Пхенян извърши нов ракетен тест, плаши с ядрен заряд

Северна Корея заяви, че успешно е изпробвала балистична ракета със среден обсег, за да потвърди "надеждността на насочването на ядрения заряд в късния етап".

Обратно в новината

Коментари - Пхенян извърши нов ракетен тест, плаши с ядрен заряд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ Е МИНАЛО!!!

Бо Бо

По-добре като Ким с/у агресора, отколкото винаги наду-пен, нае-бан (като нас Българите). Да ни е честита Евроатлантика и техните конспирации и провокации. Колкото повече промити мозъци, толкова по-добре за Евроатлантическата вихрушка...

па тоя е агресор срещу собствения си народ!

Дир-а, защо ме изтрихте? Каквосъм виновен, че някакъв индивид е неграмотен и пише"идей"? Трийте го него, да се научи или това е редакторски ник?

Какво съм, съжалявам!

Пич трябва да си на ниво иначе винаги наду....пен нае....бан като нас.

Да подплаши малко лилипуткин да спре война в Донбас

На Путин САЩ трябва да му целуват хуя, защото именно той спря Стрелков когата беше въпрос на дни Донецката и Луганската републики да превземат Киев. Поради това, за да защитят евреите, превратаджии в Киев пуделите на САЩ, Германия и Франция предизвикаха договорите в Минск. Но САЩ си питат задника и дори вкараха сухопътни войски в Уляновск. Дали Путин ще може още да удържа гнева на Донецк и Луганск. А и унгарците искат присъединяване към Унгария.

Всички видяхме, че Путя се намеси в Украйна малко преди сепаратистите да капитулират!

Интересни еврейски тъпозаключения. Защо Северна Корея да не може да прави изпитвания на ракети, но Израел да може. Освен това до сега Северна Корея не е изстрелвала ракети по съседни държави, което Израел и САЩ правят. И отгоре на всичко лицемерно си присвояват "правото" на определящи. Само бой ги оправя и едните и другите евреи и тези в Израел и тези в САЩ и Европа.

но, разбира се, не включваш в сметките евреите от иран, русия и дори китай...или?

Евреите в Персия са неутрализирани след "случая Естер" или празника Пурим, и се появяват като хазари в черноморските степи и Каспийско море. Да руските евреи са с голямо влияние в Русия, дори и министър-председателя им е евреин както и завеждащите всевъзможни институции, но влиянието им е локализирано и насочено. Една огромна маса от рускоговорящи евреи се засели в Израел и САЩ. А евреите в Китай са послушни и не пречат на председателя Си Цзинпин. Значи срещу тях няма да се прилагат крайни мерки, все пак животните трябва да не се избиват безразборно, само при проява на агресия.

От напъване корейската ракета може да падне на червения площад.

Гледай да не падне в задния ти двор!

Малкият шишко е много щур, ама явно не е толкова беззъб, колкото ни го представят, иначе досега да са го налазили и да са му свършили работа.

Изглежда малко идиоти пишещи в блога знаят, че Ким е възпитаник на Швейцарски университети.

И?

И закърмен с комунистически идей , ама ще си го получи накрая

Нека натиска започне сега !

Смятам, някъде докъм 2019 всичките комсоцостатъци трябва да попривършат. Крайно време им е. Другото-после и полека. Благоденствието на обществото върви точно по обратния път на траекторията на социално насилие, начертана от болшевизма.

Какво ти смяташ му е на Ким през гениталите. Ти видимо си остарял в разбиранията си и служиш па псевдо идеологеми. Вече по света не се консумират някакви идеологически връзки. Вече е актуална народностната връзка. Всеки защитава народа си. И за това, тези, които са сбирщина от непълноценни индивиди ще си заминат по реда. За това са падали и империите. А днес има две тъждествени империи, това са САЩ и Великобритания.

Тръмпи, ко прайм ся?

Кимчо много добре знае, че да продължават да работят по програмата си за ядрено оръжие е пътят, водещ до сигурност, и още по-голям просперитет! Наглите агресори, доказали се многократно като такива могат да си бръщолевят каквото искат. Корейците обаче не са тъпи! Не искат американска окупация и да работят за благоденствието на шепа нагли мошеници от Wall street!

ами да!- защо да работят за шепа чужди мошеници, като могат да го правят същото за десет шепи родни мошеници?!

Хе Хе,ходил ли си в Сев.Кор.?? Там само за Годишнината на Ки МИР СЕН им дава по 150 гр. месо и 2 чифта гуменки на година. Ега ти Освиенцима и ГУЛАГ !!!!!!!!!!!!!!!!

Аз пък снощи извърших изпитания на нова пшенична водка от Полша. Първоначалните резултати са повече от обнадеждващи. Смятам следващият етап от тестовете да включва напиване до безпаметност (в контролирана среда разбира се) за да се проверят последствията от употребата на въпросния продукт.

Какви са тези продукти, водка от Полша, уиски от България, кафе от Швейцария, кисело мляко от Гърция, Япония и Китай!

Същите като картофи от Самоков,ориз от Пазарджик и киви от Петрич.

jingiby

Кимчо е завършил образованието си в Швейцария. Така и не е разбрал защо не им трябват в Швейцария атомни оръжия. Не ме разбирайте погрешно. Швейцария е една от най милитаризираните държави на Земята. Там всеки си държи бойната готовност и оръжията вкъщи. Но докато в класациите по благосъстояние Северна Корея е след 190-то място, то Швейцария е в челната петица.

Със сигурност драги ти не си разбрал много елементарни истини, може би се дължи на това, че вероятно си завършил образованието си в Долно уйно. Кокото до КИм не му бери грижата, има си добро образование, достатъчно акъл и достойнство за разлика от масата световни лидери!

Хубаво е, че има държави като Русия, Иран, Китай,Северна Корея със собствена политика и стратегия и развиват отбранителните си способности, а не като ЕС да се кланят на терористичната американска политика.

А още по-хубаво е че не съм в тези държави а в евро съюза . И нека гражданите от посочените държави да си стоят по държавите , да не идват тук . Тук не е добре за тях . И за теб .

"Достигнала е височина от 560 км."? Хм...това изглежда доста странно предвид факта, че международната космическа станция се намира на 400 км. над земята. Журналя, хайде първо да изпиете кафетата, пък после списваческата дейност, смешковци!!!

Айде се ограмоти малко преди да пишеш пълни глупости! Излагаш се миличък. Става дума за междуконтинентална балистична ракета. Тези ракети по правило достигат височина над 2000 км. в горната част на траекторията си.

Аре бе Тръмпи, налазвай ги комуноидите вече

Как да ги налази като коритата му се загубиха в океана?

Чу се, че морските пехотинци от армадата Винсънт били изяли планктона още преди месец......

А какво стана с онзи самолетоносач, дето беше тръгнал от Сингапур към Корея през Австралия? Да не е продължил към Патагония? :))))))))

Много рано е станала червената леля днес!

НЯМА В ИСТОРИЯТА БОГАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА.ТАМ ИМА САМО БЕДНОСТ И РАЗРУХА.

Sm3hurk0

Комунизъм не е имало ! А и изводи правиш.... Чудя Ви се, от къде Ви ги раждат главите тези твърдения.

КПСС. БКП.

Имаше комунизъм - и още как! Бяха си го построили една шайка "комунисти" - номенклатурчици, с България. За тях нямаше "дефицит", получаваха всичко, каквото поискат - почти без пари. Раздаваха си апартаменти и вили - пак почти без пари. Имаха служебни коли, с лични шофьори, кетъринг и "домашни помощници" - като истински буржоа. Бяха нацвъкали резиденции, ловни домове и почивни станции на най-хубавите места в страната - достъпни само за тях. Само трбваше да се "другаросват" едни други и да козируват пред Кремъл. Истински комунизъм!

Щото капиталистите грабят, затова. Алчност, простотия, корупция, предателство, безчовечност - все характеристики на капиталистите.

Тия характеристики важаха с пълна сила и през времето на соца.

Не че одобрявам изтрещялата политика на Ким Чен Ум, но някак си ми се струва цинично да забраняваш на суверена държава да развива отбраната си. Който и друг да прави такива тестове, няма проблем, но за С.Корея и Иран, все се лае. Що Тръмп не помоли и Путин да спре с изпитанията на балистчни ракети, Франция и Англия също тестват, за Изрел предполагам???

На корейците явно изобщо им не пука за американските кокошки....хахахахахахахахахаха