Издирваното 13-годишно момиче вече си е вкъщи

Обявеното за издирване 13-годишно момиче от София се е прибрало само вкъщи.

Обратно в новината

Коментари - Издирваното 13-годишно момиче вече си е вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе типично напъпило селянче. Какво като е на 13г? Хормонът го треска яко, та е нормално пощуряло.

"Морското момиче Варна, вечно на брега стои, и с усмивка лъчезарна..."

това се очакваше. надписът на фланелката го подсказа

Важното е да има камери в училище, а след училище ....?

Един въпрос към полицията ! Проверихте ли дали някой от приятелите не е станал обект на сексуално насилие от страна на забегналото Марианче ?!

А сега и скъсахте гъза от бой на Мариана. Безотговорност към всички - себе си, родители, приятели...че и всички, които се вдигнаха да я търсят.

Поправка-скъсайте! Иначе родителите й да платят всички разходи /предполагам че тя няма да може/ но знае ли човек?! А на нея бой та да не може да си седне на д-то !

Не е вярно, децата започват секс на 10-11 г. възраст. Детето го преместих от 3 училища и накрая вдигнах ръце. Нямате си и идея какво правят децата ви в училищните тоалетни, а колко са вулгарни, неграмотни и развратни.... Даже гледах заснети от мойто дете клипчета на телефона му. Даскалиците се правят на слепи, а на тия деца родителите им са виновни за всичко, защото те така са ги научили.На моето му говоря всеки ден, даже му продънвам ушите от говорене.

Вече е разпечатан буркана с майонезата кой свари да си намаже кумата, че ще се развали!

"От полицията информираха, че Марияна не е станала жертва на сексуално насилие." Пиклата сигурно е разочарована, че малкото й приключение не е било пълноценно.

Интеграцията в ход, но с обратен знак. Ние се интегрираме към циганите, не те към нас.

+100

сега да жулната на една солена глоба на родителите затова, че я издирвали от полицията. Това курве няма ли телефон? Защо не се е обадила на ровидетилет си?

Приятели, които родителите не познават???!!!Защото дете се издирва първо при приятелчетата му...Айде де...Чалга поколението се интегрира успешно към един друг етнос, дето почва да се оножда като стана на 10. Че не се е върнала девица, не е, но добре поне, че е жива, че с това малко акълче и животът е под заплаха, навън бъка от ненормалници.

първоначално е нямала такова намерение, а междувременно се е напила до безсъзнание и се наложило да преспи. Харесало ѝ приспиването с приятели и останала още една нощ.

А честита перфорация на грижовните родители!

Докога ще ни занимавате със сърбежите на пуберитетите? На хората им се свиват сърцата от тревога, не дай си боже да е за друго.....

Стига сте ни занимавали с тези добичета!

Какво сексуално насилие, бе? Тя сама си е преспала С приятели. Журналисти, много сте неграмотни, У се слага, когато преспиваш у приятели.

боже а аз траях до 21 и си мислех, че ми е рано.... и не бех далече от истината, щото парвия на които налетех се ожени за мене и ми се еба мамъта. на чи нещо се ожених пак, и си виках, защо не бех почекала повече ми пак тая грешка? секс ли е не ми го фали - се е грешка!

рокси, в Twickenham съм , може ли да се видим? Please

не стаа миличко, омажена сам - отново :) жена като мене не стои самичка, не моем да се спасим от обожятели.... знам, че сега ше ми се напраскат минусчета от злобни перфорирани лелчета, но нема ноо жени кату мени....

Не забравяй че е на 56 години. :)

А аз до 30 години търсих девствена и накрая се отказах.

аз бех заета да учим и да правим кариера. серсем сериозно си бех заета, понекога немах сили да се строполим в леглото от работа и учене. другите момичета ми се подиграваха. не ме искаха в компаниите им, защото им развалях ебнята и им беше неудобно от мен аз дествена, а те почваха свирки още на вратата. и ме гонеха и ме избягваха. е те тека, от работа на рабопта и от образование на образование, наи-често нема време за ебня. не знам дали ми е липсвало, ас и не съм го искала. кога сам искала, не ми е липсвало мераклии.

на 10 години им идва цикълът, едва устискват до осми клас

....женските са такива ...имах едно гадже Петя се казваше ...60-ти набор ...аз бях в 10-ти клас ...тя в ...7-ми... Не сме цигани ...чистокръвни българи ...дори аз бях отличник ....Малллеейй .... що материал се изхвърли... Още в първата година на казармата ....тя се ...омъжи .... НЕУДЪРЖИМА.... ОТВОРЕНА ...СПИРАНЕ НЯМАААА

фантазии

не са, моите саученички през 1980-те беха сащите. зех диплома за средно през 198ш, ни една немаше непродупчена и 3 се беха веке оженили преди бала. една от тех беше бременна в парвите месеци даже. а аз чеках до 21 и ми се смеха, смеха.... парва братучетка имам, на 18 се ожени, и викаше, че касно се е оженила....и беше бременна 5 месец на бала. тека е, ас сам една уникална..... като се обежих на 25, и веке ми викаха стара мома, и ми беха предрекли че никога нема да имам маж и деца. ко знаете вие, ние помним 80-те и даже преди 80-те.

суичките се дупчат се като мажмуни, направо си пдоават дупката и без поискване. не моем да ти каем защо тека, ма на. още на 14 беха дошли с идеята че там ше се оженят и си тарсеха мераклии, сменха гаджета и си рисуваха сватбените рокли. на 18 веке имаха сагласието на родители да се оженят и едва дочакваха бала, та да подпишат, а родителите радостно се отарваваха от тех и плащаха сватбата. масово беше, до степен че полвината клас момичета беха бременни на бала, коя 2 месец, коя 5, кадето я е фанало. и бременни малолетни саученички имах, и повечето от тех вече имаха по 1-2 аборта и казваха, не смеем пак да абортирам, ноо боли (тогава беше живо дране, сега не знам как е, маи им дават анестетици, ама тогава не даваха и ги деряха без упоика и само това ги спираше). бе ко знаеш ти, на какво сам се наслушала по женските тоалетни ....

Толкова млада, а пък отрано я бие сачмата!

Ем девица, ем убавица )

дори и да не е девица

"информираха, че Марияна не е станала жертва на сексуално насилие" ... а всичко е било доброволно.

ще се начеше и ще се прибере, само да добавя, че няма да е за последно

ставa дума за дете, което е в най-нестабилната възраст. дете! какво сте ревнали, червени боклуци ниедни!

като ще е за боклуци, веднага те бие сачмата за червени? Ебати, извратеняка си, нещастнико! Сега няма ли да обвиниш и Путин?

Е, то стана ясно кой е боклукът - тази на снимката.

че е на 13, на 13 е! само че вече не е момиче!

време и е, иначе ще я подиграват съучениците

тук путлерасти/червени боклуци пишат гадости и никой не ги ограничава! егати вестника!

Ясно, значи Путин е виновен.

Дано баща й да й е в категорията, та качествено да й опука два шамара.

vasil

Слава Богу,повечето подобни случаи били с подобна развръзка. Добре е и,както сега ,когато редакцията съобщава за изчезването,да го направи и за намирането.

Сексуално насилие не е имало, всичко е било доброволно.

И като е преспала у приятели, те родители нямат ли, че да звъннат на нейните, щом тя е безотговорна? Или тез приятели са от по-големичките, дето харесват малки момиченца?

малко, ама на майка си гащите носи

Сега от есента нали ще връщат казармата да я направят и за жените задължителна че съвсем се разлигавиха,

Трябва да говорим с децата за рисковете и последствия от тях.Добре е,че в случая с тази девойка няма .криминален елемент.Нo можеше и да има...

Имам дъщеря на нейната възраст-да посмее да ми направи това, ще има яко бой!

Правилно! За дъщеря, само boy, никакъв girl!

мамичето не е виновно!родителите и са за .бане!каква е тази безотговорност незнам!

путинярите се изказахте по въпроса, срам и позор, червени боклуци!

история. За два дни си начесала пеперудката и се прибира в къщи.

ами да - самичка е решила да отиде да поразучи някои сексуални практики

От полицията информираха, че Марияна не е станала жертва на сексуално насилие. Учеше ме да чета приказките на братя Грим, платих и 1000 лева, не съм я учил на друго.

Изяло парите в МакДоналдс и се прибрало

Ако съм на мястото на националния треньор на гюлетласкачките бих я поканил при младите надежди.

много хляб има в нея

А ми ...хляб...хляб до първото раждане на 18 МАКСИМУМ ....

На това лице на снимкатъа никога не жих дал тези години защото бая обигеано и развито в ''материята'' ми се чижда.. Два дена у ''приятелки'' а телефон не може да дрънне а и родителите на ''приятелките'' не им пука и на тях..

Всяко трето дете у нас е започнало полов живот на 13 години. Данните, изнесени от омбудсмана, се съдържат в доклад на Световната здравна организация. Въвеждането на предмет, който ще запознава учениците с интимния свят е важно, според учениците, но не за сметка на разговорите с родителите.

Всяко трето дете у вас е започнало полов живот на 13 години, най-вероятно става въпрос за един определен етнос. Децата започват полов живот на различна възраст в зависимост от възпитанието /родители, учители/ и средата в която растат.

Разгонила се е ! Сърбежа не се търпи ! В посредствените семейства друго не се случва ! До тук с интелектуалното и развитие ! Жива и здрава да е !

Maрияна не е жертва на сексуално насилие. Заплодили са си я по нейно собствено желание. Нали за това е офейкала от къщи и куките уж я търсеха. След 9 месеца ще изсере едно хубаво бебе.

Век, век швайне!!! Гладай си копанята и не си вири зурлата. Трол недоклатен.