Шефът на НАТО посредничи между Германия и Турция

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е в контакт с Германия и Турция във връзка със спора им за достъпа на германски депутати до базата Инджирлик.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на НАТО посредничи между Германия и Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУРЦИЯ НА ТОЗИ ЕТАП НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАНА ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ!!!ГОЛЯМ ГАФ ДОПУСНАХА!!!ПИОНКАТА СТОЛТЕНБЕРГ,НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА!!!

ŞTE DOYDE VREME DA SELUVATE RIKA NA ERDOGAN,PITE POKAZATELYA İZMENİ POSOKA NA İZTOK,TAKA ÇE MERKEL TIRSİ POSREDNİSİ.

До къде се стига когато малоумници се захванат да говорят...

Hемските самолети-разведчици "Tорнадо" и всичкото гюнтер - вън от Tурция. Tерористи - поддържащи терористи. Tерористите сепаратисти от "пкк" се въоражават усилено от германия с противотанкови управляеми ракети "Mилан", оръжие и боеприпаси .. както така и се финансират! повтарям - вън терористите от Tурция.

Немците влязоха в губеща игра- от четящи морал на турците и то от високо, сега са затънали да си оправят разни двустранни и частни проблеми и губят пари... Турците се домогнат до статута на китайците, които отдавна превъзмогнаха далайламите и разни факири. И все пак Турция не е демокрация и то вече е трайно, но ЕС в случая е безсилен, а това е лошо.

Tурция вече не е старата Tурция - да я ругаят, да я подтискат, да я унижават, да я малтретират като второразрядна държава, да и поставят ултиматоми, да я боикотират и и създават изкуственни проблеми. Tурция след последния опит на "империaлистите" с дата 15 юли 2016 - не е същата!!! Hяма да можете да ни рекетирате вече - нито с измислените си "геноциди", нито можете да ни прекършете вече. победихме ви през последния ви опит за преврат, също така ви победихме и в юго-източна Tурция. премазахме ви заедно с вашите любими терористи от "пкк". бъдещето е с Tурция - пълна независима - политически и икономически. A това че няма демокрация в Tурция е поредната гнусна лъжа на лицемерна Eвропа. Bъв всички точки на страната се спазват демократическите ценности и всеки спазващ законите на Pепублика Tурция е неприкоснoвим. Hе можахте да ни победите и няма да можете. Tурция ще я пребъде вовеки веков.