема със климатичните промени, а война ще се води само една-от една страна ще са политиците, а от другата-народите...!

Искаш ли да знаеш , кой ще бие - Политиците ! Спират ти интернета , с който ти вече си зарибен , и ти си господин НИКОЙ - без самоличност , без пари и със свалени гащи на колене !!!! А : забравих и камерите на всеки ъгъл !!!!

Пропуснах да ти поясня и факта ,че половината младеж ще се побъркат и ще се самоубият само ако спрат ''фейса'' , защото няма къде да си качат селфитата !!!

А включена ли е балХар в тази статистика, защот осамо от балХар са се изселили поне 3 мелиона за последните 2 десетилетия - И БЕЗ ДА ИМА ВОЙНА? А на нас емигрантите не ни дават азайлум. Или пак само за амуджите, а нас кучета ни яли, щот осме бели европейци? Тук броят тенденциозно - броят саму черньофците. нас защо не ни броят? щото сме бели европейци ли?

Ако и тези кажат , че не искат да останат в България , значи наистина нещата са зле !!!!

Те в техните страни се убиха от РАБОТА, сега ще идват и тук да РАБОТЯТ.....При положение, че в България няма икономика и работа за Българите, ми е много странно !

Принудени ли? Кой ги е принудил? Ами да се борят срещу него, а не да се влачат с милиони там, където някой е работил, учил, създавал, държал се е човешки, а не дивашки, работи за парите си, а не яде чуждите. Криворазбран алтруизъм, който служи на мракобесната краварска доктрина за глобализация, което не е нищо друго освен обезличаване на хората, унищожаване на индивидуалността, превръщане на човечествотто в еднаква смърдлива, неука, сива каша, която не може да работи за себе си, а за избрани единици с побъркан мозък, които се наслаждават на владеенето на човешкото същество.

да, АМА ТОВА СА хора от 3-я свят, те накъдето ги насочат на там отиват -хора безродни, където отидат ВСИЧКО СЪСИПВАТ !

Да , ама ти си ''Европеец и демократ '' и си длъжен да ги приемеш и да им показваш светлото демократично бъдеще , с всичките му ''ценности'' !!!

Ти какво си се разревал, нас нали ни изкупиха за ''евтина демокрация'' , ''маркови дрешки'' , свободно пътуване '' , малко скъпи коли и телефони и МНОООГО ЧАЛГА !!!!!Какво още искаш ??!! Индианците са ги изкупили и за по-малко !!!!

Когато тук е имало войни, когато е имало 500 години геноцид над Българите от времето на Османска Турция, когато имаше война в бивша Югославия, когато и сега има война в Украна, ние тогава, а и сега Европейците, къде да бягат....? Защо не са обърнали внимание и на нас, а само на талибаните ? То май, най-добре в тоя свят да си, или гей, циганин, или куче....Но за нормалните хора няма кой да мисли ! А ние длъжни ли сме да храним гражданите на 101 страни ? Никой не подаде ръка на България, когато е имало войни ?!

Какво направихте Вие с тази ръка - отхапахте я !!! Сега му мислете !!!

До всички ''демократи'' и възторжени ''глобалисти '' ! Нали това искахте :'' ГЛОБАЛИЗАЦИЯ'' и демокрация - Ето Ви ги в целият им колорит ! Ако сте си мислели , че свободното придвижванена хора и премахването на граници ще свърши само с разходки до Лондон, Милано, Париж и ДУБАЙ(защото всички Ганьовци тичат в Дубай )- Много сте се излъгали !!! Цветните ревволюции , драги ми наивници , правят света шарен ( ама МНОГО шарен ) , и глобализацията включва и ''съседи '' като тези от снимката ! Хората си имаха държави (хубави или лоши - няма значение) , живееха си в мир , докато не се пръкнаха едни ''глобализти и ''демократи '' , които да учат другите как да живеят, за да си напълнят гушките с пари - Сега ще трябва да си носите последствията !!!!До всички , които крещят с пълно гърло без да знаят защо : отворихте кутията на Пандора , без да мислите , и сега цялата Ви скапана ''глобализация'' , ще Ви се стовари на празните глави !!!!! Не искам сега да ви слушам да се оплаквате !!!

Тъпчо. Рано или късно като се наплодят много ще плъзнат. Как си мислиш се спират милиони нахлуващи от всякъде. За това не е виновен глобализмът, а точно липсата на такъв. Трябва световно правителство и регулиране на раждаемостта.

правителства на държавици с по 5-10 милиона души не могат да вземат единно и устойчиво решение за нещо съществено, ти ми говориш за Правителство на 7 милиарда души!Ама ти сериозно ли?И това след колко хиляди години ще стане?И колко милиарда ще е пасмината по Земята тогава?

То и сега си има "Световно правителство", бе, острия!Нарича се ООН!Да ни обясниш каква е файдата от него и как то влияе върху раждаемостта?

Толкова ни е опразнена държавата, ако им се даде по една българка за жена и да имат много деца. Имаме толкова опразнени села, могат да се заселват там.

Работата е там, че те гледат на тоя свят като място - където не се работи, ами само се яде. След време като осъзнаят каква е кочина и мизерия за голяма част от населението - искат да ходят и те на запад.

Ние не бяхме ли така преди време? Не мислехме ли, че на запад парите растат по дърветата? Ще се научат да работят, ще видиш. Само им трябва по една бяла и руса българска мома, да ги заселят по опразнените села, и да имат много деца.

По-добре по един българин да им се даде, на вас повече ще се зарадват. А ако ще даваш нещо, разпореждай се с майка си, жена си, сестра си и дъщеря си.

Да започнем с твоите дъщеря,сестра и жена.

Не си Българин ти, ти си или турчин или еничар.

На всеки е ясно че тези примитиви на снимката искат да се настанят в социални държави и да чакат на социал и да им се плаща квартирата , въпросът е до кога средностатистическият европеец ще търпи да му вдигат данъците за да могат с парите му да изхранват тези паразити. За съжаление тези индивиди не подлежат нито на култивиране нито са способни на физически труд , те са само едни консуматори на блага /паразити/. Ако процесът продължи клонът неминуемо ще се счупи , и то много скоро....

Къде са жените и децата на тези мигранти на опашката?! Това са завоеватели...

По-скоро искат да отърват казармата.

Те ще дойдат по-късно ! Представи си , че си на плажав Бали : това е първата вълна , а след нея ще има и втора ( със жените и децата ) !!! Приятно къпане !!!

Криворазбраното Християнство на някои, и гей пропагандаторите с удоволствие биха ги настанили в Европа, че и за България квота ще отпуснат. Те бягат от беднотия създадена от първобитния си ум, предполагам са също и генетично увредени, обаче същото ще създадат където им стъпе крака. Вижте циганите за пример. Пуснали са ги в малки бройки в България и сега са цяла напаст. Който е глупав и/или болен не трябва да има деца. Да им връзват тръбите на циганките до една! А тези на снимката директна депортация.

На 50 мили южно от бойните действия в Палмира и Хомс 1 гостоприемен народ , морален стожер на света стреля всеки неидентифициран субект приближил територията на обетованата земля. Църквата съшо не взема под крилото си бедните същества, а иначе разполага със стотици манастири някъде наоколо в близките свети земи. Ама иначе конспирация няма. И герито пасси и другарят с.,о,,ро,ш са никак невързани идеологически. А медиите, оо там червеното знаме на пее ски ни пазя сянка от голямата стряха на свободните медии на му, рд,е,х,а,,й. Еххх, добре че п..о,роците ни пазят. Вива хр,и,ст,о,с панто,кра,тор или в краен случай свети сейнт джиджо чуд,о,творец...ураааа. Интернационалисти и глобалисти анмарш

Като ги гледам и ме побиват тръпки ! Земята се пренасели с получовеци , което ще предизвикат масов мор и изтребление ! Умират от глад и мизерия и раждат като мишки по 10-12 себеподобни !

ПОЛУЧОВЕЦИТЕ СА 3 ВИДА - АМЕРИКАНЦИ - САУДИТСКИ АРАБИ - ЕВРЕИ :))

Изброените не са получовеци , а нещо по низше ! Човешки паразити ! Живеят за сметка на останалата част от човечеството !

Ти нали си американец?

САУДИТСКА АРАБИЯ ПРИЕ 0000.0000 ИМИГРАНТИ НО ПЪК КУПИ ОРЪЖИЯ ЗА 300 МИЛИАРДА ДОЛАРА :))

Земята вече е пренаселена, ресурсите са малко и проблемите ще се увеличават. Малтус е бил прав.

Земята може да изхрани и 15 милиарда население. Самодето това не се харесва на "богоизбраните". Всички тези глупости за пренаселване и изчерпване на ресурсите са еврейски мантри да оправдаят това което са замислили- да редуцират (считай да унищожат) населението на земята до мечтания "златен милиард" роби.

Ако в едно село в една нива мишките се размножат много ти какво ще направиш? 1. вариант - ще се опиташ да изолираш нивата от останалите и да спреш размножаването. 2. Ще изчислиш, че ако ги разпръснеш по всички ниви в селото ще успееш (поне теоретично) да ги изхраниш. Като гледам негрите не емигрират в Сибир или Монголия, където има мноооого свободна земя. Нещо се натискат за Европа и то западна.

И всичко това благодарение на нашия умиротворител, демократизатор и арабски разпролетител САЩ!

в това число влизат ли три милиона избягали от БГ ??

Не, не се броят , защото те са избягали от '' демокрацията '' !Ако не си чул , ние от 27г. сме демократична държава , а и според последните изказвания на нашите политици , сме и ОСТРОВ на СТАБИЛНОСТТА !!!!

Нали! Стабилно затъваме 27 години.

Гледам сутринта по новините как в Пловдив едни такива са окупирали частен имот , и се топлят със запалени гуми , и серат в двора , но се сърдят , когато дойде пожарната ! Като гледам накъде отиват нещата - това е бъдещето на България , така че се замислете докато е време !!!

И ОТ ТИЯ РАЗСЕЛЕНИ 31 МИЛИОНА В ИЗРАЕЛ , САУДИТСКА АРАБИЯ И САЩ СА ИМИГРИРАЛИ САМО 31 000 ДУШИ - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО В 330 МИЛИОННИТЕ САЩ :)))

Да не сте сбъркали статията ?! Тези н?!е са ли на опашката за книгата , която дискутираха в сутрешния блок на Нова тв.

Възможно е и да е опашка за лопати. Това са желаещи за работа. Такова нещо видях и във Факултета, ежедневие е и в Максуда

ротшилдовите, хазарски бандити и кликата около тях от краваро-ционистка измет е виновна за нещастията на света!