Трима алпинисти загинаха, а един изчезна в района на Еверест

Трима алпинисти загинаха през уикенда при хималайски връх Еверест, а един е в неизвестност, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Трима алпинисти загинаха, а един изчезна в района на Еверест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера що за глупава гордост е Факта да се изкачиш на някакъв връх?! С парите за една такава експедиция могат Десетки деца да направят щастливи

Всеки намира това, което е търсил.

това са последните дни на възможния прозорец и комерсиалните експедиции се опитват да оправдаят парите си. резултата е ясен. никога няма да разбера начина на мислене - щом мога да си платя, значи мога.-..

Хора, хайде оставете го малко намира този връх.................... Голям зор да го изкачите.

А на теб к`во ти пречи ? Просто не коментирай !

Ей тая хилари след арабите и алпинистите почна да трепе дъртата вещица

Не е ли по-правилно да се каже, че са загинали четири човека, като един още не е намерен. Едва ли е начин да избяга от жена си или да се прави на български тийнейджър-кретен, играещ със спасителите на криеница.

Планината взима своите жертви, от време на време, всеки който тръгва на там трябва да го знае..

Много е смешно, като се каже, че някой е ПОКОРИЛ някакъв връх или друг природен феномен! Природата никога не може да бъде покорена, просто понякога тя ти дава по-благоприятни условия, да можеш да се ДОКОСНЕШ до нейните тайни и да се върнеш с последни сили към обикновения живот.

и аз не мога да разбера защо някой се явява за покорител на нещо, коагато е мравката, която планината най-щедро пуска в сърцето си.

- Катери сава и Ти, коти има? - Катера сава, гайба козата! - Бря бряя, толко ли е голяма? - Неваа, един Манда не стига! - Ас 3 Манда чукаш ли камила? - Ух хаа, опрасквам и жирафа!

Не трябваше да закриват толкова много психиатрични клиники! :(

А бе ти си бил /всъщност Си/ много просто парче ! И както се казва: парче - да, ама просто? просто - да, ама парче? А бе и двете !

Новоизбраният президент, ще излезе, че хем е умен, хем е хитър!Защото в предизборната си кампания не се афишираше с Путин, за да не повлияе на избора му.Но задкулисно си е баш отявлен русофил. Алооо русофобите, пикаете ли газ? Ето така се приспива вниманието ви !Трябва да знаете, че колелото на историята се върти и всичко се променя, всичко , ще си дойде на мястото.С две думи всички държави от соц.блока, ще се преориентират пак към Русия! Изненадващо било, никак не е изненадващо, изненаданите, ще сте вие мръсни соросоиди!

Тука е за алпинистите бе трол загубен.

Типично за всеки русофил - тъп, безроден, незнаещ, заблуден и като съвременен гей държи непременно да натрапва себе си на нормалните хора, независимо дали мястото е подходящо и момента е този.

А бе Ей, нещо май си объркал темата ?!

Когато на стари години човекоподоното същество загуби връзка с главния мозък става за смях и на врабчетата......каквото и да се каже за теб "ДА" СИ ПЪЛНА ЩЕТА ВЕЧЕ И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОПРАВЯНЕ!!!

Да са живи и здрави! Жените и децата им има да се кефят, че са покорили... там каквото са покорили.

тия освен да серат по чукарите, друго май не правят

Ти и това не можеш ! Май си тотално посран !

Ама как всичкото путлераст се е изредило да кенза със злоба!

Дразня се като чуя, че Едикойси "покорил" нам кой си връх, особено пък опасните над 4-5-6000 м. Дреме му на върха, че е "покорен", нали?! Това си е чиста проба хазарт, игра на руска рулетка с природата. Полза от това "покоряване" не виждам. Човешкият организъм просто не е пригоден за такива условия - свръхниски температури, силно разреден въздух, безброй пропасти, отвесни скали, лавини... Удоволствието е мимолетно на върха и е със съмнително качество. Накратко - високопланинският алпинизъм е зверско и ненужно набутване в ла.ната, последвано от страховити опити да се измъкнеш от тях. В повечето случаи май се касае за обикновено избиване на комплекси.

философията-изучава се в средните у-ща!

Дразниш се и когато някой направи нещо, а ти - не... Имаш проблем...

Чудно ми е ако си такъв какъвто е ник-а ти защо се изказваш така? Вероятно от завист и злоба ? Нещастник !

Не мога да кажа че ми е жал...

Нито, че не си идиот...

не ми е жал ,защото това е техният избор

По - добре нищо не казвай ! Така и така нищо не казваш ! Излишно се Хабиш !

- ВСЯКА МИНУТА ОТ БЕДНОСТ УМИРАТ 21 ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ - ВСЕКИ ДЕН 29 000 - ВСЯКА ГОДИНА 70 МИЛИОНА ... А МЕДИИТЕ ВИ ЯЪЛНЯТ ГЛАВАТА С ИДИОТИЗМИ ПОНЕЖЕ 8-ТЕ НАЙ-БОГАТИ В СВЕТА ВЛАДЕЯТ КОЛОТО 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА :))

Защо са бедни?Защото ги мързи да работят!Какво им береш грижите на калпазаните?А ми да мрат!

ЗАЩОТО СА МИШОЦИ КАТО БЪЛГАРИТЕ ...:)) ПСУВАТ МУТРИТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ САМО НА 3 РАКИИ У ДОМА :)))

кой е казал, че всички деца трябва да оживяват? Това не е трагедия, а естествен подбор. Никой не е длъжен да изхранва всички, които са се появили в неподходящи условия. Природата си знае работата, да не се бъркаме!

Като им е толкова ума!Да блъскаш толкова път,за да умреш!Много глупаво!

Ти като не "блъскаш" пак ще умреш /както всички/, но дали ще е "много умно" ?

да си беха седели у дома - сега щяха да са си живи и здрави... хахахахаха!!!:-)))) падам от смях с тея тъпаци. всеки път като мина покрай паметника на христо проданов в карлово, изпитвам върховно неуважение към тъпаците дето се имат по силни от природата... глупака е умрял ЗА НИЩО. както и тея 3мата глупаци...

Те знаят какво са направили, а ти живееш, за да произвеждаш лайна като животните.

Е, те си стоварват ла.ната около Еверест - десетки тонове досега!

Дядото

И какво ПОЛЕЗНО са направили? Ако аз се изправя на главата си и стоя така 3 месеца сигурно ще е трудно и що полагам нечовешки усилия да издържа. И какво? Каква е файдата за когото и да било на този свят от това? Това са хора безполезни и излишни на света. Да правят каквото искат - тяхно право, но да не ме занимават с дребните си самовлюбени душици.

Мишката няма как да разбере какво е да си орел, може само да се чуди цял живот защо ли пък му е на тоя да лети...

Щото са големи орли,сега мишката,ще оправя жената на орела!

комплексарщината ли ''покорих'' ,ами кажи качих се на връх!С тези пари за експедиции-екскурзии направете дарения да сте полезни за обществото.

Дядото

То па тези едни орли! Дришльовци!

кой по-точно е орел? Егоцентрици с мания за свръхчовеци!