Осем ранени при сблъсък на самолет с камион

Осем души бяха ранени при сблъсък на самолет с камион на летище в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Осем ранени при сблъсък на самолет с камион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам, дясното крило не е много счупено, даже хич не е счупено. Само едни предкрилки, дето трябва да му се подменят. Аман от дираджийска паника!

олигофрен да се блъснеш в самолет! Още само за сблъсък между подводница и каруца не сме чували!

Това изглежда е работа на руските хакери. Сменили са баркодовете на газираната вода и на текилата. През почивката шофьорът на камиона е ударил една по голяма текила и не е видял самолета. По принцип на летището самолетите са с предимство пред всички останали превозни средства. Така,че руските хакери са хакнали именно шофьора, а той от своя страна е хакнал самолета.

Пак добре, че не са се блъснали подводница и самолет.

а на бас, че и камиона и самолета са управлявани от маже?

абе пичове всичко е вазможно,дори ферибот да блъсне камион!попитаите вав фирма пимк!на тулон на пристанището ферибота бласна тяхно ремарке!

"...докато машината се придвижвала към гейта". КАКЪВ ГЕЙ КАКВИ 5 ЛЕВА. ЗА КАКВО СТЕ "УЧИЛИ" ПО 5 ГОДИНИ????????

Превода е коректен. Тази дума в значението си в конкретния случай няма адекватен български заместител.

Е как едно време (явно доста преди теб), съобщаваха по уредбата: "Моля, пътниците за полет ХХХ, да отидат на изход ХХ"? Иначе друго си е "терминали", "гейтове", "рънуей", "контролери"...

Така е, когато едно превозно средство навлиза в пространството на друго! Ако самолета си бе летял в небето, не би се ударил в камиона на пътното платно. Това като подигравка към двамата водачи - пилота и шофьора! Така ли не са се видели и не са си подали сигнал кой е с предимство и кой да спре на стопа?!!!

Пилота няма никаква видимост при маневра. Затова на земята се ползва специална машина, която дърпа или бута самолета.

пияните американци,освен уиски дтуго не знаят.трябва да доидат на курс в българия по пиене и каране,да не са толкова боси.

и все пак добре, че камиона и самолета не са се сблъскали в небето.

Както обикновено, коментарите са за мурзилките, краварите, колхозниците, соросоидите ии т.н... Истината е, че на LAX на всеки 2 минути сигурно, каца или излита самолет, което е огромна организация само по себе си, да не казвам колко милиона пътници обслужва летището годишно.

като че ли е единственото натоварено летище.има и по нятоварени от него,проблема е в пияните кравари.

Тия що се возят по камионите, като колхозници? Не е ли забранено? Или те само "нелегално". КАТ къде спи!

С камион? Туй да не е бил мирно пасящ си съветски ЗИЛ с вертикално излитане?

Изключително умствено ограничена порода са 90% от живеещите в САЩ

Принципно си прав:-)).Истина е,може да има само малко разминаване в процента. Но още по-странното е ,че останалите 10% успяват да управляват и наложат волята си над 70-80% от останалия свят!!

Налагат друг път... Щом и президента вече им назначава Русия. САЩ са една саморазлагаща се империя.

Който (останалия свят) е пълен с гениии.

И кой ШОФЬОР е виновен сега - шофьорът на самолета или шофьорът на камиона?

Първо трябва да се изслушат всички записи на летището в момента на инцидента.Какво са си говорили диспечара от кулата(най-вероятно от азиатски произход) с пилота мексиканец и с шофьора на камиона ,най-вероятно гватемалец или перуанец!! Такива инциденти се случват всеки ден по всяко кътче на земното кълбо!!

Кой ги знае. Може пък в момента да са си правили някакви майтапчийски снимки...

Добре че не се е блъснал в подводница.Че тогава подводницата ще излети , а самолета ще потъне.

имаме още да се "развиваме", значи. Засега у нас се блъскат само автомобили!

Добре де, ако това се беше случило на руско летище досега щяха да пишат всички Козяшки тролове и щеше да има вой и майтап до небето а сега ги няма що така ? Ма да вземат краварите пък да сложат светофари на всички летища до пистите и шофьорите на самолети да си ги спазват хем няма да има катастрофи )))) !

ми ти не си ли спомняш, че руски самолет се блъсна в снегорин, и убиха нечий посланик ли беше или политик?? не си спомняш? това е защото си и ..непомнещ русолюбец!

Спретнаха му активно мероприятие на директора на TOTAL, че искаше да се включи в санкциите. Никой не е прокопсал като се е хванал на алъш вериш с руснаци.

Не бе руски самолета, а западен - Falcon 50. Сега го проверих. Докото снегопочистващата машина си бе руска. На онзи в нея след инцидента нищо му нямало. И загиналият не бе посланник, а шефът на френската петролна компания Total Кристоф де Маржери, дето пак не се е съобразил със съвета, да не излитат в такова време. Това ми напомня и друг даван случай в Сирия, където за войските им някакъв с руски багер правил окопна ивица. Та багера го удря ракета. Този от снегорина изкача от нея и бяга невредим. ;)

Очевидно камиона не е бил руски. Така западен самолет се блъсна в руска почистваща снега машина и тези в самолета май загинаха, докато на този от камиона му нямало нищо. Едва ли почистващата машина е била такава (слепете линка): vbox7. com/play:556eba32d0

Очевидно и самолета не е бил руски, като Антонов 225. Вече си го произвеждат в Русия - преди в Украйна. Слепете линка: vbox7. com/play:64c60fd1fc

И колко от тях произведоха в Русия и летят редовно сега?

Сега го проверих. Самолета е бил Falcon 50. А сред 4-те загинали в самолета шефът на френската петролна компания Total Кристоф де Маржери. Доколкото си спомням не са се съобразили със съвета да не излитат в лошото време. Иначе шофьора на снегорина е бил пян.

Ше обясня на някого чрез соц. фолклора-руская машинка с дървена кабинка, автомати нет, манивели 5 / нарочно с подобие на бълг. транскрипция - /за Яснота ЗИС 5 Завод имени СТАЛИНА 5/ ПИШЕМ БАВНО, защото не можеш да четеш бързо

Голяма работа ... При нас това е ..ежедневие ,с тази разлика ,че не се разминаваме само с "ранени" ...за СЪЖАЛЕНИЕ ! Че и филмови "шедьоври" дори "творим " ...

Чак пък "ежедневие"???? Къде пък видя ежедневно да се блъскат камиони и самолети!

Тези в ЛА на бояришник ли са били? Или на менте текила? Но няма коментари под статията, явно се квичи и реве само под статии срещу Русия. Правилно - помиярите винаги вият срещу солидно стоящите къщи и дворове.

в кравария камионите са станали летящи май... или самолетите карат по земята

ами качи се някога да се повозиш и ша знаеш. но за разлика от нашите летища - ония са десетки пъти по големи... така че след като самолета се приземи се налага да покара по пистата докато стигне до местото, където пътниците ще слизат. за секи случай виж в уики що е туй "рулира"

той е тук да хейти, а не да коментира.

Този самолетаджия къде кара бе!