Тръмп пристига на трудно посещение в Израел и Западния бряг

Президентът на САЩ Доналд Тръмп пристига на посещение в Израел и на Западния бряг днес и утре, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп пристига на трудно посещение в Израел и Западния бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е човек на израелците. Вярно е че повечето американски президенти се избират с благословията на еврейското лоби в САЩ, но Тръмп е първият който е избран директно от израелското лоби в САЩ. Съпруга на дъщеря му, който е и неговият на близък съветник, е отявлен зионист и човека който урежда срещите между Биби и Тръмп. За Израел беше важно да се избере човек който ще разруши иранската сделка и си постигнаха целта. Браво на Мосад! Всичко останало че бил руски агент, че имал "трудно" посещение е прах в очите а плебейте!

БРЦК

Достатъчно е да се направи едно генетично изследване и ще лъсне истината. А тя е,че евреите и палестинците са братовчеди, наследници на един народ. Нещо като макетата и нас. И ние може да го докараме до тяхното положение...

Ама чакай, нали бяха хазари?

БРЦК

Коя част от "са братовчеди, наследници на един народ" не разбра бре Саше?

направи един масиран ракетен удар по така наречената Палестина, та поне един конфликт да решиш! Тези идиоти няма да спрат да воюват иначе!

Как ги изчислихте 55 мюсюлмански държави ? Арабските са 14, добавете Индонезия, Малайзия, Пакистан, Бангладеш, Афганистан, Иран, Турция, Азърбайджан, Туркменистан, Узбекистан, Киргизстан, Казахстан, Нигерия, Бруней, Судан, Мали и Мавритания Малдивските острови и толкова !? Докато ги докарате до 55 остават още 23 !?

БРЦК

Ми сигурно броят и Германия, Англия, Франция, Белгия, Холандия, скандинавските и ще докарат бройката.

Интересно е какво ще прави Тръмп в Израел след като продаде оръжие за милиарди на врагове на Израел!?

А на Израел ги подаряват. Не ги мисли!

На Изсраел ще им подарят и ще създадат равновесие на силите.

Не го мисли. Можеш да си убеден че 50% от тези $430 милярда ще идат в Израел.

AbuTalib

Мир между палестинци и евреи може да има, само ако Израел изчезне от картата на света и неговите жители се завърнат най-сетне в земите на дедите си, там, където има много планини и долини и много реки.И КЪДЕТО НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ ДА КВАСЯТ МЛЯКОТО. Не могат да се опомнят и това е.Никак не разбират, защо имат ПАСХА и защо Господ така им повелява, като тръгнаха да излизат от Египет назад към тези земи.Защо спряха, Давид ли обърка нещата, май че?! А мургавите също така да се върнат в земите на Агар и наследници и да си станат единна Палестина.

Мир в тия райони НИКОГА не е имало, няма и да има. И между другото една земя е на този, който я владее. Останалото са претенции.

Фашизма имаше и добра страна - освобождаването на Европа от евреи и цигани! Жалко че тръгна срещу СССР. Сега света щеше да е по-добър и Палестина щеше да си е пак нормална държава!

ИВАНКА ТРЪМП ПРИЕ ЮДАИЗМА ЗА ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ЕРИК КУШНЕР ... ... НА КОЙТО БАЩА МУ Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ :))) ... ЮДЕО - САПУНКА С ЩАСТЛИВ ЗА НАТАНЯХУ КРАЙ :))

AbuTalib

Юдаизмът е достатъчно объркана идеология. Чистотата и мъдростта на Петокнижието е нарушена от следващите Моисей поколения.

Тръмпи, закрии Евреята и разтури европата и ще станеш новия Спасител на човечеството!

Как ша са разправяме с този дебил се чудим.И 100 евреи да му сложим пак ще се осере ,остане ли сам с телефона.