Тръмп: Войната срещу тероризма не е битка между религиите

Доналд Тръмп заяви в Рияд, че войната срещу тероризма не е битка между различните религии, секти или цивилизации, а "битка между доброто и злото".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Войната срещу тероризма не е битка между религиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като говорим за борбата между доброто и злото, да погледнем в обратната посока и да видим как САЩ и Русия употребиха тези стойности в политиката си. Ако включим в списъка о е няколко империи като Франция, Германия, която не успя, но опита да е империя, Англия - ще позавършим списъка от империи на злото. Чичко паричко ежедневно произвежда зло, разположил се в тези държави. Дали убиваш чрез оръжия, или чрез насила вкарана фармация, вредни храни, икономически и политически терор - би следвало всички да не правим особена разлика, а да видим злото и зад най-видимата му форма, директното убийство. Вместо това забелязвам силни пристрастия към тези империи, като някои хора са забравили коя им е родината дори, отдавайки ревностна поддръжка към избрани господари. Робска психика се открива у много хора по света днес. И у нас лагеруват бунаци, които се карат кой е добрият: САЩ или Русия. Ами и двете империи едва се справят с удържането и поддържането на империалистическото тяло, па цоцат ресурс от малките държави. От бедни държави, които от икономически и политически натиск, както и от ниското съзнание на нациите си, са принудени да отдават ресурса си на големите, за да им поддържат фалшивото величие. Може ли да си русофил днес, когато ти продават най-скъпата газ? И не само!

А,ето тук този греши!!! Разбира се ,че войната е между религиите и политиката .Ето защо религиите и политиката да се забранят и преследват със смъртна присъда.

Нищо не каза за правата на човека и демокрацията,която внедряват в страните от източна Европа и ,която по стоянно напомнят на Китай и Русия! 300 млд са сериозна сума!

Всички обичаме приказки с добър край, но до този край се върви дълго и уморително, на никой не е обещан и често по пътя приказните герои стават все по-малко и по-малко. Приказките са за тези, които не са се отказали... We will never surrender. Not now, not ever... Сигурен съм, че който трябва ще прочете това, а през седмицата ще разбере, какво съм искал да кажа. Сега е време за работа...

Напротив, точно това е

Жалко, а имахме надежди в тоя плешив непрокопсаник.

....Tрамп вместо да плещи небивалици и да се варти около саудиTците "радетели" за човешки права...да се заеме да тикне Xилари в дрангилника както обеща и кадето и е мястото...после да се захване са барак...дето и помагаше !

...до този с минуса ....ти на норма ли си бе минусчiя ?

Това го е заявил пред хората, които спонсорират тероризма. И се кани да продава оръжия за милиарди на същите хора. Добро чувство за хумор има американската "демокрация".

абе ,тръмпе ,добро ли е да финасираш убийци ,да ги обучаваш на кого и как да режат главите ,само защото някой президент не ви е послушен в бизнеса ?

Така е.. Борбата е на не имащите право с ползвателите на туземските блага. Но не са научени и ще им е необходимо време и на едните и на другите. А ние трябва да свикваме с цивилизационните аномалии и нови порядки, поради простатата ситуация и позиция, че пак сме на кръстопът или в зависимости!

Арабите са избили стотици милиони хора. Избили са повече от който и да е друг. Трябва да бъде Забранено строенето на Джамии, а където има такива- да ги разрушават.. Те са свърталлище на грозните, гнусни, и заразни араби, преди да тръгнат да нападат други хора.

Проблемът на САЩ и България е един и същи, че белите хора намаляват за сметка на цветнокожите. В САЩ невежи латиноси и афрота, а в България ромо-руснаци! С увеличаването на тия неевропеидни гномове се увеличава шанса на кретени, популисти да влезат във властта.

най-първо за цивилизации на тази земя не може да се говори, защото такива тук никога не е имало. за останалото мога да кажа, че изведнъж от война, става битка между добрите и лошите, като уточнение тук пък може да се рече, че за лошите, ние добрите сме лошите. едва тогава, когато и войните, и битките не бъдат водени само със словесни аргументи, до тогава не може да се говори за каквато и да е цивилизация.

Прав е.

Докато хората на тази планета не осъзнаят, че има един единствен проблем и това е проблемът с Исляма. Исляма е против целият свят, Ислямът е против всички които не са мюсюлмани, Ислямът е сам против всички ! Така нареченият "тероризъм" в всъщност вона за господство на Ислямският фундаментализъм.

Хубава реч написана от Стив Милър еврейчето първа дружка на нашето ортодоксално еврейче зетя Джаред,мъж на поеврейчената Иванка.Ха а ха ха.

А вие какво очаквате , в Риад да обяви война на арабите ли ...това може да е мисъл само в овчите кратуни на ганйовските примати то и за това България е най бедната ...Тръмп нали им прибра 400 милиарда на арабелите а сега да се трепят

Политиката на Тръмп е пределно ясна -- съюзник със страните, където има небостъргачи Тръмп. Няма нито религия, нито тероризъм. Има използване на САЩ за семейни цели.

Вероятно е Тръмп да не издържи пълен мандат. "Изхарчи" си политичекия кредит с тези глупости и скандали, които сам предизвика. Здравната реформа, стената по границата и т н вече не ги и споменава, защото се омота и от собствената му партия се дистанцираха. Иначе речта му днес я слушах, беше първата ме добра реч.

"Скандалите" си ги измислят сатанистките медии, които слугуват познай на кого. Повечето речи на Тръмп са много хубави.

АЛТЕРНАТИВНА РЕАЛНОСТ

Фалшивите новини и медиите : Папата разбрал, че Тръмп станал християнин и казал на Трюдо - Да отидем при него и да видим как се проявява като такъв. Срещнали се на една яхта и започнали разговор. Папата попитал Тръмп как се чувства като християнин и какви дела християнски дела може да покаже. Тръмп отговорил- Е, аз отскоро съм посветен в християнството, но се старая и давам най-доброто от себе си. В това време вятърът отвял тиарата на папата в морето и настанала суматоха. Всички агенти на яхтата се засуетили как да извадят тиарата от водата.... Тръмп казал - Спокойно, аз сега ще я донеса. Слязъл по стълбичките и тръгнал по водата, взел тиарата и я върнал на папата. На другия ден журналистите съобщили: Тръмп не може да плува.

Не е война между религиите, въобще! Със същите бомби, дето потрошиха православна Сърбия--пак с такива трошаха Авганистан, Ирак, Либия, Сирия----не бомбят според религията!:))) ... И виж само,, чапкънина му с чапкънин, от къде го казва... от сауди!:))) Неговия приятел--Винс Макмеан--трябваше да му строши тиквата навремето!:)))

Руский, научи български и тогава се опитвай да ни набутваш руска пропаганда! Не сте православни, а сте юдо-болшевики, които рушахте църкви и убивахте свещенници!

i az skachah po ploshtadite.

на българското "тромп общество", някой може ли да ми го каже, че искам да се запиша ?

Москва, Кремъл, улица. Московская - 1 За таварищ Путин (направление - за Перуката)

и тоя го купиха с милиарди явно само бедния не може да бъден купен защото не е опитал силата на парите

тръмпе тръмпеее много са те подвели или са те тотално объркали -ти тотално си отишъл в клетката на звяра да му продаваш оръжия за 350 милиарда-най безправната държава в света където изобщо не се спазват никакви човешки права средновековна система на унижение и издевателство над жените пълтно безобразие и безумие и ти отиде там да замажеш очите на света на справедливостта ти падна много ниско и се унижи като червей а ние очаквахме от теб да спасиш света от това безобразие и от този терор!!!!!1

Споко, остава путлер, той ще спаси света чрез полоний и боярошник.

Като заиграха милярдите г-н Тръмп смени плочата. Тероризма вече не е ислямски. Сигурно и Ислямска държава не е ислямска?!?

Ислямският тероризъм не е ислямски, а зад него стоят глобалистите строители на вавилон - царството на луцифер на Земята, което ще бъде сринато стремително и никога повече няма да се намери. Никой не е в състояние да осуети волята на Господа.

Амин!

Благослови!

За жалост надеждите свършиха. Избирането на Тръмп само отложи, но не предотврати Апокалипсиса. Той сви перките и тръгна послушно по свирката на Кукловодите. Всички с малко мозък в главата са наясно, кой рови огъня непрекъснато и кой създаде и крепи ИДИЛ и тероризма. Всеки, който е извън мрежата на Бангстерите е враг. Войната и тероризма са тяхното оръжие, а купените и измамни медии в целия свят, успешно дебилизират масите. Няма по-безнадежден роб от този, който си въобразява, че е свободен! Бангстерите бавно и неизбежно затягат хлъзгавите си пипала около всичко живо! Помислете! Има ли някой, който да не е длъжник вече! Ако не лично, то посредством държавата си!?

от внешторгбанк, които изпомпаха катебето, бетекато и още куп нейни активи.

А на снимката виждме един представител на държавите-терористи в световен мащаб!

Трудно може да се намери по неадекватен президент в историята на сащ. Навремето се смеехме на бушизмите, но тоя е мнооооооооооого по зле.

И кое те накара да напишеш тези думи?

Управлението му е скандал след скандал. Във вътрешната си политика не изпълнява нито едно от обещанията, с които спечели. Мени си мнението на ден по няколко пъти и говори пълни глупости. Държи се просташки. Външната му политика е хаос.

Войната срещу тероризма всъщност е война в защита на тероризма.

Добре ,че беше Тръмп да ни открехне,че въобще,ама въобще не се води война на религиите.

Много си прав,Тръмпеле! Това е война срещу ФАЩ и СереУ!

"Тръмп: Войната срещу тероризма не е битка между религиите" Хайде бе:) И откога бе е, бе Тръмпи! Щото до вчера съвсем друга, точно обратната песен пееше, и то непрекъснато и убедени! Да ти поприпомниме ли някои твои "бисери" по темата, като този например, че: "МЮСЮЛМАНИТЕ НИ МЕАЗЯТ, МРАЗЯТ НАШИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И СА НИ ВРАГОВЕ!" ЕЗИК МОЙ (И ПАТОЛОГИЧНО МОЕ ЕГО!) - ВРАГ МОЙ!

Вери, вери гуд, и ъ-мейзинг,ама добро утро бе, чичо Дони. Апропо, кое ли ще да му е дръжката на копието на тероризма тогава?

За съжаление, варварството и ислямът са синоними, защото това ги учи Коранът. Няма начин да си мюсюлманин и да не си потенциален терорист. Защотот писано е: Коран Сура 8, стих 39 И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах!...

Прави впеатление че америнаският президент показва символът 666 с дясната ръка, с който демонстрира на своите вярна служба, а на несвоите неговата принадлежност към окултната система на папството, воюващо срещу Бога, Божието слово и народ повече от 1260 години? Забелязали ли сте, че иконата на браузъра на google представлява са три стилизирани шестици около око или слънце по избор по средата, което ни нопомня за древноезческият езотеричен култ към слънцето, с което се асоциира луцифер, така присъщ на римокатолическата църква.

Е.ати кашата си сътворил, гоге, честно.

Можел да бъдете по-контретен или се изчерпахте вече?

Ако Тръмп, като президент, не трябваше да пълни речите си с политкоректни лозунги щях да си помисля че е политически наивник...

Не всички мюсулмани са терористи,но всички терористи са мюсулмани! Рияд без съмнение ще се бие с различните от тях радикали!Гражданите на Сауди все така със стотици и хиляди ще се вливат в редовете та ислямският интернационал!Иранците също!Няма да има вир скоро в Близкият и Среден Изток,но да не се предприема нищо срещу ислямските деградивни главорези или да се оставят да се обединяват е невъзможно! А иначе Тръмп малко е демагогствал в стил Курнела Нинова със това си изказване!

Хм, само дето оръжейните доставки които САЩ ще осигурят на СА ще помогнат на тамошното кралче да "обедини" под своя меч всичките си комшии, а навремето Труман е казал че САЩ трябва да помагат и на Русия и на Германия така че и двете държави да изтребят колкото се може повече от своето население, ерго за едните работни места американската политика отново засява ветрове, чиито плодове ще жънем и по нашите земи-)

Сталин,преди това Троцки и Ленин са избивали милиони и милиони руски поданици! По време на индустриализацията на Съветска Русия която се осъществява от американски компании и струва два милиарда,американците създават 16 000 кухни и спасяват милиони от глад.А после сокарват жито да посев от Средният Запад засяват го и спасяват още милиони!САЩ помагат усилено на СССР през войната защото ако високотехнологичната Германия се беше докопала до съветските ресурси щеше да стане първа световна сила!Има документи!Твоето е лъжа и демагогска пропаганда за загубената още от 1917 година кауза... и на Путин! Русия никога няма да бъде велика или развита колкото САЩ!

Иха значи американските войски в Мурманск, Архангелск и Владовосток вместо да воюват с червените са им готвили, а? А за документите си напълно прав, на 23 юни 1941 година, ден след катоНацистка Германия напада Съветския съюз, Труман, който тогава е сенатор казва Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия. Като това му изказване е публикувано в Ню Йорк Таймс 24 юни 1941 г., с удоволствие бих ти го пляснал и на английски но модераторите мразят оригиналните документи;)

сащ паднаха толкова низко, че и най-големите им фенове вече се отвращават от тях, е, разбира се с изключение на такива, като протестна мрега и десните проекти де, там е друго естеството на фенщината....

И нинова се отвращава от СОЩ ома плаща по стотина хиляди долара такса на синчето в Бъркли!О путин и шайката му ненавиждат САЩ,но обичат соларите и го кътат главно пак там...с милиарди!А на нас разправят колко са зле САЩ в сравнение с руската педерация!

"битка между доброто и злото",ама вие продавате оръжието,а?

И на дброто и на злото. Всъщност Тръмп го водат за носа, защото няма собствени източници на информация. Той получава всичката информация по телевизията и играе по свирката на Израел.

Обединението на религиите (папската икуменическа идея) е стратегия за отмяна на Божият порядък и закон на Земята, подтискане на Божият народ и в последствие в обвиняването му в религиозен екстремизъм, понеже светиите на Господа ще имат за задача да прогласят вечното евангелие в целият свят преди свършекът. Това е необходимо за да може всеки човек на тази планета да знае истината Бога и Неговата воля, за да може да направи своят съзнателен избор с Бог или против Бог, от който ще зависи бъдещето му през вечността. Затова строителите на Вавилон създават хаосът в света чрез международният тероризъм на религиозна основа под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, за да могат наложат сатанинската диктатура на религиона основа, подпечатана с белегът на авторитет на папството - неделният зако, който е в дирекно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Папският авторитет срещу авторитета на нашият свят, вечен, всемогъщ и всезнаещ Създател, Който дава начало и смисъл на всичко и Който единствено има власт над живота и смъртта. И за да могат да обвиняват проповядващите спасителното Божие слово в религиознен екстремизъм. Те ще искат да поставят знак на равенско между техният теоприозъм и проповядването на спасителното Божие.

Не е зле бай Дончо да се запознае с Ведите, Корана, Библията, Талмудът - и тогава да дава изявления за религиите.

Крал Салман: Иран е върхът на копието на световния тероризъм. То де видя срещу кого ще се воюва... Понеже в СА е една демокрация... Не можаха по нашите земи пък и отвъд overseas да схванат, че исляма не е религия. Ислямът е изградена до горе политическа система с религиозна компонента в нея. За разлика от християнството.

Моля за разяснение. ИДИЛ е формирование от сунити, което се бори срещу шиити. И двете са течения на една и съща религия. Как е възможно ИДИЛ да е управлявано от Иран, които са шиити? Трябва някоя голяма сила да стои зад ИДИЛ. Иначе как би победила. Във всеки случай това не е Иран.

е Велик ...издои камиларите с 400 милиарда за американски военни таралясници и им каза да се оправят сами помежду си по стария английски принцип разделяй и владей

Напротив, мюсюлманите винаги са воювали срещу християните. Анадола и арабския свят иска да заличи християните.

Чичо Дони да говори на камиларите в СА за тероризъм е малко кофти работа да не пиша по силна дума.Както те така и краварите ха като плеснат с ръце, па като се претърнат та като тръгнат да го "борят" тероризЪма ум да ти зайде ма да ги говорят тези приказки на децата когато ги приспиват.

Абе, червен лумпен, идиот и кретен, не разбрах само чичо ви Дони от "КРАВАРИТЕ" ли е според тъпата ти манипулативна сбъркана тиква и квалификация, или не и КОЙ Е ТЕХНИЯТ ВОЖД В МОМЕНТА, бе тъпак:) Или това все още ви е забранено от путиновите опирни точки, а:)

Разбира се, че така ще говори. Само да знаете какъв търговски договор са подписали за доставка на оръжие. Интересааааа. Пък ДГД бедните.

Правилно. Не е. И не за друго, а защото ислямът не е религия. Той е от семейството на гнусните "изми" като националсоциализма, фашизма и комунизма. Всичките измислени от наглосаксонски евреи.

"Тръмп: Войната срещу тероризма не е битка между религиите." Е, да де, ама ходи да го кажеш на отрочетата си от ДАЕШ, господине! Колко християни заклаха, с подкрепата на Саудитска арабия, Катар, САЩ и сие, ти е бедна фантазията да си го представиш!

А му вярвах...

Да не би да си малкия мозък, че вярваш на политик?