Крал Салман: Иран е върхът на копието на световния тероризъм

Силите, управляващи в Иран, представляват "върха на копието на световния тероризъм", заяви саудитският крал Салман.

Обратно в новината

Коментари - Крал Салман: Иран е върхът на копието на световния тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ролята на петрола и петродоларите вече и се вижда края. Тези измекяри омерзени сега бързат да сключват кървавите си мръсни сделки с най-големия терорист на света САЩ, за да си осигурят военно и всякакво предимство пред останалия свят и за да диктуват нещата, по примера на своя велик учител и закрилник, представляван временно от и.д. в момента прецедент на САЩ. Това е най-гадното в цялата работа.

окъпан в кръв, крадецът вика "дръжте крадеца!" Острието на Саудите, насочено към Иран е само върхут на копието от другата страна на океана, насочено срещу Русия!

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

ИРАН СА ТЕРОРИСТИ,А С.АРАБИЯ Е МИРНА ДЪРЖАВИЦА !))) ТАМ ОЩЕ БИЯТ С ПРЪЧКИ,РЕЖАТ ГЛАВИ,И ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ,НО НАЛИ ИМАТ НЕФТ,АМЕРИКА КАЗВА ....НЯМА ПРОБЛЕМ,ДЕМОКТАТИ СТЕ !

167 Строфи от Корана зоват за насилие, война, джихад. Създателя на Исляма - Мохамед е педофил, на 64г. се жени за 9г. Айше, жени се и за жената на доведения си син. Водил е войни и е избивал хора в продължение на десет години, наредил е убийството на поет понеже е писал поеми срещу него. С други думи Исляма е създаден от един закоравял престъпник изнасилвач, убиец и грабител. Не се чудете защо мюсюлманите с такава чума, от Исляма е. Исляма е заплаха за Християнската култура. Винаги е бил и такъв ще си остане. Християнството е за Любов между всички хора. Да се пазим от фалшиви "Божествени религии. Те са от Сатаната.

Крал Салман: Иран е върхът на копието на световния тероризъм ===== цитирам министъра на външните работи на сауд арабия - официално изявление "ние ще продължим да ги подкрепяме финансово..." (отнасяше се за сирийския клон на ал кайда)

Добре ги къдри крал Салман. И докато ги къдри и обвинява Иран, не спира да финансира Ислямска Държава, която пък от своя страна, вчера гръмна бомба в Манчестър.

В Саудитска Арабия жените нямат право да управляват автомобил и до скоро нямаха право да излизат без предружител наулицата. там е ЗАБРАНЕНО християнството. Да живее ФАЩ и демокрацията! И не забравяйте , Русия е най-лошата!

Фактите: Сирия беше една от малкото светски демократични арабски страни, може би пред нея беше само Ливан. В Саудитска Арабия, жените все още ги заравят до главата и убиват с камъни. Америка срина Сирия, а продаде оръжие за милиарди на СА и се поклони пред техния лидер. Нито една медия не отразява реалността. Пита се: Кой е терористът?

Става лошо, тези ще се бомбят, това вече е факт, само незабравяйте кой ги снабди с бомбите за милиарди. И не се чудете, моля ви, на атентатите в Европа и Америка, това е война, а на война умират деца.

Точно най-откачилия диктатор в региона твърди небивалици. Естествено, поговорката "Крадецът вика дръжте крадеца" с ново потвърждение!

Крал Салман: Иран е върхът на копието на световния тероризъм - наглостта тук си намери нов връх!

Някой от вас да е чувал за шиитски главорез? Не? И аз не съм. Шиитите не са светци, но сунитския радикален ислям ги превъзхожда във всяко едно отношение. На бас, че нито един атентат на територията на Европа срещу европейци не е извършен от шиит. Такива имат само срещу евреи, което категорично трябва да се осъди, но не е пряка заплаха срещу нас.

Създателите на ИДИЛ викат "Дръжте терористите"! Сигурно само тъпите американци и европейци могат да попият тази информация! Каква деградация!

хахаххахахахахаха

иначе саудитите са върхът на демокрацията и правата на човека и женните де ама бай Дончо си трае нещо

крадеца вика дръжте крадеца! хахахахаха:-))))) карат се на религиозно ниво кой да има по-големушко влияние. за тава е спора. не вервайте на НИКОЙ! сички са от ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ... най-богатити са най-големите мизерници! тава е АКСИОМА!

Колкото и да не са симпатични на някои (х)американците, едно е сигурно - ного са добри да намерят кой да им свърши работата, че да са и на далавера накрая. Сключиха мулти-милиардна очъжейна сделка със саудитите. Сега остава да ги настроят срещу Иран (ако това не е било част от сделката) и готово. Не искат да влязат сами в Иран, защото ще затънат по-лошо отколкото в Ирак, но защо да не насъскат Саудитска Арабия и така да се обзаведат с доходоносен прокси конфликт. поредния в Близкия Изток.

Абсолютно прав е Крал Салман-Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият Троен Пакт е факт-Масква,Анкара,Техеран...!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

кат та набарам шъ видиш ти как е във варела с вода с главата надолу

Педал, не пипай котките.

Точно тия шебеци от снимката са главните спонсори на тероризма и на ислямизацията на Европа. Те дават пари на терористите и те финансират строежа на джамии навсякъде, включително и в България.

А Саудитска Арабия е чиста като сълза, така ли...?

точно обратното

Това вица на деня ли, е? Та нали Сащ и Саудито са основните финансисти на случващото, подържани от лакеите им в Европа...За нас важи израза "тъпи", за тях "безсмъртни и недосегаеми"...Да, ама не... и вашият ред ще дойде...Бог, бави, но не забравя!

"Иран е върха на копието на световния тероризъм", а СА и Катар са копието и основата му

Тия боклуци с чаршафите са най- гнусните терористи и маниакални престъпници на света! Първо от тях трабва да се започне, изчистване до крак! Инак като всеки престъпник и крадец вият дръжте крадеца.

ЧАЛМАТА Е ОВЛАДЯЛ ЗАПАДНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ ДОКАТО Е УЧИЛ В АНГЛИЯ ,ЩЯЛ ДА СИ УБИВА ОТРОЧЕТО ИДИЛ АБЕ БОКЛУК ХУСИТИТЕ КАКВО САВИ ВИНОВНИ ВИЕ ВЛЕЗОХТЕ И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ГИ ВЗРИВЯВАТЕ НА СВАТБИ И9 ПОГРЕБЕНИЯ А СЕГА ЛИЦЕМЕРНО ТВЪРДИШ ЧЕ ТЕ СА АГРЕСОРА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВИЕ ГИ НАПАДАТЕ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ БУШ ЛИ ТЕ Е УЧИЛ НА ЛИЦЕМЕРИЕ? ЧАРШАФ НЕДОКЛАТЕН .

Еега вече наяве се видя, че Америка въоръжава световния тероризъм!

А вие какви сте бе....нещастници, ще гниете в АДА!

Що за долно лицемерие!? династия терористи, подкрепени от държава терористи, обвиняват други в тероризъм.

Крадеца вика "дръжте крадеца". Саудитска арабия е главния финасист на фундаменталистите.

Саудитския крал обвинява в тероризъм Иран??!!! Тия дето режат ръце и глави на площада и са още в миналото хилядолетие, които създадоха Ал кайда а и сега подкрепят терористите в Сирия? Но щом ЕС и УСА се правят на разсеяни може да кажем че Саудите са най демократичната държава!!!!

в миналото хилядолетие?? саудитска арабия е абсолютна монархия, като россия по времето па петър първи, или николай втори! но има прекрасно социално осигуряване! отлично медицинско обслужване, безплатно за местните! 40 % от браковете се разтрогват до три години от сключването им. грамотността и на мъжете, и на жените е колкото в германия! има смъртно наказание за убийство, изнасилване, въоръжен грабеж,употреба и търговия с наркотици, лъжепророкуване, вероотстъпницество прелюбодейство и магьосничество! за това практически няма престъпност, наркомани, венерически болести и спин! няма алена, няма маг деси!! и катастрофите са наполовина, щото жените имат право да карат самолет, но не и коли! а в неделя, на видин калафат нашите граничари хванаха пратка хероин.423 кг от иран! няма никакъв начин да хванат и сто грама от саудитска арабия, нали??

В пустинята мек не расте. Трябва му водица. Що се отнася и в Иран има смъртно наказание за наркотрафик. Последна питънка "Хванатия наркотик в Иран ли е произведен или е преминал през територията на Иран?" Най-вероятният производител се подвизава в подконтролните територии на САЩ в Авганистан.

"КРАДЕЦА ВИКА,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"!!!

те и иранците това разправят за саудитите... предполагам и на двете страни трябва да повярваме?

тоя чаршаф е объркал доза и дрога

Ако ги запукат Иран тея ще се усерат както и повечето сунити. А тея от Хизбула нямат само изтребители поне така мисля :)

крепостни, в неделя, на видин калафат е хванат 423 кг. хероин, пратка от братски вам иран! в саудитска арабия щяха на тия с хероина да им отрежат кратуните още в понеделник сутринта!

Това, че хероинът е забранен в Саудиска арабия, не значи, че тия не търгуват с хероин! Много ти плитък акъла бе ахмак!

"Саудитското кралство е сунитско, а Иран - шиитски. ИД и Ал Каида са сунитски радикални организации ..." Откога терористите станаха "радикални организации"?! То бива лицемерие и баламосване на биомасата, ама чак толкова не бива ...

Да приказват каквото искат.Само да не докарват на човечеството нови злини.Повече от очевидно е че политика и честност са две несъвместими понятия.

Те вече докараха... Тероризма е тяхно отроче...

а да видим пък как ще се емнат срещу иран ...ха ха ха колкото срещу северна кореа , ще идат и ще се върнат ... ха ха ха

Е хубава работа ? Толкова жертви и пари дадоха Иран в Сирия, пък този ще каже, че подкрепяли ИД !? Не може така да се работи - да се казва на черното бяло.

Саудитското кралство е сунитско, а Иран - шиитски. ИД и Ал Каида са сунитски радикални ...т.е.Саудитска Арабия и нейният съюзник САЩ подкрепят тероризма ...

То това е ясно. даже забравиха за Световния търговски център

Не са, отидоха да си искат парите, справка 100 млрд :)

Защо ли дежурните платени тролове ги няма тук, та да защитат демократите от СА?

Да бе Иран е върха на световния тероризъм, а в Саудитска Арабия са чисти като сълзи чалми и бради, които финансиран заселване на мюсюлмани в Европа ... Ама нали са верени съюзници на САЩ, та затова всичко им е позволено, като например да не спазва човешките права това в Саудитска Арабия го могат най-добре!

Да не забравяме - и най-добрите клиенти!

Саудитска арабия е сунитска. ИД и Ал Кайда също са сунити. Иран са шиити. А познайте тогава кой подкрепя терористите от ИД и Ал Кайда?

И децата знаят,че точно Саудитска Арабия финансира и въоръжава "Ислямска държава". Сега се сключва огромна оръжейна сделка със САЩ. Американците гледат да си печелят от бизнеса и да процъфтява военно-промишления им комплекс. Тези оръжия обаче, не могат да стоят на склад. Те трябва да се използуват. Познайте къде ще отидат? На кого ще ги предостави Саудитска Арабия?

Абе чичка, то не ще само връх, сака и дръжка, и още, и още. Те кои са, като иранчани са върха? :) Да не би да сте вие, всички муслими!? :)

Мазните яатоласи май скоро ще ядат пръчката. Мислят си, че заради пдкрепата на Русия ще им се размине.

давай палете фитила 3тата световна да започва

Проблемът на света, че Салман финансира ИД и всякаква друга терористична паплач.Това оръжие които той закупил от Трамп ще се окаже в ръцете на терористите.Тероризмът отдавна шеше да се е обезсилилил окончателно, ако не беше тази подръжка от СА , Катар, САЩ.Основния проблем е финансиране. А терористичните организации воюват с най-съвременното оръжие .Да не би имат оръжейни заводи? А Иран никога не е бил забелязал в връзка с терористите, дори съвсем напротив - се бори срещу тях и търпи човешки загуби (военни).

Вижте кой, с кого е. САЩ са с най-големите демократи, като Катар, СА, Изрел ( все с демократично избран парламент и спазващи човешките права ), Русия пък е с лошите Сирия и Иран, дето няма никаква демокрация. Нали така? или пък бъркам?

Добре де.., платени... Като слагате минус, поне се обосновете.