Демонстранти в Будапеща пак защитиха университета на Сорос

Няколко хиляди унгарци участваха в поредния масов митинг в Будапеща, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Демонстранти в Будапеща пак защитиха университета на Сорос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак платиха на безделници да се правят не демонстранти е заглавието.

Събрали се няколко хиляди унгарски негодници да стреснат няколкото милиона свестни унгарци.

Скъпи плюещи неграмотни приятели и фенове на овчари като Орбан, Ердоган, Тръмп, Путин, Борисов и т.н. Крайно време е вместо да драскате по форумите, да почнете да четете, за да получите поне начална грамотност. Ако се вслушате в съвета ми , ще разберете няколко неща: 1. Няма лоша реклама. Колкото повече плюете по Сорос, толкова повече интерес предизвиквате към него. Нали не това ви е целта. 2. Ще откриете каква е разликата между Сорос( дал поне 11 милиарда долара за това хората да не живеят като овце ) и Орбан, третиращ хората като овце, които си търсят овчар . 3. Ще ви стане ясно, че скоро унгарците ще пенсионират своя овчар , защото винаги са имали по-голямо достойнство от нас българските овце, които си избираме да ни управляват само овчари. Поздрави!

Накратко казано: Когато Европа е в смъртна опасност и най-отчаяно се нуждае от силни, смели и решителни политически водачи, тя получава нежни и емоционални джендър активисти. А истината е, че едно слабо общество на инфантили и развратници няма как да се противопостави на жизнена, силна и агресивна идеология като ислямофашизмът. Така че ако Западният колос не се реши да защити и опази западните си ценности, традиции и мироглед, той ще се срути върху и без това глинените си крака. Нелепото е, че падне ли нашата Западна цивилизация, с нея ще изчезнат и всички подобни либерални глупости като гей-права, джендърни борби, транссексуално обучение, феминизъм и прочее неосектантски глупости, чиято единствена роля е да рушат културния код на нациите и да унищожават националните им държави. Защото ние европейците в момента сме единствената цивилизация на планетата, боледуваща от тези ракови образования.

Прав си приятелю, но защо трябва да ми го напомняш?!? И то на обяд. Нещо като реклама против запек между 19:30 и 20:00 ч. Когато нормалните хора вечерят. Досега се заяждах с веганите за огладняване а ти ме пресецна и ми се отяде.

Накратко казано - ако беше чел повече по история, щеше да разбереш, че именно Европа или Западният колос е сътворил най-много престъпления в човешката история .

Четеш ли дрогарю какво пише покемона. Ей за това дава пари вашият Сорос, за да превърне хората от личности в единици от биомасата. Така по-лесно ще бъдат управлявани посредством един чип в главата. Какво ще кажеш по този въпрос, изплюй камъчето най-после "четящия".

Приятелю, нали се разбрахме, че първо трябва да се ограмотиш!Поздрави!

Бърз въпрос: Сорос тези пари как ги е спечелил?

Приятелю, достатъчно е да направиш една справка в Уикипедия и сам ще си отговориш на въпроса. Хайде първо да четем и после да пишем. Поздрави!

Е, не може и там да няма "умни и красиви"!!!!

И там е пълно с хора с промити мозъци, на които алфата и омегата на живота им се заключава в това да държат ибрика на фарисеите. Жалки души, не само антиунгарци като нашите антибългари, но и античовеци.

Тези ''демонстранти'' са всъщност обучаващите се и обучелите се там дето и за това си действие вземат пари от сорос да го защитават.. Когато си зомбиран по време на обучението си там и може би с възможност за рекет след това така ще ходиш да защитаваш чужди интереси а не на държавата си

loyola

Властите там да внимават, че да не ги постигне някое и друго майданче ?

Ами напишете го на унгарски, бе! Или викате американските самолети да ви демократизират????

Ето ги и унгарските продажни душици, платените "протестърчета". Боклукът на Будапеща.

това е изметта в Унгария!

малоумни и подкупени соросоидчета - Орбан да им бие шута, без да се замисля изобщо!

Ако ей така, както са се събрали, някой ги надупчи и ги отстрани от обществото, Унгария ще дръпне много напред. Унгарците да вземат пример от пчелите - търтеите нямат работа в кошера!!

Като през 1956-та ли? Може ли ми кажете, дали 1956-та Сорос беше виновен?

И какво за 1956!?Я да чуем твоя прочит или това дето ще ти го спуснат началниците!

Някой трябва да обясни на тези, че демокрация значи народоуправление, а не каквото каже Сорос! Ако Сорос не бе американски гражданин, щяха да го изгонят и от там. И от Израел щяха да го изгонят. НПО-та получаващи външно финансиране се считат за чужди агентури. А Сорос е американец от унгарско-еврейски произход. Във Великобритания няма да го пуснат, защо игра на борсата срещу лирата.

Sm3hurk0

Явно продажничеството не е само българска черта.

Единственото успокоително нещо. Да се чуди човек, как се пръкнаха толкова много предатели и продажници. Не случайно ги сравняват с проститутки. Сигурно ще ги строят и за гей парада, като Асен Генов с виолетовата перука на снимка - вероятон от там.

И в Унгария има руски проститутки. Поне унгарките са близки до рускините - по фино-угърска роднинска линия.

Демонстранти в Будапеща пак защитиха, с парите на Сорос, университета на Сорос.

Навсякъде има платени идиоти и продажници

Колкото пъти (им платят) - толкова пъти (ще "защитят").

Платил им е да го защитят.

Кое е най-характерно за соросоидите по света и у нас? Че са малко, но много кресливи. Парите, които жидът сорос им дава, смазват гърлата им и те викат и мяукат, като разгонени котки. Останалите трудолюбиви душици мълчат, мучат и теглят хомота. Хайде, стига с жабешко ви крякане!

ЗАЩО ВСЪЩНОСТ УНГАРЦИТЕ ИСКАТ ДА ЗАТВОРЯТ СОРОСО-СВИНАРНИКА ???? ... АМИ УНИВРСИТЕТА СЕ НАРИЧА АМЕРИКАНСКИ , ДАВА АМЕРИКАНСКИ ДИПЛОМИ- КОИТО ВАЖАТ В АМЕРИКА , .... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯМА СГРАДА НИТО ПРЕПОВАДАВАТЕЛИ ИЛИ СТУДЕНТИ В САЩ :))) ... СЪЩОТО КАТО АМЕРИКАНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В БЛАГОЕВГРАД - ЦЕНТЪР НА СОРОС - САМО ИМЕТО МУ Е АМЕРИКАНСКО :)) ....

Ако знаеш колко български университета биха искали да могат да издават американски дипломи ... Пък и да вземат по едни 14-15 хил долара от студент на година такси за обучението! Уви, само този в Благоевград го може това!

Вземи се образовай как, кога и от кого е основан Американският Университет в Благоевград, пък тогава мятай лайната! За българина Димитър Паница чувал си, комунистичеак отрепко?

Така де! Няма как американските пари да директно през посолството. Трябва да има "българин". Само че който плаща той поръчва образованието.

БЪЛГАРИН?!? Дими Паница?!? Изобретателят и спонсор на "Българската следа" в покушението срещу папа Йоан-Павел втори? Агентът на ЦРУ, спонсорирал бунтовете пред и В Народното събрание през фалшивата "Виденова зима"? "Възмутилият" се от "ченгетата" в БАН, но (като член на борда на директорите на НБУ) пеещ в унисон с проф. Богдан Богданов - президент на Нов Български Университет, оповестен като сътрудник на Шесто управление на Държавна сигурност! Дали са знаели какви отличия му връчват в Европа за родоостъпничестявото, а? Да не говорим, че и с тях го "удостоиха", след като друг боклук - Петър Стоянов опозори орден "Стара планина", като го връчи на Паница...

И в Унгария има няколко хиляди мекерета, хубавото е, че те не са във властта, както у нас през последните 25 год.

абе, закриитие унгарията! Те са болни от Австрийската болест и вдигнете стената на Федерацията!!!