Ердоган избран начело на управляващата партия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган бе избран отново за председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР).

Обратно в новината

Коментари - Ердоган избран начело на управляващата партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Сега остана само да го изберат за най-голям поет!

Каква изненадваща победа и какво състезание само! Този човек работи неуморно, за да види, че "високите върхове са винаги самотни". Сега остава да изгледаме последната фаза на тирана- параноята.

Ние няма да търпим двуличната политика на ЕС към Турция и турския народ. Или ЕС ще либерализира визовия режим за турците, ще даде средставата за поддръжка на бежанците ,които обеща ,или всеки по своя път

остава и да не го изберАт, след като е единствен кандидат в тия поредни "деократични избори"

Новината е, че 75% от гражданите на 9 западноевропейски страни (най-старото му ядро) искат да се прекрати окончателно процесът на присъединяване на Турция към ЕС. Най-голям е процентът в Германия (86%), най малък в Испания (60%). Франция - 77%.

освен това се е похвалил че Турция е най- справедливата държава, направо са построили комунизма и имат еднопартийно управление с диктатор - султан

Браво! Сега трябва да си приемат един член първи на Конституцията, който да казва, че патията е държавата и обратно.

Братска на ердогановата партия от България, имаше представители на конгреса?

Тихо недеи издава

Ай ларипииииии !

Утре тия 56 дето не са дали глас дано имат болничен!!!!

Аре стига бе, не много да бъде:)))

Айне наци, айне парти, айне фюрер. Ние знаем до какво доведе този лозунг. Обаче той не знае.

Един лидер, една партия. Същински съвременен хитлер.

Този човек наистина започва да се изживява и възприема като султан и господар на света. Имперските му амбиции го заслепяват. Едва ли нашите политици са с розови очила и смятат, че САЩ и ЕС ще пожертва интересите си за връзките с Турция, за сметка на българските интереси. Затова и жалките ни опити за роболепие и мазнене пред Турция, за да се запази някаква относителна сигурност по южната граница. До време, когато Ердоган реши, че Европа го пързаля и каже "юруш" на трите милиона "бежанци".

нали се сещаш Европа го е закъсала след като Англия и би шута и само чека да вкара нов свежа кръв с която да захрани разпадащите се структури и Турция с нейната икономика е важен донор.Само дето не се мисли след като мега проекта рухне като гърне на глинени крака какво става с Европа?Англия реши да гради алтернатива и изглежда се усеща за "перспективите " на разруха.

Ние няма да търпим двуличната политика на ЕС към Турция и турския народ. Или ЕС ще либерализира визовия режим за турците, ще даде средставата за поддръжка на бежанците ,които обеща ,или всеки по своя път

спестете си усилията - джa накам азия. не сте в европа - проумеите го.

Ще търпиш шибан резак.